2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım skoda fabia alıyor gerçi ayağımı yerden kessin ne olursa olsun demiştim ama babamda alman arabası takıntısı var bunu seçmiş
canım araban hayırlı olsun Allah kaza bele vermesin.
burcum durumu tam bilmediğimden çok fazla bişey deme şansım yok ama eğerki dengesiz bir ilşki ise bitmesi daha iyi değil mi?gerçi yaşları var bu saatten sonra neden böyle olsun?ama anladığım kadarı ile annen için üzülüyorsun haklısında ama sizin desteğiniz ile bunu aşamaz mı?yada babanla konuşup mantıklı düşünmesini sağlamak imkansız mı?

melikecim sen daha önce demiştin test falan yapmadılar öyle baktı şuna alerjisi var dedi diye.bence bir baktırsan belki kızını çok başka birşey böyle yapıyor ayrıca üzme artık kendini mama gerekiyorsa ver aç mı kalacak çocuk.hem o mamalarda çok vitaminli.gerçi artık ek gıda alacak döneme geldi kızın mama yerine bunları yese daha iyi.bence sen iyice bir araştırt şu alerji işini.

bu arada hepinize GÜNAYDIN CANLARa.s.

uykusuzum yorgunum çünkü Alp diye bir oğlum var ve canıma okuyor.ama iyiki var Allah yokluğunu göstermesin.
sanırım birdaha asla kesintisiz 4 saat bile uyuyamayacağım:a015:.

Testi 1 ya da 1.5 yaşına kadar yapmıyorlar, ayrıca vermediğin halde geçmiyorsa süt yoğurt alerjisi değildir hem sırtında diyorsun sadece, alerji olsa heryeri fısır fısır kabarır, isilik falan olmasın? ya da gerçekten toz, pamuklu şeyler vs olabilir.
Ben mama tattım hiç korkma tadından dolayı memeyi bırakmaz bööööööğ kafamçokkarıştı

ya ben araba kullanmayı sudanda öğrendim o yüzden rallide gibi giderim tabi arabada yalnızsam

Benim vitesi 1 diye 3'e atıp ot birinkitisinde durmuşluğum bile var :)

Yazgım aslında problem de burda...
İlişkilerinde bu sonu gerektirecek bişey yok, problem ikisinin de ama daha ziyade babamın küçücük şeylere gereğinden fazla takılmasından kaynaklanıyor. Herşeyi, hepimizin evliliğinde olabilecek şeyleri huzursuzluk nedeni gibi görüyor. 40 senedir birlikteler nerdeyse, problem büyük olsa koparlardı bunca gidip gelmeye, onu da beceremediler. Yazık tabi anneme, kadın tam yokluğuna alışmıştı, döndü geldi, yeni bir hayata başladılar, şimdi yine dön başa. Babamla konuştum, yine konuşmayı deneyeceğim ama işe yarar mı bilmem...

Amin, Allah bir gün bile yokluklarını göstermesin...
Ben de aynı durumdayım.

Ya Burcu sen yapma bariiii, kızı ek gıdaya başlayınca sütü azalacak Melike'nin ee o zaman bu çocuk 500 ml sütü nerden içecek??

Canım ilk defa mı hazırlayacaksın?
90 CC MAMA YA yap 3 tene bebe biskuvisi ilerleyen zamanlarda sayısını arttırabilirsin.1 tatlı kaşığı pekmez yarım kibrit kutusu kadar peynir ile lapa halinde verebilirsin ...Ben öyle yaptım ve çok sevdi yada 60 cc ye yap

İlk müjdeyi faceten verdim 2. yi burdan vereyim, bizim minik kuzucuğun da ilk incisi çıktııııı darısı diğer 31 dişine inşallah:)))
hayırlı olsun canım..darısı bize...

çoğu anne baba arasında var sorun canım...nedir paylaşılamayan bilmiyorum.bizimkiler de öyle..

hadi bakalım hayırlı olsun yeni eviniz.allah kolaylık versin

ya ben araba kullanmayı sudanda öğrendim o yüzden rallide gibi giderim tabi arabada yalnızsam

vay be işte bu...bende süratli kullanmayı seviyorum....geçen de şehir dışına çıktım...8 yıldır araba kullanırım ama şehir dışı tecrübesini yeni edindim.şehir içinden daha rahatmış...

bakıcı ablamız 3.gününde.gayet güzel gidiyo.umarım ben yokken de böyle olur...asyayı uyuttu.eve de bir güzel makina tutup sildi sağolsun....ben de gel keyfim gel..bu hafta saltanat haftasızemuszemus..pazertesi okullar açılıyor....tek isteğim şu an ben evdeykenki gibi sevgiyle baksın yavruma...amin.....

