- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.761
Bizim dr da artık kıyma verebilirsin dedi. Bugün ilk defa denicem ben de. Bakalım sevecek mi? Sen şanslıymışın..Herşeyi yiyen bi çocuğum olmasını o kadar çok isterdim ki...kızlar günaydın
bizim doktorumuz artık sulu köfte ve dolmada yedir diyo bu ay artık bakliyatlarada başlayacağız neyseki yemek sorunumuz yok beyefendi ne versem yiyor cok şükür
biz sadece gece 12 de 150 cc ve sabah 6-7 gibi 150 cc süt içiyoruz onun dışında sabah kahvaltı yapıyoruz arada meyva yiyoruz öğlende sebze yemegi ve yoğurt yiyoruz 1 ilim ekmekle ben sadece çatalla eziyorum yemegi bizim dişlerimiz var çünkü öğleden sonra 2-3 biskuvi ve meyve suyu içiyoruz akşam çorbamız var birde
buarada pınarım devam sütü var 6-12 ay bebekler için ondan kullanan varmı aranızda ben aldım denemek istiyorum
kıymet geçmiş olsun pelin'e
6.hastalık ebrununki deil yaseminin kızı olmuştu sanırım.
frambuaz, handeozf, hasret0587+, laviniaebru çok sessizsiniz
Bizim dr da artık kıyma verebilirsin dedi. Bugün ilk defa denicem ben de. Bakalım sevecek mi? Sen şanslıymışın..Herşeyi yiyen bi çocuğum olmasını o kadar çok isterdim ki...
Ekmek bildiğimiz ekmek mi yoksa bebekler için olan ekmek mi??
Pınar'ın devam sütüyle yoğurtr yapıyorum ben. Çok seviyo Pelin..
Saol Nimet. Yasemininkini duymamıştım ben...
Efe nasıl??
Bebeklerinin tırnaklarını özellikle ayak tırnaklarını keserken benim gibi akla karayı seçen var mı???? Bunun bi püf noktası yok mu benim bilmediğim????!!?? kafamçokkarıştı
Pelin yine hastalıklarla boğuşuyo.. Kakasında enfeksiyon çıktı.. Bu 2 oluyo.. akannehir Geçen ay da enfeksiyon vardı. Antibiyotik kullanmıştık.. Bu ay yine kullanıyoruz.. Herşeye dikkat etmemize rağmen nie nerden hastalık kapıyo çözemedim.. ohaoldumsmile İnşallah tekrarlamaz.. Çok huzursuz ediyo çünkü kendini..
günaydınnnn
ebuş çay için teşekkür ederim.
hoşgeldin canan aman neyseki gitmiş cadı kaynanan.
birde yigit bakacam deseydi şimdi annenmi bakıcak yigit e ?
sen kendine çok takıyosun zaten bir bebegin emeklemesi 8.9 aylarda oluyomuş
kilo konusunuda takma bence yagızda öyleydi bu ay sadece 350 gr almış artık bundan sonra az kilo alcaklar dr öyle dedi zaten.yemeside gatey normAL
süt arada bir veriyorum,
ben yemekleri tuzsuz yapıyorum yağıza ayırıp sonradan tuz ilave ediyorum
Bizim dr da artık kıyma verebilirsin dedi. Bugün ilk defa denicem ben de. Bakalım sevecek mi? Sen şanslıymışın..Herşeyi yiyen bi çocuğum olmasını o kadar çok isterdim ki...
Bebeklerinin tırnaklarını özellikle ayak tırnaklarını keserken benim gibi akla karayı seçen var mı???? Bunun bi püf noktası yok mu benim bilmediğim????!!?? kafamçokkarıştı
günaydın herkese canlarım
dün gece annemler bizde kaldı ceryi uyuttu annem getrmiş yatağına koymuş(doğal olarak) GECE Fırsatçı koca kişisi hemn yatağıma girmiş..
cery sabahın 6sında uyandı gece 12de yatıp bnde götürüp anneme bıraktım uyumaya dewam ettimzemuszemus
sabah dükkanı açtı cengiz we yatağa geldi bana sarılıp öpmeye çalıştı, bnde herşeyi söyledim bana saygı duymadığını, sürekli kalbimi kırdığını, kibar dawranmadığını, benim fikrimi almadığını kafasına göre işler yaptığını we bnden özür dilemesi gerektiğini...
