2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nerde buluşuyorus adres verin bakem nası gelirim mecidiyeköyden bide tarif edin grçi kardeşimin işi olmazsa o da bırakabilir bide facede biri bana telefonunu atsın bulamazsam ariyim istanbula kadar gelip buluşamadan dönermişimkaydirigubbakcemile3

biz oğlumla biletimizi aldık bekle bizi istanbul diyorum :lepi:
:lepi:
ooo şiir bilem okur sana teyzesi sen iste ben şimdi aşkım yavrum demeyi öğretiyorum cery e diyecek bunlarıaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
wuuu zampara alpppppnaniknanik gelsin gelsin ceryde ona cici yapar yanağını sewerrrdelikafadulden
siz bensiz buluşmaya devam edin yazıklar olsun sizeeohhhh temizliğimde bitti çok şükürguclubacismile
utan utan kızcaaz taa hataylardan atlayıp gelio sen!!! bursadan şuraya gelemion:mymeka:
yakınızzzz.. bende beşiktaştayım
omzuma ayak dövmesi yaptırdım içinede cmy yazdırdım oğlumun adı yusuf cem biz ona cemy diorus sositososito
hımm güzel olmuş.. oğluşunun ayak izini yaptrsaydın süpper olurdu:jeyyar:

Esincim buluşma adresi tam verilmedi ama bakırköyde sahile yakınmış cnm. mecidiyeköyden otobüs kalkıyo bakırköye ama zor olabilir. taksiyle gitsen daha iyi olacak gibi sanki

Hatçeee kız haftasonu zaten buluşma. 9 ekim. ayarlayın da gel

aslında ööle yaptırcaktım ama çok büyük oldu cesaret edemedim:1no2:

halıları yıkamaya gönderdim. bu iş en çok Eymenin hoşuna gitti. yürüteçte nasıl koşturuyor arkasından atlılar kovalıyomuşçasına:))

yok yaw neden bosa gıtsın.olmustur etkısı.artıkın prospektuslerı okursun.eczacılar soylemez oyle dolapda saklayacan falan deyyı.

ohaaaaaa dıyorum baskada bısı demıyorum

canım ben bu konuda bılgı sahıbı degılım.ama her dr a goturdugunde konuyu hatırlatıyorsan kontrol edıyorlardır.bısı olsa soylerler

sen hiç sorma öyle numaradan sankim gelecekmiş gibi:dilcikar:

yaw neden oyle dıyosun mafoldumben gecen bulusmada psıkolojım altusttu zatı bılıon sende.
Allahıma sukurler olsun sımdı ıyıyım.gelırım tabıkıne.gelmemem ıcın bı sebep yok kı

halıları yıkamaya gönderdim. bu iş en çok Eymenin hoşuna gitti. yürüteçte nasıl koşturuyor arkasından atlılar kovalıyomuşçasına:))

y ben geçen gün bi arakdaşın bebeğinin yürütecine oturttum bayıldı ama ben biyerde okumuştum bebeğin omurga yapısını bozuyo yürüteç ortopedistler önermiyo diye daha doktora sormadım sen sordun mu canım çarşamba kontrole gidicez sorun yok derse bende alıcam

ayyyyyyyyyyyyyy bu annecıgımın hıperaktıflıgı benı oldurecek ya cıldırıyorum annem bıze geldıgınde.kızım camasır var mı yıkayayım, hadı yemek yapayım,utu yapayım,gel cay koydum, evı supureyımmı.basbas bagırasım gelıyor anne bı dur durdugun yerde demek ıstıyorum.eskıden dıyordum annecıgım otur sen dıye ama artık bas edemıyorum.ne sorarsa yok dıyorum :)))))
sımdıde terasa cıkmıs bıseyler yapıyor valla bısey dıyecek gucum yok.basedemıyorum

yaw neden oyle dıyosun mafoldumben gecen bulusmada psıkolojım altusttu zatı bılıon sende.
Allahıma sukurler olsun sımdı ıyıyım.gelırım tabıkıne.gelmemem ıcın bı sebep yok kı

iyi o zaman görüşüyoruz bu kez inşallaholumunekankayizsmile

walla sormadım esincim. beni de koymuşlar,büyük ihtimal seni de koymuşlardır, ben büyük oğlanı da koydum. çok şükür hiçbirimizde problem yokyerimseniben ben çok takmıyorum her söyleneni açıkçası. bi de yürüteçe binerse geç yürür diyorlar ama benim Furkan tam 9 aylıkken yürümeye başladı

kız ne güzel işte, yemek falan yapsın hem sana kolaylık olur, hazır yemek olur evde hem de o sevdiği bi işle meşgul olmuş olur

geleyyom tabukune.
yok hayatım annem gercekden hıperaktıf.yanı bız uydurmuyoruz :)) ama artık 47 yasında yoruluyor.kıyamıyorum.sen torununla oyna dıyorum hee onun camasırları varmı dıye soruyor.
kııııııı bızım evde hıc yemek eksık olurmu :))) benım koca dılıyle dover adamı valla :))))))) hele bı eksık olsun.sureklı yemek var.bı mısafırım gelse hıc zorlanmam yane.

kız sahibinden.com'a ilan ver satarsın iki aya:))

hakketten kız hiç aklıma gelmemişti...söyleyeyim erolada eklesin ilanı oraya...

yok canım ben bakırköe gelirsem üyüğün okul çıkış saatine yetişemem...bana çok uzak kalıyor..h,iç bilmiyorumda oraları...ama daha sonra musait bir zamanda meydanda veya capitolde ,ümraniye carrefourda olabilir...bi buluşma ayarlayalım diyorum...avrupa yakasındaki buluşmalara gelemem ben...karşı tarafta bir tek bir kaç defa havaalanına gittim o kadar..hiç bilmiyorum o tarafı...hoş anadolu yakasınıda pek bilmiyorum ya...bildiğim yerler parmaklarımla sınırlı sayıda...

ne güzel işte,kadıncağız sana yardımcı olmak istiyor...bebekle senin için zor olur diye düşünüyordur...benim annemde öyle...

dun ebru salı ıle 20 dk pılates yaptım bugun karın kaslarım agrıyor.bırazdan dvd sını sıparıs vercem ve ben artık pılatese baslayacagım.

kızlr ben emirhana grip aşısı yaptırayım diyorum...hasta olmasın kışın pek...ben ve eray vurunduk,,,ama eşim vurunmadı ve kışın çok grip olur...bebeği koruyamam...yaparlarmı acaba 7 aylık bebeğe..pazartesi bi dr ye sorsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…