- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.901
bilmiyorum yaa manyaklar galiba dükkanda war burda işleyen sonuçta ben adamın karısıyım yani bu da gelir arasında... zorla 7 yıla bağlayacaklar e tabii faiz ödememiz işlerine gelir şerefsizler yaaaya bnm kuzenim çekti sadece kendisi çalışıo kefil gösterdimi bilmiorm ne başka ewi war ne bişe maaşıda 1000 ancadır 40000 çekti sanırım finansbanktan çekti 1 hafta içindede aldı 10 yıl ödicek zavallı ama aldı yani sşizde başka bnkalara bakın bence birine aglı kalmayın
canım bankayı değiştir hangi bankaya başvurdunuz her bankanın farklı istekleri oluyor
evet ca
neden öldürüyosun kız ne kastın var hayrola??
deli etti beni deli sabah sabah bi afra bi tafra araba alıyorum daha doğrusu babam hediye ediyor benim adıma olsun diye krediiyi de benim adma çekiyorlar heriftende bazı evraklar istediler angarya geldi sabah ekspertizdeyim yanımda müşteri aradı naaptın diye dışardayım daha bişey yapamadım dedim bağırdı telefonda tmm o zaman bi daha benden bişi isteme niye söylemiyosun ne yaptığını diye neye uğradığımı şaşırdımklava:allahtan bu hafta 15 günlüğüne sudana gidiyo nefes alıcam
simenay çok geçmiş olsun bende hamileyken başıma gelmişti çok zordu umarım bebek çok yormaz seni de bi an önce toparlarsın
Hasret sen kara listede olduğundan kefilliğini kabul etmiyolardır işbankasının ve garantinin şu an kredileri en düşük bankalar olduğunu sanıyorum eşinin maaşına göre taksit tutarınızı belirlerler ancak emekli maaşı olan biri size kefil olabilir annesi babası gibi o zaman taksit tutarını yükseltebilirler umarım çözersiniz ha unutmadan bankalar uzun vadeli kredi vermek ister ona göre faiz alırlar siz uzun süreli kredi istemediğiniz konusunda kararlı durun onlarda geri adım atarlar
evet ca
deli etti beni deli sabah sabah bi afra bi tafra araba alıyorum daha doğrusu babam hediye ediyor benim adıma olsun diye krediiyi de benim adma çekiyorlar heriftende bazı evraklar istediler angarya geldi sabah ekspertizdeyim yanımda müşteri aradı naaptın diye dışardayım daha bişey yapamadım dedim bağırdı telefonda tmm o zaman bi daha benden bişi isteme niye söylemiyosun ne yaptığını diye neye uğradığımı şaşırdımklava:allahtan bu hafta 15 günlüğüne sudana gidiyo nefes alıcam
Boşveeeer bunların hepsi aynı sempatiksalakcinni
kızlar bişey soracağım yarın misafir delecek börek yapacağım ee tabi başka şeylerde var yapacağım diyorumki böreği akşamdan yapsam ama pişirmesem dolaba atsam yarın kalkınca pişirsem olur mu ki?
kızlar bişey soracağım yarın misafir delecek börek yapacağım ee tabi başka şeylerde var yapacağım diyorumki böreği akşamdan yapsam ama pişirmesem dolaba atsam yarın kalkınca pişirsem olur mu ki?
çok güzel olur bence
daha bile güzel oluyo ben hep ööle yapıyorum
Çok güzel olur hemde, daha çıtır çıtır olur..
hatta daha güzel olur :) ben vakit varsa bir gece önceden dolaba koyuyorum zaten.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim kızlar siz olmasanız ben ne yaparımopuyorumnanaktanseviyorum sizi:asigim:
evet ca
aman boşversene..sen arabanın sevincini yaşa.güle güle kullan kazasız belasız...
Yazgı annenle üvey babanın durumları noldu? en son iyi olmadıklarını anlatıyordun?
weriyolarda 7yıla uzatıyolarmış sanırım gelire göre. ama bu dükkanı hesaba katmıyolar bnm die... sadece cengzin gelirini hesaba katyolar... biz 3 yıl istiyoruz 1 yılda bitirmeyi hedeflioruz fazla ödeyip.. adamlar 7 yılı uygun görüyolar allahım yaaaahasret bizde akbank tan çektik krediyi.bu ay 1 senemiz bitiyo..kaldı 4 yıl....ben memnunum akbanktan..bir şubeside kayseripark alışveriş merkezinde...akşam 10 a kadar açık...çok rahat oluyo ödemelerde.....
akbanktan vermiyorlarmı??
bilmiyorum yaa inşallah.. demişler isterseniz fazla ödeme yaparsınz faiz düşer, ya da bi süre sonra kısaltabilirsiniz bize az gelio taksitler diyip falan demişler delilermi neler.. 1 ew war eşimin üzerine zaten kartalda e bir de bu ew war iki ewide ipoteklesinler ne diye wadeyi uzatıyolar ki yani bu kadarına gerek war mı...simenay çok geçmiş olsun bende hamileyken başıma gelmişti çok zordu umarım bebek çok yormaz seni de bi an önce toparlarsın
Hasret sen kara listede olduğundan kefilliğini kabul etmiyolardır işbankasının ve garantinin şu an kredileri en düşük bankalar olduğunu sanıyorum eşinin maaşına göre taksit tutarınızı belirlerler ancak emekli maaşı olan biri size kefil olabilir annesi babası gibi o zaman taksit tutarını yükseltebilirler umarım çözersiniz ha unutmadan bankalar uzun vadeli kredi vermek ister ona göre faiz alırlar siz uzun süreli kredi istemediğiniz konusunda kararlı durun onlarda geri adım atarlar
ben eski akbank çalışanıyım bir de yanisempatiksalakcinniHasret bence de başka bankalarla görüşün, Akbank kadar problemli banka görmedim, bizde o banka ile sürekli sorun yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?