- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.061
Alp 8 kilo canım.68 cm.ve 4 mart ta doğdu.yani bak seninki çok iyi ki şubatta doğupta hala mert in kilosunda olmayan bebekler var hiç dert etme bunu.
Merhaba Nehircim, maşallah gayet güzel gitmiş gelişimi cnm
cnm bu ara hemen hemen hepimiz uyumamalarından şikayetçiyiz, sanırım neden dişler
ayyy şu an nasıl bağırdığını bi duysanız, kafa bırakmadı bende:bbo:
özledik heraldeeelmaz:
nehirrrr aynen yagmur da bba ba ba baa ben tavuk o civciv dolanıyo peşimde:)
kızlar hep babacı heeee
maşallah zeyno ya..
Bu çocuğun uyku sorunu beni mahvetti sabah 1 saat öğlen 2 saat uyusun istiuorum cokmu şey bu yaa. az önce tam 45 dakika park yatağını salladım bana mısın demedi yaa insan sersemler biraz. bi kendim kalamıyorum yaa herügn aynı sorun gece düzen yok bi 10 da yatar bi 1 de gündüz öyle. ayagıma alsam uyurdu. bende yerinde uyusunda azcık işime gücüme bakıyım dedim. bu ne yaa. acimicam bundan sonra sürünsün uykusuzluktan umrmda değil uyusun parkenin üstünde çok uykusu varsa. merhametten maraz doğuyo ben ona kıyamıyorum o bana bi güzel kıyıyo. 20 dk uyuyo yaa
sabah komşuya kahvaltıya gittim her zmnki gibi uyandıktan 2 saat sonra uykusu geldi çok güzel. emdi uyudu bende komşunun oglunu yatagına yatırdım. ümidim yok ama denedim. araladı gözleri baktı farklı bi yer hemen uyandı kalktı. uğraştım ama uyumadı gittiği yerdede uyumuyo ki. arkadaşlaırmın cocukları emziriolar yatırıolar kalıo öyle. bu nası bi cocuk nalamadım ki. off kızamıyorumda burda rahatlayım birazcık. şimdide mızıldanıo ne derdi warsa karnı burnuna kadasr tok. salaldıkca langır lungur süt sesi gelio. ama yok illa mızıldancak ohh be:)
maşallah nehircim.çok güzel gelişimi zeynonun maşallah.
gece uyumamalardan bizde şikayetciyiz yav bu mart
bebekleri biri ne yapsa hepsi aynını yapıyo.anlaşmalılarmı ne.ohaoldumsmile
men uyttum giriyorum banyoma:lepi:lülülülülülü:lepi:
kaydirigubbakcemile3ben tavuk o civciv hahaha çok güldüm valla,kızlar bu arada kızçem sinek ve karınca kovalıyor,balkona çıkartıyoruz te ikinci kata karıncalar tırmanıyor balkonda yere oturtuyoruz,bacaklarını açıyor sinek ve karınca mesela yaklaşana kadar bekliyor tam önüne geliyor pat diye indiriyor elini gülmekten ölüyoruz annemle,kedinin fareyi kovaladığı gibi,ve çok anneci oılduk dün beş dakika babam bizdeydi babama sen bi bak hemen sizden bişi alıp gelicem dedim babamda senin sesini duyamayınca sen gelene kadar ağladı dedi,teeeeeeeeeee uzaktan görüp açıyor kolları sıpa
neyse ya sizler nasılsınız hayat ne alemde herşey hepiniz için yolunada mı ki inşallah öledir
evet kızlar babacı herhalde çünkü benim oğlum çok açık bir şekilde anne diye ağlıyor sositososito
Sağol Meralcim...
Yiyor da, ben öyle öğün gibi yedirmiyorum.
Yedirsem mi ki?
