2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yardimci olacak kisme yok mu yaw

Esin; araban hayırlı olsun, ne marka alıyor baban?
Burcu; anne baba arasındaki problemler bitmez, seninle kocan arasındakiler bitiyor mu sanki? Onlar da eminim edi-büdü gibidirler, ne birlikte ne ayrı yapamazlar takmaaaa

saol canım skoda fabia alıyor gerçi ayağımı yerden kessin ne olursa olsun demiştim ama babamda alman arabası takıntısı var bunu seçmiş

Öznur herkes farklı veriyor ama ben verdiğim kahvaltıyı anlatayım;
100 cc su, 3 ölçek mama, 1 çay kaşığı dut pekmezi, 1 tatlı kaşığı labne peyniri (minik kutular halinde satılanlardan alıyorum), 1 çay kaşığı( tepeleme )ceviz, bulamaç haline getirinceye kadar milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltı maması. Bunları karıştırıyorum yediriyorum, ama değişiklik olsun diye bazen de sütlü bisküvili mama koyuyorum 8 tahıllı yerine, bazen armutlu portakallı koyuyorum ki sıkılmasın.

Esin; araban hayırlı olsun, ne marka alıyor baban?
Burcu; anne baba arasındaki problemler bitmez, seninle kocan arasındakiler bitiyor mu sanki? Onlar da eminim edi-büdü gibidirler, ne birlikte ne ayrı yapamazlar takmaaaa

Bu pek öyle değil Aylincim, daha önce en müteakip defalar ayrı yaşadılar. En son boşanıp 7 yıl hiç görüşmediler, babam evlendi hatta. Sonra yine geri geldi, 3 yıldır beraberler, şimdi yine anlaşamıyoruz gidicem demiş anneme...

Yaşın 60 oldu be adam, hala ne istiyorsun... Daha ne kadar alt üst edeceksin herkesin hayatını...

yardimci olacak kisme yok mu yaw

Ben kahvaltı vermiyorum henüz Öznur, o yüzden bilemedim.

Kızlar günaydınnnn
Bana yardımcı olun lütfen. doğru düzgün ek gıdaya başlamamamıza rağmen. yoğurt yedirmştm sırtı çok kabarmıştı doktorumuz süt ürünlerini werme dedi nerdeyse 10 günü aşkındır wermiyorum. ama sırtı hala ne ek gıda wersem kabarıo werdiğim şeylerde meyve püreleri ve patates çorbası falan. öyle oturup öğünlüde yemiyo. günde yarım kavanoz püre yarım kasede çorba. dotorumuza söyledim mamaya başla o zaman dedi.
kızım çok hareketli sizinkiler nasıl bilmiyorum ama ewin içinde durmuo oda oda dolanıo tam emeklememesede dirseklerinin üstünde göbeğiyle gidio heryere. süreklide emio haliyle tek ben yetemiroum o yüzden.
mama wermek istemiyorum yaa. ama mecbur kalırsam bebişim için wercem. doktorum wermek istemiosan biraz daha devam et sonra tekrar gözlemleyelim dedi ama geçmio biliyorum yani. sizce napıyım mama werenler ne werio aptamili alıp anneyi bırakan çok duydum sma'dada duydum gerçi...yardımcı olursanız sewinirim...

ya aslında bende tam kahvaltıyı anlatayım biz daha 6 aylık olmadığımızdan henüz peynir vermiyoruz ama doktor 6 aydan sonra 1 tatlı kaşığı labne veya yarım kibrit kutusu yarım yağlı suda bekletilmiş pastorize peynir yine 6. aydan itibaren 1 adet çeviz içi ,gün içinde toplamda 1 tatlı kaşığı pekez artık kahvaltıyı sen ayarla çünkü yoğurdada koyucaksın özellikle onu tavsiye etti doktor, çeyrek yumurta sarısı bigün peynir bi gün yumurta sarısı şeklinde olacak birde kahvaltı mamasından ercihin neyse işte bizim menü bööle ben bazen domates suyu da koyuyorum eğişiklik olsun diye biz henüz 6 aylık olmadığımızdan kahvaltı maması menümüz sınırlı bizde böyle çeşit yaratmaya çalışıyoruz afiyet olsunn

Canım nerdeyse 6,5 aylık olmuş kızın, mama yerine ek gıdaya alıştırman daha iyi olur aslında...
Test falan yapılmadı demiştin, şu alerji konusunu detaylıca bir araştırtsan keşke...
Süt ürünlerine alerjisi varsa, hazır mama da dokunabilir, onun da hammaddesi süt çünkü.

