- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.721
Günaydın, güzel haftalar herkese,
Çok güzel bir hafta sonundan sonra, yine pçikolocik bunalımdayım, işyerinden olmak kaynaklı :)
Cumartesi günü, canım kocamın sayesinde buluşmaya gidebildim. Kendisi bizi kapıya bıraktı ve kapıdan aldı, zaten o götürmese gidemezdim, çünkü deniz otobüsleri çalışmıyordu. Çok güzel, çok keyifli bir gündü, o kadar çok bebekle birlikte olmak, o minicik ellerine dokunmak, parlayan gözlerine bakmak, içimi öyle pozitif enerjiyle doldurdu ki...Ev sahibimiz sevgili Handemiz, bizi çok güzel ağırladı, herşey harikaydı, bir kez daha çok teşekkürler... Annelerimizin hepsi çok samimi, zaten yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiydik, bebeklerden sohbete çok fırsat bulamadık ama birarada olmak bile yetti sanırım. Bir ara Meral'le, bunların hepsi uyusa da iki laf etsek diye hayal kurduğumuzu hatırlıyorum :)
Fakaaaat, giderken iki saatte gitmiştik, neyse ki Doruk yol boyunca uyumuştu ve ben de heyecanlı olduğum için çok bunalmamıştım. Dönüşümüz, karşıya arabalı vapurla geçtiğimiz halde, 2 saat 45 dakika sürdü, Doruk gözünü bile kırpmadı, aksine sıkıntıdan resmen delirdi, canımı çıkardı. Sonuç olarak, buluşmada tam 2 saat oturup, yolda 4 saat 45 dakika geçirmiş olduk ki, bu, bu şehirde yaşamaktan bir kez daha nefret etmeme epeyce katkıda bulundu. Anadolu yakasında oturan anneler, katılabilmenizi çok çok isterdim ama bir yandan da iyi ki gelmediler demekten alamadım kendimi...
Dün de yılın son güneşli günlerinden birini değerlendirip dışarı attık kendimizi. Kuzum güneşi görünce mayıştı, yayıldı arabasına, 2,5 saat uyudu. Biz de babasıyla yedik içtik sohbet ettik, oğlum pazar keyfi yapmamıza izin verdi sanki :)
Bizden haberler böyle, çok yazdım sanırım :kedi:
şutarafagitti cevabı su olcak canım ;
Bırakın istedikleri saatte uyusunlar, bebek bunlar napacakları belli olmaz :) Diş cıkarmak ateş, huzursuzluk yapmazklava:
Herkese günaydın, c.tesiniz güzel geçmiş çok sevindim aranızda olamadığım için üzüldüm ama kısmet, analı oğullu foşur foşurdu burunlarımız, çok sümüklü bi hafta sonu geçirdik sempatiksalakcinni
Kadir tuğcu ya katılmadığım konulardan biri diş zaten daha önce de söylemiştim, diş bal gibi de huzursuzluk yapıyor, çocuk nereyi ısıracağını şaşırıyor,dün bi ara bacağımı yakaladı ısırmaya çalışıyordu, tamam ateş yapacak diye birşey yok ona katılıyorum ama huzursuzluğu oluyor.
Ayrıca gerçekten bebeklerin ne yapacağı belli olmuyor mesela biz 7 aydan sonra ilk defa dün gece sabaha kadar uyuduk, Allahım ne kadar mesudum tahmin edemezsiniz opuyorumnanaktan
maşşalah de lütfen selin eskiden gece 11,30 da uyur sabah 7 de uyanırdı şimdi gecenin bir vakti uyanıyor bir saat oturmak istiyor. ve iki saatte bir de zaten emmek istiyor...
acaba bu gece uykusundan noksan hali helede gece böyle dinç bir şekilde uyanıp bir saat ayakta durması ona zarar veriyormudur guclubacismileguclubacismile
negüzel senin yazacak bi haftasonun var uzun uzun yazıyosuna.s haftasonu burda kepenk kapatma eylemi vardı açık bakkal bile yoktukaydirigubbakcemile3 gülsemmi ağlasammı bilemedim, fırsat bu fırsat bizde mardin merkeze gittik ama orda da gezecek bi yer yok çok sıkıldım burdanalsanaalsanasmile
inşallah bi zarar vermiyodur çünkü bizimkininde bu aralar gece uykusu çok kötü:1no2:maşşalah de lütfen selin eskiden gece 11,30 da uyur sabah 7 de uyanırdı şimdi gecenin bir vakti uyanıyor bir saat oturmak istiyor. ve iki saatte bir de zaten emmek istiyor...
