- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.001
gün içinde 1 şeker kaşığı pekmez dedi bizim doktor ben yarısıı kayvaltıda yarısını yoğurtla veriyorum bazen hepsini yoğurtla veriyorum sen karar ver artık
inciniz hayırlı olsun cnm, darısı diyer dişlerine inşallah.:)İlk müjdeyi faceten verdim 2. yi burdan vereyim, bizim minik kuzucuğun da ilk incisi çıktııııı darısı diğer 31 dişine inşallah:)))
öncelikle bu kürtaj olayını silsin,çevremde özürlü deyipde doguran çok insan var,günaydın arkadaşlar..
çok acil yardımcı olun nolur kafam çok karışık.. daha önce söyledimmi bilmiorum kızkardeşim 13 hafta 4 günlük hamile mart annesi olucak nasipse.. bayram öncesi yaptırdığı ikili test sonucunu aldı dün risk çok yüksek çıkmış ense kalınlığı fazla demişler.. testi devlet hastanesinde yaptırmıştı şimdi bana gelio özelde yaptırıcam dio çok mutsuz hep ağlıyo.. dr kürtaj önermiş ama o istemio daha önceden de bir düşüğü var çünkünapıcamızı şaşırdık özeldeki testte de yüzksek çıkarsa nolucak.. kardeşim düşükten sonra bu bebeğe çok bağlandı kaybtmeyi kaldıramaz.. ben naapmalıyım nolur bi akıl verin.. yokda gelicek az sonra doktora gidicez.. nolur dua edinde temiz çıksın bu sefer.. tek tek alıntı yapamayabilirim cevapyazamayabilirim ama bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyip üm tavsiyelerinizi kardeşimle birlkikte okumayı düşünüyorum.. :1no2:
Hilal'in ilk dişi çıktığında huzursuzdu 2.ci birden çıktı anlamadık .Ateş yapmadı,kusma ,ishal yapmadı ...Bu aralar meme emerken ısırmalara da başladı zilli:1hug:
Günaydın Canlarım :)
herkes iyi mi?öpüyorum tüm bebişleri....
Nihan sonunda kahvaltısını yemeyi öğrendi artık bitiriyor...sebze ve meyve püresini iştahla yiyor çok şükür yeni bir doktor buldum yoğurt günde 2 kaşık da yese muhallebi yemese de olur zorlama dedi...hala kabız sayılır , artık hergün bir kez yapıyor ama daha cıvık olması lazımmış...popoda sıyrıklar var kullandığımız şurubu ve merhemleri değiştirdi...çok ilgili bir doktor,güzel net anlatıyor her şeyi....dişler çok kabarmış huysuzluk yapar yakında gelirler dedi..başka hiç bir sorunumuz yok çok şükür çok sağlıklı ,gelişimi çok iyiymiş...çok mutlu oldum:Saruboceq:
bunların dışında sürekli kıpır kıpır artık yürüteciyle odaları gezmeye başladı halıların üstünde zorlanıyor ama evimiz çok büyük halısız çok yerimiz var Allahtan...emekliyor konuşma çalışmaları yapıyor hiç susumuyor bişey demiyorsa da ya bağırıyor çığlık atıyor ya da mızmızlanıyor...
asıl sorun bakıcı meselesi okullarımız programlarımızı ayaralamaya çalışıyor becerebilirlerse ben sabahçı eşim öğleci olacak biz bakıcaz ama olmazsa bakıcı aday adayı bile yok...kreş düşünüyorum son çare:1no2:inşallah gerek kalmaz:Saruboceq:
olcay bakıcıya ne kadar veriyorsun?
canım inşallah bakıcıya gerek kalmaz...programlarınız size uygun ayarlanır inşallah....
sabah 8 den 15:15 e kadar 400 e anlaştık canım...
başıyla ayakları yer bile değiştiriyor laelaelaelaelae battaniye ya da çarşafa dolanıp kıpırdayamazsa yıkıyor ortalığı kafamçokkarıştı
6 ayın tamamlanmasına 1 hafta kaldı 7.5 kiloda 1.5 aydır :sinifsinif:
evlede ilgileniyo sanırım çok iyiye bulmuşsun.
banada lazım,ama kendimi hazır hissetmiyorum,..
Burcu;
Canım bizim doktorumuz öneriyor babymix'i zaten bu zamandan sonra sorun olmaz dedi seve seve yedi sadesini ver dedi sonra onların ilerleyen zamanlarda meyvalısı da verebilirsin dedi...
evlede ilgileniyo sanırım çok iyiye bulmuşsun.
banada lazım,ama kendimi hazır hissetmiyorum,..
cnm bizim drumuz yoğurtla birlikte pekmez verince ikisininde besin değerinin kalmadığını ayrı ayrı tüketilmesi gerektiğini söylemişti
benim doktorum da özellikle yoğurtla karıştır dedi bende ööle yapıyorum :uhm:
Bizimki de önerdi de diğer doktorları merak ettim ben.
Malum birinin dediği diğerini tutmuyor :)
İstanbul'da Olcay'ın tuttuğu fiyata bulmak imkansız sanırım.
Ben haftanın 3 günü, sadece ev işini yapması için 600 lira veriyorum.
benim doktorum da özellikle yoğurtla karıştır dedi bende ööle yapıyorum :uhm:
geçmişe gidemiorum yaa waktim yok canlar.. bankadan cewap bekliyoruz... kredi onayı için:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?