- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.261
yok bende ağlama olmaz ama heyecan çok vallahi...çok merak ediyorum bu sene öğrenecekmi okuma yazmayı falan..nasıl okuyacak..neler yapaçak hepsi merak?!canım sağol,,,sorma eray benim aldıklarımıda beğenmiyor....herşeyini kendi beğenir seçer alır...
BEN ONU FORMAYLA GÖRÜNCE AĞLARIM SANIRIM :):):)
Tahmin edebiliyorum, onların yaptıkları herşey, hayattaki en büyük mutluluklarımız zaten yaw :asigim:
Bak yine güldürdün beni, seviyorum seni a.s.
Büyüdü artık annesi, tabi kendi seçecek...
Bakalım arkadan gelen kuzu neler yapacak :)
klava:
Yaşlıyım ama göstermiyorum kız, hele saçlarımı da kısa kestirince, 5 yaş geriledim boshayallersmile
Aşkolsun, niye kızayım opuyorumnanaktan
Artık öyle, koca bul, evlen, işini gücünü düzenle, hamile kal (ki o da hemen olmuyor) derken ben erken bile davrandım valla :)
O Alp'in kullanamadığı kollarının her karesini ısırıklara ve öpücüklere boğacam, hele bi elime geçirsem...
Yazgıcım, ne güzel içmiş çorbayı, maaşallah.
Benim sıpa ruh ikizine uyum sağlayamadı bu sefer, içmedi sebze çorbasını.
Blenderdan mı geçirdin, nasıl yaptın?
Görürsün belki, bayramda Altınoluk'a gelsek mi diye düşünüyoruz :)
Görürsen, atış serbest, istediğini yapabilirsin :)
Ben Doruk'a kahvaltı vermiyorum henüz.
Benim kuzunun kahvaltısı hala anne sütü :)
Ama bugün doktora gidecez, vermek istiyorum artık diyecem, bakalım ne diyecek.
Zaten alışana kadar 10 gün geçer...
Hımbıl deme çocuğa be...
Biraz rahatına düşkün sadece...
Sonradan açılınca, intikamını alır senden bu lafların :)
onlarda yapaçak kesin..şimdikiler zaten çok uyanık...
eminmisin yaramaz olsun mu cidden???valla bende herzaman diyordum bir çocuğum olsun ama öyle suratıma bakmasın saf saf yaramaz olsun diye sanırım saatine denk getirdimkafamçokkarıştıgerçi nekadar yorsa tüketsede yaptığı haylazlıklar hoşuma gitmiyor değilsempatiksalakcinni
canım hepsini bayağı kaynattım sonra blendırdan geçirdim bir çay kaşığı yağ ekledim öyle verdim.belki ogün havasında değildi birde başka bişeyler katarak dene hatta sen demiştin ya birde azıcık anne sütü kat dene yer doruk paşam üzmez annesini.
gelin gelin evet evetalkisalkisalkisdelikafaduldenaahh işte ozaman doruk bey için hiç şans yok sende Alp e dilediğini yapabilirsin.yaa bende ek gıdaya başladım ama kahvaltı için erken mi diye düşünüyorum.birde aklıma geldi akşam muhallebi veriliyor ya onun yerine annesütüne cicibebe ezsem versem nasıl olur.çocuk her akşam aynı şeyleri yemesin.
ya benim kızım 18 mart doğumlu ama hala dişlerimiz yok ortalıklarda.ne zaman çıkaracak dişlerini.geç kaldık sanırım diş çıkartmada ,zor mu olacak ne?
ya benim kızım 18 mart doğumlu ama hala dişlerimiz yok ortalıklarda.ne zaman çıkaracak dişlerini.geç kaldık sanırım diş çıkartmada ,zor mu olacak ne?
Ciddimizin bende refahiyeliyim, benim ailemde ist da ama Erzincan dada ev var her sene gideriz
evet yakın canım araba ile 15-20 dak.annemde orda benim bir süredir gelirseniz mutlaka göreceğim seni başaka yolu yok burcumolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile.Ben blenderdan geçirmedim işte, çatalla ezdim pütüre alışsın diye, ondan yiyemedi galiba garibim...
Bi de blenderlayıp, daha az pütürlü bırakarak deniyim haftasonu bakalım.
Anne sütü katabilirim, evet.
Yalnız geçenlerde anne sütü katılmış muhallebisinin tadına baktım, nasıl yiyor onu yaw :))
Altınoluk yakın mı size?
Muhallebi yerine bazı akşamlar tahıllı kaşık maması verebilirsin.
