2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ınsallah yagız da tez zamanda oturur merak etme senn kaydirigubbakcemile5

çocuk şimdiye kadar hiç uzunsüre yabancılarla birlikte olmadı etkilenmesinden korkuyordum çok. AMA kociş az önce telefon etti TEKLİFİ REDDETMİŞ ay çok sevindim kaydirigubbakcemile2 sabah ben çıktıktan sonra düşünmüş taşınmış hayır demeye karar vermiş başkasının elinde ona bir şey olursa kendimi asla affetmem olacaksa benim yanımda olsun demiş alayacaktım neredeyse diyor opuyorumnanaktan ay çok mutluyum bakıcı derdi yok oğlum nasıl derdi yok, babası nasıl olsa herkesten iyi bakar evet benim kozalaktan baba olmuş sanırım. gerçi akşam görüştüğümüz arkadaşların çok faydası oldu o da 1,5 yaşındaki oğlunu bakıcıya bırakmamak için müdüryardımcılığından vazgeçmişti ay onlara bir tatlı yapıp göndersemmi ama adam tatlı da sevmiyor ki :kedi:

dişleriniz hayırlı olsun bizde daha tık yok siz beşlemişsiniz, calgel jel diye birşey var dişçıkarma dönemi için ben aldım huysuzlanınca sürüyorum süper acayip faydasını gördük biz uyku şurubundansa bence onu dene

herkese günaydın...

36 saat oldu uykusuzum...emirhan da hasta olduğu için durmuyor...ev darmadağın ,bulaşık,yemek,temizlik,ütü beni bekliyor...benimse kolumu oynatacak halim yooook..

herkese kolay gelsin....

geçmiş olsun yaaaa allah emirhana sağlık versin bir an önce :1no2:

bu gece bizimki de coştu 2.30 dan 3.30a kadar uyanık ve mızmızdı

süpersi gene vereliniortak

kızlar demirim desteksiz oturmaya basladı, yaşasınnnn :dance::sm_cool:

benimki de çabalıyor ama daha başarılı olamadı darısı bizlerin başına yerimseniben

Geldim geldim...
Zehirlenmedim ama o kadar çok yemişim ki, bi ağırlık çöktü.
Ödüllendirsinler valla, bu ayki bütçemi ikiye katlamışım, daha napimmm...
Anca balık yediriyorlar zaten, bütün ödülüm bu.

Aylin, nerdeyse bizim kadar yol geleceksin, ayarla da gel işte...
Bir dahaki buluşma ne zaman nerde olur kimbilir...

Nimet geçmiş olsun Yağız'a...
Dikkat et bakalım, bir dahaki sefer yine aynı mı olacak kakası?

selamlar arkadişler,.ama bende buluşmaya gelmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,.hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

AAA evet evet ben de gelemezsem online misafir olmak istiyorum
oldu akşama kadar zaten internet başındayız iki muhabbet edecez ondada,
pc başından ayrılmayalım yasakkelimeuzaktakiler geliyor(esin.yazğı) istanbuldakiler gelemiyor zahmet olacak ama gel yani:)
Burcu yu çok çalışıyo diye balıkla ödüllendirmişler, ya bizim kız zehirlendi ya da bu gazla 1 ay KK ya girmeden çalışacak kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin düzenini ebuşşyerimseniben
inşallah senin e tüçük burunlu yağmurun
güzel yüzünü görmekte bize nasip olur..

en çok seni merak ediyorum gel ne olur gelllllll sende bir seni göremedik face de koymuyrsun resimleriniolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Sizin bebeklerde emeklemeye başladı mı kızlar?? Benim ki bütün evi tavaf eder oldu bütün prizleri kapattım kırılacak şeyleri kaldırdım ama sehpanın ayakları falan var tehlikeli 5 snde odanın bi köşesinden öbürüne gidiyo siz naptınısz? Herşeyi kaldırdınız mı ortadan yoksa alışsınlar diye bıraktınız mı? Çok kararsızım..

