- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.521
ee bi zahmet yani git sende aylinsen gel bi zahmet cok uzak dıılsınnn :mymeka:
balık deme eyvahedigeldismileBurcu yu çok çalışıyo diye balıkla ödüllendirmişler, ya bizim kız zehirlendi ya da bu gazla 1 ay KK ya girmeden çalışacak kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
ya kızlar bir saat olmadı yağızın altını deimiştim.
şimdi üstü başı sırılsıklam birde isal olmuş galiba fena halde üstünü batırmıştı,
banyo yaptırdım,pedisus verdim uyudttum.
akşamuyumak istemedi sinirlendi gece 1 de uyanıktı göysümü vereyim dedim
bir ısırdıki anlatamam sanki dişi içine girdi.
gece boyunca acı çektim şimdi bile çok acıyo emzirirken off bu kerata beni öldürecekk.:asigim:
gözün aydın cnm.darısı bize inşalah.
sen niye gelmedin kızz
senin yerinde olsam durmazdum.yerimseniben
hayatım napsın adam önüne foırsat gelmişş hayır mı desin???? bak benim kocama sucu dükkkanı war pub cafe war we ayrıca zabıta olarakta 1 gece iş bir gece off olarak hayat sürdürüyo:sm_confused:
bakıcı tutun artık zaten yarım gün bakacak yani çok bişey ödemezsiniz sabahçımısın öğlenci mi?
günaydın herkse bende geçmişe bakamyınlardanımzeynomun üsten yan dişi çıktı toplam 5 dişimiz var aşağıdaki yandakilerde beyazlamış yakında çıkar burası buz gibi elektirikli soba yakıyoruz netten ufo şipariş ettim birde mama sandalyesi gelir bugün 1 ay kadar daha elektirklilerle ısınıcaz gibi
zeynepe uku şurubu verecem bugn dr konuşp gece çok huysuz diş çıkrama döenmlerinde yapıyor bu huysuzlğu yazık bölünmesin uykusu diye bakalım
birde evde olanlar nasıl oyalıyosunuz bebişleri nasıl oyunlar vs kısaca nasıl günü tamamlıyorsanız öpüorum herkesi
herkese günaydın...
36 saat oldu uykusuzum...emirhan da hasta olduğu için durmuyor...ev darmadağın ,bulaşık,yemek,temizlik,ütü beni bekliyor...benimse kolumu oynatacak halim yooook..
herkese kolay gelsin....
GÜNAYDIN HERKESE
çok uykusuzum Allah ım.ya 1,5 ta yattı.zaten genelde böyle en erken 00:30 ta uyuyor.ve saat başı kalktı.ne yattığımdan ne uyuduğumdan bişey anlamadım emmiyorda her kalktığında yok böyle birşey yaa.enson yanıma aldım artık takatim kalmadı öyle oluncada pek bişey değişmedi:a015:.tek birgün olsun uyumak istiyorum yaa.neden benim çocuğum böyle oldu neden uyumuyor???mirmirmirmir
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli budur.Kocan en kıymetli hazinendir.
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.
Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.
Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.
kızlar demirim desteksiz oturmaya basladı, yaşasınnnn:dance::sm_cool:
oldu akşama kadar zaten internet başındayız iki muhabbet edecez ondada,AAA evet evet ben de gelemezsem online misafir olmak istiyorum
kaydirigubbakcemile3Burcu yu çok çalışıyo diye balıkla ödüllendirmişler, ya bizim kız zehirlendi ya da bu gazla 1 ay KK ya girmeden çalışacak kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
beylikdüzü..
ablamın kaynının düğünü var..
erkek erkege gittiler..
eşim kuzenim erkek kardeşim..
dün gece annemde kaldım..
yagmur uyuyamadı..yatagını yadırgadı anası kılıklı ..
düşünki bütün düzenmiz alt üst olucaktı..
azcuk daha büyüsün gelcezzz söz:)
selamlar arkadişler,.ama bende buluşmaya gelmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,.hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
en çok seni merak ediyorum gel ne olur gelllllll sende bir seni göremedik face de koymuyrsun resimleriniolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
inşallah cnm:)canım ınsallah yagız da tez zamanda oturur merak etme senn kaydirigubbakcemile5
sagol cnm takip edicem,inşallah isal deildirGeldim geldim...
Zehirlenmedim ama o kadar çok yemişim ki, bi ağırlık çöktü.
Ödüllendirsinler valla, bu ayki bütçemi ikiye katlamışım, daha napimmm...
Anca balık yediriyorlar zaten, bütün ödülüm bu.
Aylin, nerdeyse bizim kadar yol geleceksin, ayarla da gel işte...
Bir dahaki buluşma ne zaman nerde olur kimbilir...
Nimet geçmiş olsun Yağız'a...
Dikkat et bakalım, bir dahaki sefer yine aynı mı olacak kakası?
selamlar arkadişler,.ama bende buluşmaya gelmek istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,.hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Sizin bebeklerde emeklemeye başladı mı kızlar?? Benim ki bütün evi tavaf eder oldu bütün prizleri kapattım kırılacak şeyleri kaldırdım ama sehpanın ayakları falan var tehlikeli 5 snde odanın bi köşesinden öbürüne gidiyo siz naptınısz? Herşeyi kaldırdınız mı ortadan yoksa alışsınlar diye bıraktınız mı? Çok kararsızım..
aynen öyleSizin bebeklerde emeklemeye başladı mı kızlar?? Benim ki bütün evi tavaf eder oldu bütün prizleri kapattım kırılacak şeyleri kaldırdım ama sehpanın ayakları falan var tehlikeli 5 snde odanın bi köşesinden öbürüne gidiyo siz naptınısz? Herşeyi kaldırdınız mı ortadan yoksa alışsınlar diye bıraktınız mı? Çok kararsızım..
yağız emekliyo evin gezmediyi yerini bırakmadı heryere giriyo.Sizin bebeklerde emeklemeye başladı mı kızlar?? Benim ki bütün evi tavaf eder oldu bütün prizleri kapattım kırılacak şeyleri kaldırdım ama sehpanın ayakları falan var tehlikeli 5 snde odanın bi köşesinden öbürüne gidiyo siz naptınısz? Herşeyi kaldırdınız mı ortadan yoksa alışsınlar diye bıraktınız mı? Çok kararsızım..
Sizin bebeklerde emeklemeye başladı mı kızlar?? Benim ki bütün evi tavaf eder oldu bütün prizleri kapattım kırılacak şeyleri kaldırdım ama sehpanın ayakları falan var tehlikeli 5 snde odanın bi köşesinden öbürüne gidiyo siz naptınısz? Herşeyi kaldırdınız mı ortadan yoksa alışsınlar diye bıraktınız mı? Çok kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?