2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nerden düşmüş peki:)
benim kız 1 saat önce yine düştü(( yataktan salak kardeşim uyuyo die bırakmış içeri geçmiş pat die bi ses we bir ağlama neyseki benim maymun çok ağlamıyo unutuyo hemen ufff ya((

hasret faizden düşeriz diyolarsa kredi için bırak 7 yıllık al ödeyebilirsineiz kısa vadede öder kurtulursunuz hazır kocan da niyetlenmiş vazgeçmesin

yarın bankaya gidecekmiş eşim konuşacağım dedi olmadı 3,4 ay fazla fazla öderiz tekrar düzenlerler ödediğimizi görünce dedi...

yemegimi ocaga koydum pirincide ısladım,salatada hazır ohhh deymen keyfime:))
yav bu yürüteç ne rahat oluyomuş,kaydirigubbakcemile2
cnm ablam bağcılarda oturuyo.haftada 4 defa floryaya gidiyo 1 çarşamba günü boş istersen gelebilir,:))
:teytey: kredi onaylanmış canlarrrrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:

hadi hasret gözün aydın..:lepi::lepi::teytey:

hımmm, ev cidden küçük ama bahçesi güzelmiş. neyse zamanla borçları öder gönlünüze göre bir ev alırsınız inşallah cnm

Nimet Şişli'ye gelir mi ablan? 90 mı günlüğü? haftaya çarşamba bana uyar aslında gelebiirse??

Nimet bi de şu yazıları bi düzene oturt anacım. bi de gibi yazıyon bi italik bi bilmemne.
belirle artık kendine uygun yazı tipini bebemaklinialirimsmile

kızlar naber.nasıl gidiyo.bebişimin resimlerini yükledim face e bakarsınız.ya kızlar benim yağızım çok huuysuz oldu gece de çok kalkıyo.diştendir diyorum ama görünürde dişte yok.yoruldum yaw:sinifsinif:

cnm gelirim dedi ama haftaya çarşamba doluymuş.bu cumartesi veya haftaya salı cuma cumartesi bunlardan hangi gün müsaitse giderim dedi..
Nimet bi de şu yazıları bi düzene oturt anacım. bi de gibi yazıyon bi italik bi bilmemne.
belirle artık kendine uygun yazı tipini bebemaklinialirimsmile

tmm birinde tutturucam da karar veremedim:))

hasret evin bahçesine bayıldım,Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah,
birde ev çok dagınıkmış belki biraz toparlarsan büyük görünür..:))

bahçe gerçekten çok gzel ama özellikle mutfak epey küçükmüş, olsun senin evin en azından opuyorumnanaktan ilk fotoğraftaki manzaraya bayıldım gülegüle oturun delikafadulden

hasret evin bahçesine bayıldım,Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah,
birde ev çok dagınıkmış belki biraz toparlarsan büyük görünür..:))

emin oll resimde büyük görünüyo :))))
gel anam bi kahwaltı yapak bahçede yakınız ne de olsa bnde asyalı oluyorum artık:))))))

HASRETİM GÖZÜNAYDINhihoyyyt:dance:

Misafirler gitti evde Alp le bir 4 çocuk.biri 7 aylık biri 9 aylık biri 5 yaşında ve birde Alp.
ve kızlardan 7 aylık olan öyle çok bağırdı ki Alp korktu dudağını büke büke gözünün yaşı ile ağladı.ve onlar gittiğinden beride aynı şekilde ağlıyor.biraz önce ağlaya ağlaya zorla uyudu.

emin oll resimde büyük görünüyo :))))
gel anam bi kahwaltı yapak bahçede yakınız ne de olsa bnde asyalı oluyorum artık:))))))
ben avrupalıyım cnm ..zemuszemus
oyy kıyamam alp paşama bagırtlak kız fena korkuymuş, yabancılamış olabilir yazgı
yeni adetleride misafirleri yabancılama. ben şahsen bir yere gidince hiç rahat edemiyorum
insanların yüzüne bakıp aglıyor,eve biri gelincede çok huysuz hiç birşey anlamıyorum misafirlikten..hep böylemi kalıcazz..

sorma çok etkilendi ya ayağımda sallıyorum tam dalacak kız bağırıyor bizimki korkup sıçrıyor ağlamaya başlıyor çocuğum çok korktu kızınkide bişeyden değil hee durup dururken edepsizliğinden yani.vallahi bilmiyorum nimetcim biraz büyüseler değişir heralde ama şimdi sürekli bizle olduklarından yabancı bir üçüncü kişiyi hazmedemiyorlar galiba.ağlamaktan mahvoldu yavrum:çok üzgünüm:

inşallah deişirler yazgım. yoksa bu halleri hiç çekilmez,bizde insan yüzü göremeyiz:))vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…