acaba bu gece uykusundan noksan hali helede gece böyle dinç bir şekilde uyanıp bir saat ayakta durması ona zarar veriyormudur guclubacismileguclubacismile
negüzel senin yazacak bi haftasonun var uzun uzun yazıyosuna.s haftasonu burda kepenk kapatma eylemi vardı açık bakkal bile yoktukaydirigubbakcemile3 gülsemmi ağlasammı bilemedim, fırsat bu fırsat bizde mardin merkeze gittik ama orda da gezecek bi yer yok çok sıkıldım burdanalsanaalsanasmile
canım haftasonu haberin çok güzel biz selinle evdeydik çünki eşim çalıştı bizde ütü yaptık kızımla bol bol alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
zaten o yağmurda başka türlü gidilemezdi sadee iki saat mi oturabildiniz e tabi onca bebekle ama çok imrendim
neyse kısmet biliyorum elbet bir buluşmaya bende katılacağım peki bir dahaki buluşma ile ilgili bir planınız oldu mu ?:uhm::uhm::uhm:
maşşalah de lütfen selin eskiden gece 11,30 da uyur sabah 7 de uyanırdı şimdi gecenin bir vakti uyanıyor bir saat oturmak istiyor. ve iki saatte bir de zaten emmek istiyor...
canım biliyormusun biz fena halde doğu turu yapmak istiyoruz eşimle ve selinle sence en uygun zaman ne zamandır ? böyle urfa mardin en çok görmek istediğim bölgelerden biri mesela ?
Sen de haklısın...
İstanbul'da hayat hiç bitmiyor ama kalabalığı, trafiği insanda heves bırakmıyor.
Küçük yerlerde ise vaktin çok, ama yapacak birşey yok.
Fena bi muamma :)
Fatmacım, ben gittiğimde, Hasret, Sümeyra, Yazgı ve Nimet oradalardı zaten, biraz sonra da Esin ve Meral geldi, ben kalkarken herkes oturuyordu, içim ağlayarak ve eşime kızarak kalktım. En az ben oturmuş oldum yani, ama adam iyi ki sıkıştırmış gel artık diye, biraz daha otursam gece giderdik herhalde eve.
Sonraki buluşma için birşey konuşuldu mu ben de bilmiyorum, Hande gelince sorarız bakalım.
Bu arada, gece bir kahkaha sesine uyandım ben, bir yandan da tepiniyor bizim kuzu yatakta. Napıyor diye görünmeden bir baktım, gecenin üçünde, yatağının yan duvarındaki Winnie de Pooh stickerlarına ceee yapıp kahkaha atıyordu. Oyunu bıraktırıp uyutmak 1,5 saat falan sürdü, ama çok şekerdi yaaa :asigim:
canım benım keske gelebılseydın ama selin iyi olsun o da yeter... simdi nasıl oldu ?günaydınn.... ne güzel buluştunuzzz.... hasret kızgınım sana hani beni arayacaktın... ya yağmur var diye ben dışarı çıkamadım zaten öküsürüyordu selin mesafe uzak korktum valla :gitme:ama eşim söyledi face de resimler var çok güzel eğlenmişler bundan sonraki buluşmaya soğuk olsada ben götürürm kaydirigubbakcemile seni dedi tabi arabamız satılmaz ise eyvahedigeldismile :):):) neyse merak ediyorum ama burdan bakamıyorum face ye keşke burayada koysanız resimleri çok mutlu olurdum zemuszemus bugün çok halsizim sanırım hasta olacağım :2:
şutarafagitti cevabı su olcak canım ;
Bırakın istedikleri saatte uyusunlar, bebek bunlar napacakları belli olmaz :) Diş cıkarmak ateş, huzursuzluk yapmazklava:
Herkese günaydın, c.tesiniz güzel geçmiş çok sevindim aranızda olamadığım için üzüldüm ama kısmet, analı oğullu foşur foşurdu burunlarımız, çok sümüklü bi hafta sonu geçirdik sempatiksalakcinni
Kadir tuğcu ya katılmadığım konulardan biri diş zaten daha önce de söylemiştim, diş bal gibi de huzursuzluk yapıyor, çocuk nereyi ısıracağını şaşırıyor,dün bi ara bacağımı yakaladı ısırmaya çalışıyordu, tamam ateş yapacak diye birşey yok ona katılıyorum ama huzursuzluğu oluyor.
