- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.721
kızlar bwn kaçtım oğluşa bakıcam sincabım uyuyo bide acıktım yaff gidem azcıkın tıkınam ki doping alam yarın tekrardan gelebilem sizleri çohhh seviyem öpiyem yanahlardan
Çok üzgünüm çoookbenneyaptımkifisfisfis
size de bununla geçmiş olsun meralcim..aman bu ateş beni de çok korkutur...ama kadir tuğcu ateş iyidir vücut bağışıklık kazanır diyo..ateşi düşürmeye çalışmayın diyo...dün ben de hiç ateş düşürücü vermedim kendi kendine düştü...
Hepinize iyi geceler kizlarrrr ben haftasonu pek giremem sanirsamkineee pzt. gorusurukkkk
meral hnm orduyu doyururdu
kızlar ben kaçar kocam geldi. yemek ısıtayım bugün erken geldi,
birde biskrem almış neskafe yapayım hıh:))
az önce bakkala bagıracaktım biskrem için erkekler vardı bagıramadım..
sagolsun kocam sesimi duymuş sanki almış:))
meral hnm orduyu doyururdu
kızlar ben kaçar kocam geldi. yemek ısıtayım bugün erken geldi,
birde biskrem almış neskafe yapayım hıh:))
az önce bakkala bagıracaktım biskrem için erkekler vardı bagıramadım..
sagolsun kocam sesimi duymuş sanki almış:))
meralcim ne haber nasıl gidiyo ben geldim valla bir sen ceavp yazmamışsın bana birde yazgı ne çabuk unuttunuz beni
ben geldima.sa.s
1.haftada 2-3 kez yıkıyorum yoksa totosu üşür oğluşumunboshayallersmileKızlaarrr, sınav var:))
soru 1: bebişleri hala hergün yıkıyo musunuz?
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
soru 4: bu sorlara yanıt vermeyen fare olsun mulülülülülülü
hayııırrrrrrrrrrr unutmadımsenağlamaunutmam.hoşgeldin canım çok özledim.meralcim ne haber nasıl gidiyo ben geldim valla bir sen ceavp yazmamışsın bana birde yazgı ne çabuk unuttunuz beni
hoşgeldin şebnem...sorun halledildimi?
hoşgeldin yazgı
ay benim de çok uykum geldi.2 gecedir uyumuyoruz hiç zaten..hadi ben kızçe uyanmadan kaçam.bi uyanırsa otururuz 2 ye 3 e kadar...
yok bişey meralcimşakkıdı
hoş geldina.s.
iyi gecelerboshayallersmile
ne diyosunnnn bilmiyorumkismile ay hakketten dayanacaktimmmm amaninnn benim dogumdan sonra beynin bi kismini oglan parselledi geri kalanla idare etmeye calisiyorum ben de isteay ben gercekten sapsallastim dogumla beraber ne olur yalniz olmadigimi soyleyin nolurrrrr
Kızlaarrr, sınav var:))
soru 1: bebişleri hala hergün yıkıyo musunuz?
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
soru 4: bu sorlara yanıt vermeyen fare olsun mulülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?