Bazen çok az meyve katabilirsin, tadını değiştirsin diye..
Anne sütü ve cicibebeyi bilmiyorum, o da olur herhalde...
Ben bugün sorayım doktora kahvaltı konusunu, yarın yazarım.
Canım geç değil, 8-9 aylıkken de çıkabilir bebeklerin dişleri.
Bizde de birşey yok, 2 mart doğumlu benim oğlum.
evet yakın canım araba ile 15-20 dak.annemde orda benim bir süredir gelirseniz mutlaka göreceğim seni başaka yolu yok burcumolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile.
2 çeşit muhallebi aldım birde cicibebe.benim bu süt tutkum yüzünden yakında sıyırmam kaçınılmaz.kafayı yiyip kendi yemeklerimize falan katacağım zavallı kocamda yararlansın.bana yine market yolları göründü akşama falan gideyimde çeşit yapayım iyisi mi???
Beni bu kadar güldürmek Hasret'in sorumluluğu, sana noluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İlahi, kahkaha attırdın bana şirkette...
Bende de var anne sütü takıntısı, 10 gündür biraz hafifledi :)
Gelirsek mutlaka görüşücez, ben de çok istiyorum..
Elbis Otel'de kalabilir miyiz, güzel mi?
ANAM AKRABA ÇIKMAYALIM KIZ:))) NERSİNDENdelikafadulden
arkadaşlar ben kimseyi göremiyorum yaa...bişey sorcam isminizin yanına resminizi nası ekliyosunuz bi türlü bulamadım ben
BNDE SENİİİİİTahmin edebiliyorum, onların yaptıkları herşey, hayattaki en büyük mutluluklarımız zaten yaw :asigim:
Bak yine güldürdün beni, seviyorum seni a.s.
:)[/B][/COLOR]
BEN MASUMUM:jeyyar:BOSNACIM doruk u bir görsem onu bayağı bir halledicem haberin ola:kedi: ısırıp öpücüklere boğacağım şarkı söylüyormuş sıpam benim:asigim:.ben sana daha önce sormuştum ama görmedin sanırım dork a kahvaltı veriyor musun???
NİLÜFER haktan ın dişi çıkmış gözünüzaydın canım.
HASRET senin için özellikle kırmızıyı seçtimaklinialirimsmileo cery ninde gördüğüm an benden çekeceği var onun cicii diyen dillerini yerim onuda yerim.sabahın beşinde barışma hımmm:kedi:videoya yakalamaya çalış cery i.
ayyy rengarenk oldu :sm_cool:
arkadaşlar ben kimseyi göremiyorum yaa...bişey sorcam isminizin yanına resminizi nası ekliyosunuz bi türlü bulamadım ben
selam arkadaşlar burası şenşakrak ne güzel ben hiç bozmıyım bugün depresyon moduna geçtim
neolduki seyhancım kötü bişey yoktur inşaallah.
bu arada ALP çeyrek muzu zor yedi yarın birdaha denerim.
kızlar oğluşum yerde oyuncağı ile oynuyordu kendiliğinden uyumuş kurban olurum ona ben:asigim:
çok şaşırdım çünkü Alp bugüne kadar ancak 2-3 kere kendiliğinden uyumuştur.
canım yukarıda kullanıcı paneli var.oraya gir sol köşede bir sürü seçenek var.ordanda ayarlar ve özelliklerde avatarını değiştir e gir.gözat tan yükle ve değişiklikleri kaydet de.
:kedi:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
geçen yaz bir düğüne gitmiştim o otele burcu cum güzeldi.ama hizmetleri yemekleri falan nasıl bilmiyorum yanıltmak istemem.ama kötü olacağını sanmıyorum ben.
selam arkadaşlar burası şenşakrak ne güzel ben hiç bozmıyım bugün depresyon moduna geçtim
BNDE SENİİİİİ
BEN MASUMUM:jeyyar:
ÇOK GÜZEL DİO YAA YAKALAMAM LAIZM UYANSIN ÇALIŞMALARA BAŞLİCAMkaydirigubbakcemile2
kullanıcı paneline gir orda profil ayarlarından yapacaksın
neolduki seyhancım kötü bişey yoktur inşaallah.
bu arada ALP çeyrek muzu zor yedi yarın birdaha denerim.
sağol canım anladım denedim ama şuan hata oluştu yazıyooo.sonra tekrar deneyimboshayallersmilebu arada beratım sonunda dişini çıkarmış şimdi gördümmmmm :lepi:hihoyyythihoyyyt sonunda çok huysuzduk belki düzelirizzzsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?