- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.041
Zemheri bence normal artık kuduruklar çunku yediklerini yakıyolargelişimi iiyse hareketliyse boşqwer. gelişio demekki aç olsa kıpırdayamaz yerinden yatar ööle.. öbür ayda almazsa öyle git bence hasret 500 artk üst sınır cunku her ay 500 alırlarsa ilerde patlarlar.) bnm ki 600 alıodu şimdi 400 e fln düştü dr normal dio ama bnm kıza göre normal tabi:)
delikafadulden ben hamileyken işlerimi ablam yapıyordu valla ne yalan söyleyim:):))yok be takılıorm ne işim olur. aretık bnm sıpayı bakıcıya werir bakıcılık yapmaya gidermişim:) herkes kendi işini yapsın hamileymiş bizde hamileydik işimizi yapıoduk wala oda kendi yapsın bi zaamet :) rahatsızlığı yoksa tabi.
1 sene doluyo bu ay..kalıyor 4 yıl...5 yıllık çekmiştik..daha 4 yıl sık babam sık..tabi değer.allah olmayan herkese nasip etsin..
meral nerelerdesin??napıyosun?takılmaz oldun??
meral geçmişe gömüldü bence,yada kuduruktan fırsat bulamıo
iyi akşamlar kızlar mutfaga girmeyi deneyeyim bende:
kız günlük 50 tl ye geliyo bence çok deil.
yani şöyle bir ev için çok 3 gün deilde 1 gün gitse o zamanda 90 tl alıyolar,
3 gün daha mantıklı bence, ama o işte biraz bonkör olman lazım,:))
beni de hamile bir bayan haftada 1 günlügüne 50 tlye çagırdılar ben gitmedim :))
istersen sana yönlendireyim..
Ben çok rahat bi hamillelik geçirdim çok şükür. sporumuda yaptım yürüyüşlerimide günde 40 dk yürüyordum en az. aşermem flnda olmadı sadece koku geliodu yemekten sonra o yüzden hiç bişey yiyemiodum dooru düzgün. her tartıya cıktıgımda nolur kilo almış oluyum diye cıkıyordum 9 kilo aldım toplamda zor bela.işleirmide kendim yaptım hep hatta prş günü koltuk sildim salı günü doğuma gittim. hiç bi sorunum olmadı çok şükür)) özleidm hamilleliğimi ne rahattım ooh şimdi ise imdaaartttt:)
kolay gelsin....valla ben sultan hayatı yaşıyorum bu hafta..belim çekildi ya yatmam gerekiyo..bakıcı ablamız 3 e kadar burda.sonra annem geliyo yemeği yapıyo.oh ben de yatıyorum...:sm_cool: ama her güzel şeyin sonu var tabi...son 4 gün...
aynenkaydirigubbakcemile3
laptop açılmıyo yinediğer pc sabahtan beri açık ama anca gidip gelip yazdıklarınızı okuyorum. kuduruktan yazmaya fırsat olmuyo. onu kucağımda tutsam, mümkün değil klavyeye saldırmaktan ne okutuyo ne de yazdırıyoaklinialirimsmile
ne yapayım işte Olcay'cım oğluşlarla uğraşıyorum. bende herşey bildiğiniz gibi. Eymen'i yürüteçe koymaya başladım ben de. ittiriyo kendini, halı kenarına falan takıldığında da acayp sinirleniyor. iki gecedir sadece 4 kez uyandı. 10 kezden fazla uyanmasına alışık olduğum için bana çok iyi geldi walla. inşallah böyle devam eder bakalım.
Arda'nın okulu hayırlı olsun cnm, inşallah öğretmenini sever de severek gidip gelir. biz de 3. sınıfa başlıyıcaz bakalım hayırlısıyla. ayy kocaman olmuş artık oğluşumopuyorumnanaktan
Merve'cim bana da seninkinin alerjisi halı tüyü tarzı şeylereymiş gibi geliyo. süt ürünleri olsa artık geçmeliydi şimdiye dek. tereyağı da koymuyorsun di mi çorbya? o da süt ürünü oluyor. bizim doktor alerji testi için 1,5 yaşı beklememiz gerektiğini en kesin sonucun o zaman alınacağını söylemişti. deneye deneye bulucaz neye alerjisi olduğunu dedi
aslında banada öle gelio meralcim. yok wermedim tereyaa koymutşum dün bak. ama bi kaşık mı iki kaşık mı ne içti. yuh o da mı yaptı ki. glutendende süphelendim tahıllı kavanoz weriorm cunku. bugünde armutlu bebe biskuvisi yaptım kavanoz wermim die ama iide ondada glutwn war. şaştım wala. ama ek gıdaya başlayınca arttı sırtı yada şimdi dikkatimi çekio bilemiorm:S sütün cıkmaıs hiç ii olmadı hiç. yarın bişi wermicem bakalım ne olcak sonra tekrar denicem sütü üstünde başında etiket yokki hiç. cıplak mı dolandırim :) şaştım.. dur bakalım nolcak. isilik gibi diil döküntümsü oluo böle bide isilik hafif renkte olur bu bildiğin koyu kırmızı..benm tenimde çok hassastır bana çekmiş sıpacık..
kız Nimet ablan ne tarafta oturuyo? bana ayda bir gelen kadın rahatsızlanmış, başka birine bakıyorum???
ay ben de çok rahattım walla. en kolay zamanları karnımızda oldukları vakit. bi de üstüne üstlük daha bi nazlı oluyorsun. herkes üstüne titriyor,kimse bi iş yaptırmıyor. asıl şimdi öyle yapmaları lazım amaguclubacismile
çok geçmiş olsun bu arada Olcay'cım. ben böyle şeylerden çok korkuyorum doğrusu ama benim kuzen de gitmişti ve çok iyi gelmişti. inşallah sen de atlatırsın cnm
şimdi hasretin videosunu izledim de aklıma geldi ben size anlatmadım bayramda annemlere gittim bi gece orda kaldım bebek için bi tekli koltuğu benim yatağa birleştiriyoruz 3 kenarı kapalı önündede ben yatınca düşmez dedi ne büyük yanılgı gece mızıklanmasına uyandım ana yatakta yok bi baktım yerde asıl vahim olan düşmüş uyanmamış acıkmış da uyanmış belli yani yattığı yerden düşeli olmuş biraz kımıldanmış yerde terlik fln vardı yer değiştirmiş allam ne korktum gecenin o vakti hastaneye mi gitsem naapsam bi baktım beyimiz kalktı mamasını yedi şirinlik yaptı birazda meme emdi ekrar uyudu -tatlicadiarzu-
:teytey: kredi onaylanmış canlarrrrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:
:teytey: kredi onaylanmış canlarrrrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?