2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya ilk bebiş olacağı için hiç önemli değil sadece tatlı bir eğlence aslında bu tahminler.Sağ salim kucağımıza alalım da erkek-kız hiç fark etmez.bu arada ilk yeğenin erkek mi?
Hayır ilk yeğenim kız 5 yaşına gircek
ikincisi erkek ablamda ikili test düşük çıkınca aminosentez yapılmıştı
sonuçları araştırdığımda ablamda rahat olsun diye 50 nin altı erkek bak gör erkek olucak dedik ve öylede oldu canım

Geçen ben listedek erkek ve kız bebek leri saydım erkek 11 kızda yalnış hatırlamıyorsam 9 du
Ve çin takvimine doğru baktımda mart hep erkek diyordu....
Bakalım yaaa kısmet arkadaslar

gülencim plesenta previa tanısı koyulacak kadar aşağıda değil dedi doktor. ama biraz aşağıda, kanaman olursa haberim olsun dedi. bir de benim huyumu bildiği için, bunu da kafaya takıp stres etme, ciddi bişey yok, olsa söylerim dedi. umarım dediği gibidir :)

kıyafetleri için kendi dolabımızda yer acmaya karar verdik
cok kıyafeti var ama kücük kücük olduklarından cok yer kaplamaz. en iyisi geniş cekmeceli şifonyerin varsa onuda boşaltabilrsin bebek için. bizde oda var belkide onu yaparız. aldıgımız esyaları boş bir odamız var oraya koyduk simdilik. ben tasınacagım için oda yapmıyorum hemde kücücük bebegimi en az 7-8 ay yanımdam ayıramam gibi geliyor.
oda masrafına girmek istemedim acıkcası.

oy maşallah bebişine.vallla hep güzel haberler aldık bugün maşallah Allah bozmasın.Gözün aydın canım çok sevindim.

benim gibi doktordan gelen bosna ve frambuaz gözünüz aydın kızlarrrrrrrr:teytey:

Saolun kıslar.. en kötü günümüz böyle olsun.. kaydirigubbakcemile2

Amin canım teşekkürler. Moralini bozma... Ben de bugün doktorumu değiştirdim, eskisi hastaneden ayrıldığı için mecbur kaldım yani. ama hiç çekindiğim gibi olmadı.
Medicana da iyi bi hastane.. Doktor seni elinden geldiği kadar aydınlatacaktır.. ama bence gününü bekle çok fazla ultrasona maruz kalmak da bebek için zararlıymış çünkü..

sanırım 1 ay sonra gittiğimde bana da 3lü test gibi bişey yapacak Ezgicim... başka tahliller yapıcaz, bu tahlil maratonu 20. haftaya kadar sürecek dedi. ama şaşkın ben, ne tahlili onlar diye sormadım, bebişin büyüsü altındaydım o sıralar :)

kızlar ben çıkıyorum işler yoğun gerçekten yarın konuşuruz büyük ihtimalle
yazcım konuşamadım seninle daha sorucaklarım var canım yerimseniben kendine dikkat et

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

beknur nerdeki medicanaya gideceksin sen? Ben de bahçeli medicanaya gidiyorum. Eğer orası ise bilgi verebilirim sana.

merve küvet seti ne

küveti banyo lifi bornozu su dökme tası süngeri mothercare de takım satılıyo canım onu aldım
bide aynı küvetin deseninden alt acmasını aldım mothercare den
arabamızda
firstwheel
maalesf tank gibi
eşim cok istedi bu arabayı bende hayır demedim aldık inşallah memnun kalırız

ayy canım çok sevindim valla :sm_cool: biz aynı gün değil miydik kız senle ne zaman gittin doktora...:1shok:
vayyy velet vayyy oynadı heeee

bugün gittim canımcım oynadı tabi teyzesi kıpır kıpırdı maşallah yüzünü bizden tarafa döndü hemde kaçkere delikafaduldenzemuszemusayy allahım ya çok güzel şeyler bunlar.

merhaba kızlar ya benim 12+1 oldu salı günü dr gideceğim o zman ölçüm yapılır değilmi ense kalınlığı.merak ediyorum bebeğimi 3 haftadır görmüyorum umarım herşey yolundadır.bebeğim hala hayattadır..

benim dr artık usg chazları eskisi gibi değil ondan zararı yok dedi ondan dpolayı ben hep gittim yerdeki usg cihazlarının renklerinin dışının mavi veya kırmızı olmasına dikkat ediyorum son teknoloji onlar çünkü makinede hem 3-4 boyut oluyor hemde siyah beyaz neysee :)

merve mothercare magazası nerede allah aşkına? chicconun deposuna gidicem bayradman sonra inşallah?
alıiverişi nereden yaptınn ? cevahir deme banaa :)
kübvet takımı falan kaça aldın ?
bebek arabası ikilimi onu kaça aldın
umarım agır değildir abiminkini saga ittiriyoz sola gidiyo bebek arabası değil öküz arabası

Bosne ve Yaz34 ten güzel haberler almak ne güzelll yaaa darısı benim başımaa yarın hayırlısı bakalım ama ben size geç haber veririm cmrt aksamı geç döneriz ablama iftara gidicez
Ben heyecan yapmazdım ama okudukça heyecanladım eşimde çok görmek istiyordu meleğimizi ama randevu 4.30 da o çalışıyor maalesef
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

mervecim teşekkür ederim tavsiyelerin için, doktor gibisin valla, o da aynı şeyleri söyledi :)

pancuben senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, çok güzel bir gün olacak emin ol, böyle kıpır kıpır görmek eşsiz bir duygu...

neslihan, söyleme öyle şeyler, tabi ki bebeğin hayattadır, kalbini ferah tut, üzme kuzucuğu da kendini de... salı günü unutacaksın inşallah bu söylediklerini :)

:roflol: insan aynen öyle leyla oluyor canım iyi anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…