2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum yaa manyaklar galiba dükkanda war burda işleyen sonuçta ben adamın karısıyım yani bu da gelir arasında... zorla 7 yıla bağlayacaklar e tabii faiz ödememiz işlerine gelir şerefsizler yaaa
canım bankayı değiştir hangi bankaya başvurdunuz her bankanın farklı istekleri oluyor

akbank... emlakçının tanıdık bankasıymış.. yok hayatta kabul etmem!

Hasret bence de başka bankalarla görüşün, Akbank kadar problemli banka görmedim, bizde o banka ile sürekli sorun yaşıyoruz.

simenay çok geçmiş olsun bende hamileyken başıma gelmişti çok zordu umarım bebek çok yormaz seni de bi an önce toparlarsın
Hasret sen kara listede olduğundan kefilliğini kabul etmiyolardır işbankasının ve garantinin şu an kredileri en düşük bankalar olduğunu sanıyorum eşinin maaşına göre taksit tutarınızı belirlerler ancak emekli maaşı olan biri size kefil olabilir annesi babası gibi o zaman taksit tutarını yükseltebilirler umarım çözersiniz ha unutmadan bankalar uzun vadeli kredi vermek ister ona göre faiz alırlar siz uzun süreli kredi istemediğiniz konusunda kararlı durun onlarda geri adım atarlar

Teşekkür ederim canım, sorma bebek beni mahvediyor ama buda geçecek inşallah...

kızlar bişey soracağım yarın misafir delecek börek yapacağım ee tabi başka şeylerde var yapacağım diyorumki böreği akşamdan yapsam ama pişirmesem dolaba atsam yarın kalkınca pişirsem olur mu ki?

çok güzel olur bence

daha bile güzel oluyo ben hep ööle yapıyorum

Çok güzel olur hemde, daha çıtır çıtır olur..

hatta daha güzel olur :) ben vakit varsa bir gece önceden dolaba koyuyorum zaten.

hihoyyythihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim kızlar siz olmasanız ben ne yaparımopuyorumnanaktanseviyorum sizi:asigim:

hasret bizde akbank tan çektik krediyi.bu ay 1 senemiz bitiyo..kaldı 4 yıl....ben memnunum akbanktan..bir şubeside kayseripark alışveriş merkezinde...akşam 10 a kadar açık...çok rahat oluyo ödemelerde.....

akbanktan vermiyorlarmı??

erkek milleti işte salla gitsin sen arabana bak boşveeeer
hayırlı uğurlu olsun güle güle bin kazasız belasız inşallah

Yazgı annenle üvey babanın durumları noldu? en son iyi olmadıklarını anlatıyordun?

canım çok isterdim annem adamı def etti o sorumsuz pislikten kurtuldu demeyi ama hayır öyle olmadı hala beraberler aylincim.annemde oda çalışıyor altınolukta ev tuttular.sen şimdi üvey baban deyince çok garip oldum hee bugüne kadar hiç bu yönüne bakmamıştım yani sadece annemin kocası sıfatı ile hayatımda yeri vardı:çok üzgünüm:hiçbişeyim olamaz o benim

kesilmiş süt nasıl olur?ALP E sütlü çorba yaptım önce pirinci az bir suda kaynattım sonra yarım çay bardağı domates suyu koydum en sonda süt.ama pişerken böyle üstü beyaz beyaz oldu küçük yoğurt parçaları gibi.sonra pişince blendırdan geçirdim yok oldular şimdi Alp e vereyim mi bunu yoksa bir gariplik mi var düşündüğüm gibi???

weriyolarda 7yıla uzatıyolarmış sanırım gelire göre. ama bu dükkanı hesaba katmıyolar bnm die... sadece cengzin gelirini hesaba katyolar... biz 3 yıl istiyoruz 1 yılda bitirmeyi hedeflioruz fazla ödeyip.. adamlar 7 yılı uygun görüyolar allahım yaaaa
bilmiyorum yaa inşallah.. demişler isterseniz fazla ödeme yaparsınz faiz düşer, ya da bi süre sonra kısaltabilirsiniz bize az gelio taksitler diyip falan demişler delilermi neler.. 1 ew war eşimin üzerine zaten kartalda e bir de bu ew war iki ewide ipoteklesinler ne diye wadeyi uzatıyolar ki yani bu kadarına gerek war mı...
ay yok anası babası mümkünse buı işten uzak dursunlar sonra kendilerini bi bk zannedip ewde hak sahibi olduklarını falan sanır bunlarlmaz:
peki ufak bankalara başwursak işimiz daha mı kolay olur sence? asya katılım, teb, halk falan nasıl olur??

Hasret bence de başka bankalarla görüşün, Akbank kadar problemli banka görmedim, bizde o banka ile sürekli sorun yaşıyoruz.
ben eski akbank çalışanıyım bir de yanisempatiksalakcinni
bana kalsa bi kaç bankayla daha görüşürüm ama benim kocam sıkılgan bir yapıya sahip fazla uğraşımayı sewmez hemen soğur o işten.. onu fazla uğraştırmaması lazım bu işelrinboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…