2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bi uyku mevzuu dönmüş bende suyosunu gibi düşünüyorum ve hatta uguladım saat 21 de odaya geçiyorum klimayı açıyorum pijamalarını giydiriyorum yatağına yatırıp hergün aynı oyunları oynuyorum aynı şarkıları söylüyorum saat 22 dede so kez biraz mama ve meme verip uyutuyorum genelde bi derdi olmazsa sabaha kadar 2 kez uyanıyor sonra da sabah6,30 da temelli uyanıyor aslında düzenli sayılır uykusu gecede 2 kez kalkmaması gerekirmiş kitaplar ööle diyor ama o kadarına katlanılıyo

Son düzenleme:
kızlar kahvaltımı yapayım kahvaltı denirse ögle oldu artık.:)
ya sistem beni dışarı atıyo virüs bulun du diye
sizdede oluyomu..?

Allah yardımcınız olsun kızlar valla sizinkiler zor bebek...ağlatmakla bebek eğitilmez ben karşıyım zaten...ağladı uyudu diye bir şey yok...ağlamaktan yorulup susmayı öğreniyorlar uyumayı değil ilerde nasıl bir psikolojisi olur böyle bebeklerin Allah bilir...bizim yapmamız gereken sevmek iyi bakmak ağlatmak değil....anne olunca insan her şeye katlanıyor siz ayrıca çaba gösteriyorsunuz takdir ediyorum...
Meralcim sen haklısın hepsinin karakteri farklı yaradılış meselesi elbet bir düzenleri olacak ama bu daha çok onlara bağlı sizin minik adamlar inatçı çıktı zaman alacak bellli..
ben kızımın düzeni bozulmasın diye uğraştım hep düzene otursun diye değil çünkü gece gündüz farkını bilerek doğdu desem yeridir kendini sakinleştirip uyuyabiliyor da zahmetli bir bebek değil kesinlikle çok şükür...ama bu benim değil onun başarısı...
siz de emeğinizin karşılığını tez zamanda alırsınız inşallah....:Saruboceq:

Süt sağdım, sonra bu ayki performansımdan ötürü balıkçıda yemekle ödüllendirildim, yedi yedim çatladım geldim...
Geçmişe bakamıcam, bişi yetiştirmem lazım.
Ama aklım burda, ara ara bakarım, var mı kaçırdığım önemli bişi :)

Dün Ebru nun dediği Milupa nın kaşık mamasından aldım, çok da güzel silikon kaşık verdi ki ben de yeni silikon kaşık alacaktım diğerleri artık küçük diye, bir de Kipa da indirim vardı, Hero Baby nin 8 tahıllı ballıları 2 TL ye düşmüştü. Bir de Hero Baby ye bulduğum herkesi üye yapıyorum hediye mamalar gelsin diye şimdiye kadar 4 kutu geldi bile :)

Vay demek takdir sizin, demek ki ev alırken en şirin halimizle çıkmamız gerekiyor eksperin yanına :1rolleyes:

ya aslında genelde müşterinin istediğini yazarız bankada kredi vermek ister o yüzden bizden yüksek yazmamızı bekler bizde insiyatif kullanırız ama bööle pislikler geldi mi biraz dolaştırıyorum banka banaka mesela şimdi bu safım başka bankaya gidecek ama bilmiyorki iskenderundaki tek ekspertiz ofisi bizimki:lepi:

Beklediğin açıklamayı yapmıştım okumazsan sen kaybedersin :dilcikar:
Bir de kocan face e ne yazmış diye sordum
şakkıdı

Verme verme o şerefsize, inşallah ter yüz olur işleri de görür o metres tutmayı, o metres de inşallah Fatmagül ün akibetine uğrar da görür ebesininkini laelaelaelaelae

ben de üye olayım bari benim kız yemiyor ama arkadaşlar var onlara veririm..
bana milupada 3.kez posta geldi...eşantiyon mama ıslak mend,pişik kremi..bir sürü broşür reklam...vs.

bana milupadan bişi gelmedi niden ki bu arada bişi sorucam oğluma pumada bi ayakkabı beğendim indirim var 45 e düşmüş alan var mı nası kullanabiliyo musunuz ben yazın sandalet giydirdim mothercare den almıştım giydi ama bu kapalı bide artık basıyo bilemedim ne dersiniz

Aslında 1 yaşına kadar giydirmek iyi değilmiş ama ben dışarı çıkarken üşümesin ayakları diye giydirmeye başladım, bir de Kadir Tuğcu diyor ki yürütürken yumuşak tabanlı ayakkabı giydirin, ben sert tabanlılarla daha iyi basar diye düşünüyordum konuyla ilgili bilgisi olan var mı? CADIARZU

Amin cnm sağol. Senin meleğine de maşallah barekallah suphanallah

Afiyet olsuncokacimcoook

Bana da milupadan bişi gelmedi. Ben de henüz ayakkabı almadım

ya bu mumadakinin tabanı yumuşak ayağını tam sarıyor aslında çok rahat görünüyo şimdi yürütece de oturtucam onla basar daha ii olur dedim doktora sordum siz bilirsiniz bişi olmaz dedi fikir bekliyorummm kış da geliyo ayağı üşümez ii olmaz mı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…