- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.741
bu arada, burcucum dorugun onlugunu ve kasıgını unutmussun, sumeyracım elifin onlugunu unutmussun , kızlar bı de kımın bılmıyhorum, bırıde kamera kılıfı unutmuss
canım benım keske gelebılseydın ama selin iyi olsun o da yeter... simdi nasıl oldu ?
canım ıyılestınız mı pekı?
gunaydıkn canım benım opuyorumnanaktan
off burcucum yaaa dorukla ılgılenemedım pek fazla ona yanıyorummm bilmiyorumkismile
bulusma superdı ama keske sohbet edebılecek vaktımız olabılseydı, ayak ustu ne edebıldıysek o iste ama olsun yine superdııı zemuszemus
bu arada hepınızı coook sevıyorumm benn :asigim:
yerim ben onuu....
canım bidahaki gorusmeyle ilgili bisi konusulmadı... sadece hasret ben eve cıkarsam bana gelırsınız dedı o kadar... bu arada oznur ve senınle karsıda bulusacam caddeye gıtces zemuszemus
deryacım geldigine coook mutlu oldummm opuyorumnanaktan
cok yakınız bundan sonra musaıt oldukca gorusmek ısterım (sozde kalmasın ama )
oglusunaaa bayıldım bennn cok sekerrrr eve gıdınce ısır onun totosundan benım yerıme sempatiksalakcinni
hatta esime gosterdım resmını, bu bızımkıne ne kladar cok benzıyor dedısempatiksalakcinni
Ben de Demire bayıldım o ne parmak emmek öyleeee yaaa maşallahhh..Düzenini bozduk ama çocugun kusurumuza bakma..Bu sefer sen biseee gelllll gelll gellll
olmassa cumartesi falan bi plan yapalm, hava guzel olursa bulusup gıdelım burcucum ne deraklinialirimsmilesinn
ya kısmet bi tanesine mutlaka katılacağım inşallah ama buda kaçtı diye üzülüyorum yani.. selin hala öksürüyor sanırım kronik bir durum oldu bu onda çünki bir haftadır sürekli kombi açık ama hala öksürük devame diyor buhar makinası alacağım bilemiyorum kuru hava da mı etki ediyor doktor bir damla verdi geçmez ise toz kullanacakmış oda geçmez ise alerji testi yapılacak peluşları felan kaldırdım bakalım ne olacak üzüyor bu durumu beni ...
caddede bulusmaya gelırken getırırım hayatımm sempatiksalakcinni
Hehehe iyi o hengamede bebikini unutan olmamış, sohbet edemeyeceğiniz belliydi tabi ama fotolara göre bebikler fazlasıyla kaynaşmış, bir dahaki buluşmada daha da kanlı geçer artık yürüyüp birbirlerini ittirmeye başlarlar kaydirigubbakcemile2
eşime face teki fotoları gösterdim, bu kadınların hiçbiri aslında birbirini tanımıyor biz netten yazışarak tanıştık biliyor musun dedim, cık cık cık deli misiniz nesiniz dediben de bir dahakine gidicem dedim fotolara bakıp çocukları görünce tamam dedi
Benim burnumun akıntısı geçti, Kerem e de Kadir Tuğcu nun dediği gibi Coldmix damla aldım yatağına damlatıyorum vicks gibi bişey, bir de ser.fiz.damlatıyorum burnu aktığı için daha iyi, arkadaşıma sordum o Peditus ver hemen dedi ben de vermedim, iyi ki de vermemişim burnu akan çocuğa niye ilaç vereyim ki hemen :umursamaz:
günaydın canlar
Ben her sabah yataktan çok yorgun kalkıyorum yaa(( geceleri dinleneceğime daha beter yoruluyorum,her yanım tutuluyor
Allahtan dip-köşe temizliğimi dün yaptım da bugün rahatım:))
Ay bi arkadaşım sordu da öyle aklıma geldi. diş buğdayı yapan var mııı? niye yapmadık ki hay allah eskiden herkes yapardı
günaydın canlar
Ben her sabah yataktan çok yorgun kalkıyorum yaa(( geceleri dinleneceğime daha beter yoruluyorum,her yanım tutuluyor
Ay bi arkadaşım sordu da öyle aklıma geldi. diş buğdayı yapan var mııı? niye yapmadık ki hay allah eskiden herkes yapardı
günaydın canlar
Bucu bu arada bizim bebişler aynı gün doğmuş tickerlardan farkettim:)
Günaydın mart annişleri bu ne hız yaaa ... Daha yeni oturdunuz yerinize noluyor yine nereye gidiyonuz?Bak valla topluycam bende ankaralıları hava atcam size inat aaaaaaaaaa?
ayy bende ole yaa, sankı gece ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorumm...
eymen pasa nasıl yıvrumm zemuszemus
yaa annem yapalım falan dıodu kaldı ole, yapmak lazımdı ama
Ay şimdi aklıma geldi. Rüyamda seni gördüm Handecim. Bİzim apartmanın aşağısındaki apartmana taşınacakmışsınız. ben de çok seviniyorum ne güzel hep görüşürüz artık diye:))
Günaydın Meral... Ben de öyle kalkıyorum sabahları. Bazen ayaklarımın üzerine basamadığım oluyor. Vitamin falan mı içsek ki?
ayy bende ole yaa, sankı gece ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorumm...
eymen pasa nasıl yıvrumm zemuszemus
yaa annem yapalım falan dıodu kaldı ole, yapmak lazımdı ama
Aaa öyle mi :) Bakar körüm yine, fark etmedim ben...