Söyleme duşa girecem diye, bi işin, planın olduğunu anlayınca hepten uyumuyorlar :)
selamun aleyküm :)
bir selam vereyim dedim...Nihan bırakmadı onunla uğraşmaktan ancak yolluyorum mesajı :):):):)
yani mama yemiyomu eymen..sadece uyumakmı istemiyo yoksa bi sıkıntısı varmış gibi mızıldanıyomu sürekli..
uyumak istemeyen bebegi zorla uyutmaya calışmak ta ters etki yapıyo ..
mesela yatagına bırakıyorum yagmur u yoruldugu zaman uykusu var aslında ama beni al diye mızıldanıyo aglıyo alıorum biraz oybaşıoruz tekrar yataga..
ama uyusun diye sallayıp dursam beşiği almasam kucagıma bu beni zorla uyutmak istiyo diye zannedip yırtıyo kendini..biraz onun istediği gibi davranıyorum..cok hırcınlık yaparsa mecbura kalırsam ayagımda sallıorum
ilk başta yagmur da arada anniiii derdi aglarken..
ama şimdi tık yok akşama kadar babababa:)
öncelikle hepinizi ne kadar özlüyoruym desem de azdır valla yazmanın yanında ama imkan yok sürekli girmeye dükkana geldikçe,neyse bizim kız yavaş yavaşi huysuzlanmaya başladı ama kırkı bitti düzenli uyumaya başladı gece hiç uyanmayan çocuk bi baktım sabah 4 te kalkmış oyun oynuyor gülim mi ağlim mi
senin o bağıran meleğine bizi kızı katak koro şeklinde devam etsinler delikafadulden
Oooffffffff çok yoğun hiç bişeye fırsat kalmıyor hewrkes tanıdıkalrına söylesin kimse fatura döemeye gelmesinn :):):)
yapma yaaeyvahedigeldismile
evet yaaa, gece uyuyabilsek hiç değilse(
hamile pilatesi mi yaptın kıızz?? ben hamilelik öncesi yapıyodum tekrar başlıcam inş.
kolay gele canoo
uyyy siz çok erkencisiniz beee
hayırlı cumalar cnm, 3. diş üstten geliyo cnm
hoşgeldin cnma.s.
hadi bakalım iyi günler size cnm
geçmiş olsun cnm zeynepime
geçmiş olsun cnm
kız pilav falan tuzsuz muydu??
yorgunsun bebeğimm:teselli:
uyy kıyamam geçmiş olsun
uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr
kıslar yaw ben az once markete ınıp oglusa sutasın sade yogurdunu aldım.sımdı versemmı dıye dusunuyorum.henuz kendım yogurt mayalama ıslemlerıne gırısemedım.bu aksam bı deneyeyım dıyorum.acep bu sutasınkını versemmıkı sımdı?
ver bakalım beğenecek mi...ama çok verme ilk seferde...Nihan ne ev yoğurdu ne hazır yoğurt yememişti ben de sütaşın babymixi verdim ilk seferinde çok vedi tamamını yedi ve kustu...şimdi ya 2 tatlı kaşığı ya hiç...yoğurt yemiyor....
aleyküm selan hanifecimselamun aleyküm :)
bir selam vereyim dedim...Nihan bırakmadı onunla uğraşmaktan ancak yolluyorum mesajı :):):):)
Oooffffffff çok yoğun hiç bişeye fırsat kalmıyor hewrkes tanıdıkalrına söylesin kimse fatura döemeye gelmesinn :):):)
Benim oğlum da annemin elinden yemediğini benden yiyor.
Bu da bir tepki herhalde...
Geçenlerde benim doktorum dedi ki, anne sütü diye bağırırken, sütü gelmeyen ya da az gelen annelerin psikolojisini kimse düşünmüyor, birçok anne bu yüzden bunalıma giriyor. İşte biz de o duruma gelecez nerdeyse...
Tabi ki çok istiyorum en az 1 yaşına kadar emmesini. Ama sütümü azaltan bi hastalığım, yoğun ve stresli bi işim (işin yoğunsa burda ne işin var demeyin, başka türlü dayanamıyorum), gündüz vakti emmek istemeyen bi bebeğim var. Napıyım şimdi ben, 7 aylık olacak nerdeyse, dolu dolu emzirdim bu zamana kadar.
