- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.021
evet istanbulda sadece günlük ev temizligi 90 tl,Bizimki de önerdi de diğer doktorları merak ettim ben.
Malum birinin dediği diğerini tutmuyor :)
İstanbul'da Olcay'ın tuttuğu fiyata bulmak imkansız sanırım.
Ben haftanın 3 günü, sadece ev işini yapması için 600 lira veriyorum.
inşallah onay çıkar yavrum.geçmişe gidemiorum yaa waktim yok canlar.. bankadan cewap bekliyoruz... kredi onayı için:Saruboceq:
nimet yağız nasıl oldu?
Günaydınnn,
Haftanın ortası sayılır, yorgunluktan ve uykusuzluktan bitmiş haldeyim.
Doruk gece çok sık uyandı, uyuttum, uykusunda ağladı bağırdı, ne sıkıntısı vardı bilmiyorum.
3,5 saat falan uyudum toplamda...
Moralim de bozuk zaten, offf((
Aylin, hayırlı olsun Kerem kuzunun ilk dişi...
Sağolun kızlar
Burcu Kerem de bu hafta aynı Doruk gibiydi ve dün dişi çıktı sen de bekle, hatta kakası cıvıktı acaba ishal mi olacak falan diye düşünüyorduk, ben 3 gündür uykusuzum bugün de işe geç kaldım, sürekli çok ağlayarak uyandı yine gece
Sen anlatacak mısın artık derdini ?
günaydın arkadaşlar..
çok acil yardımcı olun nolur kafam çok karışık.. daha önce söyledimmi bilmiorum kızkardeşim 13 hafta 4 günlük hamile mart annesi olucak nasipse.. bayram öncesi yaptırdığı ikili test sonucunu aldı dün risk çok yüksek çıkmış ense kalınlığı fazla demişler.. testi devlet hastanesinde yaptırmıştı şimdi bana gelio özelde yaptırıcam dio çok mutsuz hep ağlıyo.. dr kürtaj önermiş ama o istemio daha önceden de bir düşüğü var çünkünapıcamızı şaşırdık özeldeki testte de yüzksek çıkarsa nolucak.. kardeşim düşükten sonra bu bebeğe çok bağlandı kaybtmeyi kaldıramaz.. ben naapmalıyım nolur bi akıl verin.. yokda gelicek az sonra doktora gidicez.. nolur dua edinde temiz çıksın bu sefer.. tek tek alıntı yapamayabilirim cevapyazamayabilirim ama bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyip üm tavsiyelerinizi kardeşimle birlkikte okumayı düşünüyorum.. :1no2:
Günaydın Canlarım :)
herkes iyi mi?öpüyorum tüm bebişleri....
Nihan sonunda kahvaltısını yemeyi öğrendi artık bitiriyor...sebze ve meyve püresini iştahla yiyor çok şükür yeni bir doktor buldum yoğurt günde 2 kaşık da yese muhallebi yemese de olur zorlama dedi...hala kabız sayılır , artık hergün bir kez yapıyor ama daha cıvık olması lazımmış...popoda sıyrıklar var kullandığımız şurubu ve merhemleri değiştirdi...çok ilgili bir doktor,güzel net anlatıyor her şeyi....dişler çok kabarmış huysuzluk yapar yakında gelirler dedi..başka hiç bir sorunumuz yok çok şükür çok sağlıklı ,gelişimi çok iyiymiş...çok mutlu oldum:Saruboceq:
bunların dışında sürekli kıpır kıpır artık yürüteciyle odaları gezmeye başladı halıların üstünde zorlanıyor ama evimiz çok büyük halısız çok yerimiz var Allahtan...emekliyor konuşma çalışmaları yapıyor hiç susumuyor bişey demiyorsa da ya bağırıyor çığlık atıyor ya da mızmızlanıyor...
asıl sorun bakıcı meselesi okullarımız programlarımızı ayaralamaya çalışıyor becerebilirlerse ben sabahçı eşim öğleci olacak biz bakıcaz ama olmazsa bakıcı aday adayı bile yok...kreş düşünüyorum son çare:1no2:inşallah gerek kalmaz:Saruboceq:
cnm bizim drumuz yoğurtla birlikte pekmez verince ikisininde besin değerinin kalmadığını ayrı ayrı tüketilmesi gerektiğini söylemişti
eşimin pub ında tahtalarla set yapmıştı üserine masa sandalye atılmıştı sokağa.. o tahtalar çökmüş şimdi tekrar baştan yapılacak.. 2600 tl masraf çıkarmış demirci.. 2000tl borç istedi benden.. olan bütün parayı ona werdim birde kira parasından da kattım şimdi kadın gelse rezil olacağım((( offf yaa
sürekli çığlık sürekli arkamdan ağlama sürekli kucak isteme çişe bile gidemiom yaa hepiniz ölemisiniz kızlar. ew iirenç kirli heryer heryerde. offf off
bosna one öle yaa 600 3 güne ben gelirim wala sanae temizliğe werion üstüne başına alıon çalışıorm die yol parası şu bu sana bişi kalıomu çalıştığına değiomu bare
sürekli çığlık sürekli arkamdan ağlama sürekli kucak isteme çişe bile gidemiom yaa hepiniz ölemisiniz kızlar. ew iirenç kirli heryer heryerde. offf off
bosna one öle yaa 600 3 güne ben gelirim wala sanae temizliğe werion üstüne başına alıon çalışıorm die yol parası şu bu sana bişi kalıomu çalıştığına değiomu bare
cnm haftada 3 gün aylık olarak veriyodur,
ablam temizlige gidiyo ben ordan biliyorum..:)
Maaştan bir kuruş param kalmıyor, bazen yetmiyor hatta, ikramiyelerde tamamlıyorum :)))
Yol parası vermiyorum neyse ki, servisim var...
