- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.281
hayırlı olsun canım inciniz
Refahiye catalcam nahiyesinden cnm.. Sen neresinden?
bazı günler banada oluyor.canım iyi şeyler düşün iyi hissetmeye çalış kalk giyin süslen al oğluşunu çık biraz hava al arkadaşlarını ara.yok bitanem ben bugün kendimi çok yorgun bitkin yalnız sevimsiz hissiz görünürde iyi ama içten mutsuz hissediyorum da
bu arada yerim o alp kuduruğunu ben uykuları gelince nasıl uyuyolar bak
a.syerimsenibensağol canım anladım denedim ama şuan hata oluştu yazıyooo.sonra tekrar deneyimboshayallersmilebu arada beratım sonunda dişini çıkarmış şimdi gördümmmmm :lepi:hihoyyythihoyyyt sonunda çok huysuzduk belki düzelirizzzsempatiksalakcinni
konuş bakalım ne diyecek canım.uyudu şimdi bugün zorlamayayım dedim göğüslerimde dolu acıyor onları boşaltsın yoğurtta vereceğim yarında senin tarifi yapayım hatta kendimede yapayımzemuszemusBakalım beyimle akşam bi daha konuşayım.
Gitmeye karar verdik de nereye gitcez, ona karar veremiyoruz :)
Şeftali ile karıştırmayı dene, o zaman yarımı yuvarlıyorlar :)
Hatta bir tane de cici bebe, dün koca kaseyi yuttu valla
çatalcam nahiyesi? önceki adı neymiş anaannem soruyoa.s biz madendere cınım:)
kızlar oğluşum yerde oyuncağı ile oynuyordu kendiliğinden uyumuş kurban olurum ona ben:asigim:
çok şaşırdım çünkü Alp bugüne kadar ancak 2-3 kere kendiliğinden uyumuştur.
yok bitanem ben bugün kendimi çok yorgun bitkin yalnız sevimsiz hissiz görünürde iyi ama içten mutsuz hissediyorum da
bu arada yerim o alp kuduruğunu ben uykuları gelince nasıl uyuyolar bak
sağol canım anladım denedim ama şuan hata oluştu yazıyooo.sonra tekrar deneyimboshayallersmilebu arada beratım sonunda dişini çıkarmış şimdi gördümmmmm :lepi:hihoyyythihoyyyt sonunda çok huysuzduk belki düzelirizzzsempatiksalakcinni
bazı günler banada oluyor.canım iyi şeyler düşün iyi hissetmeye çalış kalk giyin süslen al oğluşunu çık biraz hava al arkadaşlarını ara.
a.syerimseniben
dişiniz çıkmış gözünüzaydın.
konuş bakalım ne diyecek canım.uyudu şimdi bugün zorlamayayım dedim göğüslerimde dolu acıyor onları boşaltsın yoğurtta vereceğim yarında senin tarifi yapayım hatta kendimede yapayımzemuszemus
selammboshayallersmile
agda yaptım tutmadı horoz şekeri gibi kaskatı kesildiakannehir
2.denemesengözlerimebaksanab
selammboshayallersmile
agda yaptım tutmadı horoz şekeri gibi kaskatı kesildiakannehir
2.denemesengözlerimebaksanab
acil cevap........
Oğluşla deniz kenarına gidiyoruz süt sağıp biberonla yanıma alsam bozulur mu?yada yaptığım yoğurdun birazını alsam???
acil cevap........
Oğluşla deniz kenarına gidiyoruz süt sağıp biberonla yanıma alsam bozulur mu?yada yaptığım yoğurdun birazını alsam???
3 gündür giremedim.geçmiş epey birikmiş.şu 3 gündür başımıza gelmeyen kalmadı..geçen akşam eltimlere yemeğe gitmiştik.asyada yerde oynuyodu.döne döne konsola ulaştı.ayaklarıyla hafif hafif konsol kapağına vuruyodu...pat diye koca kapak asyanın üstüne düştü...zaten emanet duruyomuş..salaklar insan bi uyarır.gerçi yemek teleşından onların d aklına gelmemiş.epey suçlandılar..çok ağladı çok korktu yavrum.benim de ömrümden ömür gitti..allahtan ayakları havadaydı düşme esnasında da yüzüne kafasına gelmedi.bunu ucuz atlattık.ertesi günde benim toplantım vardı okulda..annemdeydi kuzum..karyoladan düşmüş...geldimki annem bana söylemeye cesaret edemiyo ama anladım nasıl ürkek yavrum..durup durup gözyaşlarıyla ağlıyo..ne oldu kuzum sana dedim ..o zaman anlattı annem ağlaya ağlaya.kadıncağızın nutku tutulmuş zaten ,korkudan kendinden geçmiş,lanetler ediyo kendine...kızamadım...kafası kocaman şişmiş.hemen hastaneye götürdük cerraha...baktı cin gibi maşallah dedi..ama sabaha kadar gözlemleyin dedi...çok şükür bunu da atlattık...kabus gibiydi.yavrumun kafası hala şiş.ve o tarafa dönemiyo ,çok ağrıyo.....bugün daha iyi şükür.bir uğursuzluk var üstümüzde....
hahahayyyttt
ceren artık eliyle gel gel de yapıyor:) zaten arada bi yapıodu ama kesiyodu hemen şimdi bilinçli yapıyor gel gel dediğimde elini kaldırıp gel gel yapıo o minik ellere kurban olasım, ölesim , bitesim , geberesim geliyoorrrrrrrrrrrdelikafadulden
hee kı kendim yapıyomm..sesu ları beceremiorum ıstcandaa..hem yapışıp kalıyo..1 cay bard şeker,1 cay b.su bkacdmla limon suyu..cok prtik kıznası yapeyyon kız kendin yapmıyosun herhalde şu sesuları mı kaynatyosun...
yamuşumda uzatıo ellri artkk büyüyolaaarrrhahahayyyttt
ceren artık eliyle gel gel de yapıyor:) zaten arada bi yapıodu ama kesiyodu hemen şimdi bilinçli yapıyor gel gel dediğimde elini kaldırıp gel gel yapıo o minik ellere kurban olasım, ölesim , bitesim , geberesim geliyoorrrrrrrrrrrdelikafadulden
yazgıcım burcum ve hasretim sağolun bitanelerim
arada terelelli oluyorum bugünde ogünlerden biri belirli bişey yok belki çok şey var ondan doluyorum taşmayınca böyle oluyo sanırım
oğluşumu yedirdim uykusu geldi yatırayım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?