2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret umarım kredi çıkar dilediin gibi olur üzüldüm pub için şanssızlık olmuş sağlık olsun bu kadarcıkla kalsın

Hasret,

şöylecene anlattım biraz:

Bu pek öyle değil Aylincim, daha önce en müteakip defalar ayrı yaşadılar. En son boşanıp 7 yıl hiç görüşmediler, babam evlendi hatta. Sonra yine geri geldi, 3 yıldır beraberler, şimdi yine anlaşamıyoruz gidicem demiş anneme...

Yaşın 60 oldu be adam, hala ne istiyorsun... Daha ne kadar alt üst edeceksin herkesin hayatını...

Hasret, nasıl çökmüş tahtalar yaw? Sağlam yapmamışlar mı?

Hadi inşallah çıkar artık kredi... Bir yerden başlamak lazım, ilerde sermaye olur bu ev, Allah daha iyisini nasip eder inşallah...

evet istanbulda sadece günlük ev temizligi 90 tl,
o fiyata çok zor
geçmişe gidemiorum yaa waktim yok canlar.. bankadan cewap bekliyoruz... kredi onayı için:Saruboceq:
inşallah onay çıkar yavrum.
nimet yağız nasıl oldu?

yagız öksürüyo cnm daha çogaldı yemeside azaldı ama memeye veriyo kendini,
sanırım boğazları dolu o yüzden yutamıyo, yarın babası işten çıkıyo bakırköy yenimahalleye götürecez. araştırsınlar devamlı bu hastalıga yakalanıyo dogdugundan belli..
şimdi ise amcası yürüteç almış onla yürümeye çalışıyo evin içinde ya biraz olsun rahatladım karıştırmadıgı yer kalmıyodu şimdi oldugu yerde kalıyo hiç deilse arkamdan aglamıyo.

selam hanımlar geçmiş okuyayım derken herkesi kaçırdım sanırım :)

evet arkadaşlar dün gece benim ve oğlum için de oldukça zordu hep ağlayıp uyandı canının acıdığı belli ağlamasından dişler geliyoooorrrr eyvahedigeldismile CAGEL JEL almıştık dün sabah sürdüm acısı hafifleyince uyudu lokal anestezi etkisine sahip alın mutlaka yavrum rahatladı 4 diş birden kabarmış hepsi birden mi çıkar acaba eyvahedigeldismile

bir kaç doktora daha gidin 3lü testi bekleyin allah korusun ama engelli bir bebek siz varken sizin ama siz gittikten sonra sefil olur iyi düşünmek lazım mafoldumben

evet benim kader arkidişi uğramış, biz de ders programı beklemesindeyiz birimiz sabahçı birimiz öğlenci ama 60 kişilik okulda 30 öğretmen kaldık ilk atamalardaki iptal mahvetti bizi eşime bizim devreden ders verirlerse biz de yandık burada bakıcı bulmak İMKANSIZ kaç para istese razıyım ama yok Allah sonumuzu hayır etsin

cnm bizim drumuz yoğurtla birlikte pekmez verince ikisininde besin değerinin kalmadığını ayrı ayrı tüketilmesi gerektiğini söylemişti

eltimin doktoru da aynı şeyi söylemişti

hasret geçmiş olsun yaaaa...

sürekli çığlık sürekli arkamdan ağlama sürekli kucak isteme çişe bile gidemiom yaa hepiniz ölemisiniz kızlar. ew iirenç kirli heryer heryerde. offf off
bosna one öle yaa 600 3 güne ben gelirim wala sana e temizliğe werion üstüne başına alıon çalışıorm die yol parası şu bu sana bişi kalıomu çalıştığına değiomu bare

cnm haftada 3 gün aylık olarak veriyodur,
ablam temizlige gidiyo ben ordan biliyorum..:)

Maaştan bir kuruş param kalmıyor, bazen yetmiyor hatta, ikramiyelerde tamamlıyorum :)))
Yol parası vermiyorum neyse ki, servisim var...
Çalışmanın şu anki katkısı SSK ödeniyor, özel sağlık sigortam var, bir de sabit gelir garantim var işte :)

cnm haftada 3 gün aylık olarak veriyodur,
ablam temizlige gidiyo ben ordan biliyorum..:)

aylık işte.. çok genede..fazla çok hemde.. hala gidebilirim:))

ben ssk diilde bireysel emeklilik ödüorm o zmn çalışmiim bu görünüşle:))

öyle oluyo valla...bide bu ev kredisi bizim belimizi büküyo.ayda 1.800 ödüyoruz....eşim iş değiştirdi bi 10 günlük maaş kaybı oldu.o kadarcık bile bizi sarstı..2 aydır toparlanmaya çalışıyoruz..

