2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gene kadir tuğcunun sitesine girdim gene kutu sütü isteğim kabardı offf:))bence haklı ama weremiosun işte.. adam demir hapınada gerek duymuyor hoş bende duymuyorum ama.. amann aman. gidip cocuk doktoru olcam hee

elifngzr
Bence kürtajı aklından silsin rabbimin izniyle sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alır bebeğini. bnm arkadaşımın 2liside 3lüsüde problemli cıktı o inatla doguracam dedi. ve sapasağlam bi bebeği warş mid çok şükür. nede olsa onlar test makinalar yapıo yanılabilirler niyetini bozmasın saglıkla kucağına alır inşş.

arkadasa gidiyorum annemle..birazdan cıkarım..yeni dogum yaptı 40 günlük bile degil bebegi..gideyim seweyim biraz..YAGMUR hanım kıskanclık yapmazsa tabiii:))))

İlk müjdeyi faceten verdim 2. yi burdan vereyim, bizim minik kuzucuğun da ilk incisi çıktııııı darısı diğer 31 dişine inşallah:)))
inciniz hayırlı olsun cnm, darısı diyer dişlerine inşallah.:)
öncelikle bu kürtaj olayını silsin,çevremde özürlü deyipde doguran çok insan var,
ve bebekleri çokta saglıklı,allahım gönlüne göre versin inşallah,sapa sağlam kucagına alır,:Saruboceq:
Hilal'in ilk dişi çıktığında huzursuzdu 2.ci birden çıktı anlamadık .Ateş yapmadı,kusma ,ishal yapmadı ...Bu aralar meme emerken ısırmalara da başladı zilli:1hug:

maşallah ayfercim bazı bebekler sabaha kadar uyumazmış
bizimde ikincisi çıktı hiç bişey anlamadık, gögsümü çok fena ısırıyo,:)

canım inşallah bakıcıya gerek kalmaz...programlarınız size uygun ayarlanır inşallah....

olcay bakıcıya ne kadar veriyorsun?

sabah 8 den 15:15 e kadar 400 e anlaştık canım...

Burcu;
Canım bizim doktorumuz öneriyor babymix'i zaten bu zamandan sonra sorun olmaz dedi seve seve yedi sadesini ver dedi sonra onların ilerleyen zamanlarda meyvalısı da verebilirsin dedi...

bizde ayın 18 de 6 aylık olucaz.maşallah kuzucuna kilosu iyi.bizim 5.ay kilosu 6.800 idi.

evlede ilgileniyo sanırım çok iyiye bulmuşsun.
banada lazım,ama kendimi hazır hissetmiyorum,..

canım daha 3 gün oldu ama bugün evide sildi süpürdü....burda tanm gün fiyatlar 450-500 arası .ama sabahtan akşam 5 e kadar olan fiyat bu.benimki 15 e kadar...

Burcu;
Canım bizim doktorumuz öneriyor babymix'i zaten bu zamandan sonra sorun olmaz dedi seve seve yedi sadesini ver dedi sonra onların ilerleyen zamanlarda meyvalısı da verebilirsin dedi...

Bizimki de önerdi de diğer doktorları merak ettim ben.
Malum birinin dediği diğerini tutmuyor :)

evlede ilgileniyo sanırım çok iyiye bulmuşsun.
banada lazım,ama kendimi hazır hissetmiyorum,..

İstanbul'da Olcay'ın tuttuğu fiyata bulmak imkansız sanırım.
Ben haftanın 3 günü, sadece ev işini yapması için 600 lira veriyorum.

tabi istanbul fiyatları farklıdır buradan...

benim doktorum da özellikle yoğurtla karıştır dedi bende ööle yapıyorum :uhm:

kadir tuğcuda bu pekmez yoğurt olayına tamamen palavra inanmayın diyor....doğrusu ne ben de merak ediyorum

geçmişe gidemiorum yaa waktim yok canlar.. bankadan cewap bekliyoruz... kredi onayı için:Saruboceq:

eşimin pub ında tahtalarla set yapmıştı üserine masa sandalye atılmıştı sokağa.. o tahtalar çökmüş şimdi tekrar baştan yapılacak.. 2600 tl masraf çıkarmış demirci.. 2000tl borç istedi benden.. olan bütün parayı ona werdim birde kira parasından da kattım şimdi kadın gelse rezil olacağım ((( offf yaa

inşallah olcaycım ew çok küçük ama yinede razıyım maksat bi yerden borca girmek amacım borcu bitirip büyük bir ewe geçmek:hulya: salona koltuk takımı bile sığmıyor köşe alacağım o kadar dar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…