- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.201
hadi bakalım,İstanbul dört gözle sizi bekliyor:))
güle güle kirlet cnm
:lepi:biz oğlumla biletimizi aldık bekle bizi istanbul diyorum :lepi:
wuuu zampara alpppppnaniknanik gelsin gelsin ceryde ona cici yapar yanağını sewerrrdelikafaduldenooo şiir bilem okur sana teyzesi sen isteben şimdi aşkım yavrum demeyi öğretiyorum cery e diyecek bunlarıaklinialirimsmileolumunekankayizsmile
utan utan kızcaaz taa hataylardan atlayıp gelio sen!!! bursadan şuraya gelemion:mymeka:siz bensiz buluşmaya devam edin yazıklar olsun sizeeohhhh temizliğimde bitti çok şükürguclubacismile
yakınızzzz.. bende beşiktaştayımmecidiyeköyde kalcam şekerüm cuma akşam uçağıyla geliyorum pazartesi akşam uçağıyla dönüyorum işten 1 gün izin alcam daha almadımdelikafadulden heycanlandum sizin yüzünüzden kovulcam haasempatiksalakcinni benim gibi çalışan bulamazlar kovamazlar heheytnaniknanik
hımm güzel olmuş.. oğluşunun ayak izini yaptrsaydın süpper olurdu:jeyyar:omzuma ayak dövmesi yaptırdım içinede cmy yazdırdım oğlumun adı yusuf cem biz ona cemy diorus sositososito
:lepi:
utan utan kızcaaz taa hataylardan atlayıp gelio sen!!! bursadan şuraya gelemion:mymeka:
ben daha hiç kocişimden ayrı bi yere gitmedim oda göndermiyo ancak haftasonu olcakki şayet onunda mesaisi yoksa gelirim ben de çok istiyorum ama denk getiremiyozz
kacda olacak bulusma ?
aslında ööle yaptırcaktım ama çok büyük oldu cesaret edemedim:1no2::lepi:
wuuu zampara alpppppnaniknanik gelsin gelsin ceryde ona cici yapar yanağını sewerrrdelikafadulden
utan utan kızcaaz taa hataylardan atlayıp gelio sen!!! bursadan şuraya gelemion:mymeka:
yakınızzzz.. bende beşiktaştayım
hımm güzel olmuş.. oğluşunun ayak izini yaptrsaydın süpper olurdu:jeyyar:
nimetcim gunde 10 damla verıyordum ama hasretten duyduguma jgore dolapta durması gerekıyormus, bana kımse solememıstı, bende oda sıcaklıgında tutuyordum, heralde bu durumda bu zamana kadar 7 ay boyunca bosu bosuna vermısım, of yaaaa :gitme:
Biraz evvel, aldatıldığım için psikolojik destek gördüğüm psikiyatrımın karısını aldattığını ve karısının onu zor bela affettiğini
öğrendimakannehir:bbo:kafamçokkarıştı:1shok:
ya bişi dicem gün içinde giren herkesten yorum bekliyorum kafama takılıyo benim hamileliğimin 7. ayında ultrasonda bebeğin kalbi yavaşladı fetal eko çaktirdik bişi çıkmadı 1 aylıkken getirin kontrol edelim dediler çukurova üni ye götürmüştüm 1 aylıkken gittik doğduğunda kapanmış olması gereken bir delik henüz kapanmamış ama önemsenecek bişi yok çoğu bebekte olur 2 yaşına kadar kapanı dedi 1 yaşında tekrar kontrole gelin dedi profumuz hayatınıza devam edin bişi yokmuş gibi dedi bende hiç takmamıştım ööle olunca ama şimdi kilosu bu ay yine yerinde sayıyor acaba diyorum kalbe bağlı bişi çıkar mı tekrar adanaya götürsem mi burdaki doktorlar biliyor grçi durumu uyarırlardı dimi buna bağlı olabilecek olsafisfisfis
sen hiç sorma öyle numaradan sankim gelecekmiş gibi:dilcikar:
halıları yıkamaya gönderdim. bu iş en çok Eymenin hoşuna gitti. yürüteçte nasıl koşturuyor arkasından atlılar kovalıyomuşçasına:))
yaw neden oyle dıyosun mafoldumben gecen bulusmada psıkolojım altusttu zatı bılıon sende.
