- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.501
Aslında 1 yaşına kadar giydirmek iyi değilmiş ama ben dışarı çıkarken üşümesin ayakları diye giydirmeye başladım, bir de Kadir Tuğcu diyor ki yürütürken yumuşak tabanlı ayakkabı giydirin, ben sert tabanlılarla daha iyi basar diye düşünüyordum konuyla ilgili bilgisi olan var mı? CADIARZU
bana milupadan bişi gelmedi niden ki bu arada bişi sorucam oğluma pumada bi ayakkabı beğendim indirim var 45 e düşmüş alan var mı nası kullanabiliyo musunuz ben yazın sandalet giydirdim mothercare den almıştım giydi ama bu kapalı bide artık basıyo bilemedim ne dersiniz
ya bu mumadakinin tabanı yumuşak ayağını tam sarıyor aslında çok rahat görünüyo şimdi yürütece de oturtucam onla basar daha ii olur dedim doktora sordum siz bilirsiniz bişi olmaz dedi fikir bekliyorummm kış da geliyo ayağı üşümez ii olmaz mı:uhm:
selam bajılar..
konumuz uykumu??
yagmur u gece en fazla 12 de uyutuyorum..
sabah 10 da da uyanıyoruz..
tabiki ben başından beri mamayla beslediğim için gece acıkıp uyanma olayımız olmazdı..bunun getrmiş oldugu alışkanlıkta olabilir..
dün gece annemde ilk defa kızımla aynı yatakta yattım sabaha karşı yerini yadrgayıp uyanır gibi oldu..mamasını yedirip yatrdım göğsümde uyudu ..bu sabaha mutlu uyandım ..
öyle bi sevgiki anlatamıorum yesemmmm yesemmm doyamıorum..
kızlar demirim desteksiz oturmaya basladı, yaşasınnnn:dance::sm_cool:
hande cim..doyulmuyor canım doyulmuyorrrr ,
ıcıme sokasım gelıyor bazenn...
uyuduu zaman bıle ozluyorum onu benn :asigim:
AAA evet evet ben de gelemezsem online misafir olmak istiyorum
şuraya bak toci istanbul da..
keşkem men olaydım:)
gözün aydın cnm.darısı bize inşalah.kızlar demirim desteksiz oturmaya basladı, yaşasınnnn:dance::sm_cool:
şuraya bak toci istanbul da..
keşkem men olaydım:)
hande cim..
kabul edersen eger evine misafir olmak istiyorum..aklinialirimsmile
webcam den..hemide online..hemide catır catır..hemide catlasın bazılarııı..sempatiksalakcinni
artık ordan bi şekilde pasta böyrekkk yollarsınız aşkım:) bu arada demir in o oturabilen totişlrine hammmm:)
AAA evet evet ben de gelemezsem online misafir olmak istiyorum
beylikdüzü..pişman mı oldun canım nereye geldiler İstanbul^'da?
ya kızlar bir saat olmadı yağızın altını deimiştim.
şimdi üstü başı sırılsıklam birde isal olmuş galiba fena halde üstünü batırmıştı,
banyo yaptırdım,pedisus verdim uyudttum.
akşamuyumak istemedi sinirlendi gece 1 de uyanıktı göysümü vereyim dedim
bir ısırdıki anlatamam sanki dişi içine girdi.
gece boyunca acı çektim şimdi bile çok acıyo emzirirken off bu kerata beni öldürecekk.:asigim:
gözün aydın cnm.darısı bize inşalah.
sen niye gelmedin kızz
senin yerinde olsam durmazdum.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?