- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.061
:teytey: kredi onaylanmış canlarrrrrrrrrrrrrr:teytey::sm_cool:
nerden düşmüş peki:)şimdi hasretin videosunu izledim de aklıma geldi ben size anlatmadım bayramda annemlere gittim bi gece orda kaldım bebek için bi tekli koltuğu benim yatağa birleştiriyoruz 3 kenarı kapalı önündede ben yatınca düşmez dedi ne büyük yanılgı gece mızıklanmasına uyandım ana yatakta yok bi baktım yerde asıl vahim olan düşmüş uyanmamış acıkmış da uyanmış belli yani yattığı yerden düşeli olmuş biraz kımıldanmış yerde terlik fln vardı yer değiştirmiş allam ne korktum gecenin o vakti hastaneye mi gitsem naapsam bi baktım beyimiz kalktı mamasını yedi şirinlik yaptı birazda meme emdi ekrar uyudu -tatlicadiarzu-
hasret faizden düşeriz diyolarsa kredi için bırak 7 yıllık al ödeyebilirsineiz kısa vadede öder kurtulursunuz hazır kocan da niyetlenmiş vazgeçmesin
cnm ablam bağcılarda oturuyo.haftada 4 defa floryaya gidiyo 1 çarşamba günü boş istersen gelebilir,:))kız Nimet ablan ne tarafta oturuyo? bana ayda bir gelen kadın rahatsızlanmış, başka birine bakıyorum???
çok geçmiş olsun bu arada Olcay'cım. ben böyle şeylerden çok korkuyorum doğrusu ama benim kuzen de gitmişti ve çok iyi gelmişti. inşallah sen de atlatırsın cnm
cnm gelirim dedi ama haftaya çarşamba doluymuş.bu cumartesi veya haftaya salı cuma cumartesi bunlardan hangi gün müsaitse giderim dedi..hımmm, ev cidden küçük ama bahçesi güzelmiş. neyse zamanla borçları öder gönlünüze göre bir ev alırsınız inşallah cnm
Nimet Şişli'ye gelir mi ablan? 90 mı günlüğü? haftaya çarşamba bana uyar aslında gelebiirse??
Nimet bi de şu yazıları bi düzene oturt anacım. bi de gibi yazıyon bi italik bi bilmemne.
belirle artık kendine uygun yazı tipini bebemaklinialirimsmile
sağolun canlarım çok mutluyum ekimde kendi ewimde oturuyo olacağımdelikafadulden
allahım şükürler olsun.....
meralcim 2+1 güya.. bak resimlerini gösterem
Hürriyet Emlak : Satılık Konut İlan Detayı - Satılık | Apartman Dairesi | İstanbul | Üsküdar | Murat Reis | 80.000 TL | 80 m2 | 2 oda | 1 salon | üsküdar emlakdan acele sartılı daire | 4734-407 | 15.09.2010
hasret evin bahçesine bayıldım,Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah,
birde ev çok dagınıkmış belki biraz toparlarsan büyük görünür..:))
ben avrupalıyım cnm ..zemuszemusemin oll resimde büyük görünüyo :))))
gel anam bi kahwaltı yapak bahçede yakınız ne de olsa bnde asyalı oluyorum artık:))))))
oyy kıyamam alp paşama bagırtlak kız fena korkuymuş, yabancılamış olabilir yazgıHASRETİM GÖZÜNAYDINhihoyyyt:dance:
Misafirler gitti evde Alp le bir 4 çocuk.biri 7 aylık biri 9 aylık biri 5 yaşında ve birde Alp.
ve kızlardan 7 aylık olan öyle çok bağırdı ki Alp korktu dudağını büke büke gözünün yaşı ile ağladı.ve onlar gittiğinden beride aynı şekilde ağlıyor.biraz önce ağlaya ağlaya zorla uyudu.
ben avrupalıyım cnm ..zemuszemus
oyy kıyamam alp paşama bagırtlak kız fena korkuymuş, yabancılamış olabilir yazgı
yeni adetleride misafirleri yabancılama. ben şahsen bir yere gidince hiç rahat edemiyorum
insanların yüzüne bakıp aglıyor,eve biri gelincede çok huysuz hiç birşey anlamıyorum misafirlikten..hep böylemi kalıcazz..
sorma çok etkilendi ya ayağımda sallıyorum tam dalacak kız bağırıyor bizimki korkup sıçrıyor ağlamaya başlıyor çocuğum çok korktu kızınkide bişeyden değil hee durup dururken edepsizliğinden yani.vallahi bilmiyorum nimetcim biraz büyüseler değişir heralde ama şimdi sürekli bizle olduklarından yabancı bir üçüncü kişiyi hazmedemiyorlar galiba.ağlamaktan mahvoldu yavrum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?