Ayrıca gerçekten bebeklerin ne yapacağı belli olmuyor mesela biz 7 aydan sonra ilk defa dün gece sabaha kadar uyuduk, Allahım ne kadar mesudum tahmin edemezsiniz opuyorumnanaktan
canım ıyılestınız mı pekı?
gunaydıkn canım benım opuyorumnanaktangünaydın kızlar
Günaydın, güzel haftalar herkese,
Çok güzel bir hafta sonundan sonra, yine pçikolocik bunalımdayım, işyerinden olmak kaynaklı :)
Cumartesi günü, canım kocamın sayesinde buluşmaya gidebildim. Kendisi bizi kapıya bıraktı ve kapıdan aldı, zaten o götürmese gidemezdim, çünkü deniz otobüsleri çalışmıyordu. Çok güzel, çok keyifli bir gündü, o kadar çok bebekle birlikte olmak, o minicik ellerine dokunmak, parlayan gözlerine bakmak, içimi öyle pozitif enerjiyle doldurdu ki...Ev sahibimiz sevgili Handemiz, bizi çok güzel ağırladı, herşey harikaydı, bir kez daha çok teşekkürler... Annelerimizin hepsi çok samimi, zaten yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiydik, bebeklerden sohbete çok fırsat bulamadık ama birarada olmak bile yetti sanırım. Bir ara Meral'le, bunların hepsi uyusa da iki laf etsek diye hayal kurduğumuzu hatırlıyorum :)
Fakaaaat, giderken iki saatte gitmiştik, neyse ki Doruk yol boyunca uyumuştu ve ben de heyecanlı olduğum için çok bunalmamıştım. Dönüşümüz, karşıya arabalı vapurla geçtiğimiz halde, 2 saat 45 dakika sürdü, Doruk gözünü bile kırpmadı, aksine sıkıntıdan resmen delirdi, canımı çıkardı. Sonuç olarak, buluşmada tam 2 saat oturup, yolda 4 saat 45 dakika geçirmiş olduk ki, bu, bu şehirde yaşamaktan bir kez daha nefret etmeme epeyce katkıda bulundu. Anadolu yakasında oturan anneler, katılabilmenizi çok çok isterdim ama bir yandan da iyi ki gelmediler demekten alamadım kendimi...
Dün de yılın son güneşli günlerinden birini değerlendirip dışarı attık kendimizi. Kuzum güneşi görünce mayıştı, yayıldı arabasına, 2,5 saat uyudu. Biz de babasıyla yedik içtik sohbet ettik, oğlum pazar keyfi yapmamıza izin verdi sanki :)
Bizden haberler böyle, çok yazdım sanırım :kedi:
off burcucum yaaa dorukla ılgılenemedım pek fazla ona yanıyorummm bilmiyorumkismile
bulusma superdı ama keske sohbet edebılecek vaktımız olabılseydı, ayak ustu ne edebıldıysek o iste ama olsun yine superdııı zemuszemus
bu arada hepınızı coook sevıyorumm benn :asigim:
Sen de haklısın...
İstanbul'da hayat hiç bitmiyor ama kalabalığı, trafiği insanda heves bırakmıyor.
Küçük yerlerde ise vaktin çok, ama yapacak birşey yok.
Fena bi muamma :)
Fatmacım, ben gittiğimde, Hasret, Sümeyra, Yazgı ve Nimet oradalardı zaten, biraz sonra da Esin ve Meral geldi, ben kalkarken herkes oturuyordu, içim ağlayarak ve eşime kızarak kalktım. En az ben oturmuş oldum yani, ama adam iyi ki sıkıştırmış gel artık diye, biraz daha otursam gece giderdik herhalde eve.
Sonraki buluşma için birşey konuşuldu mu ben de bilmiyorum, Hande gelince sorarız bakalım.
Bu arada, gece bir kahkaha sesine uyandım ben, bir yandan da tepiniyor bizim kuzu yatakta. Napıyor diye görünmeden bir baktım, gecenin üçünde, yatağının yan duvarındaki Winnie de Pooh stickerlarına ceee yapıp kahkaha atıyordu. Oyunu bıraktırıp uyutmak 1,5 saat falan sürdü, ama çok şekerdi yaaa :asigim:
yerim ben onuu....
canım bidahaki gorusmeyle ilgili bisi konusulmadı... sadece hasret ben eve cıkarsam bana gelırsınız dedı o kadar... bu arada oznur ve senınle karsıda bulusacam caddeye gıtces zemuszemus
deryacım geldigine coook mutlu oldummm opuyorumnanaktanGünaydınnn herkeseee...Buradan ben de bir kez daha Handeye cesaretinden:lepi: ve misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimi sunarımmmm Süper bi gündü bebekler de annelerde çok ama çok şukelaydııı çok eğlendim...
