2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi de Ebru Şallı hamile bebeğimm, dolayısıyla hamile pilatesi yapıyor. tabi sen cd'den yapmadıysan:))
cnm benimki hayatta durmaz öyle, zaten çizgi filmlerle falan arası yok, bi reklamlara bakıyor. o da ben yanındaysam:))

Benim kızım free takılıo arkamdan ağlama fln yok gerçi pek ayrı kalmıyoruz ama odalara gitmemden pek rahatsız değil. bababa anneee flnda yok ööle takılıo aman uyumasında noolursa olsun onun için:)

ohhh ne güzel freee takılsın işte, bırak madem seni üzmüyor ne diye uyusun diye zorluyosun:)) benimkinin hep bi gözü bendedir, odanın kapısına yöneldiğim an basıyor çığlığı:))
bu arada diğer iletilerini göremedim cnm da buradan yanıt vereyim. Allah korusun inşallah bişeyi yoktur cnm,doktor kontrollerine düzenli gidiyoruz. her türlü testleri yaptık. bi problem görünmüyor, mızmız işte. bunun abisinin de uykusu yoktu, gece saat başı kalkardı o da, hem de 2 yaşına kadarakannehir onun için çok garip gelmiyor şimdi bu durum bana

benım pasa yogurdu yuzunu burustura burustura yedı valla :)))))))))))) begensede yıyor begenmesede

aman aman maşallah de cnm. çok güzel yemesi benimki de tersine beğense de yamiyor beğenmese de:)) yani herhalde öyledir. insanın hiç mi beğendiği bişi olmaz:))

ben de nerede bu kız diyordum. annen hergün gelmiyor mu ki
Hasret??

Ben aşıyı 22 sinde yaptırdım bugün 24 ü yıkasam olur mu ki?

olur cnm, ben yıkadım wala

oğlumu yıkadım şimdide uyuyo bu 2 saat uyur şimdi bende bir mutfaga gireyim.zemuszemus

hadi bakalım, güzel yemekler pişir, akşama sizdeyimdelikafaduldencokacimcoook

kızz en güzel avatar bebiklerimiz artık, ne yapcaz uyduruk avatarlaralülülülülülü

kızım 7.30da uyandı bugün deli etti yatakta beni saçımı yola yola.. kalktım emzirdim ayağımda salladım we uyuttum uyurkende 100cc mama içti bnde uyudum we 12ye kadar uyumuşuz ohhh beeaklinialirimsmile
sonrası cehennemdi tabi girdim foruma ama yazamıyorum..
arabasına koyuyorum ayağa kalkıyor, bağlıyorum pancar gibi kızarıyor bağırmaktan ağlamaktan... geri çözüyorumalsanaalsanasmile
uyuttum tam elemanların yemeğini werdim ona mama yaptım içsin uzun uyusun diye mamayı içti gözleri açtı faltaşı gibi... we bu saate kadar burda canımdan bezdirdi uffff arabadan sürekli aşağı atıyor kendini video paylaşmıştım ya arabadamn atarken artık uzman oldu o konudaÇok üzgünüm çoook 2 saniyede aşağıda bide tutunuyor elleriyle düşmemek için arabayı geri geri itiyor mannakboshayallersmile

wuu süperyaaa ne mutlu sana çok güzel olmuş yaaa 12de meleğinin yanındasın we tüm gün sizinopuyorumnanaktan kıskandım walla:gitme: maşallah diyeyim...
sena kaçta uyanıyor?

ohhhhhh banyomuda aptım misler gibim.
kız hasret nerelerde bugün kırmızı oldu bizleri unuttu.
yoksa kırmızıların toplandıgı gizli bir forummu var.CADIARZU
iwet canım doğru bildin artık editörler kazen we diğer kırmızı arkadaşlarla topicin durumunu değerlendiriyoruz.. şu akasaklıkları nasıl gidercez onları konuşuyoruz..
bi de görüntülü sohbet yapmayı düşünüyoruz forumalaelaelaelaelae

afiyet olsun..
ben hep weriyorum canım wer bişry olmaz 6 ay bitti artık ne bulursan wer düşünme werimmi diye yarasın kuzuyaalkisalkisalkis

