- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.801
Hayır ilk yeğenim kız 5 yaşına gircekcanım ya ilk bebiş olacağı için hiç önemli değil sadece tatlı bir eğlence aslında bu tahminler.Sağ salim kucağımıza alalım da erkek-kız hiç fark etmez.bu arada ilk yeğenin erkek mi?
Geçen ben listedek erkek ve kız bebek leri saydım erkek 11 kızda yalnış hatırlamıyorsam 9 duzaten erkek bebek çok şu aralar bakalım ilk kız kimden pırtlıcakk :)
amann ne olacak ben 15 günde bir gidicem artık dr kendi dr 1 ay sonra cagırıyor bende her defasında hangi usg ucuzsa ona gidiyorum :) bende slaı gidicem ara kontrole bebeği merak ettim için
haaa yazz bende salı yaptırıcam idrar tahlilini canımm bende 11 gündür progesteron iğnesi vurulmuyorum kendi dogama bıraktı dr bizi çok şükür bişi olmadı ilişkide artık tamamen serbest ::)
bosna: plesanta privamıdır nedir omu sana koyulan tanı? gecmiş olsun inşallah en sakıa zamanda normal yerine çıkar canımm
mervee bebek arabasını nereden aldın benim en büyük sıkıntımda o acıkcası pier cardin abimleirnki tank gibi mübarek
oo maşllahh herşeyii hazırr haaa
kıyafetleri için kendi dolabımızda yer acmaya karar verdikmerhaba merve
bende oda yapmamaya karar verdim ve chicco dan titresimli vs olan park besiginden aldim. benim odamda olsun istiyorum ilk aylar ilgilenmesi kolay olur diye.
ama kiyafetleri icin ne yapacagim bilmiyorum. gerci simdiden oda full doldu. yurutec, sallanan sandalyesi, anne koltugu, yuruteci derken( bu arada biz bunlari cok ucuza buldugumuz icin aldik) baska seye yer kalmadi:)
sen kiyafetlerini nereye koyacakin?
oy maşallah bebişine.vallla hep güzel haberler aldık bugün maşallah Allah bozmasın.Gözün aydın canım çok sevindim.
benim gibi doktordan gelen bosna ve frambuaz gözünüz aydın kızlarrrrrrrr:teytey:
frambuaz'cım maşallah bebik çok belirginnn...Allah sağlık sıhhat versin inşallah..
Ay bende nekadar heves ettim yaa yrn gidip görücem ama bi yandanda şöle bi korku sardı içimi..ben sırf bebeği merak ettiğim için gidicem ya..daha gelmedi aslında günüm..Benim doktor izinde, Medicana hastanesine hiç tanımadığım doktora ilk defa gidicem..Acaba şimdi bilip bilmeden kötü bişi söylerde benim hiç yoktan moralimi bozarsa diye korkuyorum
Bosna öyle güzel anlatıyon ki kendi halim canlandı gözümde.demek ki hep aynı şeyleri düşünüyoruz bana da 3lü test için 1 ay sonrasını verdi nasıl dayanacağım bilmiyorum.senin de erkek olursa hakikaten erkek patlaması olacak mart ayı.benimki hiç cinsiyetten bahsetmedi daha küçük ultrasona göre geç döllenme olabilir.
ayy kızlar hepinize çook sevindim frambuaz,bosna, yaz darısı başıma inş. :Saruboceq:
frambuaz'cım maşallah bebik çok belirginnn...Allah sağlık sıhhat versin inşallah..
Ay bende nekadar heves ettim yaa yrn gidip görücem ama bi yandanda şöle bi korku sardı içimi..ben sırf bebeği merak ettiğim için gidicem ya..daha gelmedi aslında günüm..Benim doktor izinde, Medicana hastanesine hiç tanımadığım doktora ilk defa gidicem..Acaba şimdi bilip bilmeden kötü bişi söylerde benim hiç yoktan moralimi bozarsa diye korkuyorum
merve küvet seti ne
ayy canım çok sevindim valla :sm_cool: biz aynı gün değil miydik kız senle ne zaman gittin doktora...:1shok:
vayyy velet vayyy oynadı heeee
merhaba kızlar ya benim 12+1 oldu salı günü dr gideceğim o zman ölçüm yapılır değilmi ense kalınlığı.merak ediyorum bebeğimi 3 haftadır görmüyorum umarım herşey yolundadır.bebeğim hala hayattadır..
sanırım 1 ay sonra gittiğimde bana da 3lü test gibi bişey yapacak Ezgicim... başka tahliller yapıcaz, bu tahlil maratonu 20. haftaya kadar sürecek dedi. ama şaşkın ben, ne tahlili onlar diye sormadım, bebişin büyüsü altındaydım o sıralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?