2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canitim arabanın modeli fiyatı markası falan ne

Sattigim arabamdan seviyorum keretayi

evet bu arabalar güzel ama bana küçük geliyor attık....2004 model 105.000 de,en full modeli,triptonik,20.000 tl...baçiiimmmm....temiz arabadır..bakımlarını yeni yaptırdım..ama senin sattığın arabandan olduğun göre istemezsin aynısından yine....:)) neyse soran olursa bilginiz olsun...1-2 ay içinde satılmazsa kayınpedere verecek eşim arabamı bende istemiyorum o musibet adama gitsin...

büyük oğlan başımın etini yiyor ben ne zaman kalaçağım bilgisayarda diye rahat vermiyor..diğeri bozuldu bozulalı bana sıra gelmez oldu oğlandan...ben de gideyim bari,biraz oynasında sonra bakarım yine inşallah ...

kız sahibinden.com'a ilan ver satarsın iki aya:))

nerene ne döwmesi yaptırdn bnde de 4 tane war:))))
araban hangisi canım? skodaydı sanırım

canım üfürümden söz ediyorsun sanırım benim kuzenimnde wardı hemde birden fazla we birisi ciddi boyuttaydı ama hepsi kapandı canım onlarda kapanır inşallah.. senin yapman gereken çok ağlatmamaya we yormamaya çalışmak...
ewet iyi olur yaa.. bi öğrenmek istyorum detayıyla şu gawatın derdi ne!!!
yicem onu, teyseyide öğret gelsin banada teyse desin:)

abanın sevindim harbiden :teytey: ankete baktım daha kesin bişi çıkmamış ben şu an alıyorum 9una bileti ve anketi burdan sonlandırıyorum emrüvaki yapıyorum kızmayun amaeyvahedigeldismile
ne kadar kalacaksın istanbulda hangi semte geliosun?
buluşmaya geliomusun?
canım bişey olduğunu sanmıyorum eğer gözünde yaşarma acı rahatsızlık yoksa bişey olmaz.. dr bi damla wardıo onu wereck muhtemelen ceryde bi kere çizmişti o damlayı wermişti...

günaydınnnnnn ... BEBEK GİBİ UYUDUM diyenlerin bebekleri yoktur bence !!!!!!!

yalannnnnnnbenneyaptımki

kocişim geldiii:kedi::asigim:

ooo şiir bilem okur sana teyzesi sen iste ben şimdi aşkım yavrum demeyi öğretiyorum cery e diyecek bunlarıaklinialirimsmileolumunekankayizsmile

mecidiyeköyde kalcam şekerüm cuma akşam uçağıyla geliyorum pazartesi akşam uçağıyla dönüyorum işten 1 gün izin alcam daha almadımdelikafadulden heycanlandum sizin yüzünüzden kovulcam haasempatiksalakcinni benim gibi çalışan bulamazlar kovamazlar heheytnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…