Bu çocuğun uyku sorunu beni mahvetti sabah 1 saat öğlen 2 saat uyusun istiuorum cokmu şey bu yaa. az önce tam 45 dakika park yatağını salladım bana mısın demedi yaa insan sersemler biraz. bi kendim kalamıyorum yaa herügn aynı sorun gece düzen yok bi 10 da yatar bi 1 de gündüz öyle. ayagıma alsam uyurdu. bende yerinde uyusunda azcık işime gücüme bakıyım dedim. bu ne yaa. acimicam bundan sonra sürünsün uykusuzluktan umrmda değil uyusun parkenin üstünde çok uykusu varsa. merhametten maraz doğuyo ben ona kıyamıyorum o bana bi güzel kıyıyo. 20 dk uyuyo yaa
sabah komşuya kahvaltıya gittim her zmnki gibi uyandıktan 2 saat sonra uykusu geldi çok güzel. emdi uyudu bende komşunun oglunu yatagına yatırdım. ümidim yok ama denedim. araladı gözleri baktı farklı bi yer hemen uyandı kalktı. uğraştım ama uyumadı gittiği yerdede uyumuyo ki. arkadaşlaırmın cocukları emziriolar yatırıolar kalıo öyle. bu nası bi cocuk nalamadım ki. off kızamıyorumda burda rahatlayım birazcık. şimdide mızıldanıo ne derdi warsa karnı burnuna kadasr tok. salaldıkca langır lungur süt sesi gelio. ama yok illa mızıldancak ohh be:)
kaydirigubbakcemile3ben tavuk o civciv hahaha çok güldüm valla,kızlar bu arada kızçem sinek ve karınca kovalıyor,balkona çıkartıyoruz te ikinci kata karıncalar tırmanıyor balkonda yere oturtuyoruz,bacaklarını açıyor sinek ve karınca mesela yaklaşana kadar bekliyor tam önüne geliyor pat diye indiriyor elini gülmekten ölüyoruz annemle,kedinin fareyi kovaladığı gibi,ve çok anneci oılduk dün beş dakika babam bizdeydi babama sen bi bak hemen sizden bişi alıp gelicem dedim babamda senin sesini duyamayınca sen gelene kadar ağladı dedi,teeeeeeeeeee uzaktan görüp açıyor kolları sıpa
neyse ya sizler nasılsınız hayat ne alemde herşey hepiniz için yolunada mı ki inşallah öledir
kıslar yaw ben az once markete ınıp oglusa sutasın sade yogurdunu aldım.sımdı versemmı dıye dusunuyorum.henuz kendım yogurt mayalama ıslemlerıne gırısemedım.bu aksam bı deneyeyım dıyorum.acep bu sutasınkını versemmıkı sımdı?
kaydirigubbakcemile3 ona söylemedim zaten aramızda:))
bence artık öğün olarak ta verebilirsin, ona özel çorba falan hazırlayacağına ne güzel evde pişen her yemekten yesin çocuk
aleyküm selam hanifim. nerelerdesin yaa, çok özletiyorsun kendini. az evvel aklımdan geçiyodunolumunekankayizsmile
e kıza o kadar baba dedirtme çalışmaları yap sonra da anne demesini bekle:))
benim oğluş ta hep anne diye ses çıkarırzemuszemus
cnm derdi nedir bilmiyorum. çok uykusu var, sabahtan beri hiç uyumadı. oynatmaya çalışınca da ağlıyor,durmuyor. uykusu olduğu halde inat ediyor işte uyumamak için. şimdi ayağımda duruldu biraz. sanırım uyuyacak artık
ayyy bunların koro halini düşünemiyorumkafamçokkarıştı
Handelerde öyle bi koro dinleyebiliriz sanırım:))
biz gelmeyiz cnm söz:)) kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?