en çok seni merak ediyorum gel ne olur gelllllll sende bir seni göremedik face de koymuyrsun resimleriniolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

eşim face de resim koymamı istemiyo,mecburennnnn,.:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:ama bi imkanım olsada kaçıp gelsem istanbulaaaaaaaaaa,.çok istiyorum..:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım ınsallah yagız da tez zamanda oturur merak etme senn kaydirigubbakcemile5
inşallah cnm:)
sagol cnm takip edicem,inşallah isal deildir
madem ikiye katlamışsın balık yedirmek yerine çift maaş verselermiş..

aa bu kadar çok isteyen gelir bence demekki gönülden istemiyosunn.guclubacismile

bir haftadır emeklemeye başladı haktan,.maalesfki baya bi yorucu,.sürekli prizlere gidiyo,kablolara bayılıyo,.birde çok hızlı hareket ediyo,.şimdi sürekli aklım evde,..

aynen öyle
emeklemeyi gectik ayaklarını dikleyip kalkmak istiyo sanki
nerde elektrik kabloları var cekiyo cocugu..
ha bide hol deki camasır makinesine takıntılı..gecip tv gibi seyrediyo:)
hiç bana cekmemiş kızım..ben 6.ayımda yer içer pon gibi otururmuşum..
eşime cekmiş olsa gerek:)

yağız emekliyo evin gezmediyi yerini bırakmadı heryere giriyo.
ama ben hiç bişeyi kaldırmıyorum sürekli takip halindeyim alışsın istiyorum,
tabi çok zararlı cam eşyasını iki tane süs vardı onları kaldırdım.
pirizlere kapak alıcam.bence sende kaldırma ablamın görümcesinin kızı bize geldiyinde hiç birşey kalmadı evde hepsini topladık biran taşınıyoruz sandım.her gittigin yerdede bu olmayacagına göre alıştışmalılar bence..

benimki daha sürünme aşamasında dört ayak duruyor ama daha ilerleyemedi gerçi bu haliyle bile durum aynı ben sadece fiskosun üzerindekileri kaldırdım örtüyü çekerse başına düşmesinler diye bir de orta sehpamı toptan yok ettim hem ona yer açılsın hem de üzerindeki midye ve boncuklar bir sakatlık çıkarmasın diye bir kaç gn fiskosun örtüsünü çekip çekip götürdü şimdi dönüp bakmıyor bile herşeyi kaldırmak iyi değil bence sonra başkalarının evlerindeki herşeye saldıryorlar

bizimki emekliyo ama genelde geri geri gidiyokaydirigubbakcemile3 mert bey emeklemekten çok yürümeye hevesli.anneannesi tay tay yaptırıyo oda çok memnun hiç oturmuyo hep ayakta geziyokaydirigubbakcemile3

uyandı işte!! yarım saat en fazla!! suyosunun dediği gibi periyodu doldurunca uyanıo bazen dalabilio bazen dalamıo dalarsa 1,5 saati aşkın uyuyo ama bu kırkta yılda bir!!
ben denedim. kendi kendine uyusun die yarım saat ağladı uyumadı asla. bunu bi kaç gün daha yapmak lazım onuda ben yapamam işte böyle sinir küpü şeklinde dolaşırım!!
yewmek yapıodum artı yicektim hepsi yarım kaldı ayağımda bayıldı kaldı şimdi@@ yerinde salladım uyumuo sağa sola dönecem die offff çok sinirleniyorum çoook. hiçbişey yapamıyorum gönlüme göre hiçççç!!! gönlüme göre derken kendimle ilgili diil tabiiki temizlik yemek yoksa nerdee kendime göre bişiler yapcam!! bazen kendimi hizmetci gibi hissediyorum kocalar ohh gel işten mayışş git işee başka biş yok cocaa bak diyince önüne cocuu koy yanınada laptop u bu bakma oluo bende bakarım ööle ilgilen oyna oturt fln ı ıh ay ii doluyum yaaa

Geçen gün laptopın fişi prizde diğer tarafı açıkta onu emerken yakaladım aklımı yitiriyodum korkudan çok tehlikeli işler yapıyolar bunlar yaa bi de yoruluyo böyle yan yatıp elini de bacağının üstüne koyuyo kleopatra duruşu diyorum ben çok komik.. Bu azmanlar erken mi yürüyecek yaaaaa benim bildiğim bebek 8-9 ayda falan emekler ben mi yanlış biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…