- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.161
eee işte ben gelince buluşuruz istersen hayatım.boşver yaa arama mehmet i adam yokki karşında konuşasın.birde seni tersler falan gerek yok.gülayla bende buluşmak istiyorum, çok üzülüyorum onun için bişeyler yapmak istiyoruım bi ara mehmeti aramayı dahi düşündüm:mymeka:
dört gözle bekliorum canım senialkisalkisalkis alpede bak sen dillenmiş walla bakalım benim canawar nzamn annesini onore edecekkkboshayallersmile
günaydın hatun kişiler ne gevezesiniz ne çok konuşmuşunuz dün yetişemedm geçmişi okumaya dün yoktum ya bugün fazla mesai var ühü ühü
arabamı aldım saçımın uçlarına sarılar attırdım bide dövme yaptırdım dün hareketlüydü :)) ne oldu istanbulda buluşma işi karar verdiniz mi bakem
kızlar anket actım hangı tarıhte bulusacagımıza daır, oylayalım, sonuca gore bende bulusalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/392224-2010-mart-annelerinin-3-istanbul-bulusmasi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/392224-2010-mart-annelerinin-3-istanbul-bulusmasi.html
kızlar belirlenen tarihte HANDE nin evinde buluşulacak.........duyurulurrr:teytey:
tarihi beirlediniz mi sen gelemiyodun ne oldu geliyo musun ya geçmişe bakiyim dedim çok uzun işim de çok sööle sööle noolur sööle
büyük ihtimal geleceğim canım yani 9 unda olursa Allah tan bişey olmazsa geleceğim inşaallah.
ooo günaydın mhanımlar sabah sabah, cumartesi cumartesi bnden başkası yoktur dedim ama iyi siz warsınızopuyorumnanaktan
ebrucum nerelerdesin iyice unuttun bizi..
biz dün gece kocimin bi arkadaşının düğünündeydik.. alkolün gözü kör olsun cengiz yolda birini tokatladı adam kaçtı allahtan uff yaa çok korktumdüğüne gitmeden önce ilk yardım olarak annemi çağırdık tabi cerye bakması için.. gece 2de yatağa girdim uyumam çok zor oldu..
şimdi kocam hsstayım diye tutturmuş ben ise maymun gibiyim-tatlicadiarzu-
canım hiç korkma benim büyük oğlumda vardı aynı sorun...2 yaşına kadar kapandı..çok şükür hiç bişeyi yok şu anda...sen yine onu kontrol ettirmeye devam et..çoçuk dr si, 2 ayda bir falan bi dinlesin kalbini...ama kapanacaktır sen işçini ferah tut...ya bişi dicem gün içinde giren herkesten yorum bekliyorum kafama takılıyo benim hamileliğimin 7. ayında ultrasonda bebeğin kalbi yavaşladı fetal eko çaktirdik bişi çıkmadı 1 aylıkken getirin kontrol edelim dediler çukurova üni ye götürmüştüm 1 aylıkken gittik doğduğunda kapanmış olması gereken bir delik henüz kapanmamış ama önemsenecek bişi yok çoğu bebekte olur 2 yaşına kadar kapanı dedi 1 yaşında tekrar kontrole gelin dedi profumuz hayatınıza devam edin bişi yokmuş gibi dedi bende hiç takmamıştım ööle olunca ama şimdi kilosu bu ay yine yerinde sayıyor acaba diyorum kalbe bağlı bişi çıkar mı tekrar adanaya götürsem mi burdaki doktorlar biliyor grçi durumu uyarırlardı dimi buna bağlı olabilecek olsafisfisfis
hayırlı olsun araban...kazasız belasız kullan inşallah...günaydın hatun kişiler ne gevezesiniz ne çok konuşmuşunuz dün yetişemedm geçmişi okumaya dün yoktum ya bugün fazla mesai var ühü ühü
arabamı aldım saçımın uçlarına sarılar attırdım bide dövme yaptırdım dün hareketlüydü :)) ne oldu istanbulda buluşma işi karar verdiniz mi bakem
iyi iyi affettik hadi:)) özlüyoruz seni cnm
zaten bıraktım cnm:1no2:
günaydın cicim. zaten bugün burası pek tenha olur, geçmişi okumak için epey vaktin olacaktır:))
hayırlı olsun cnm araban,saçın ve de dövmen:))
dün hiç bahsi geçmedi cnm buluşmanın
yok aşkım burda bi kac arkadasada aynı şey söylendi..kalpte üfürüm yani delik olayı..ya bişi dicem gün içinde giren herkesten yorum bekliyorum kafama takılıyo benim hamileliğimin 7. ayında ultrasonda bebeğin kalbi yavaşladı fetal eko çaktirdik bişi çıkmadı 1 aylıkken getirin kontrol edelim dediler çukurova üni ye götürmüştüm 1 aylıkken gittik doğduğunda kapanmış olması gereken bir delik henüz kapanmamış ama önemsenecek bişi yok çoğu bebekte olur 2 yaşına kadar kapanı dedi 1 yaşında tekrar kontrole gelin dedi profumuz hayatınıza devam edin bişi yokmuş gibi dedi bende hiç takmamıştım ööle olunca ama şimdi kilosu bu ay yine yerinde sayıyor acaba diyorum kalbe bağlı bişi çıkar mı tekrar adanaya götürsem mi burdaki doktorlar biliyor grçi durumu uyarırlardı dimi buna bağlı olabilecek olsafisfisfis
epppppruuuu
nbrr??
yok aşkım burda bi kac arkadasada aynı şey söylendi..kalpte üfürüm yani delik olayı..
2 yaşına kadar kapanıcak oldugu söyleniyo tüm dr lar tarafından..
annelik işte sırf evham..
bak burdali SİLVER yani olcay arkadaşımızada sorabilirsin..
:içelim:iyidir kızzz senden naber fıstıııkkkk
ya bende onu soruyorum kac gündür gelişim tablosunu güncelleyemiorum..sonra bu cadılar afra tafra yapıolar..isyankarlar..edit tuşuna ne oldu be....?
psiko eymen..ben uyuttum kızı takılıom azcık..4 e kadar..nikaha gidecem..ayyyy imdaattttt yazamayrummmmm. bu velet durmuyor,susmuyooorrrrrr
günaydınnnnnn ... BEBEK GİBİ UYUDUM diyenlerin bebekleri yoktur bence !!!!!!!
:içelim:
ya bende onu soruyorum kac gündür gelişim tablosunu güncelleyemiorum..sonra bu cadılar afra tafra yapıolar..isyankarlar..
psiko eymen..ben uyuttum kızı takılıom azcık..4 e kadar..nikaha gidecem..
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?