2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eee işte ben gelince buluşuruz istersen hayatım.boşver yaa arama mehmet i adam yokki karşında konuşasın.birde seni tersler falan gerek yok.
yaaa teyzesi dillendi oğluşum.kendi kendine konuşup duruyor:asigim:.

arabanı kazasız belasız kullan hayırlı olsun.
saçını güle güle kullan.
dövmende hayırlı olsun.bende yaptıracağım ama havalar azcık soğusun diye bekledim suya girme yasağı var ya.

büyük ihtimal geleceğim canım yani 9 unda olursa Allah tan bişey olmazsa geleceğim inşaallah.

abanın sevindim harbiden :teytey: ankete baktım daha kesin bişi çıkmamış ben şu an alıyorum 9una bileti ve anketi burdan sonlandırıyorum emrüvaki yapıyorum kızmayun amaeyvahedigeldismile

[B]günaydın....
merall aldıgın bilgiler kimden ve ne derece dogru yafru??

bugün saat 4 te kocinin patronunun nikahı var..hazrlanmam gerek..hava soguk abiye elbise giymek istemiyorum..klasik bişeyler giyerim işte..
yazgııı dün nere kactın hemen muhabbetlere akacaydık daha[/B]:))

unuturmuyum kız...

canım hiç korkma benim büyük oğlumda vardı aynı sorun...2 yaşına kadar kapandı..çok şükür hiç bişeyi yok şu anda...sen yine onu kontrol ettirmeye devam et..çoçuk dr si, 2 ayda bir falan bi dinlesin kalbini...ama kapanacaktır sen işçini ferah tut...

hayırlı olsun araban...kazasız belasız kullan inşallah...

bu arada kızlar bende yeni aabamı aldım inşallah bugün geleçek eve..diğer arabamda satılık bilginiz olsun...

ayyy teşekkürederim..bende sizi çok özledim...

kızlar emirhan 2 gn önce parmağını sokmuş sanırım gözüne..dün akşam üstü baktım gözünün beyaz kısmının kenarı morarmış..dr ye götürecektim ama bugün cumartesi dr yok hastanede...pazartesi götürce ama bişey olurmuki gözüne ya...?

yok aşkım burda bi kac arkadasada aynı şey söylendi..kalpte üfürüm yani delik olayı..
2 yaşına kadar kapanıcak oldugu söyleniyo tüm dr lar tarafından..
annelik işte sırf evham..
bak burdali SİLVER yani olcay arkadaşımızada sorabilirsin..

yaf bende abartıyorum diyorum kendime de hani olan varsa onalara da aynı şey söölendiyse rahatlarım dedim kü sen yazdın ben rahatladım ohhh

iyidir kızzz senden naber fıstıııkkkk
:içelim:
edit tuşuna ne oldu be....?
ya bende onu soruyorum kac gündür gelişim tablosunu güncelleyemiorum..sonra bu cadılar afra tafra yapıolar..isyankarlar..
ayyyy imdaattttt yazamayrummmmm. bu velet durmuyor,susmuyooorrrrrr
psiko eymen..ben uyuttum kızı takılıom azcık..4 e kadar..nikaha gidecem..
günaydınnnnnn ... BEBEK GİBİ UYUDUM diyenlerin bebekleri yoktur bence !!!!!!!

yerimseniben

Mrb güzel bayanlar napiyonuz temizlik yapıtım az kaldı bitiyo çok şükür hepkaravana ismini unuttum kusura bakma canım hiç merak etme o delikten bisi olmaz çünkü bnm kalbimdeki öylece duruyo kapanmamış ve 26 yaşındayım çok şükür hiç bı sorunum yok anjju bile oldum yani rahat ol

ya yanlış yazıyorum bazen düzelti veriyordum ordan...iyi olyordu...kötü olmuş kaldırmaları...tabloyuda güncelleyemeyeceğiz şimdi...

bende şimdi emirhana meyve püresini yedirdim..kuçağımda debeleniyor..çok fena ldu kızlar ya.elinden bişeyi alalım veya istedğini vermeyelim kıyameti koparıyor...yürütece oturdumuda heryeri karıştırır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…