2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada Milupa dan gelenler pek matah değil 2-3 numune ama indirim kuponları koyuyorlar bi sürü o güzel. Gerçi o indirim kuponlarıyla fiyatları ancak diğer markalara yaklaşıyor.
Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin kitabı da geldi, daha çok erken tabi ama bi hevesle aldım işte nasıl olsa bedavaya geldi

bebekler henüz ayaklarını tam olarak yere basamıyorlar ya o nedenle yumuşak tabanlı ayakkabı daha çok öneriliyor

patik tarzı olanlardan giydiriyorum ben sürekli dışarı çıkarken ve yürütece koyduğumda...yürümeye başlayınca ilk adım ayakkabıları var hakiki deri,ortopedik ve gayrt yumuşaklar...ablamın kıznda öyle almıştık ama ben bir yerde hiçbir ayakkabı tam ortopedik değildir ayakkabısız yürsün diye okudum doktora sormak lazım....

Son düzenleme:

canım bızde var puma ayakkabı cok sevıyorum cok sık oluyor, herkes donup donup bakıo oglusuma...
bızde gumus rengı var 19 numara, al derim bizde aynı fıyata almıstık.:lepi:

Sen Mersin de değil misin?çocuğun orda üşüyeceği hava oluyor mu ki yerimseniben mesela bizim burda 15-20 gündür dışarı çıktığında giydirmek zorunda kalıyorum çünkü serin, ben LCW den almıştım 10-15 TL falandı, fiyatı bana uygun diyorsan al ama gördüğün gibi daha ucuzları var

zaten bu puma ayakkabılar yurusun dıye deıl, estetik amaclı bence, evde yurutecte ben ayakkabı patık gıydırmıyorum, mothercare ın bıleklı corapları var altı kabartmalı onlardan gıydırıyorum... benden okumustum yurumeye basladıında ayakkabı gıydırmeyın dıye..

selam bajılar..
konumuz uykumu??
yagmur u gece en fazla 12 de uyutuyorum..
sabah 10 da da uyanıyoruz..
tabiki ben başından beri mamayla beslediğim için gece acıkıp uyanma olayımız olmazdı..bunun getrmiş oldugu alışkanlıkta olabilir..
dün gece annemde ilk defa kızımla aynı yatakta yattım sabaha karşı yerini yadrgayıp uyanır gibi oldu..mamasını yedirip yatrdım göğsümde uyudu ..bu sabaha mutlu uyandım ..
öyle bi sevgiki anlatamıorum yesemmmm yesemmm doyamıorum..

doyulmuyor canım doyulmuyorrrr ,
ıcıme sokasım gelıyor bazenn...
uyuduu zaman bıle ozluyorum onu benn :asigim:

doyulmuyor canım doyulmuyorrrr ,
ıcıme sokasım gelıyor bazenn...
uyuduu zaman bıle ozluyorum onu benn :asigim:
hande cim..
kabul edersen eger evine misafir olmak istiyorum..aklinialirimsmile
webcam den..hemide online..hemide catır catır..hemide catlasın bazılarııı..sempatiksalakcinni
artık ordan bi şekilde pasta böyrekkk yollarsınız aşkım
:) bu arada demir in o oturabilen totişlrine hammmm:)

Son düzenleme:
ya kızlar bir saat olmadı yağızın altını deimiştim.
şimdi üstü başı sırılsıklam birde isal olmuş galiba fena halde üstünü batırmıştı,
banyo yaptırdım,pedisus verdim uyudttum.
akşamuyumak istemedi sinirlendi gece 1 de uyanıktı göysümü vereyim dedim
bir ısırdıki anlatamam sanki dişi içine girdi.
gece boyunca acı çektim şimdi bile çok acıyo emzirirken off bu kerata beni öldürecekk.:asigim:
kızlar demirim desteksiz oturmaya basladı, yaşasınnnn :dance::sm_cool:
gözün aydın cnm.darısı bize inşalah.
şuraya bak toci istanbul da..
keşkem men olaydım:)

sen niye gelmedin kızz
senin yerinde olsam durmazdum.yerimseniben

kuşummm tabiki baglanırıssss kaydirigubbakcemile3
eksik kalmazsın hıc bıseyden :lepi::lepi:

pişman mı oldun canım nereye geldiler İstanbul^'da?
beylikdüzü..
ablamın kaynının düğünü var..
erkek erkege gittiler..
eşim kuzenim erkek kardeşim..

dün gece annemde kaldım..
yagmur uyuyamadı..yatagını yadırgadı anası kılıklı ..
düşünki bütün düzenmiz alt üst olucaktı..
azcuk daha büyüsün gelcezzz söz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…