- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.081
sağol canım...ben de özlüyorum ama malum dersler başladı ilk hafta toplantı ve evrak işimiz çok oluyor...fırsat bulamadım girmeye...ders programlarını ayarladık en geç 12 de çıkıyorum eşimde en erken 1 de gidiyor okula Nihan'a beraber bakıyoruz hamdolsun bakıcıya gerek kalmadı...o yüzden moralim çok iyi arada 3 kilo da verdim diyetsiz...işler yoğunlaşınca...süpperim yanisempatiksalakcinnialeyküm selam hanifim. nerelerdesin yaa, çok özletiyorsun kendini. az evvel aklımdan geçiyodunolumunekankayizsmile
zaten 2 kasıklık bısey o yaw.az yanı.ay ne bılım tedırgın oldum.uzerındede 6.ay yazeyyo
kaydirigubbakcemile3ben tavuk o civciv hahaha çok güldüm valla,kızlar bu arada kızçem sinek ve karınca kovalıyor,balkona çıkartıyoruz te ikinci kata karıncalar tırmanıyor balkonda yere oturtuyoruz,bacaklarını açıyor sinek ve karınca mesela yaklaşana kadar bekliyor tam önüne geliyor pat diye indiriyor elini gülmekten ölüyoruz annemle,kedinin fareyi kovaladığı gibi,ve çok anneci oılduk dün beş dakika babam bizdeydi babama sen bi bak hemen sizden bişi alıp gelicem dedim babamda senin sesini duyamayınca sen gelene kadar ağladı dedi,teeeeeeeeeee uzaktan görüp açıyor kolları sıpa
neyse ya sizler nasılsınız hayat ne alemde herşey hepiniz için yolunada mı ki inşallah öledir
zaten 2 kasıklık bısey o yaw.az yanı.ay ne bılım tedırgın oldum.uzerındede 6.ay yazeyyo
Nimettt kıskandıryon mu beni leyynnnlülülülülülü
uyuduuuuu, ben de duşa giricem:))
veledim er an uyanabilir o nedenle diğer cvpları duş sonrası yazarım:))
Merve,Öznur ceaplarımı bekleyin anacım:))
aleyküm selan hanifecim
nasıl gidiyo okul sena zorluk çıkarıyomu babasına?
tmm birazdan avazım çıktıgı kadar bagırırım mahalleye :))
okul iyi çok şükür...benim kızım biraz huysuz çabuk sıkılıp mızmızlanıyor ama yaramaz değil çok şükür babasıyla kahvaltısını yapıyo bi posta uyuyo ben geliyorum zaten hemen...
sıhhatler olsun bu arada:):):):)
kıs ne hamıle pılatesı.normal yaptım ıste.ebru sallı cıktı hadı baslıos dedı bende de hadı dedım basladım.anacım ne gusel bısey bu tum kasları calıstırıyor resmen.
yawrı oyle bı durumda acıyorum ben baby fırst kanalını koyuyorum ana kucagına 2 dk gırıyorum dusa cıkıyorum
ohhhhhh banyomuda aptım misler gibim.
kız hasret nerelerde bugün kırmızı oldu bizleri unuttu.
yoksa kırmızıların toplandıgı gizli bir forummu var.CADIARZU
çalışan annelerin bebekleri yemeyip anneyi cezalandırıyo böyle.
ben doğum yaptığımda sütüm azdı mert emmedi sağıp verdim , mama verdim 21 günlükken emmeye başladı ama psikolojim bozulmuştu o dönem gerçekten kimse sizi anlamıyo anne sütü diye tutturup duruyolar. benim sıpada gündüz emmiyo ama ısrarcıda değilim artık kafaya takınca sütüm azalıyo hiç değilse gece emiyo diyorum napıyım.
Nimettt kıskandıryon mu beni leyynnnlülülülülülü
uyuduuuuu, ben de duşa giricem:))
veledim er an uyanabilir o nedenle diğer cvpları duş sonrası yazarım:))
Merve,Öznur ceaplarımı bekleyin anacım:))
sağol canım...ben de özlüyorum ama malum dersler başladı ilk hafta toplantı ve evrak işimiz çok oluyor...fırsat bulamadım girmeye...ders programlarını ayarladık en geç 12 de çıkıyorum eşimde en erken 1 de gidiyor okula Nihan'a beraber bakıyoruz hamdolsun bakıcıya gerek kalmadı...o yüzden moralim çok iyi arada 3 kilo da verdim diyetsiz...işler yoğunlaşınca...süpperim yanisempatiksalakcinni
sen nasılsın?yakışıklılar nasıl???
cnm o kadarda abartmayın olayı yaa.
sen tedirgin verirsen çocugum haliyle yemez onlar herşeyi anlıyo çünkü
artık bırakın acemi annelik rollerini biz artık 6.7 aylık usta enneleriz deyin kendi kendinize..
ver yavrucum yesin herşeyi tattırın,
:lepi:delikafadulden
Süper olmuş ders programınız, çok sevindim.
Gitme vakti geldi, yaşasın süt izni..
Güzel haftasonları, öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi...
Gulsan sen 1 ay önce flnda gelmiştin bi ara dimi yanlış hatırlamıosam.
Burcu giderayak güldürdün beni, hadi şekerim demek heee:))) Doruk un yaptıklarını aynen Kerem de yapıyor anında yüzüstü dönüyor gidemiyor ve ağlamaya başlıyor, ana kucağını zaten 1 aydır kaldırdım koyduğumuz an belini kaldırıp kendini atmaya kalkışıyor, işten döndüğümde beni gördüğüne seviniyor ve üstümü değiştirmek için diğer odaya gittiğimde arkamdan ağlıyor off of özledim bak yine ve daha 2 saat var kavuşmamıza
ama dr tavsiye ediyo ilk yogurt veya meyva ila başlayın diye ben üsteliyolar diye dedimabartmakla alkası yok ilk kez yiyecek belki hiç sorun olmaz ama yine de ilk sefer olduğu için temkinli olmak lazım...
ben Nihan a yutabileceği her şeyi tattırıyorum ama her şeyi....bazen yiyor bazen tükürüyor bazen tadını alınca ağzını bile açmıyor ne kadar kendimden emin olsam dasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benım pasa yogurdu yuzunu burustura burustura yedı valla :)))))))))))) begensede yıyor begenmesede
UFFF ÇOK SİNİR OLDUM SİZE
AMMA ÇOK KAYNATMIŞSINIZ BEN CERYLE UĞRAŞMAKTAN GEÇMİŞE GİDEMEDİM YAA...
ŞU AN YANIMDA ARABASINDA ARTIK HİÇ OTURMUYOR TUTUNUP AYAĞA KALKIYOR WE ÖYLE DİKİLİYO KORKUYORUM DÜŞECEK DİYEakannehir MAMA SANDALYESİNDEDE TABLASINA TUTUNP KALKIYOR NE YAPICAM BİLMİYORUMeyvahedigeldismile
Ben aşıyı 22 sinde yaptırdım bugün 24 ü yıkasam olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?