Allahıma sukurler olsun sımdı ıyıyım.gelırım tabıkıne.gelmemem ıcın bı sebep yok kı
y ben geçen gün bi arakdaşın bebeğinin yürütecine oturttum bayıldı ama ben biyerde okumuştum bebeğin omurga yapısını bozuyo yürüteç ortopedistler önermiyo diye daha doktora sormadım sen sordun mu canım çarşamba kontrole gidicez sorun yok derse bende alıcam
ayyyyyyyyyyyyyy bu annecıgımın hıperaktıflıgı benı oldurecek ya cıldırıyorum annem bıze geldıgınde.kızım camasır var mı yıkayayım, hadı yemek yapayım,utu yapayım,gel cay koydum, evı supureyımmı.basbas bagırasım gelıyor anne bı dur durdugun yerde demek ıstıyorum.eskıden dıyordum annecıgım otur sen dıye ama artık bas edemıyorum.ne sorarsa yok dıyorum :)))))
sımdıde terasa cıkmıs bıseyler yapıyor valla bısey dıyecek gucum yok.basedemıyorum
halıları yıkamaya gönderdim. bu iş en çok Eymenin hoşuna gitti. yürüteçte nasıl koşturuyor arkasından atlılar kovalıyomuşçasına:))
iyi o zaman görüşüyoruz bu kez inşallaholumunekankayizsmile
walla sormadım esincim. beni de koymuşlar,büyük ihtimal seni de koymuşlardır, ben büyük oğlanı da koydum. çok şükür hiçbirimizde problem yokyerimseniben ben çok takmıyorum her söyleneni açıkçası. bi de yürüteçe binerse geç yürür diyorlar ama benim Furkan tam 9 aylıkken yürümeye başladı
kız ne güzel işte, yemek falan yapsın hem sana kolaylık olur, hazır yemek olur evde hem de o sevdiği bi işle meşgul olmuş olur
kız sahibinden.com'a ilan ver satarsın iki aya:))
nerene ne döwmesi yaptırdn bnde de 4 tane war:))))
araban hangisi canım? skodaydı sanırım
canım üfürümden söz ediyorsun sanırım benim kuzenimnde wardı hemde birden fazla we birisi ciddi boyuttaydı ama hepsi kapandı canım onlarda kapanır inşallah.. senin yapman gereken çok ağlatmamaya we yormamaya çalışmak...
ewet iyi olur yaa.. bi öğrenmek istyorum detayıyla şu gawatın derdi ne!!!
yicem onu, teyseyide öğret gelsin banada teyse desin:)
ne kadar kalacaksın istanbulda hangi semte geliosun?
buluşmaya geliomusun?
canım bişey olduğunu sanmıyorum eğer gözünde yaşarma acı rahatsızlık yoksa bişey olmaz.. dr bi damla wardıo onu wereck muhtemelen ceryde bi kere çizmişti o damlayı wermişti...
yalannnnnnnbenneyaptımki
ne güzel işte,kadıncağız sana yardımcı olmak istiyor...bebekle senin için zor olur diye düşünüyordur...benim annemde öyle...ayyyyyyyyyyyyyy bu annecıgımın hıperaktıflıgı benı oldurecek ya cıldırıyorum annem bıze geldıgınde.kızım camasır var mı yıkayayım, hadı yemek yapayım,utu yapayım,gel cay koydum, evı supureyımmı.basbas bagırasım gelıyor anne bı dur durdugun yerde demek ıstıyorum.eskıden dıyordum annecıgım otur sen dıye ama artık bas edemıyorum.ne sorarsa yok dıyorum :)))))
sımdıde terasa cıkmıs bıseyler yapıyor valla bısey dıyecek gucum yok.basedemıyorum
tüm günnnnkacda olacak bulusma ?
aslında ööle yaptırcaktım ama çok büyük oldu cesaret edemedim:1no2:
hasret yakınız madem senle buluşup gidelim telini msj atsana faceden ararum ben seni ist e gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?