- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.101
kıs ne hamıle pılatesı.normal yaptım ıste.ebru sallı cıktı hadı baslıos dedı bende de hadı dedım basladım.anacım ne gusel bısey bu tum kasları calıstırıyor resmen.
yawrı oyle bı durumda acıyorum ben baby fırst kanalını koyuyorum ana kucagına 2 dk gırıyorum dusa cıkıyorum
Benim kızım free takılıo arkamdan ağlama fln yok gerçi pek ayrı kalmıyoruz ama odalara gitmemden pek rahatsız değil. bababa anneee flnda yok ööle takılıo aman uyumasında noolursa olsun onun için:)
benım pasa yogurdu yuzunu burustura burustura yedı valla :)))))))))))) begensede yıyor begenmesede
UFFF ÇOK SİNİR OLDUM SİZE
AMMA ÇOK KAYNATMIŞSINIZ BEN CERYLE UĞRAŞMAKTAN GEÇMİŞE GİDEMEDİM YAA...
ŞU AN YANIMDA ARABASINDA ARTIK HİÇ OTURMUYOR TUTUNUP AYAĞA KALKIYOR WE ÖYLE DİKİLİYO KORKUYORUM DÜŞECEK DİYEakannehir MAMA SANDALYESİNDEDE TABLASINA TUTUNP KALKIYOR NE YAPICAM BİLMİYORUMeyvahedigeldismile
Ben aşıyı 22 sinde yaptırdım bugün 24 ü yıkasam olur mu ki?
oğlumu yıkadım şimdide uyuyo bu 2 saat uyur şimdi bende bir mutfaga gireyim.zemuszemus
ALP le birlikte 45 dk falan uyumuşuz.nasıl mutlu oldum anlatamam.sanırsam buluşmaya geliyorum canlarrrrrr:lepi:
wuu süperyaaa ne mutlu sana çok güzel olmuş yaaa 12de meleğinin yanındasın we tüm gün sizinopuyorumnanaktan kıskandım walla:gitme: maşallah diyeyim...sağol canım...ben de özlüyorum ama malum dersler başladı ilk hafta toplantı ve evrak işimiz çok oluyor...fırsat bulamadım girmeye...ders programlarını ayarladık en geç 12 de çıkıyorum eşimde en erken 1 de gidiyor okula Nihan'a beraber bakıyoruz hamdolsun bakıcıya gerek kalmadı...o yüzden moralim çok iyi arada 3 kilo da verdim diyetsiz...işler yoğunlaşınca...süpperim yanisempatiksalakcinni
sen nasılsın?yakışıklılar nasıl???
iwet canım doğru bildin artık editörler kazen we diğer kırmızı arkadaşlarla topicin durumunu değerlendiriyoruz.. şu akasaklıkları nasıl gidercez onları konuşuyoruz..ohhhhhh banyomuda aptım misler gibim.
kız hasret nerelerde bugün kırmızı oldu bizleri unuttu.
yoksa kırmızıların toplandıgı gizli bir forummu var.CADIARZU
afiyet olsun..kıslar yaw ben az once markete ınıp oglusa sutasın sade yogurdunu aldım.sımdı versemmı dıye dusunuyorum.henuz kendım yogurt mayalama ıslemlerıne gırısemedım.bu aksam bı deneyeyım dıyorum.acep bu sutasınkını versemmıkı sımdı?
Oooffffffff çok yoğun hiç bişeye fırsat kalmıyor hewrkes tanıdıkalrına söylesin kimse fatura döemeye gelmesinn :):):)
aaa ciddi misin sen, çok güzel olur wallaolumunekankayizsmile
canım bugün ya da pzt götürcem dr'a demiştin sanırım pzt'ye kaldı bence ihmal etme fazla
gülo aynı durum bizimkindede mevcut kapalı deil acık yeni dogmuş gibi.
canım bugün ya da pzt götürcem dr'a demiştin sanırım pzt'ye kaldı bence ihmal etme fazla
ebuşş nilü sağolun canlarımm
gülsan hoşgeldin aramızaa ismin ne ki yazdın da ben mi kaçırdım acep ola??
--------------------------------------------------------
sabahtan gittim hastaneye tahlil sonuçlarına göre tiroid ve birkaç başka değerler yüksek çıktı ve doktor,kapsamlı bir çocuk hastanesine gitmemi söyledi sami ulus,dışkapı vs.
pzt götürcem sanırım ama tek başıma nasıl gitcem bilmiyorum eşimin işleri çok yoğun bu aralar inşallah izin alır da onunla gideriz
vee öğleden sonra etimesgut ve sincan'da oturan arkadaşlarla buluştuk belki hatırlarsınız belinay06 bu topikte paylaşım yapmıştı bi kaçkez, bi de 2010 ankara anneleri grubu var ordaki 2 anne daha vardı, belinay yani sevilay'ın evinde buluştuk çok güzel geçti
hani burdaki annelerle de buluşacaktık bayram sonrası denmişti ama kimseden ses seda yok
hg canım geçmiş olsun canım ya off inşallahh hiç bişi çıkmazz
peki edıt secenegimiz nereye kaybolmuş??kızlar bu arada sitedeki virüs temizlenmiş içiniz rahat olsun upload edilen resimlerdenmiş sanırım
heeekızım 7.30da uyandı bugün deli etti yatakta beni saçımı yola yola.. kalktım emzirdim ayağımda salladım we uyuttumuyurkende 100cc mama içti bnde uyudum we 12ye kadar uyumuşuz ohhh beeaklinialirimsmile
sonrası cehennemdi tabi girdim foruma ama yazamıyorum..