o ise işi şakaya almış ben seni çok sewiorum sen beni kızdırıyosun çabuk özür dile benden die konuyu dağıtmaya çalışıyo tabi bi yandanda saldırmakla meşgul:umursamaz:
o fırsattan istifade ederekten haftaya buluşacağımızı söyledim yazgının balıkesirden geldiğini (yazgının abisiyle arkadaşlar ondan) doğal olarak hayırda diyemedi, sen istediğin gibi istediğin arkadaşlarınla wakit geçirebiliosan bnde geçirebilirim, saygı duyacaksın dedim veeeeeeeeeeeee zafer benimmmmmm:lepi:
ŞİMDİ KAÇ KİŞİYİZ CUMARTESİ GÜNÜ
BEN
YAZGI
MERAL
PANCUBEN
OCD
SÜMEYRA
HEPKARAVANA
HİJYENİM
EFTEL
BOSNA
SUYOSUNU
TABURCU GELİYORMU?
SEYYAL TANER GELİYOR MU?
BAŞKA BAŞKAAAA...
Ben etinin bebe ekmeğini aldım ama artık almayacağım garip bi şey hiç tavsiye etmem, ıslanınca bi acayip oluyor. Kahvaltıda normal ekmek veriyorum ben. Kızartıp ufalayınca da olur sanırım. Taze yesin daha iyi bence. Tırnak için tavsiyem uyurken kesmen. Biz ilk kestiğimizde eşim Yiğitin parmağını da yaralamıştı. O günden beri hep uyurken kesiyoruz. Hiç sorun yaşamadım, çıt çıt bitiyor hemen. :))
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Bugün Bursaya gideceğim tüm mama sandalyelerini denerim artık. Joker de chicco polly çift kılıflı 70 tl indirimliydi ama düşünelim derken kampanya bitti. Maddi açıdan da sıkışığız. Uygun bir şey bakacağım artık. Yürüteç için doktor 9. ay dedi ben de onayladım en azından biraz emeklemeyi falan öğrensin kasları gelişsin diye düşündüm. Faceten gördüğüm kadarıyla çoğunuz yürüteç almışsınız.
Kahvaltımızı yaptık, reçelli ekmek, tereyağlı ekmek, yumurta, peynir ayrı ayrı edi kalanları da karıştırıp bebe bisküvisiyle ıslatıp verdim. Yarından itiaren kahvaltıda süte başlıyorum yavaş yavaş...
yağız efe de öksürüyo ilaç antibiyotik almak istemiyorum çocuguma zaten veriyorum(sekrol,pedisus)
. bol bol ıhlamur içiriyorum sabak akşam inşallah böyle atlatırız.
tırnaklarımız bizimde sorun iki dk eli ayagı durmuyor
afiyet bal olsun kuzumma,yagızda ayırt etmez yemek ama 2.gün aynı yemegi yemiyobende oyle kendımıze yaptıgım yemeklerden verıyorum demıre, yalnızca baharat, salca ve tuz kullanmıyorum...
gecenlerde esım aksam yemegıne goturdu , demırde yanımdaydı acıktı, yanımda yemek yoktu, restaurantta sebze corbası varmıs soyledık afıyetle ıctı oglusumm cokacimcoook
canım ben tırnak makası olarak, ucu yuvarlatılmıs makaslardan kullanıyorum, hıcbır sekılde zarar vermıyor, hareket etsede hıcbı yerını kesmıorsun cocuun cok rahatt opuyorumnanaktan
Saol Nimet. Yasemininkini duymamıştım ben...
Efe nasıl??
kızlar yağız efe nin yemek programı şöyle azmı acaba.
normalmi
sabah 8.00 anne sütü
saat 10.00 anne sütü
saat 11.00 de100 ml suya 8 tahıllı içine 2 kaçık pekmez 1 tane ceviz.
arada anne sütü
saat 15.00 de yarım armut elma vs. meyva 125 ml
arada anne sütü
saat 18.00 çorba 125 ml tarhana, yayla,şehriye,
arada anne sütü
saat 20.00 muhLLEBi veya 125 ml ballı irmikli mama
sonra anne sütü
saat 23.00 ballaı irmikli mama
gecede 3 defa emziriyorum.
yağız efe de öksürüyo ilaç antibiyotik almak istemiyorum çocuguma zaten veriyorum(sekrol,pedisus)
. bol bol ıhlamur içiriyorum sabak akşam inşallah böyle atlatırız.
tırnaklarımız bizimde sorun iki dk eli ayagı durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?