- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.301
slm kızlar bende mart annesıyım sanda gecmıs olsun canım ınsanın canı gıdıyo vlla boyle durumlarda.... kızlar hala adet duzensızlıgı yasayan varmı benım adetımden 4 gun gectı hamıleyım dıye bı yandan sevınıyor bı yandan uzuluyorum bu bebegımı 5 sene bekledık dusukler falan oldu korunduk ama test yapmaya korkar oldum babası kızıma kardes gelıyo dıyo sevınıyo ama bakalım ne olacak....
sağol canım
ben daha adet bile olamadım(
3 gündür giremedim.geçmiş epey birikmiş.şu 3 gündür başımıza gelmeyen kalmadı..geçen akşam eltimlere yemeğe gitmiştik.asyada yerde oynuyodu.döne döne konsola ulaştı.ayaklarıyla hafif hafif konsol kapağına vuruyodu...pat diye koca kapak asyanın üstüne düştü...zaten emanet duruyomuş..salaklar insan bi uyarır.gerçi yemek teleşından onların d aklına gelmemiş.epey suçlandılar..çok ağladı çok korktu yavrum.benim de ömrümden ömür gitti..allahtan ayakları havadaydı düşme esnasında da yüzüne kafasına gelmedi.bunu ucuz atlattık.ertesi günde benim toplantım vardı okulda..annemdeydi kuzum..karyoladan düşmüş...geldimki annem bana söylemeye cesaret edemiyo ama anladım nasıl ürkek yavrum..durup durup gözyaşlarıyla ağlıyo..ne oldu kuzum sana dedim ..o zaman anlattı annem ağlaya ağlaya.kadıncağızın nutku tutulmuş zaten ,korkudan kendinden geçmiş,lanetler ediyo kendine...kızamadım...kafası kocaman şişmiş.hemen hastaneye götürdük cerraha...baktı cin gibi maşallah dedi..ama sabaha kadar gözlemleyin dedi...çok şükür bunu da atlattık...kabus gibiydi.yavrumun kafası hala şiş.ve o tarafa dönemiyo ,çok ağrıyo.....bugün daha iyi şükür.bir uğursuzluk var üstümüzde....
hahahayyyttt
ceren artık eliyle gel gel de yapıyor:) zaten arada bi yapıodu ama kesiyodu hemen şimdi bilinçli yapıyor gel gel dediğimde elini kaldırıp gel gel yapıo o minik ellere kurban olasım, ölesim , bitesim , geberesim geliyoorrrrrrrrrrrdelikafadulden
slm kızlar bende mart annesıyım sanda gecmıs olsun canım ınsanın canı gıdıyo vlla boyle durumlarda.... kızlar hala adet duzensızlıgı yasayan varmı benım adetımden 4 gun gectı hamıleyım dıye bı yandan sevınıyor bı yandan uzuluyorum bu bebegımı 5 sene bekledık dusukler falan oldu korunduk ama test yapmaya korkar oldum babası kızıma kardes gelıyo dıyo sevınıyo ama bakalım ne olacak....
acil cevap........
Oğluşla deniz kenarına gidiyoruz süt sağıp biberonla yanıma alsam bozulur mu?yada yaptığım yoğurdun birazını alsam???
selammboshayallersmile
agda yaptım tutmadı horoz şekeri gibi kaskatı kesildiakannehir
2.denemesengözlerimebaksanab
HEYYY
İYİCE KÖR OLDUK HEEE :1ninca:
HERKESLER NERDEEEEEfisfisfis
Geçmiş olsun Olcay.Emanet olunca daha bir korkuyor anneler.
Arkadaşlar jokerde chicco polly mama sandalyeleri tek ödemede 179TL ye düşmüş.Duyurulur.
sibel secen tiftiki kmdr?
Benimki de ondan Olcay.Sen oğlunda yürüteç kulladın mı?Dün Şerife ile konuştuk o kullanıyormuş çok memnunmuş.Kızının hareketleri epey farketmiş.Acaba ben de alıp günde 1saat kullansam mı diyorum?
Ben de düşüneyim almayı ya.Biz yürüteç kullanmışızdaa ne olmuş gayet güzel yürüyoruz)
hımm benimkinide hesaplarımısın desem çok mu şey istemiş olurum :):):) 22 şubatta izne ayrıldım 10 martta doğum yaptım 9 haziran izin bitişi yani toplam 108 gün izin kullanmışım 760 tl net maaşım var bürüt 1158(KASIM) +1069( ARALIK ) + 1062 ( OCAK ) + 1061 ( ŞUBAT ) son üç ayki bürüt rakamlar şimdi maaşım ne olur ?
mafoldumbenmafoldumbena.s.a.s.a.s.:asigim::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?