- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.921
kesilmiş süt nasıl olur?ALP E sütlü çorba yaptım önce pirinci az bir suda kaynattım sonra yarım çay bardağı domates suyu koydum en sonda süt.ama pişerken böyle üstü beyaz beyaz oldu küçük yoğurt parçaları gibi.sonra pişince blendırdan geçirdim yok oldular şimdi Alp e vereyim mi bunu yoksa bir gariplik mi var düşündüğüm gibi???
hiç bişeycik olmaz afiyet bal şeker olsun..kızlar bişey soracağım yarın misafir delecek börek yapacağım ee tabi başka şeylerde var yapacağım diyorumki böreği akşamdan yapsam ama pişirmesem dolaba atsam yarın kalkınca pişirsem olur mu ki?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15149984#post15149984
WAllahi maşallah bbeği doğumdan sonra ölmüş we 3.gün kadın internette göğsü süt dolmuş ne yapsam die soryor gayet rahatca... allah sabrını weriyor demekki:umursamaz:
bebikim sony cybershot makinelri öneriyorum sana.kullanıyorum ve çok memnunum ki ben 3 sene önce almıştım yeni çıkanları daha güzelyerimsenibena.s
ya arkadaşlar benim oğlan 1,5 aydır aynı kiloda duruyo normal mi? emeklemeye çalışıyor sürekli sürünme halinde yada örümcekle evi turlamakta ek gıdaya da geçtik sayılır süt de var ama 100 gr bile almıyo
merhaba kızlar sizin kuzucuklar gece nasıl uyuyor.benim kızım sabaha kadar bir o yana, bir yüzüstü,bir bu yana, bir sırt üstü dönüp duruyo.yastık kullanamıyorum.üstünde de bir şey kalmıyor ben örtüyorum o açıyor.nasıl uyuyor yaww bilmiyorumkismile
canım kaç aylık kuzucun , kaç kiloda. bizim kininde kilosu azmış doktorumuz öle dedi.
Günaydınnn,
Haftanın ortası sayılır, yorgunluktan ve uykusuzluktan bitmiş haldeyim.
Doruk gece çok sık uyandı, uyuttum, uykusunda ağladı bağırdı, ne sıkıntısı vardı bilmiyorum.
3,5 saat falan uyudum toplamda...
Moralim de bozuk zaten, offf((
Aylin, hayırlı olsun Kerem kuzunun ilk dişi...
erkek milleti işte salla gitsin sen arabana bak boşveeeer
hayırlı uğurlu olsun güle güle bin kazasız belasız inşallah
Sağolun kızlar
Burcu Kerem de bu hafta aynı Doruk gibiydi ve dün dişi çıktı sen de bekle, hatta kakası cıvıktı acaba ishal mi olacak falan diye düşünüyorduk, ben 3 gündür uykusuzum bugün de işe geç kaldım, sürekli çok ağlayarak uyandı yine gece
Sen anlatacak mısın artık derdini ?
haklısın salladım bende zaten babasına kızmış akşam sırnaştı yine özür mahiyetinde affetmedim hevesimi kursağıma dizdi ama naapalım bende onu arabama bindirmicem:jeyyar:
İlk müjdeyi faceten verdim 2. yi burdan vereyim, bizim minik kuzucuğun da ilk incisi çıktııııı darısı diğer 31 dişine inşallah:)))
kızlar doguhan ıcın kahvaltı hazırlayacagım.dr pekmez peynır 90 cc mama ve bıskuvıyı karıstır ver dedı.
pekmez 1 cay kasıgımı olacak? peynır ne peynırı olacak ve 1 kup seker kadar mı verecegım bırde kac tane bıskuvı koymam lazım ?
bı el atsanız sorularıma ?
bebiklerin disleri cikmaya baslamis hayirli olsun.benimkinde henuz tik yok :))
burcu neyin var canim?
uzun sure uzak kaldim baya kacirmisim herseyi yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?