Doğukan komando gibi gidiyordu maaşallah, benim tembel sıpa bakıp da utandı mı acaba kaydirigubbakcemile3
Aaa öyle mi :) Bakar körüm yine, fark etmedim ben...
Doğukan komando gibi gidiyordu maaşallah, benim tembel sıpa bakıp da utandı mı acaba kaydirigubbakcemile3
E artık bu gazla, yapın bişeyler... Üstelik sizde köprü geçmek de yok -tatlicadiarzu-
Yapalım yapalım, eksik kalmasın, buluşmaya gelince koşuyoruz, diş buğdayından mı gocunucaz :)
Meraaal, çok etkisinde kalmışsın cumartesinin :) Biz Öznur'la buluşucaz artık bu hafta sanırsam...
biz daha diş çıkarmadık ama yapacağımı sanmıyorum yaa
Bilemiyorum ki, acaba öyle yapmak lazım. çok sıkıldım ama bu durumdan. Uyanınca şöyle yüzümde tebessümle gerinmek istiyorum ama ne mümkün( en az yarım saat yatakta beş karış suratla yatmaya devam ediyorum sonra da zar zor kalkıyorum
Doktora mı sormalı acaba bu durumu??
Eymen de iyi bebeğim sağol. Gece yine abartısız 15 kez uyanmıştır ama sadece emip yatıyordu neyse ki, sabah kahvaltısından tek kaşık bile almadı. Klasik Eymen işte. Yaa ben onu tartmaya çok korkuyorum. ne zamandır bi tartayım diyorum ama bu ayki iştahsızlık sonrası cesaret edemiyorum bi türlü.eyvahedigeldismile
Demir nasıl cnm?? tamamen atlattı mı?
Bosver kız peşinde koşuyos bizde bis n durmuyo nerede tehlike varsa bizim ki oradaaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok ya bizim totomuz kalkmıyor bir doğurdular kayboldular ankaralılar...
kızlar bişey sorcam size bebişlerinizin kakasının kıvamı nasılkaydirigubbakcemile3 eskisi gibi sıvı değil bizimkisi,büyük adam kakası gibi, sert değil ama. normalmi, ek gıda sonrası kabızlık olmuştu bi-iki hafta şimdi sıkıntısı yok ama bi soriim dedimbilmiyorumkismile
kızlar bişey sorcam size bebişlerinizin kakasının kıvamı nasılkaydirigubbakcemile3 eskisi gibi sıvı değil bizimkisi,büyük adam kakası gibi, sert değil ama. normalmi, ek gıda sonrası kabızlık olmuştu bi-iki hafta şimdi sıkıntısı yok ama bi soriim dedimbilmiyorumkismile
gelin ozaman ne bekliyosunuz. buralar hala sıcak.bugün hava yağmurlu ama 25 derece falan buralar,urfa daha sıcaktır herhalde.buyrunnnnnnnnn
kısa günün kaarısempatiksalakcinni kullan çaktırma akıllımsempatiksalakcinni
canım ben tozdan kullandım bir haftada iyileşti çok şükür 20 gün kullanıp bıraktım sonra. inşallah seninkide iyileşir,insanın morali bozuluyo öksürdükçe hırıldadıkça seni çok iyi anlıyorum:a015:
Hehehe iyi o hengamede bebikini unutan olmamış, sohbet edemeyeceğiniz belliydi tabi ama fotolara göre bebikler fazlasıyla kaynaşmış, bir dahaki buluşmada daha da kanlı geçer artık yürüyüp birbirlerini ittirmeye başlarlar kaydirigubbakcemile2
eşime face teki fotoları gösterdim, bu kadınların hiçbiri aslında birbirini tanımıyor biz netten yazışarak tanıştık biliyor musun dedim, cık cık cık deli misiniz nesiniz dediben de bir dahakine gidicem dedim fotolara bakıp çocukları görünce tamam dedi
Benim burnumun akıntısı geçti, Kerem e de Kadir Tuğcu nun dediği gibi Coldmix damla aldım yatağına damlatıyorum vicks gibi bişey, bir de ser.fiz.damlatıyorum burnu aktığı için daha iyi, arkadaşıma sordum o Peditus ver hemen dedi ben de vermedim, iyi ki de vermemişim burnu akan çocuğa niye ilaç vereyim ki hemen :umursamaz:
[COLOR="[COLOR="navy"]Hay Allah, çok geçmiş olsun... Mevsimsel de olabilir canım, kronik birşey değildir inşallah...[/COLOR]
Geçmiş olsun...
Benim eşim de şaşırıyor sürekli, hatta ilk buluşmada (hamileyken) konamıştı da kendisi beni. Ama bebiklerin fotoğrafını ve benim o günkü neşemi görünce, hak verdi...
]
Ay şimdi aklıma geldi. Rüyamda seni gördüm Handecim. Bİzim apartmanın aşağısındaki apartmana taşınacakmışsınız. ben de çok seviniyorum ne güzel hep görüşürüz artık diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?