Çalışmanın şu anki katkısı SSK ödeniyor, özel sağlık sigortam var, bir de sabit gelir garantim var işte :)
Maaştan bir kuruş param kalmıyor, bazen yetmiyor hatta, ikramiyelerde tamamlıyorum :)))
Yol parası vermiyorum neyse ki, servisim var...
Çalışmanın şu anki katkısı SSK ödeniyor, özel sağlık sigortam var, bir de sabit gelir garantim var işte :)
canım aynı kiloda olması hiiiiç normal değil.. bi doktora götür bence ayda ortalama 500gr alması gerekiyor!!!!ya arkadaşlar benim oğlan 1,5 aydır aynı kiloda duruyo normal mi? emeklemeye çalışıyor sürekli sürünme halinde yada örümcekle evi turlamakta ek gıdaya da geçtik sayılır süt de var ama 100 gr bile almıyo
inşallah canım daha haber gelmedi sanırım gelene kadar ben çatlıyacağım...hasret umarım kredi çıkar dilediin gibi olur üzüldüm pub için şanssızlık olmuş sağlık olsun bu kadarcıkla kalsın
ucuz etin yahnisi demirlerin üzerine ince sunta tarzı tahtalar yapmışlar aralarda boşluk tabi çökmüş işte... umarım dediği gibi borç almıştır werir paramı!!!!Hasret, nasıl çökmüş tahtalar yaw? Sağlam yapmamışlar mı?
Hadi inşallah çıkar artık kredi... Bir yerden başlamak lazım, ilerde sermaye olur bu ev, Allah daha iyisini nasip eder inşallah...
Hasret,
şöylecene anlattım biraz:
Bu pek öyle değil Aylincim, daha önce en müteakip defalar ayrı yaşadılar. En son boşanıp 7 yıl hiç görüşmediler, babam evlendi hatta. Sonra yine geri geldi, 3 yıldır beraberler, şimdi yine anlaşamıyoruz gidicem demiş anneme...
Yaşın 60 oldu be adam, hala ne istiyorsun... Daha ne kadar alt üst edeceksin herkesin hayatını...
öyle oluyo valla...bide bu ev kredisi bizim belimizi büküyo.ayda 1.800 ödüyoruz....eşim iş değiştirdi bi 10 günlük maaş kaybı oldu.o kadarcık bile bizi sarstı..2 aydır toparlanmaya çalışıyoruz..
aylık işte.. çok genede..fazla çok hemde.. hala gidebilirim:))
ben ssk diilde bireysel emeklilik ödüorm o zmn çalışmiim bu görünüşle:))
aynen böleyiz merwcim fazlası war eksiği yok annem hergün burda artıuk 2 saat yalnız kalınca sinir krizi geçiriyorum hiç bişey memnun etmiyor kızımı bağırıyor kendini kıpkırmız yaparak ellerini yumruk yapıp sıkıyor titretiyo kendini çok sinirli bi bebek oldu yaa napıcam bilmiyorum ayakta dikilmek yada gezmek istiyor sürekli(((
kız günlük 50 tl ye geliyo bence çok deil.
yani şöyle bir ev için çok 3 gün deilde 1 gün gitse o zamanda 90 tl alıyolar,
3 gün daha mantıklı bence, ama o işte biraz bonkör olman lazım,:))
beni de hamile bir bayan haftada 1 günlügüne 50 tlye çagırdılar ben gitmedim :))
istersen sana yönlendireyim..
off çokmuş cnm yaaa. daha ne kdar ödiceksiniz. senin maaş nerdeyse gidio yani. eşin ne iş yapıo. allah yardımcınız olsun. ama ew sahibi olmuşsunuz ne güzel.
aynen böleyiz merwcim fazlası war eksiği yok annem hergün burda artıuk 2 saat yalnız kalınca sinir krizi geçiriyorum hiç bişey memnun etmiyor kızımı bağırıyor kendini kıpkırmız yaparak ellerini yumruk yapıp sıkıyor titretiyo kendini çok sinirli bi bebek oldu yaa napıcam bilmiyorum ayakta dikilmek yada gezmek istiyor sürekli(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?