- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.941
arabami zemuszemus bende istiyorummmmmmm
hayirli olsun canim gule gule kullan kazasiz belasiz insallah
kızlar doguhan ıcın kahvaltı hazırlayacagım.dr pekmez peynır 90 cc mama ve bıskuvıyı karıstır ver dedı.
pekmez 1 cay kasıgımı olacak? peynır ne peynırı olacak ve 1 kup seker kadar mı verecegım bırde kac tane bıskuvı koymam lazım ?
bı el atsanız sorularıma ?
bebiklerin disleri cikmaya baslamis hayirli olsun.benimkinde henuz tik yok :))
burcu neyin var canim?
uzun sure uzak kaldim baya kacirmisim herseyi yaf
Esin; araban hayırlı olsun, ne marka alıyor baban?
Burcu; anne baba arasındaki problemler bitmez, seninle kocan arasındakiler bitiyor mu sanki? Onlar da eminim edi-büdü gibidirler, ne birlikte ne ayrı yapamazlar takmaaaa
yardimci olacak kisme yok mu yaw
Esin; araban hayırlı olsun, ne marka alıyor baban?
Burcu; anne baba arasındaki problemler bitmez, seninle kocan arasındakiler bitiyor mu sanki? Onlar da eminim edi-büdü gibidirler, ne birlikte ne ayrı yapamazlar takmaaaa
yardimci olacak kisme yok mu yaw
Kızlar günaydınnnn
Bana yardımcı olun lütfen. doğru düzgün ek gıdaya başlamamamıza rağmen. yoğurt yedirmştm sırtı çok kabarmıştı doktorumuz süt ürünlerini werme dedi nerdeyse 10 günü aşkındır wermiyorum. ama sırtı hala ne ek gıda wersem kabarıo werdiğim şeylerde meyve püreleri ve patates çorbası falan. öyle oturup öğünlüde yemiyo. günde yarım kavanoz püre yarım kasede çorba. dotorumuza söyledim mamaya başla o zaman dedi.
kızım çok hareketli sizinkiler nasıl bilmiyorum ama ewin içinde durmuo oda oda dolanıo tam emeklememesede dirseklerinin üstünde göbeğiyle gidio heryere. süreklide emio haliyle tek ben yetemiroum o yüzden.
mama wermek istemiyorum yaa. ama mecbur kalırsam bebişim için wercem. doktorum wermek istemiosan biraz daha devam et sonra tekrar gözlemleyelim dedi ama geçmio biliyorum yani. sizce napıyım mama werenler ne werio aptamili alıp anneyi bırakan çok duydum sma'dada duydum gerçi...yardımcı olursanız sewinirim...
Kızlar günaydınnnn
Bana yardımcı olun lütfen. doğru düzgün ek gıdaya başlamamamıza rağmen. yoğurt yedirmştm sırtı çok kabarmıştı doktorumuz süt ürünlerini werme dedi nerdeyse 10 günü aşkındır wermiyorum. ama sırtı hala ne ek gıda wersem kabarıo werdiğim şeylerde meyve püreleri ve patates çorbası falan. öyle oturup öğünlüde yemiyo. günde yarım kavanoz püre yarım kasede çorba. dotorumuza söyledim mamaya başla o zaman dedi.
kızım çok hareketli sizinkiler nasıl bilmiyorum ama ewin içinde durmuo oda oda dolanıo tam emeklememesede dirseklerinin üstünde göbeğiyle gidio heryere. süreklide emio haliyle tek ben yetemiroum o yüzden.
mama wermek istemiyorum yaa. ama mecbur kalırsam bebişim için wercem. doktorum wermek istemiosan biraz daha devam et sonra tekrar gözlemleyelim dedi ama geçmio biliyorum yani. sizce napıyım mama werenler ne werio aptamili alıp anneyi bırakan çok duydum sma'dada duydum gerçi...yardımcı olursanız sewinirim...
Esin, araban hayırlı olsun, güzel günlerde kullan...
Ben de istiyorum, mümkünse otomatik vites :)
Kızlar günaydınnnn
daha iyisini alıırsın umarım yok ben manuel seviyorum tepem atınca bağırta bağırta kullanırım rahatlarım Çok üzgünüm çoook
nasıl test yapıolar ki. kanla mı. araştırcamda hanfendi durmuo ki:* saolun kızlar yaa. süt ürünleri wermiorm artk zaten ama gene geçmedi işte. yemesinde problem yok werince yiyor çok sukur ama kabarıo sonrada:)
Ben kullanamıyorum ki, bağırtmam eksik kalsın :))
Otomatik olursa, bi umut var hiç olmazsa...
Tam alışmaya başlamıştım, hamile kaldım, oturamadım tabi direksiyona, ööyle kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?