Oooffffffff çok yoğun hiç bişeye fırsat kalmıyor hewrkes tanıdıkalrına söylesin kimse fatura döemeye gelmesinn :):):)

bn internetten ödüyorum mesela:hulya: hiiç wezneleri yok yere işgal etmiyoruz hiç bi faturada.. wallahi bu oraya buraya gidip ödeme eskilerde kalmadı mı artıksempatiksalakcinnibayanssulusmile

gülo aynı durum bizimkindede mevcut kapalı deil acık yeni dogmuş gibi.
canım bugün ya da pzt götürcem dr'a demiştin sanırım pzt'ye kaldı bence ihmal etme fazla
ebuşş nilü sağolun canlarımm
gülsan hoşgeldin aramızaa ismin ne ki yazdın da ben mi kaçırdım acep ola??
--------------------------------------------------------

sabahtan gittim hastaneye tahlil sonuçlarına göre tiroid ve birkaç başka değerler yüksek çıktı ve doktor,kapsamlı bir çocuk hastanesine gitmemi söyledi sami ulus,dışkapı vs.
pzt götürcem sanırım ama tek başıma nasıl gitcem bilmiyorum eşimin işleri çok yoğun bu aralar inşallah izin alır da onunla gideriz

vee öğleden sonra etimesgut ve sincan'da oturan arkadaşlarla buluştuk belki hatırlarsınız belinay06 bu topikte paylaşım yapmıştı bi kaçkez, bi de 2010 ankara anneleri grubu var ordaki 2 anne daha vardı, belinay yani sevilay'ın evinde buluştuk çok güzel geçti

hani burdaki annelerle de buluşacaktık bayram sonrası denmişti ama kimseden ses seda yok

hg canım geçmiş olsun canım ya off inşallahh hiç bişi çıkmazz

iki kere tavuk suyu corbası yaptım yagmur a ikisinide işe güce dalıp yaktım bendenizz
neyseki ayrı bi tencerede kendimizede yapmıştım salcasını tuzunu atmamıştım daha ondan alıp yedrdim ama o nasıl yeme..
kaşıkla yemeyi hiç sevmiyo cocugum napıcam ben yaa sinir oluyo kaşığa..kaseyi diklemek istiyo kafasınaa..napayım bende yeterki yesin diye kaseyi dikledim agzına lüpürlüpür nası cekiyo pirinc şehriye tanelerini.:1shok:.kaşıklada ittrdim hafiften agzına..bitirdi hepsini ..
acaba benim blendr manyadı iyice taneleri tam ezmiyo pütürlü bırakıyo bu yüzdenmi yemek istemedi..
çünki bulamaç gibi iyice ezildiğinde bi nebzede olsa kaşıkla yemeyi tercih ediyoo hanffff:sm_confused:

heee
bizde dedik hasret kırmızı pro kartı buldu kötii tavana vurdiisempatiksalakcinni

canım benim..
inşallah hayırlı sonuclar alırsın ..bişeyciği yoktur yafrum un ah bu dr lar..ihmal etme ama
..

ben denedim o iyigeceler çayını. zerre kadar tesir etmediboshayallersmile kuduruk Alpe de tesir edeciğini sanmam. bu kuduruklarda bitkiler bile etkisiz kalıyo
kızım senin ki acıkıp uyanıyor.. sütünü sağ 150cc kdar içine fantomalt at wer gece bakalım uyanacak mı???
nie uyansın ki başka o kadar sık yabilmiyorumkismile

canım yaaa özlüyore seniiii.. arayacağım bi ara müsait olunca.. maşallah zeynoya büyümüş bile.. benim sıpacık ciciden başka bişey demiyo:umursamaz: babayı bnde çalıştırmaya başladım dünden beri bakalım ne zamn diyecek..
olumunekankayizsmilecanım evet istanbul a gelmem kesinleşti.yani sadece tarihin sizin buluşma ile uyuşması gerekiyor okadar:lepi:.

canım yaaa süpersin ne kadar kalacaksın istanbulda?
seninle bol bol görüşmek istiyorum kudurk alp we azman ceryi merak ediyorum hangisi baskın çıkacakdelikafadulden inşallah fırsatım olurda yakanı bırakmam senin:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…