- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.761
mrb arkadaşlarr.. 11 hafta 4 günlük hamileyim bende cuma günü kontrole gittim doktor herşeyin normal olduğunu öbür ay gelmemi söyledi. ikili test 11-14 ten falan bahsetmedi ne yapsam bilmiyorum.. ikili testi yaptırmicak olan war mı aranızda
anneler bayramda tatile gidecek olan varmı ben 1 haftalık gideceğim 8 saatlik yol doktor umarım bişey demez biletleri bile aldık bir sorun çıkarmı acaba ? zararı olurmuki bana
oyyyyy manyaga bakkk yaaa :))
peki tombiş olmuşmuu
hepinize selam.geldim doktordan.harikaydı herşey yolunda çok şükür allahıma:Saruboceq:.ilk ultrasonu koydu doktor baktım bebeğim kıpırdamıyor sadece pıt pıt kalbi atıyor doktor neden kıpırdamıyor daha önceleri oynuyordu dedim ve dememle bir benimki kıpır kıpır oynamaya başladı hemde ne oyun kızlardelikafadulden sanki sesimi duydu yüzünü dönüyor bize sonra yine ters dönüyor kolunu bacağını oynatıyor neler nelerhihoyyyt.4,5 cm olmuş meleğim.rabbime binlerce kez şükürler olsun herşey için.
arkadaşlar biz geldik...
ense kalınlığımız ölçüldü... doktor iyi dedi ama sizin sonuçlarınızı bildiğim için benim içime küçük bir kurt düştü. 2.11 çıktı ense kalınlığı, be gebelik haftasına göre normal olduğunu söyledi doktor. şimdi 1 hafta kan testi sonuçlarını bekleyeceğiz. o sonuçlara göre bir yol izlerim, şimdilik en iyisi doktorumu dinlemek...
sata göre tam 12 hafta bugün ama ultrasona göre 12+6 çıkıyor kuzum :) baş popo mesafemiz de 6 cm. cinsiyetini göstermek istemedi, hep kapattı bacaklarını. doktor tek bir an yakalayabildi, onda da %60 erkek dedi. benim tek istediğim sağlıklı olması...
işte böyle bizden haberler, dualarını eksik etmeyen arkadaşlarıma çook teşekkür ederim.
arkadaşlar biz geldik...
ense kalınlığımız ölçüldü... doktor iyi dedi ama sizin sonuçlarınızı bildiğim için benim içime küçük bir kurt düştü. 2.11 çıktı ense kalınlığı, be gebelik haftasına göre normal olduğunu söyledi doktor. şimdi 1 hafta kan testi sonuçlarını bekleyeceğiz. o sonuçlara göre bir yol izlerim, şimdilik en iyisi doktorumu dinlemek...
sata göre tam 12 hafta bugün ama ultrasona göre 12+6 çıkıyor kuzum :) baş popo mesafemiz de 6 cm. cinsiyetini göstermek istemedi, hep kapattı bacaklarını. doktor tek bir an yakalayabildi, onda da %60 erkek dedi. benim tek istediğim sağlıklı olması...
işte böyle bizden haberler, dualarını eksik etmeyen arkadaşlarıma çook teşekkür ederim.
arkadaşlar biz geldik...
Canım ben de bu hafta başında gittim doktora, ense kalınlığına, omurgasına, burun kemiğine, baş-popo mesafesine baktı. Her şeyin normal olduğunu söyledi. İkili testin bir kısmını bunlar oluşturuyor zaten. Kan testi yapmayacağını, bu test sonucunun gereksiz yere strese neden olabildiğini, gerek olmadığını, bir sonraki ay üçlü tarama testi yapacağını söyledi. Doktordan daha iyi bilecek değiliz nasılsa. Gerek duysa isterdi.mrb arkadaşlarr.. 11 hafta 4 günlük hamileyim bende cuma günü kontrole gittim doktor herşeyin normal olduğunu öbür ay gelmemi söyledi. ikili test 11-14 ten falan bahsetmedi ne yapsam bilmiyorum.. ikili testi yaptırmicak olan war mı aranızda
netten baktım ya 140 tl var aman öyle alırım bende
tanıdıklardan hiçten almam zatebn vermezler bize başkasına verirler zengin sanıyolar bizi :) merve sen bilirsin ne parasızlıktan gectimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?