2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amanın 15 dk uyudum...
ayy böylede çok heyecanlı oluyor hee.ne giycem falan diye düşünmeye başlıyor insan.birde ben sizle buluştuğumuz günün gecesi tekrar buraya yola çıkacağım Allah nasip ederse.

ya içime sinmiyo meralcim sorayım doktora gerçi alma desede alacak gibiyim çünkü oğlum çok sevdi resmen mutluluk çığlığı attı bani oturtamamışlar yürütece ben popomun üstünde yürümeyi severmişim büyükmüş te birazcık mış dediğime bakma hala büyük

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin. madem alma dese de alıcan hiç sorup ta kafanı karıştırma bence

hadi yaa, kesinleşti mi? aldın mı sen de biletleri cnm?
gelişim zaten kesin meralcim Allah tan bişey olmazsa.zaten kış gelmeden bizimkileri görmeye gelecektim.sizin buluşmada dek geldi bende ona göre ayarladım.yani bilet almadım çünkü otobüsle geleceğim bulurum.uçak sabiha gökçen e var ee orasıda fındıkzade ye çoooooookkkkk uzak.
acelen ne bebişleri alıp alemlere akardıksositososito

canım pazar eşim izinli oluyor ee zaten haftaiçinden geleceğim ben.yani 4-5 gün orda olacağım pazarıda eşimle geçireyim dedim hem oğlunada doyar çok özleyecek zaten.hemde bende onu çok özleyeceğim:asigim:bilmiyorumkismile

yaa bişey soracağım kızlar alp yumruklarını sıkıyor kendini kasıyor ve kendini titretiyor.bunu herzaman yapmıyor bulunduğu durumdan hoşnut değilken yapıyor.sinirdendir diye düşünüyorum başka bir sebep olamaz değil mi?

yok canım sinirdendir zaten gözlemlemişsin bişeyden hoşnut değilken yapıyo diyeasabi bebeler benimki de öyle babasına çekmiş allah bana acısın ne diyim

ya bide ne giyicem derdi çıktı şimdi ben 15 gün ne giyeceğimi düşünürüm artık hava da soğuktur orda biz daha askılılarla geziyoruz bilmiyorumkismile

yok canım sinirdendir zaten gözlemlemişsin bişeyden hoşnut değilken yapıyo diyeasabi bebeler benimki de öyle babasına çekmiş allah bana acısın ne diyim

ya bide ne giyicem derdi çıktı şimdi ben 15 gün ne giyeceğimi düşünürüm artık hava da soğuktur orda biz daha askılılarla geziyoruz bilmiyorumkismile

asabi ki ne asabii.dans eden bir caillou su var.normal bir bebeğin o dans ederken izlemesi lazım.ama benimki vuruyor deviriyor sonrada bir alıyor ele patt kütt,bir caillou üste bir Alp üste dövüşüyorlar.caillou düşüncede pes etmiyor alıyor ger ve dövmeye devam ediyorsempatiksalakcinni

cnm sadece kızdığında yapıyorsa sinirdir o. ama iyi gözlemle bence, yani ne kadar sürüyor, o sırada onu kucağına alırsan gevşiyor mu yoksa kasılma devam ediyor mu gibi

kaydirigubbakcemile3 kız daha düşünmek için erken. buralar soğudu, aman askılıyla gelme

zaten bunu kucaktaykende yapıyor meral ama öyle uzun süre değil.4-5 sn.sonra düzeliyor.
zaten gelmeden önce sizler bize hava durumu bildirin kendim için sorun değil de Alp e ona göre kıyafet alırım yanıma.

kaydirigubbakcemile3 milli güreşçi desene:)) Eymen de kızınca direkt viyaaakkk diye bi ses çıkarıp ağzıyla saldırıyorö sözümona ısırıyor keratam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…