ya canım bende bebekken aynı durum varmış benim halı ve kumaş tozuna alerjim çıkmış bence doktor abi sor alerjinin neden kaynaklandığına emin ol eğer gıdadansa bünyesi alışana kadar özel diyet mamalar var onlardan veriyolar mecbur kullanacaksın bende çekiniyordum mama kullanmaya ama ne yapalım herşeyden de koruyamıyoruz ki sıkma canını umarım bi an önce iyileşir

İstenmedik ot dibinde bitermiş, mama kullanmayacağım diye kendini paraladın her yol mamaya çıkıyor sempatiksalakcinni
Ben tek göğüs emdiğinden sütüm yetmedi 3. ayından itibaren aptamil kullanıyorum memeyi de bırakmadı, aptamil 2 devam sütü yazıyor ondan dene istersen, sma nın kilo aldırıcı özelliği var senin kız zayıf olduğundan beğenirse bundan da başlayabilirsin, ayrıca biberon deliğini küçük seçersen büyük ihtimalle memeyi de bırakmayacaktır, ben mesela halla chicconun 1 numaralı biberon ağzını kullanıyorum, ayrıca o çocuk emmeyi seviyorsa ne yaparsan yap emerrrr takma kafana, bırakırsa da biraz daha sadece sağarak devam edersin şifa niyetine. Benim oğlum emmeyi en başından sevemedi hatta doğduğu günden itibaren sağ göğsümü emmedi bile ama bak 6 ay oldu hala tek göğüs de olsa emiyor, hiç keyfi emmiyor süt bittiği an ya da doyduğu an kafasını çevirir kesinlikle de bir daha ağzına almaz, yani bu zaten senin elinde olan bişey değil, rahat ol biraz, hem kızın ayına göre zayıf biraz kilo alır işte daha ne istiyorsun lülülülülülü

nasıl test yapıolar ki. kanla mı. araştırcamda hanfendi durmuo ki:* saolun kızlar yaa. süt ürünleri wermiorm artk zaten ama gene geçmedi işte. yemesinde problem yok werince yiyor çok sukur ama kabarıo sonrada:)

çok heycanlıyım cumartesi yeni evime taşınıyorum annemde şehir dışına çıktı zor olucak bebekle ama olsun sevinçliyim mutluyum yalnız bi sorunum var iş yaparken bebeği kontrol etmek zor olucak diye bi oyun havuzu düşünüyorum ama benimki daha oturamıyo bükülüyo hemen yatış pozisyonu alıyo içi yumuşak olan uzanabileceği bişi iistiyorum böyle bişi kullanan var mı tavsiye bekliyorum

daha iyisini alıırsın umarım yok ben manuel seviyorum tepem atınca bağırta bağırta kullanırım rahatlarım Çok üzgünüm çoook

Ben kullanamıyorum ki, bağırtmam eksik kalsın :))
Otomatik olursa, bi umut var hiç olmazsa...
Tam alışmaya başlamıştım, hamile kaldım, oturamadım tabi direksiyona, ööyle kaldı...

nasıl test yapıolar ki. kanla mı. araştırcamda hanfendi durmuo ki:* saolun kızlar yaa. süt ürünleri wermiorm artk zaten ama gene geçmedi işte. yemesinde problem yok werince yiyor çok sukur ama kabarıo sonrada:)

canım muhtemelen ek gıdalara henüz alışamadı bünyesi yada bana benzer bi alerjisi var bazı alerji testleri kandan anlaşılıyo bazılarını da verip takip ediyolar yani o gün sadece yoğurt veriyo bekliyo ööle yapıyolar ama gıda alerjisiyse bünyesi alışana kadar normal mama yerine diyet mama diye bişey var onu veriyolar aptmilin var yine böyle bi maması

Ben kullanamıyorum ki, bağırtmam eksik kalsın :))
Otomatik olursa, bi umut var hiç olmazsa...
Tam alışmaya başlamıştım, hamile kaldım, oturamadım tabi direksiyona, ööyle kaldı...

ya ben araba kullanmayı sudanda öğrendim o yüzden rallide gibi giderim tabi arabada yalnızsam

çokoprens alemsin :))) hakkaten öle oldu yırttım kendimi desem yeridir. benimki biberon kullanıyor zaten. bizde küçük delikteyiz hala. buzlukta sütlerim war onları weriyorum onlarında son günleri 6 ay dolacak.emmeyi çok seviyor gündüz oyun halinde olunca doyasıya kadar ama uykuda uykuya dalmak üzereyken dibine kadar emer gece ben bıraktırırım hatta maşş diyimde:) ben tadından dolayı bırakırmı die korkmştum.
test nası yapılıyorsa bi araştırıp test yaptıyırım ben sonra bakıyım duruma göre napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…