2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ilk defa oldu karnım şiş değil böyle pıt pt ediyor
acaba aramızda 2. kez anne olacak varmı o ne zaman hissediliyor bilir

ooo ne güzel erken belli etti annesine kendini desene yaramaz ben şey duymuştum anne bebişin hareketlerini erken hissederse erkek olurmuş tabi bi duyum

oy maşallah bebişine.vallla hep güzel haberler aldık bugün maşallah Allah bozmasın.Gözün aydın canım çok sevindim.

canım gözün aydın çok sevindim insan doktordan gelince hele de her şey yolundaysa böyle mutlu oluyor bana da kalsa her gün gideceğim doktora :dance:

yaz34 , bosna gözünüz aydı kızlar. Ne güzel bugün güzel haberler aldık. Hergün böyle mulu olalım inşallah.

sağolun kızlar.yok daha ölçmediler canım.
evet ya insan çok mutlu oluyor bambaşka bişey bu.eşim çıktığımızda eğer doktordan utanmasam ultrason ekranını öpecektim dedi:ecrin_bebek:.akıntı meselesini sordum GÜLENCİM.normal bir durum bu dedi.ama yinede bir idrar testi yaptı bişey yok temiz çıktı.normalmiş yani.bu arada ilaçlarımızı değiştirdi.artık progestan içmiyoruz.kan yapıcı ilaçlarımıza başlıyoruz yaaaa:dance:.bide sadece 900 gram almışımzemuszemus.

kızlar, içimi çook ferahlattınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah'ım her zaman hepinizin gönlüne göre versin.
o zaman diğer bilgileri de anlatayım...
benim bıdık plesantanın arkasına saklanmış, maymun etti doktoru. zor oldu ölçüm yapmak, ama 5-6 defa ölçtü doktorumuz, her seferinde de normal dedi.
parmaklarını saydık, burun kemiğine baktık, bayağı uzun sürdü ultrason, doktor her yerini inceledi. o arada bol bol şov yaptı tabi, durmadı yerinde...
benim plesantam biraz aşağıdaymış, kanaman olabilir ama düşük riski yok, korkma dedi. ilerleyen haftalarda normal yerine gelebilir, gelmeyebilir de, gelmezse normal doğum yapamazsın, sana tek zararı bu olur dedi.
hamile kaldığımdan beri 2,5 kilo vermişim. önemli değil, birkaç haftaya kalmaz almaya başlarsın, yiyemediklerine çok takılma, aç kalma, şimdilik o bize yeter dedi.
cinsiyet tahminini unut şimdi, gidip de hemen mavileri alma, daha çok erken yanılabiliriz dedi.
ve taaa 1 ay sonrasına randevu verdi. çok yalvardım 3 hafta olsun diye ama alış sabırlı olmaya, anne olmak sabır taşı olmak demektir dedi :)))

frambuazcım, maaşallah bebişine, aynı benimkine benziyor :) gözün aydın arkadaşım...

yazcım senin de gözün aydın, Allah hep böyle iyi haberlerini almayı nasip etsin.

frambuaz'cım maşallah bebik çok belirginnn...Allah sağlık sıhhat versin inşallah..
Ay bende nekadar heves ettim yaa yrn gidip görücem ama bi yandanda şöle bi korku sardı içimi..ben sırf bebeği merak ettiğim için gidicem ya..daha gelmedi aslında günüm..Benim doktor izinde, Medicana hastanesine hiç tanımadığım doktora ilk defa gidicem..Acaba şimdi bilip bilmeden kötü bişi söylerde benim hiç yoktan moralimi bozarsa diye korkuyorum

merhaba merve
bende oda yapmamaya karar verdim ve chicco dan titresimli vs olan park besiginden aldim. benim odamda olsun istiyorum ilk aylar ilgilenmesi kolay olur diye.
ama kiyafetleri icin ne yapacagim bilmiyorum. gerci simdiden oda full doldu. yurutec, sallanan sandalyesi, anne koltugu, yuruteci derken( bu arada biz bunlari cok ucuza buldugumuz icin aldik) baska seye yer kalmadi:)
sen kiyafetlerini nereye koyacakin?

Ne güzel.. Hayırlı olsun kızlar.. İnşallah bütün arkadaşlarımız iyi haberlerle gelirler doktordan..
Bosna tatlım, ense kalınlığı 3 ten düşük olduğu sürece bi sorun yok dedi bana doktor.. :uhm: Hem benim bebeğinki seninkinden daha kalın.. 2,4.. Kötü bişey mi? :uhm:

Bosna öyle güzel anlatıyon ki kendi halim canlandı gözümde.demek ki hep aynı şeyleri düşünüyoruz bana da 3lü test için 1 ay sonrasını verdi nasıl dayanacağım bilmiyorum.senin de erkek olursa hakikaten erkek patlaması olacak mart ayı.benimki hiç cinsiyetten bahsetmedi daha küçük ultrasona göre geç döllenme olabilir.

haaa yazz bende salı yaptırıcam idrar tahlilini canımm bende 11 gündür progesteron iğnesi vurulmuyorum kendi dogama bıraktı dr bizi çok şükür bişi olmadı ilişkide artık tamamen serbest ::)

bosna: plesanta privamıdır nedir omu sana koyulan tanı? gecmiş olsun inşallah en sakıa zamanda normal yerine çıkar canımm

mervee bebek arabasını nereden aldın benim en büyük sıkıntımda o acıkcası pier cardin abimleirnki tank gibi mübarek

oo maşllahh herşeyii hazırr haaa

ayy canım çok sevindim valla :sm_cool: biz aynı gün değil miydik kız senle ne zaman gittin doktora...:1shok:
vayyy velet vayyy oynadı heeee

kendini yorma cok ayakta durma plesentan aşağıdaysa kendini yorarsan kanaman olur.
kanaman olursada korkma doktorun dediği gibi
hemen hastaneye git kanaman cok olduysa serum verirler sonrada bir süre yatarsın evde
zaten 20.haftalarda bebek büyüdükçe plesanta yukarı cıkar

zaten erkek bebek çok şu aralar bakalım ilk kız kimden pırtlıcakk :)

amann ne olacak ben 15 günde bir gidicem artık dr kendi dr 1 ay sonra cagırıyor bende her defasında hangi usg ucuzsa ona gidiyorum :) bende slaı gidicem ara kontrole bebeği merak ettim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…