canım aynı kiloda olması hiiiiç normal değil.. bi doktora götür bence ayda ortalama 500gr alması gerekiyor!!!!

hasret umarım kredi çıkar dilediin gibi olur üzüldüm pub için şanssızlık olmuş sağlık olsun bu kadarcıkla kalsın
inşallah canım daha haber gelmedi sanırım gelene kadar ben çatlıyacağım...
7 yılı okeylerse kabul etmemeyi düşünüyorum.. eşimse ne olacakj diyor biriktirir 4,5bin fazla fazla öderiz faizden düşerler diyor.. ne yapacağımı şaşırdım
Hasret, nasıl çökmüş tahtalar yaw? Sağlam yapmamışlar mı?

Hadi inşallah çıkar artık kredi... Bir yerden başlamak lazım, ilerde sermaye olur bu ev, Allah daha iyisini nasip eder inşallah...
ucuz etin yahnisi demirlerin üzerine ince sunta tarzı tahtalar yapmışlar aralarda boşluk tabi çökmüş işte... umarım dediği gibi borç almıştır werir paramı!!!!
ewet bnde öyle düşünüyorum 1,2 sene otururz bahçesi falan çok güzel ewin kapalı balkonu war bahçeye bka sadece odalar minicik idare edicez artık...

aman yaa bu yaştan sonra olacak iş mi bu annen zaten tüm gn sizde değil mi? neyine anlaşamıyolar sen konuştunmu babanla?

off çokmuş cnm yaaa. daha ne kdar ödiceksiniz. senin maaş nerdeyse gidio yani. eşin ne iş yapıo. allah yardımcınız olsun. ama ew sahibi olmuşsunuz ne güzel.

aynen böleyiz merwcim fazlası war eksiği yok annem hergün burda artıuk 2 saat yalnız kalınca sinir krizi geçiriyorum hiç bişey memnun etmiyor kızımı bağırıyor kendini kıpkırmız yaparak ellerini yumruk yapıp sıkıyor titretiyo kendini çok sinirli bi bebek oldu yaa napıcam bilmiyorum ayakta dikilmek yada gezmek istiyor sürekli(((

Zemheri bence normal artık kuduruklar çunku yediklerini yakıyolargelişimi iiyse hareketliyse boşqwer. gelişio demekki aç olsa kıpırdayamaz yerinden yatar ööle.. öbür ayda almazsa öyle git bence hasret 500 artk üst sınır cunku her ay 500 alırlarsa ilerde patlarlar.) bnm ki 600 alıodu şimdi 400 e fln düştü dr normal dio ama bnm kıza göre normal tabi:)

aylık işte.. çok genede..fazla çok hemde.. hala gidebilirim:))
ben ssk diilde bireysel emeklilik ödüorm o zmn çalışmiim bu görünüşle:))

kız günlük 50 tl ye geliyo bence çok deil.
yani şöyle bir ev için çok 3 gün deilde 1 gün gitse o zamanda 90 tl alıyolar,
3 gün daha mantıklı bence, ama o işte biraz bonkör olman lazım,:))
beni de hamile bir bayan haftada 1 günlügüne 50 tlye çagırdılar ben gitmedim :))
istersen sana yönlendireyim..

ayyynenn delirecem yaa. kendime vakit sayırmaktan geçtim çoktan ztn. zaruri işlerimi yapsam kar:) ymek yiyebilsem fln:) yere oturtmaya çalışıorm belini kaldırıo gezdir die. sıpa küçücüksün sanki yürüyoda zıplıo adım atıo yamuk yumuk hoşuna giio adam sanıo kendini:) şimdi ayaamda uyuyo non stop sallıorm oda kıpır kıpır aman uyusunda razıyım. dişlerden dolayı diom ben ama bilemedim artık...

:))yok be takılıorm ne işim olur. aretık bnm sıpayı bakıcıya werir bakıcılık yapmaya gidermişim:) herkes kendi işini yapsın hamileymiş bizde hamileydik işimizi yapıoduk wala oda kendi yapsın bi zaamet:) rahatsızlığı yoksa tabi.

off çokmuş cnm yaaa. daha ne kdar ödiceksiniz. senin maaş nerdeyse gidio yani. eşin ne iş yapıo. allah yardımcınız olsun. ama ew sahibi olmuşsunuz ne güzel.

1 sene doluyo bu ay..kalıyor 4 yıl...5 yıllık çekmiştik..daha 4 yıl sık babam sık..tabi değer.allah olmayan herkese nasip etsin..

aynen asyada öyle..hep kucakta olmak istiyo....yerde kıpkırmızı olana kadar sıkıyo kendini sonra bi bağırıyo tüm mahalle duyuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…