- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.181
Ebus diğer arabanın markası ne canım
ya yanlış yazıyorum bazen düzelti veriyordum ordan...iyi olyordu...kötü olmuş kaldırmaları...tabloyuda güncelleyemeyeceğiz şimdi...
bende şimdi emirhana meyve püresini yedirdim..kuçağımda debeleniyor..çok fena ldu kızlar ya.elinden bişeyi alalım veya istedğini vermeyelim kıyameti koparıyor...yürütece oturdumuda heryeri karıştırır oldu
peugeut 307 canım..
Sattigim arabamdan seviyorum keretayi
Ebru sen yazarsın bana temizliğe devam öptüm hepinizi
evet bu arabalar güzel ama bana küçük geliyor attık....2004 model 105.000 de,en full modeli,triptonik,20.000 tl...baçiiimmmm....temiz arabadır..bakımlarını yeni yaptırdım..ama senin sattığın arabandan olduğun göre istemezsin aynısından yine....:)) neyse soran olursa bilginiz olsun...1-2 ay içinde satılmazsa kayınpedere verecek eşim arabamı bende istemiyorum o musibet adama gitsin...
nerene ne döwmesi yaptırdn bnde de 4 tane war:))))günaydın hatun kişiler ne gevezesiniz ne çok konuşmuşunuz dün yetişemedm geçmişi okumaya dün yoktum ya bugün fazla mesai var ühü ühü
arabamı aldım saçımın uçlarına sarılar attırdım bide dövme yaptırdım dün hareketlüydü :)) ne oldu istanbulda buluşma işi karar verdiniz mi bakem
canım üfürümden söz ediyorsun sanırım benim kuzenimnde wardı hemde birden fazla we birisi ciddi boyuttaydı ama hepsi kapandı canım onlarda kapanır inşallah.. senin yapman gereken çok ağlatmamaya we yormamaya çalışmak...ya bişi dicem gün içinde giren herkesten yorum bekliyorum kafama takılıyo benim hamileliğimin 7. ayında ultrasonda bebeğin kalbi yavaşladı fetal eko çaktirdik bişi çıkmadı 1 aylıkken getirin kontrol edelim dediler çukurova üni ye götürmüştüm 1 aylıkken gittik doğduğunda kapanmış olması gereken bir delik henüz kapanmamış ama önemsenecek bişi yok çoğu bebekte olur 2 yaşına kadar kapanı dedi 1 yaşında tekrar kontrole gelin dedi profumuz hayatınıza devam edin bişi yokmuş gibi dedi bende hiç takmamıştım ööle olunca ama şimdi kilosu bu ay yine yerinde sayıyor acaba diyorum kalbe bağlı bişi çıkar mı tekrar adanaya götürsem mi burdaki doktorlar biliyor grçi durumu uyarırlardı dimi buna bağlı olabilecek olsafisfisfis
ewet iyi olur yaa.. bi öğrenmek istyorum detayıyla şu gawatın derdi ne!!!eee işte ben gelince buluşuruz istersen hayatım.boşver yaa arama mehmet i adam yokki karşında konuşasın.birde seni tersler falan gerek yok.
yaaa teyzesi dillendi oğluşum.kendi kendine konuşup duruyor:asigim:.
arabanı kazasız belasız kullan hayırlı olsun.
saçını güle güle kullan.
dövmende hayırlı olsun.bende yaptıracağım ama havalar azcık soğusun diye bekledim suya girme yasağı var ya.
ne kadar kalacaksın istanbulda hangi semte geliosun?abanın sevindim harbiden :teytey: ankete baktım daha kesin bişi çıkmamış ben şu an alıyorum 9una bileti ve anketi burdan sonlandırıyorum emrüvaki yapıyorum kızmayun amaeyvahedigeldismile
buluşmaya geliomusun?unuturmuyum kız...
canım hiç korkma benim büyük oğlumda vardı aynı sorun...2 yaşına kadar kapandı..çok şükür hiç bişeyi yok şu anda...sen yine onu kontrol ettirmeye devam et..çoçuk dr si, 2 ayda bir falan bi dinlesin kalbini...ama kapanacaktır sen işçini ferah tut...
hayırlı olsun araban...kazasız belasız kullan inşallah...
bu arada kızlar bende yeni aabamı aldım inşallah bugün geleçek eve..diğer arabamda satılık bilginiz olsun...
ayyy teşekkürederim..bende sizi çok özledim...
kızlar emirhan 2 gn önce parmağını sokmuş sanırım gözüne..dün akşam üstü baktım gözünün beyaz kısmının kenarı morarmış..dr ye götürecektim ama bugün cumartesi dr yok hastanede...pazartesi götürce ama bişey olurmuki gözüne ya...?
günaydınnnnnn ... BEBEK GİBİ UYUDUM diyenlerin bebekleri yoktur bence !!!!!!!
[B]günaydın....
merall aldıgın bilgiler kimden ve ne derece dogru yafru??
bugün saat 4 te kocinin patronunun nikahı var..hazrlanmam gerek..hava soguk abiye elbise giymek istemiyorum..klasik bişeyler giyerim işte..
yazgııı dün nere kactın hemen muhabbetlere akacaydık daha[/B]:))
nerene ne döwmesi yaptırdn bnde de 4 tane war:))))
araban hangisi canım? skodaydı sanırım
canım üfürümden söz ediyorsun sanırım benim kuzenimnde wardı hemde birden fazla we birisi ciddi boyuttaydı ama hepsi kapandı canım onlarda kapanır inşallah.. senin yapman gereken çok ağlatmamaya we yormamaya çalışmak...
ewet iyi olur yaa.. bi öğrenmek istyorum detayıyla şu gawatın derdi ne!!!
yicem onu, teyseyide öğret gelsin banada teyse desin:)
nerene ne döwmesi yaptırdn bnde de 4 tane war:))))
araban hangisi canım? skodaydı sanırım
canım üfürümden söz ediyorsun sanırım benim kuzenimnde wardı hemde birden fazla we birisi ciddi boyuttaydı ama hepsi kapandı canım onlarda kapanır inşallah.. senin yapman gereken çok ağlatmamaya we yormamaya çalışmak...
ewet iyi olur yaa.. bi öğrenmek istyorum detayıyla şu gawatın derdi ne!!!
yicem onu, teyseyide öğret gelsin banada teyse desin:)
ne kadar kalacaksın istanbulda hangi semte geliosun?
buluşmaya geliomusun?
canım bişey olduğunu sanmıyorum eğer gözünde yaşarma acı rahatsızlık yoksa bişey olmaz.. dr bi damla wardıo onu wereck muhtemelen ceryde bi kere çizmişti o damlayı wermişti...
yalannnnnnnbenneyaptımki
biz oğlumla biletimizi aldık bekle bizi istanbul diyorum :lepi:
siz bensiz buluşmaya devam edin yazıklar olsun sizeeohhhh temizliğimde bitti çok şükürguclubacismile
hadi bakalım,İstanbul dört gözle sizi bekliyor:))
güle güle kirlet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?