2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle hepinizi ne kadar özlüyoruym desem de azdır valla yazmanın yanında ama imkan yok sürekli girmeye dükkana geldikçe,neyse bizim kız yavaş yavaşi huysuzlanmaya başladı ama kırkı bitti düzenli uyumaya başladı gece hiç uyanmayan çocuk bi baktım sabah 4 te kalkmış oyun oynuyor gülim mi ağlim mi
senin o bağıran meleğine bizi kızı katak koro şeklinde devam etsinler delikafadulden

Bu çocuğun uyku sorunu beni mahvetti sabah 1 saat öğlen 2 saat uyusun istiuorum cokmu şey bu yaa. az önce tam 45 dakika park yatağını salladım bana mısın demedi yaa insan sersemler biraz. bi kendim kalamıyorum yaa herügn aynı sorun gece düzen yok bi 10 da yatar bi 1 de gündüz öyle. ayagıma alsam uyurdu. bende yerinde uyusunda azcık işime gücüme bakıyım dedim. bu ne yaa. acimicam bundan sonra sürünsün uykusuzluktan umrmda değil uyusun parkenin üstünde çok uykusu varsa. merhametten maraz doğuyo ben ona kıyamıyorum o bana bi güzel kıyıyo. 20 dk uyuyo yaa
sabah komşuya kahvaltıya gittim her zmnki gibi uyandıktan 2 saat sonra uykusu geldi çok güzel. emdi uyudu bende komşunun oglunu yatagına yatırdım. ümidim yok ama denedim. araladı gözleri baktı farklı bi yer hemen uyandı kalktı. uğraştım ama uyumadı gittiği yerdede uyumuyo ki. arkadaşlaırmın cocukları emziriolar yatırıolar kalıo öyle. bu nası bi cocuk nalamadım ki. off kızamıyorumda burda rahatlayım birazcık. şimdide mızıldanıo ne derdi warsa karnı burnuna kadasr tok. salaldıkca langır lungur süt sesi gelio. ama yok illa mızıldancak ohh be:)

özledik heraldeeelmaz:
nehirrrr aynen yagmur da bba ba ba baa ben tavuk o civciv dolanıyo peşimde:)
kızlar hep babacı heeee
maşallah zeyno ya..

kaydirigubbakcemile3ben tavuk o civciv hahaha çok güldüm valla,kızlar bu arada kızçem sinek ve karınca kovalıyor,balkona çıkartıyoruz te ikinci kata karıncalar tırmanıyor balkonda yere oturtuyoruz,bacaklarını açıyor sinek ve karınca mesela yaklaşana kadar bekliyor tam önüne geliyor pat diye indiriyor elini gülmekten ölüyoruz annemle,kedinin fareyi kovaladığı gibi,ve çok anneci oılduk dün beş dakika babam bizdeydi babama sen bi bak hemen sizden bişi alıp gelicem dedim babamda senin sesini duyamayınca sen gelene kadar ağladı dedi,teeeeeeeeeee uzaktan görüp açıyor kolları sıpa
neyse ya sizler nasılsınız hayat ne alemde herşey hepiniz için yolunada mı ki inşallah öledir

canım yaaa...okurken stres oldum...Allah yardımcın olsun...o miniğe de bol bol uyku versin :):):):):)

yerim ben o zilliyidelikafadulden

Gulsan sen 1 ay önce flnda gelmiştin bi ara dimi yanlış hatırlamıosam.
meral bence senin çocuk aç. yada başka bi derdi war bu ayda bu cocugun bu kadar sık uyanmaması lazım gece. herşeyi dene bence. o sewmişti dedin ya küçük yogurt küplerini ondan yedir bari bol bol.yada dediğim devam sütsüz toz mamaları al yarı su yarı inek sütü karıştır yap. yada doktor ne bilim baksın iicene. ya bakıyodur ama ben buraya girdim gireli senin oğlan uyumuo. eşimin kuzenide öyle bebekken uyumazmış asla. senin anlattıgın gibi yarım saate bi saate uyanırmış annesi yazık hayalet gibiymiş sonra boğazlarındamı bi yerine bişi cıkmış cocuun tedavi olmuş cocuk 2 gün emip uyumuş emip uyumuş:) inş bişeyi yoktur ama düzelsinde yani bi zahmet...

kıslar yaw ben az once markete ınıp oglusa sutasın sade yogurdunu aldım.sımdı versemmı dıye dusunuyorum.henuz kendım yogurt mayalama ıslemlerıne gırısemedım.bu aksam bı deneyeyım dıyorum.acep bu sutasınkını versemmıkı sımdı?

Sağol Meralcim...
Yiyor da, ben öyle öğün gibi yedirmiyorum.
Yedirsem mi ki?

