2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aleyküm selam hanifim. nerelerdesin yaa, çok özletiyorsun kendini. az evvel aklımdan geçiyodunolumunekankayizsmile
sağol canım...ben de özlüyorum ama malum dersler başladı ilk hafta toplantı ve evrak işimiz çok oluyor...fırsat bulamadım girmeye...ders programlarını ayarladık en geç 12 de çıkıyorum eşimde en erken 1 de gidiyor okula Nihan'a beraber bakıyoruz hamdolsun bakıcıya gerek kalmadı...o yüzden moralim çok iyi arada 3 kilo da verdim diyetsiz...işler yoğunlaşınca...süpperim yanisempatiksalakcinni
sen nasılsın?yakışıklılar nasıl???

zaten 2 kasıklık bısey o yaw.az yanı.ay ne bılım tedırgın oldum.uzerındede 6.ay yazeyyo

cnm o kadarda abartmayın olayı yaa.
sen tedirgin verirsen çocugum haliyle yemez onlar herşeyi anlıyo çünkü
artık bırakın acemi annelik rollerini biz artık 6.7 aylık usta enneleriz deyin kendi kendinize..
ver yavrucum yesin herşeyi tattırın,
:lepi:delikafadulden

çok tatlıymış yaa yerim onu bizim sıpayada öğreteyim sinek avlamayıkaydirigubbakcemile3

yere yatır birazcıkta aglayı versin cingöz.yerimseniben

aleyküm selan hanifecim
nasıl gidiyo okul sena zorluk çıkarıyomu babasına?

tmm birazdan avazım çıktıgı kadar bagırırım mahalleye :))

okul iyi çok şükür...benim kızım biraz huysuz çabuk sıkılıp mızmızlanıyor ama yaramaz değil çok şükür babasıyla kahvaltısını yapıyo bi posta uyuyo ben geliyorum zaten hemen...

sıhhatler olsun bu arada:):):):)

Doruk bağlıyken bile atıyor kendini ana kucağından.
TV de izletmiyorum zaten.
Yere bırakınca yüzüstü dönüp emeklemeye çalışıyor, gidemeyince avaz avaz bağırıyor.
Uyanıkken yalnız bırakmam imkansız.

ohhhhhh banyomuda aptım misler gibim.
kız hasret nerelerde bugün kırmızı oldu bizleri unuttu.
yoksa kırmızıların toplandıgı gizli bir forummu var.CADIARZU

kaydirigubbakcemile3

Ben de takmamaya çalışıyorum işte.
Buna da şükür...
Deli çıkacam valla, süt sağarken göğüslerimle konuşuyorum artık, hadi şekerim bi 10 cc daha ver diye..

Oh çok şükür...

Süper olmuş ders programınız, çok sevindim.

Gitme vakti geldi, yaşasın süt izni..
Güzel haftasonları, öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi...

abartmakla alkası yok ilk kez yiyecek belki hiç sorun olmaz ama yine de ilk sefer olduğu için temkinli olmak lazım...
ben Nihan a yutabileceği her şeyi tattırıyorum ama her şeyi....bazen yiyor bazen tükürüyor bazen tadını alınca ağzını bile açmıyor ne kadar kendimden emin olsam dasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Gulsan sen 1 ay önce flnda gelmiştin bi ara dimi yanlış hatırlamıosam.

ne hafıza var sende maaşallah evet kafama takılan bişey vardı onu sormuştum sizlere hatırlamıyorum şimdi emmeyle ilgiliydi galiba.bilmiyorumkismile ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz..

Burcu giderayak güldürdün beni, hadi şekerim demek heee:))) Doruk un yaptıklarını aynen Kerem de yapıyor anında yüzüstü dönüyor gidemiyor ve ağlamaya başlıyor, ana kucağını zaten 1 aydır kaldırdım koyduğumuz an belini kaldırıp kendini atmaya kalkışıyor, işten döndüğümde beni gördüğüne seviniyor ve üstümü değiştirmek için diğer odaya gittiğimde arkamdan ağlıyor off of özledim bak yine ve daha 2 saat var kavuşmamıza

Benim kızım free takılıo arkamdan ağlama fln yok gerçi pek ayrı kalmıyoruz ama odalara gitmemden pek rahatsız değil. bababa anneee flnda yok ööle takılıo aman uyumasında noolursa olsun onun için:)

UFFF ÇOK SİNİR OLDUM SİZE
AMMA ÇOK KAYNATMIŞSINIZ BEN CERYLE UĞRAŞMAKTAN GEÇMİŞE GİDEMEDİM YAA...
ŞU AN YANIMDA ARABASINDA ARTIK HİÇ OTURMUYOR TUTUNUP AYAĞA KALKIYOR WE ÖYLE DİKİLİYO KORKUYORUM DÜŞECEK DİYEakannehir MAMA SANDALYESİNDEDE TABLASINA TUTUNP KALKIYOR NE YAPICAM BİLMİYORUMeyvahedigeldismile

ama dr tavsiye ediyo ilk yogurt veya meyva ila başlayın diye ben üsteliyolar diye dedim
her çocuk herşeyi begencek diye bişey yok zaten,siz verinde oda yemesin.:)
benım pasa yogurdu yuzunu burustura burustura yedı valla :)))))))))))) begensede yıyor begenmesede

afiyet bal olsun kuzuma..
bende çorba yaptım ona tarhana ve yogurtla bir güzel yedirdim
şimdide banyo yaptırayım uyursa rahat uyusun ..

azman ceryy yaramazlık peşinde yine..
bende dedimki hasret kızardı yanımızada ugramıyo.:1hug:
Ben aşıyı 22 sinde yaptırdım bugün 24 ü yıkasam olur mu ki?

yarın yıka havalar serin 1günden bişey olmaz..
hem tereddütünde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…