2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben blenderdan geçirmedim işte, çatalla ezdim pütüre alışsın diye, ondan yiyemedi galiba garibim...
Bi de blenderlayıp, daha az pütürlü bırakarak deniyim haftasonu bakalım.
Anne sütü katabilirim, evet.
Yalnız geçenlerde anne sütü katılmış muhallebisinin tadına baktım, nasıl yiyor onu yaw :))

Altınoluk yakın mı size?

Muhallebi yerine bazı akşamlar tahıllı kaşık maması verebilirsin.
Bazen çok az meyve katabilirsin, tadını değiştirsin diye..
Anne sütü ve cicibebeyi bilmiyorum, o da olur herhalde...

Ben bugün sorayım doktora kahvaltı konusunu, yarın yazarım.

ya benim kızım 18 mart doğumlu ama hala dişlerimiz yok ortalıklarda.ne zaman çıkaracak dişlerini.geç kaldık sanırım diş çıkartmada ,zor mu olacak ne?

Canım geç değil, 8-9 aylıkken de çıkabilir bebeklerin dişleri.
Bizde de birşey yok, 2 mart doğumlu benim oğlum.

ya benim kızım 18 mart doğumlu ama hala dişlerimiz yok ortalıklarda.ne zaman çıkaracak dişlerini.geç kaldık sanırım diş çıkartmada ,zor mu olacak ne?

hayır canım normal olan zaten 6-8 ay arasıdır.. Geç falan kalmadın yani daha rahat edeceğiz emin ol erkenden başlamadı sıkıntılar.. Benim kızımda 24 şubat doğumlu henüz çıkarmadı..

evet yakın canım araba ile 15-20 dak.annemde orda benim bir süredir gelirseniz mutlaka göreceğim seni başaka yolu yok burcumolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile.

2 çeşit muhallebi aldım birde cicibebe.benim bu süt tutkum yüzünden yakında sıyırmam kaçınılmaz.kafayı yiyip kendi yemeklerimize falan katacağım zavallı kocamda yararlansın.bana yine market yolları göründü akşama falan gideyimde çeşit yapayım iyisi mi???

Beni bu kadar güldürmek Hasret'in sorumluluğu, sana noluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İlahi, kahkaha attırdın bana şirkette...
Bende de var anne sütü takıntısı, 10 gündür biraz hafifledi :)

Gelirsek mutlaka görüşücez, ben de çok istiyorum..

Elbis Otel'de kalabilir miyiz, güzel mi?

:kedi:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

geçen yaz bir düğüne gitmiştim o otele burcu cum güzeldi.ama hizmetleri yemekleri falan nasıl bilmiyorum yanıltmak istemem.ama kötü olacağını sanmıyorum ben.

Son düzenleme:
Alp muz yiyecek birazdan inşaallah sever kuzuşumcokacimcoook.ben hamileyken okadar çok yemiştim ki maymun gibi hissetmeye başlamıştım kendimi.

arkadaşlar ben kimseyi göremiyorum yaa...bişey sorcam isminizin yanına resminizi nası ekliyosunuz bi türlü bulamadım ben

canım yukarıda kullanıcı paneli var.oraya gir sol köşede bir sürü seçenek var.ordanda ayarlar ve özelliklerde avatarını değiştir e gir.gözat tan yükle ve değişiklikleri kaydet de.

Tahmin edebiliyorum, onların yaptıkları herşey, hayattaki en büyük mutluluklarımız zaten yaw :asigim:

Bak yine güldürdün beni, seviyorum seni a.s.

:)[/B][/COLOR]
BNDE SENİİİİİ
BEN MASUMUM:jeyyar:
ÇOK GÜZEL DİO YAA YAKALAMAM LAIZM UYANSIN ÇALIŞMALARA BAŞLİCAMkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben kimseyi göremiyorum yaa...bişey sorcam isminizin yanına resminizi nası ekliyosunuz bi türlü bulamadım ben

kullanıcı paneline gir orda profil ayarlarından yapacaksın

kızlar oğluşum yerde oyuncağı ile oynuyordu kendiliğinden uyumuş kurban olurum ona ben:asigim:

çok şaşırdım çünkü Alp bugüne kadar ancak 2-3 kere kendiliğinden uyumuştur.

neolduki seyhancım kötü bişey yoktur inşaallah.

bu arada ALP çeyrek muzu zor yedi yarın birdaha denerim.

kızlar oğluşum yerde oyuncağı ile oynuyordu kendiliğinden uyumuş kurban olurum ona ben:asigim:

çok şaşırdım çünkü Alp bugüne kadar ancak 2-3 kere kendiliğinden uyumuştur.

yok bitanem ben bugün kendimi çok yorgun bitkin yalnız sevimsiz hissiz görünürde iyi ama içten mutsuz hissediyorum da
bu arada yerim o alp kuduruğunu ben uykuları gelince nasıl uyuyolar bak

canım yukarıda kullanıcı paneli var.oraya gir sol köşede bir sürü seçenek var.ordanda ayarlar ve özelliklerde avatarını değiştir e gir.gözat tan yükle ve değişiklikleri kaydet de.

sağol canım anladım denedim ama şuan hata oluştu yazıyooo.sonra tekrar deneyimboshayallersmilebu arada beratım sonunda dişini çıkarmış şimdi gördümmmmm :lepi:hihoyyythihoyyyt sonunda çok huysuzduk belki düzelirizzzsempatiksalakcinni

:kedi:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

geçen yaz bir düğüne gitmiştim o otele burcu cum güzeldi.ama hizmetleri yemekleri falan nasıl bilmiyorum yanıltmak istemem.ama kötü olacağını sanmıyorum ben.

Bakalım beyimle akşam bi daha konuşayım.
Gitmeye karar verdik de nereye gitcez, ona karar veremiyoruz :)

selam arkadaşlar burası şenşakrak ne güzel ben hiç bozmıyım bugün depresyon moduna geçtim

Hayırdır Seyhancım, nooldu?

BNDE SENİİİİİ

BEN MASUMUM:jeyyar:
ÇOK GÜZEL DİO YAA YAKALAMAM LAIZM UYANSIN ÇALIŞMALARA BAŞLİCAMkaydirigubbakcemile2

kullanıcı paneline gir orda profil ayarlarından yapacaksın

olumunekankayizsmile

Sen masum yerimseniben

neolduki seyhancım kötü bişey yoktur inşaallah.

bu arada ALP çeyrek muzu zor yedi yarın birdaha denerim.

Şeftali ile karıştırmayı dene, o zaman yarımı yuvarlıyorlar :)
Hatta bir tane de cici bebe, dün koca kaseyi yuttu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…