Söyleme duşa girecem diye, bi işin, planın olduğunu anlayınca hepten uyumuyorlar :)

kaydirigubbakcemile3 ona söylemedim zaten aramızda:))
bence artık öğün olarak ta verebilirsin, ona özel çorba falan hazırlayacağına ne güzel evde pişen her yemekten yesin çocuk

selamun aleyküm :)
bir selam vereyim dedim...Nihan bırakmadı onunla uğraşmaktan ancak yolluyorum mesajı :):):):)

aleyküm selam hanifim. nerelerdesin yaa, çok özletiyorsun kendini. az evvel aklımdan geçiyodunolumunekankayizsmile

e kıza o kadar baba dedirtme çalışmaları yap sonra da anne demesini bekle:))
benim oğluş ta hep anne diye ses çıkarırzemuszemus
cnm derdi nedir bilmiyorum. çok uykusu var, sabahtan beri hiç uyumadı. oynatmaya çalışınca da ağlıyor,durmuyor. uykusu olduğu halde inat ediyor işte uyumamak için. şimdi ayağımda duruldu biraz. sanırım uyuyacak artık

ayyy bunların koro halini düşünemiyorumkafamçokkarıştı
Handelerde öyle bi koro dinleyebiliriz sanırım:))

Oooffffffff çok yoğun hiç bişeye fırsat kalmıyor hewrkes tanıdıkalrına söylesin kimse fatura döemeye gelmesinn :):):)

biz gelmeyiz cnm söz:)) kolay gelsin

kıs ne hamıle pılatesı.normal yaptım ıste.ebru sallı cıktı hadı baslıos dedı bende de hadı dedım basladım.anacım ne gusel bısey bu tum kasları calıstırıyor resmen.

uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr

yawrı oyle bı durumda acıyorum ben baby fırst kanalını koyuyorum ana kucagına 2 dk gırıyorum dusa cıkıyorum

ohhhhhh banyomuda aptım misler gibim.
kız hasret nerelerde bugün kırmızı oldu bizleri unuttu.
yoksa kırmızıların toplandıgı gizli bir forummu var.CADIARZU

ver bakalım beğenecek mi...ama çok verme ilk seferde...Nihan ne ev yoğurdu ne hazır yoğurt yememişti ben de sütaşın babymixi verdim ilk seferinde çok vedi tamamını yedi ve kustu...şimdi ya 2 tatlı kaşığı ya hiç...yoğurt yemiyor....

zaten 2 kasıklık bısey o yaw.az yanı.ay ne bılım tedırgın oldum.uzerındede 6.ay yazeyyo

selamun aleyküm :)
bir selam vereyim dedim...Nihan bırakmadı onunla uğraşmaktan ancak yolluyorum mesajı :):):):)
aleyküm selan hanifecim
nasıl gidiyo okul sena zorluk çıkarıyomu babasına?
Oooffffffff çok yoğun hiç bişeye fırsat kalmıyor hewrkes tanıdıkalrına söylesin kimse fatura döemeye gelmesinn :):):)

tmm birazdan avazım çıktıgı kadar bagırırım mahalleye :))

çalışan annelerin bebekleri yemeyip anneyi cezalandırıyo böyle.
ben doğum yaptığımda sütüm azdı mert emmedi sağıp verdim , mama verdim 21 günlükken emmeye başladı ama psikolojim bozulmuştu o dönem gerçekten kimse sizi anlamıyo anne sütü diye tutturup duruyolar. benim sıpada gündüz emmiyo ama ısrarcıda değilim artık kafaya takınca sütüm azalıyo hiç değilse gece emiyo diyorum napıyım.

Bırak zorlama uyutmak için, daha çok sinirleniyorlar o zaman.
Çok uykusu gelince sızıp kalır belki, sızdığı yerde de bırak, dalsın iyice...
Allah kolaylık versin.

Yerim onu ben, hayvan dostu :)

Sütaş Babymix aldıysan verebilirsin...

Bu akşam deniyim o zaman, bakalım napacak...

Hadi inşallah uyur Meral ya, valla ben bile şiştim burda... Bi derdi, rahatsızlığı yoktur inşallah...

Ahh Hande'ye gidicez di mi biz bu zıpırlarla...
Anadolu yakasından hep birlikte geçriz büyük ihtimalle, yolcular deniz otobüsünden atlayabilir kanımca...

Nimettt kıskandıryon mu beni leyynnnlülülülülülü
uyuduuuuu, ben de duşa giricem:))
veledim er an uyanabilir o nedenle diğer cvpları duş sonrası yazarım:))
Merve,Öznur ceaplarımı bekleyin anacım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…