2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bwn kaçtım oğluşa bakıcam sincabım uyuyo bide acıktım yaff gidem azcıkın tıkınam ki doping alam yarın tekrardan gelebilem sizleri çohhh seviyem öpiyem yanahlardan

iyi geceleropuyorumnanaktan

Çok üzgünüm çoookbenneyaptımkifisfisfis

??????

evet öyle diyor ama insan da korkuyor işte. ben de pek vermedim ama 38i geçince veriyorum doğrusu

Hepinize iyi geceler kizlarrrr ben haftasonu pek giremem sanirsamkineee pzt. gorusurukkkk

iyi geceler cnm

ayy kocan seviyormuş demek
iyi geceler cnm

ben de kaçayım, yine uzun ve uykusuz bi gece beni bekliyor. Eymen az evvel uyandı,kimbilir ne zaman yatar ve kaç kez kalkar yine(
iyi geceler canlaropuyorumnanaktan

meralcim ne haber nasıl gidiyo ben geldim valla bir sen ceavp yazmamışsın bana birde yazgı ne çabuk unuttunuz beni

hiç unutur muyum Şebnemcimolumunekankayizsmile bugün Eymen sağolsun hiç yazdırtmadı, ama okuyodum sizi. iyi olmana çok sevindim cnm, fotoları da gördüm face'te, Ata maşallah çok büyümüş çok şeker olmuş

ay benim de çok uykum geldi.2 gecedir uyumuyoruz hiç zaten..hadi ben kızçe uyanmadan kaçam.bi uyanırsa otururuz 2 ye 3 e kadar...

1.haftada 2-3 kez yıkıyorum yoksa totosu üşür oğluşumunboshayallersmile
2.2 gün aynı menü 3.gün başkacokacimcoook
3.bu konunun ençok yeme kısmı ile ilgileniyorum canımbayanssulusmileama yemekteyiz debirçok kişi yapmıştı.
4.:dilcikar:

meralcim ne haber nasıl gidiyo ben geldim valla bir sen ceavp yazmamışsın bana birde yazgı ne çabuk unuttunuz beni
hayııırrrrrrrrrrr unutmadımsenağlamaunutmam.hoşgeldin canım çok özledim.
hoşgeldin şebnem...sorun halledildimi?
hoşgeldin yazgı

opuyorumnanaktanŞeniz

Yalnız değilsiiiiin öyle şeyleri unutuyor öyle aptallıklar yapıyorum ki kendime sinir oluyorum

Ayyy meralciğime hemen yanıt vereyim kaydirigubbakcemile2
1-hayır,buralar buz gibi oldu 3 günde 1 e düştüm
2- 2.gün de veriyorum
3-yapmadım ama daha hafif olması için bence yapılır
4-olsun (nasıl olsa ben cevap verdim) laelaelaelaelae

Neler yediriyorsunuz kızlar, benim sütün çok az günde 150-200 cc çıkıyor onu da sedece gece uyurken emiyor Yiğit gündüz emmiyor, sağmaya da vaktim yok okulda. İyice azaldı.

sabah anne sütü+mama
10 gibi kahvaltı (yumurta peynir pekmez ekmek tereyağı mama ya da kahvaltı karışımı)
arada bir küçük kavanoz yoğurt
öğlen çorba
arada meyve suyu ya da püresi
akşam mamaya devam (ama artık akşam da çorba yapıcam)
gece de emiyor, bir kere de 125 cc aptamil

Normal Süt veriyor musunuz?
Kendi yemeklerinizden veriyor musunuz?
Bunun dışında bana ne önerirsiniz? Çaresiz hissediyorumkendimi çok. Sütümün azalmasına da üzüldüm iyice.

Bir de bana mama sandalyesi önerirseniz sevinirim. Hem ucuz hem de iyi :))

Umarım tüm bebeklerimiz ve anneleri iyidir. Edebildiğim kadar faceten takip ediyorum... Öptük hepinizi, iyi haftasonları...[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…