2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebruşşş çok geri gördüm seniiii!!! dedi ya kadın girdim 5dakikada çıktım eymen sıpışkosu uyanmıştı didi ya!
yaw didimya yagmur un corbasıyla ugraştım evi sil süpür zaten ikisinide yaktım corbanın..
bu aralar takip olayım agır ewet..
ama en kısa zamanda dönüşüm muhteşem olacak
sayın serbest gürüşimci KK PROCAN HASRETTT MÜCÜKK

ya bişey diyecem
esasen ben anneliğimi tam olarak hisedemedim
yani şöyleki
yagmur annesinin farkını hissettrsin artık istiyorum
göğsümde uyuyakalsın istiyorum..
ne bilyim herkese gülüyo benim çocugum genelde..tamam yabancılamasıda oluyo ama..
nehir dediya hani zeyno sesimi duydugu an cıglıklar atıyo diye bunlar yok bizde..
cok erken değil aslında
göğsümde uyuyakalsa yeter ama kucakta uyumayı sevmiyo cücükk
hep dışarıyla ilgili tanıma keşfetme cabasındaaa
azcukta anneyle ilgilensin ya

nickimi değiştirip procan yapıcam heee

benim maymuncukta öyle herkese boncuk dağıtıyo.. anaannesini görünce heycan yapıo beni görünce yapmıyoCADIARZU biraz ayrı kalcam ondan sonra bakiim yapcekmıyerimseniben

benim maymuncukta öyle herkese boncuk dağıtıyo.. anaannesini görünce heycan yapıo beni görünce yapmıyoCADIARZU biraz ayrı kalcam ondan sonra bakiim yapcekmıyerimseniben

Hasretcim sağol:) diğer mesajından alıntı yapamadım...Nihan Sena buçuk 7 de kalkıyor...hala 8de uyuyor 11-12 arsı bir de 4.5-5 arası emiyor gündüz de 1 kısa bir uzun uykusu var artık uzun dediğim 45dk ya da 1 saat nadiren 2 saat de uyuduğu oluryor günde bir sefer uyursa tabi...
Ceri nasıl???okudum ayağa kalkıyormuş böcük dikkat etmek lazım Nihan da her bulduğu yerden sarkıyor tutnup bir yerlere kandini çekiyor ayağa değil ama dizlerinin üstüne kalkıyor ben varolan her yerde emniyet kemerini mutlaka takıyorum....

bu akşam balık yedirdim ilk kez biraz erken biliyorum ama...fırında yapmıştım patatesli blenderdan geçirip püre yaptım az su ekledim çok sevdi hyepsini yedi...inşallah dokunmaz:kedi:

afiyet olsun erken değil canım bende wermiştim5,5 aylıkken hala oldukça weriyorum 2 hafta falan önce 2 dilm palamut yedi meselakaydirigubbakcemile3
güzel 8de uyanıp 4 saat sensiz kalacak o da hiç bişey değil babası rahat rahat bakar:lepi: hakkınızda hayırlısı olmuş canım..
cery dengesiz bi düzen sürüdryo annem her canı istediğinde yastığı ayağına alıp uyutuyodu ceryi akşam 7de uyutursa cryde 9a akadr uyuyp uyanınca malum 12lere kadar uyumuyordu we öyle alıştı sanırım.. geçen gece 1de önceki gece 12de uyutabildim yawaş yawaş düzene sokmaya çalışıyorum dün 22,30da uyudu.. bugünde 22de falan uykusu gelecek tahminimce..
şu an yanımda bişeyler kemiriyor.. tabi ayakta dikilerek arabasında ben yüreğim pır pır düşecekmi diye uçuşuyorum
gece 12de yattığı zamanlar 5-6 sırası uyanıp emiyor we 9,30-10 gibi uyanıyordu.. eğer erken yatarsa 2-3 gibi emiyor uyuyor birde 5,6 gibi emerek 8gibi kalkıyordu bakalım yeni düzenimizde, umarım erken yatması erken kalkmasını sağlamaz we yine 9,30-10 gibi kalkmauya deam eder..
9,30/10da kalksa bana yetiyo uykumu almış oluyorum:Saruboceq:
böyle işte yine destan yazdım