[B]İnşallah hadi bakalım hayırlısı canım.bizimde 3.ncü günümüz herhangi bir problem yok eve gidince hemen göğsüme saldırıyor...sarılıyor ,ağzını çeneme dayıyor sözde öpüyor...Babasını görünce de bol bol babasına gülücük atıyor tabii 2 gündür benim gibi ses kısık onunda şurup veriyorum bugün daha iyi[/B]

Haklısın, huzursuz ve beraber olmalarındansa, ayrı ve huzurlu olmalarını ben de tercih ederim.
Ama incir çekirdeğini doldurmayan şeyler bunlar, o yüzden ayrılık olacaksa, hepimizin boşanması lazım Esincim yaa...

Bence de...
Alerji konusunun iyi araştırılması lazım.

Ben istemesem de bağırta bağırta kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Ya Burcu sen yapma bariiii, kızı ek gıdaya başlayınca sütü azalacak Melike'nin ee o zaman bu çocuk 500 ml sütü nerden içecek??

Aylincim mama verme demek istemedim ben, mama vericez tabi süt yetmiyorsa. Sanırım artık ben de vericem hatta.
Ama artık ek gıdaya alışma vakti geldi, öğün olarak vermek lazım diye düşünüyorum, onu söylemek istedim.

anladım canım annende belliki seviyor hala babanı.en iyisi bunun yanlış olduğuna babanı ikna etmek tabiki.böyle pireyi deve yapan insanlar çok zor ya.Allah haklarında hayırlısını versin.

aamin inşallah olcaycım.
ALP İ size yollayayım biraz bende saltanat süreyim diyeceğim ama benimki bakıcının ayarlarını bozar hannibal dan farkı kalmaz diye vazgeçtimboshayallersmile.

inşallah kolaycacık atlatırsınız..asyada da var bi kırıklık ama diş olsa bari...

:roflol::roflol::roflol: yok yok asyanın da alpten kalır yanı yok..kucağından inmiyo kızın...oynat gezdir beni diyo...

burcucum onlarınki 30 senenin birikimi hani bardağı taşıran damla misali ben artık karışmıyorum ama (yanımda hiç tartışmazlar zaten) evde gerginlik olduğu an alıp bebeği ben gidiyorum diyorum anlıyolar düzeliyolar biraz bakalım nereye kadar gidecek

günaydın arkadaşlar..

çok acil yardımcı olun nolur kafam çok karışık.. daha önce söyledimmi bilmiorum kızkardeşim 13 hafta 4 günlük hamile mart annesi olucak nasipse.. bayram öncesi yaptırdığı ikili test sonucunu aldı dün risk çok yüksek çıkmış ense kalınlığı fazla demişler.. testi devlet hastanesinde yaptırmıştı şimdi bana gelio özelde yaptırıcam dio çok mutsuz hep ağlıyo.. dr kürtaj önermiş ama o istemio daha önceden de bir düşüğü var çünkü napıcamızı şaşırdık özeldeki testte de yüzksek çıkarsa nolucak.. kardeşim düşükten sonra bu bebeğe çok bağlandı kaybtmeyi kaldıramaz.. ben naapmalıyım nolur bi akıl verin.. yokda gelicek az sonra doktora gidicez.. nolur dua edinde temiz çıksın bu sefer.. tek tek alıntı yapamayabilirim cevapyazamayabilirim ama bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyip üm tavsiyelerinizi kardeşimle birlkikte okumayı düşünüyorum.. :1no2:

ben bakıcı konusunda şanslıyım eltim bakıyo çocuk gelişimi mezunu çocukları liseye gidiyo evde el üstünde tutuluyo hatta eltimi gördümü hemen kucağına atlıyo tabi bu durum beni biraz üzüyo ama ne yapalım haklı çocuk o mutlu olsun da ben bağrıma taş basarım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada ben bi havuz problemi sormuştum yardımcı olacak yok muu:sm_confused:

teşekkür ederim canım darısı başına daha iyisi senin olur inşallah

pekmezi yazdım peynir de 1 tatlı kaşığı labne dedi doktor yada yarım kibrit kutusu yarım yağlı suda pekletilmiş pastorize beyaz peynir

tesekkur ederim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…