2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım

ben daha adet bile olamadım(

sağol canım

ben daha adet bile olamadım(

ne guzel ıste adet olunca sut azalıyo benım basıma gelmeyen kalmadıkı sezeyandan sonra plesantanın bır bolumu ıcımde kalmıs ay kanamam bıtmedı dr gıttım hıtereskopı oldum tam kurtuldum derken 15 gun sonra acayıp bı kanam hastane hastane dolas rahım duvarlara ıltıhaplanmıs sımdıde bu bakalım ne olcak hayırlısıı test alıp yapsammmıki

KIZ AĞLAYASIM GELDİ ANNEN NE KOKMUŞ GARİBİM BİDE KIZMAYI MI DÜŞÜNÜYORSUN SANKİ ONALR BİZDEN ÇO KSEİYOR TORUNLARINI BEEE.... AY CANIM KUZUMADA ÇOK ÜZÜLDÜM ÖP ONU BENİM İÇİN DÜŞÜNCE ÇOK KORKUORLAR HAYATIN NE OLDUĞUNU BLMEDEN BİDE ANİ ACIALR TEPKİLER OALRI ŞAŞIRTIYOR ÜRKÜTÜYOR BİZİM ZİLLİ 4-5 KEZ DÜŞTÜ GERÇİ GENELDE SIRT ÜSTÜ DÜŞTÜ KAFA VURMADI AMA GENEDE KORKUYOR ŞİMDİ YTIRIRKEN BİLE Bİ AN,İ AHREKETİ VAR..

BENDEEEEE ÖEPEYİ O DİLELRİ ELELRİ....

AYY AHDİ AHYIRLSIIS BİZİDE HABERDAR ET...

acil cevap........

Oğluşla deniz kenarına gidiyoruz süt sağıp biberonla yanıma alsam bozulur mu?yada yaptığım yoğurdun birazını alsam???

ORDA EMZİR BEN ÖYLE YAPTIM AMA ZOR OLUYOR KUM SRUNU VAR ?

selammboshayallersmile
agda yaptım tutmadı horoz şekeri gibi kaskatı kesildiakannehir
2.denemesengözlerimebaksanab

HOROZ ŞEKERİ NE Kİ KIZZ )::):) kafamçokkarıştı

HOROZ ŞEKERİ NE Kİ KIZZ )::):) kafamçokkarıştı[/QUOTE]

AHA SANA HOROZ ŞEKERİ
BİLDİĞİN AGDADAN YAPILIO YANİ.
sempatiksalakcinni

sağol seyyalcim ve ebrucum..
canım anacım ya kızçem kadar da ona üzüldüm,nasıl korkmuşşş

Benimki de ondan Olcay.Sen oğlunda yürüteç kulladın mı?Dün Şerife ile konuştuk o kullanıyormuş çok memnunmuş.Kızının hareketleri epey farketmiş.Acaba ben de alıp günde 1saat kullansam mı diyorum?

canım oğlumda kullandım ben...yürümesi falan gecikmedi yani...fır fır sürerdi.bayılırdı...şimdi kızımı da koyuyorum ara ara ama şu an daha küçük olduğu için acil durumlarda koyuyorum sadece.tuvalete falan gideceksem mesela..asya da çok seviyo

slm cnm kusura bakma dışarı öıkmıştım yeni geldim tabi hesaplarım ama bak aklıma sonradan geldi benim maaşım normalde daha yüksek ama az prim ödemek için asgari ücretten gösteriyolar sigortaya sendede benzer bi durum varsa benimkine yakın bi tutar alırsın ki yazdığın tutar tutuyor yok eğer sigorta kurumunda da 1100 brüt görünüyorsa 4 ay için 2552 alman gerek öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…