peki edıt secenegimiz nereye kaybolmuş??
tabloyu güncelleyemiorum gelişim tab..
sankim edit tuşu varken çok ilgileniyodunnaniknanik
çorbayıda yakmışsın zati pehhh:dilcikar:
alıştır kızı öyle kafaya dikmeye tabii sonra bu böyle istiyor de.zarafet öğretir insan azcıksırnaşık şey.

:1hug:canım 4-5 gün kalırım işte sonra dönerim gocamı özlerim:kedi:
bizede gelirsin hasret hatta annenide getirirsin istersen.kuduruk alp im kendi gibi bir azmanı görünce vurulacak bence.dönerken alırız senin kızıdaaklinialirimsmilebende çok istiyorum senle vakit geçirmeyi.

Alp benim arkamdan ağlıyor eskaza uyanırda beni göremezse yanında babasıda olsa yıkıyor ortalığı taki beni görene dek görünce yüzünde güller açıyor.başkasının kucağında hep bana bakıyor gitmeyeyim diye.ve enbüyük zevki koynumda kucağımda uyumak.herkes biryere kadar babasıda dahil onun için benle çok başka.

bu arada ALP BABAA ANNİ DİYOR.BİLİNÇLİ OLDUĞUNU SANMIYORUM.GERÇİ GEÇEN GÜN BABASINI UYANDIRMAYA GİTTİK ODAYA OZAMAN GÖRÜNCE BABBA DEDİ AMA HERALDE DENK GELDİ.

uyyy ben burdayım ama yazamıyorum anacım. bugün bi garip hallerde Eymen, sürekli bağırıyoor:bbo: kaçayım ben en iyisi. öptüm bayanlar

bi de erken diyorum ben...bir dilim verdim...benim elim hiç aza gitmez belki bebek beslenmesi konusunda farklı olmam gerekir ama yapamıyorum yumurta sarısına yarımdan başladık ben öyle 8de biri falan hesaplayamam ne tad alacak hem o kadarcıktan-tatlicadiarzu-
inşallah Cerinin yani düzeni seni yormayacak şekilde olur...annem sallıyor diyorsun dikkat ediyorum da birileri bakımına karışınca ---ki mecbur kalıyorsun ,kalıyoruz yoksa kimseyi karıştırmaz insan ama--- bebeklerin düzeni alt üst oluyor ben de yazın test ettim onayladım...kaynanam çok yedi çok uyudu diye karıştı annnem az yedi az uyudu diye...halbuki aynı şekilde yiyordu ve uyuyordu...tam uyutacakken ya da emzirecekken babaannesi alıp dışarı çıkarıyordu annem de 5 dk önce emse alıp mememe dayyordu emzir diye...ben de o da şaşırdık ne yapacağımızı...kendi kendine uyuyan bebek ayakta sallnır olmuş...eve geldik ohhh dedim nihan bile sevindi walla...çok şükür düzenine oturdu yine akşmalrı yatağına koyuyorum emzirip kendi uyuyor...ve bunu yalnız kaldımız için başarabiliyoruz...yoksa çok zor....

sımdı ben karar veremıyorum plates dersımı alsam yoksam evde kendım mı yapsam dıye

Ben aşıyı 22 sinde yaptırdım bugün 24 ü yıkasam olur mu ki?

bızımkının bacagı sıs oldugu ıcın bende dusunuyorum napsam deyyı

lennnnnn yine mi buluşuyonuzzzzzzz

yok be meralım 2009 yılının tekrarını verıyorlar tv8 de.hamıle kalmadan once yane

heee
bizde dedik hasret kırmızı pro kartı buldu kötii tavana vurdiisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…