2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişicik olmaz canım afiyetle yedir aşkitoma yarasıngamyoncuiremsu içine birazda ekmek ufala hattayerimseniben

hiç bişeycik olmaz afiyet bal şeker olsun..

hasret öyle deme o kadar çok yanıyoki insanın canı,
kadın ne yapsın çaresini arıyo ,
koca insanda bile 3 gün yas tutuyolar sonra unutuluyor
ALlah sabrını veriyo cnm..birde insan oglu arsız olmuş bu konularda..

bebikim sony cybershot makinelri öneriyorum sana.kullanıyorum ve çok memnunum ki ben 3 sene önce almıştım yeni çıkanları daha güzelyerimsenibena.s

aynı makineden bizde de var 10.1 kaçak getirtmiştik japon malı tek kelime mükemmel, 50 metreden yakınlaştırılarak çekilmiş fotoğrafta en ufak bir bulanıklık söz konusu değil biz epey pahalıya almıştık 3 yıl önce 650 civarı vermiştik ama değer

ya arkadaşlar benim oğlan 1,5 aydır aynı kiloda duruyo normal mi? emeklemeye çalışıyor sürekli sürünme halinde yada örümcekle evi turlamakta ek gıdaya da geçtik sayılır süt de var ama 100 gr bile almıyo

merhaba kızlar sizin kuzucuklar gece nasıl uyuyor.benim kızım sabaha kadar bir o yana, bir yüzüstü,bir bu yana, bir sırt üstü dönüp duruyo.yastık kullanamıyorum.üstünde de bir şey kalmıyor ben örtüyorum o açıyor.nasıl uyuyor yaww bilmiyorumkismile

canım kaç aylık kuzucun , kaç kiloda. bizim kininde kilosu azmış doktorumuz öle dedi.

başıyla ayakları yer bile değiştiriyor laelaelaelaelae battaniye ya da çarşafa dolanıp kıpırdayamazsa yıkıyor ortalığı kafamçokkarıştı

canım kaç aylık kuzucun , kaç kiloda. bizim kininde kilosu azmış doktorumuz öle dedi.

6 ayın tamamlanmasına 1 hafta kaldı 7.5 kiloda 1.5 aydır :sinifsinif:

Günaydınnn,
Haftanın ortası sayılır, yorgunluktan ve uykusuzluktan bitmiş haldeyim.
Doruk gece çok sık uyandı, uyuttum, uykusunda ağladı bağırdı, ne sıkıntısı vardı bilmiyorum.
3,5 saat falan uyudum toplamda...
Moralim de bozuk zaten, offf ((

Aylin, hayırlı olsun Kerem kuzunun ilk dişi...

Sağolun kızlar
Burcu Kerem de bu hafta aynı Doruk gibiydi ve dün dişi çıktı sen de bekle, hatta kakası cıvıktı acaba ishal mi olacak falan diye düşünüyorduk, ben 3 gündür uykusuzum bugün de işe geç kaldım, sürekli çok ağlayarak uyandı yine gece

Sen anlatacak mısın artık derdini ?

erkek milleti işte salla gitsin sen arabana bak boşveeeer
hayırlı uğurlu olsun güle güle bin kazasız belasız inşallah

haklısın salladım bende zaten babasına kızmış akşam sırnaştı yine özür mahiyetinde affetmedim hevesimi kursağıma dizdi ama naapalım bende onu arabama bindirmicem:jeyyar:

kızlar doguhan ıcın kahvaltı hazırlayacagım.dr pekmez peynır 90 cc mama ve bıskuvıyı karıstır ver dedı.
pekmez 1 cay kasıgımı olacak? peynır ne peynırı olacak ve 1 kup seker kadar mı verecegım bırde kac tane bıskuvı koymam lazım ?
bı el atsanız sorularıma ?
bebiklerin disleri cikmaya baslamis hayirli olsun.benimkinde henuz tik yok :))
burcu neyin var canim?
uzun sure uzak kaldim baya kacirmisim herseyi yaf

Evet, ben de dişten şüpheleniyorum.
Çok fena kabarmış zaten diş etleri ve sürekli ellerimi yemeye çalışıyor.

Valla Aylin bi yandan anlatmak istiyorum, bi yandan da anlattıkça daha çok içine gömülüp daralıyorum diye anlatmamak.

Annem ve babamla ilgili konu, ben 30 yaşındayım, kendimi bildim bileli hep bir problemleri var, yoruldum artık ama kendimi uzak tutmayı da beceremiyorum. Amaaan...

Esin; araban hayırlı olsun, ne marka alıyor baban?
Burcu; anne baba arasındaki problemler bitmez, seninle kocan arasındakiler bitiyor mu sanki? Onlar da eminim edi-büdü gibidirler, ne birlikte ne ayrı yapamazlar takmaaaa

gün içinde 1 şeker kaşığı pekmez dedi bizim doktor ben yarısıı kayvaltıda yarısını yoğurtla veriyorum bazen hepsini yoğurtla veriyorum sen karar ver artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…