arabasına koyuyorum ayağa kalkıyor, bağlıyorum pancar gibi kızarıyor bağırmaktan ağlamaktan... geri çözüyorumalsanaalsanasmile
uyuttum tam elemanların yemeğini werdim ona mama yaptım içsin uzun uyusun diye mamayı içti gözleri açtı faltaşı gibi... we bu saate kadar burda canımdan bezdirdi uffff arabadan sürekli aşağı atıyor kendini video paylaşmıştım ya arabadamn atarken artık uzman oldu o konudaÇok üzgünüm çoook 2 saniyede aşağıda bide tutunuyor elleriyle düşmemek için arabayı geri geri itiyor mannakboshayallersmile
wuu süperyaaa ne mutlu sana çok güzel olmuş yaaa 12de meleğinin yanındasın we tüm gün sizinopuyorumnanaktan kıskandım walla:gitme: maşallah diyeyim...
sena kaçta uyanıyor?
iwet canım doğru bildin artık editörler kazen we diğer kırmızı arkadaşlarla topicin durumunu değerlendiriyoruz.. şu akasaklıkları nasıl gidercez onları konuşuyoruz..
bi de görüntülü sohbet yapmayı düşünüyoruz forumalaelaelaelaelae
afiyet olsun..
ben hep weriyorum canım wer bişry olmaz 6 ay bitti artık ne bulursan wer düşünme werimmi diyeyarasın kuzuyaalkisalkisalkis
bn internetten ödüyorum mesela:hulya: hiiç wezneleri yok yere işgal etmiyoruz hiç bi faturada.. wallahi bu oraya buraya gidip ödeme eskilerde kalmadı mı artıksempatiksalakcinnibayanssulusmile
canım benim..canım bugün ya da pzt götürcem dr'a demiştin sanırım pzt'ye kaldı bence ihmal etme fazla
ebuşş nilü sağolun canlarımm
gülsan hoşgeldin aramızaa ismin ne ki yazdın da ben mi kaçırdım acep ola??
--------------------------------------------------------
sabahtan gittim hastaneye tahlil sonuçlarına göre tiroid ve birkaç başka değerler yüksek çıktı ve doktor,kapsamlı bir çocuk hastanesine gitmemi söyledi sami ulus,dışkapı vs.
pzt götürcem sanırım ama tek başıma nasıl gitcem bilmiyorum eşimin işleri çok yoğun bu aralar inşallah izin alır da onunla gideriz
vee öğleden sonra etimesgut ve sincan'da oturan arkadaşlarla buluştuk belki hatırlarsınız belinay06 bu topikte paylaşım yapmıştı bi kaçkez, bi de 2010 ankara anneleri grubu var ordaki 2 anne daha vardı, belinay yani sevilay'ın evinde buluştuk çok güzel geçti
hani burdaki annelerle de buluşacaktık bayram sonrası denmişti ama kimseden ses seda yok
kızım senin ki acıkıp uyanıyor.. sütünü sağ 150cc kdar içine fantomalt at wer gece bakalım uyanacak mı???ben denedim o iyigeceler çayını. zerre kadar tesir etmediboshayallersmile kuduruk Alpe de tesir edeciğini sanmam. bu kuduruklarda bitkiler bile etkisiz kalıyo
canım yaaa özlüyore seniiii.. arayacağım bi ara müsait olunca.. maşallah zeynoya büyümüş bile.. benim sıpacık ciciden başka bişey demiyo:umursamaz: babayı bnde çalıştırmaya başladım dünden beri bakalım ne zamn diyecek..merhaba kızlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür dün 7 aylık kontrolümüz vardı,7650 kg olmuş eçen ay 6700 dü,herşey yolunda ancakkkkkkkkkkk kızçem bir haftadır geceleri uyanır oldu sabaha karşı ben de bunu hava değişşimine bağlıyorum,mızmızlanmaya başlyor sanırım dişlerimiz çıkmaya başlıyor hafif setleşmilş ama görünürde pek bişi yok,ama çok hareketli ve bıcır bıcır,çok net baba diyor ağlarken gülerken sabah uyanır uyanmaz baba ba ba,24 saatt bak o da baba desin sıpa,babassı yok ya kızçem anlıyor sanırımkızlar sizler neler yapıyorsunuz
olumunekankayizsmilecanım evet istanbul a gelmem kesinleşti.yani sadece tarihin sizin buluşma ile uyuşması gerekiyor okadar:lepi:.
mero yaptnmı kıı cıbı cıbını..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?