Bu arada nimet üzülme benim oğlanda ceryi sıkıştırdı kanıt da var elimde lülülülülülü, yağızın öcü alınmıştır:jeyyar:
cok yakınız bundan sonra musaıt oldukca gorusmek ısterım (sozde kalmasın ama )
oglusunaaa bayıldım bennn cok sekerrrr eve gıdınce ısır onun totosundan benım yerıme sempatiksalakcinni
hatta esime gosterdım resmını, bu bızımkıne ne kladar cok benzıyor dedısempatiksalakcinni
[Fatmacım, ben gittiğimde, Hasret, Sümeyra, Yazgı ve Nimet oradalardı zaten, biraz sonra da Esin ve Meral geldi, ben kalkarken herkes oturuyordu, içim ağlayarak ve eşime kızarak kalktım. En az ben oturmuş oldum yani, ama adam iyi ki sıkıştırmış gel artık diye, biraz daha otursam gece giderdik herhalde eve.
hımm valla bende yeni geldim buraya 2 ay oldu ama galiba en iyi zaman eylül veya mayıs sonu. yazın aşırı sıcak oluyo burası hava değişimi çocuğu hasta etmesin.mardin öyle resimlerdeki kadar güzel otantik bi şehir değil ben ilk geldiğimde hayalkırıklığına uğradım. urfa burdanda sıcak. biraz öğrenelim buranın havasını öyle bildireyim sana olmazmı yanlış bilgi vermeyeyim. ayrıca gelirseniz mutlaka misafirimiz oluna.s
oy ben yerim onu ceee yapmasınıda öğrenmişkaydirigubbakcemile3 tabi gece yapmasa daha iyi olurmuş senin içinsempatiksalakcinni
canım benım keske gelebılseydın ama selin iyi olsun o da yeter... simdi nasıl oldu ?
off burcucum yaaa dorukla ılgılenemedım pek fazla ona yanıyorummm bilmiyorumkismile
bulusma superdı ama keske sohbet edebılecek vaktımız olabılseydı, ayak ustu ne edebıldıysek o iste ama olsun yine superdııı zemuszemus
bu arada hepınızı coook sevıyorumm benn :asigim:
yerim ben onuu....
canım bidahaki gorusmeyle ilgili bisi konusulmadı... sadece hasret ben eve cıkarsam bana gelırsınız dedı o kadar... bu arada oznur ve senınle karsıda bulusacam caddeye gıtces zemuszemus
o tatlı halleri cana can katmasa zaten hayat öyle gezip tozmayla geçecek bişi değil ... onu öyle izlerken gee 1,5 saatlik uykusuzluğun seni yormuyor bile :asigim:
yani bende gelsem sen gibi olacaktım çünki bende esatpaşadan gelecektim..
turlara bakıyorum canım ama haberleşiriz.. sanırım mayıs mantıklı hem hava biraz daha serince olur hemde selin biraz daha büyümüş olur... veee misafirlik elbette çok isterim... bi tane pamukkale turu buldum aslında derdim şu 28-29-30-31 ekim tarihlerini doldurmak :):):
bu arada, burcucum dorugun onlugunu ve kasıgını unutmussun, sumeyracım elifin onlugunu unutmussun , kızlar bı de kımın bılmıyhorum, bırıde kamera kılıfı unutmuss
canım benım keske gelebılseydın ama selin iyi olsun o da yeter... simdi nasıl oldu ?
kcinni
Evet evet, farkındayım, o yüzden feribottaki adamları canlarından bezdirmek suretiyle çay kaşığını yıkattırıp yoğurdunu öyle yedirdim...
Kocam aşağıda bekliyorum diye sert yapınca, tırsıp fırladım tabi evden :) Kalsın canım sende, bir dahaki buluşmada alırım...
gelin ozaman ne bekliyosunuz. buralar hala sıcak.bugün hava yağmurlu ama 25 derece falan buralar,urfa daha sıcaktır herhalde.buyrunnnnnnnnno tatlı halleri cana can katmasa zaten hayat öyle gezip tozmayla geçecek bişi değil ... onu öyle izlerken gee 1,5 saatlik uykusuzluğun seni yormuyor bile :asigim:
yani bende gelsem sen gibi olacaktım çünki bende esatpaşadan gelecektim..
turlara bakıyorum canım ama haberleşiriz.. sanırım mayıs mantıklı hem hava biraz daha serince olur hemde selin biraz daha büyümüş olur... veee misafirlik elbette çok isterim... bi tane pamukkale turu buldum aslında derdim şu 28-29-30-31 ekim tarihlerini doldurmak :):):
bu arada, burcucum dorugun onlugunu ve kasıgını unutmussun, sumeyracım elifin onlugunu unutmussun , kızlar bı de kımın bılmıyhorum, bırıde kamera kılıfı unutmuss
ya kısmet bi tanesine mutlaka katılacağım inşallah ama buda kaçtı diye üzülüyorum yani.. selin hala öksürüyor sanırım kronik bir durum oldu bu onda çünki bir haftadır sürekli kombi açık ama hala öksürük devame diyor buhar makinası alacağım bilemiyorum kuru hava da mı etki ediyor doktor bir damla verdi geçmez ise toz kullanacakmış oda geçmez ise alerji testi yapılacak peluşları felan kaldırdım bakalım ne olacak üzüyor bu durumu beni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?