2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olmassa cumartesi falan bi plan yapalm, hava guzel olursa bulusup gıdelım burcucum ne deraklinialirimsmilesinn

Handecim, süper olur. Fakat anneannem bu çocuğa neden diş buğdayı yapılmadı, her hafta bişey çıkarıyorsun, bu hafta yapılacak diye duruma el koymuş durumda. Sanırım bu cumartesi Doruk'umun diş buğdayını yapacağız, atla gel istersen :) Bir değişiklik olursa haberdar ederim...

Hay Allah, çok geçmiş olsun... Mevsimsel de olabilir canım, kronik birşey değildir inşallah...

caddede bulusmaya gelırken getırırım hayatımm sempatiksalakcinni

bayanssulusmile

Geçmiş olsun...
Benim eşim de şaşırıyor sürekli, hatta ilk buluşmada (hamileyken) konamıştı da kendisi beni. Ama bebiklerin fotoğrafını ve benim o günkü neşemi görünce, hak verdi...

günaydın canlar
Ben her sabah yataktan çok yorgun kalkıyorum yaa(( geceleri dinleneceğime daha beter yoruluyorum,her yanım tutuluyor
Allahtan dip-köşe temizliğimi dün yaptım da bugün rahatım:))

Günaydın Meral... Ben de öyle kalkıyorum sabahları. Bazen ayaklarımın üzerine basamadığım oluyor. Vitamin falan mı içsek ki?

Ay bi arkadaşım sordu da öyle aklıma geldi. diş buğdayı yapan var mııı? niye yapmadık ki hay allah eskiden herkes yapardı

Cevap yukarıda :)

günaydın canlar
Ben her sabah yataktan çok yorgun kalkıyorum yaa(( geceleri dinleneceğime daha beter yoruluyorum,her yanım tutuluyor
Allahtan dip-köşe temizliğimi dün yaptım da bugün rahatım:))

ayy bende ole yaa, sankı gece ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorumm...
eymen pasa nasıl yıvrumm zemuszemus

Ay bi arkadaşım sordu da öyle aklıma geldi. diş buğdayı yapan var mııı? niye yapmadık ki hay allah eskiden herkes yapardı

yaa annem yapalım falan dıodu kaldı ole, yapmak lazımdı ama

Ay şimdi aklıma geldi. Rüyamda seni gördüm Handecim. Bİzim apartmanın aşağısındaki apartmana taşınacakmışsınız. ben de çok seviniyorum ne güzel hep görüşürüz artık diye:))

Günaydın mart annişleri bu ne hız yaaa ... Daha yeni oturdunuz yerinize noluyor yine nereye gidiyonuz?Bak valla topluycam bende ankaralıları hava atcam size inat aaaaaaaaaa?

Bucu bu arada bizim bebişler aynı gün doğmuş tickerlardan farkettim:)

Aaa öyle mi :) Bakar körüm yine, fark etmedim ben...
Doğukan komando gibi gidiyordu maaşallah, benim tembel sıpa bakıp da utandı mı acaba kaydirigubbakcemile3

Günaydın mart annişleri bu ne hız yaaa ... Daha yeni oturdunuz yerinize noluyor yine nereye gidiyonuz?Bak valla topluycam bende ankaralıları hava atcam size inat aaaaaaaaaa?

E artık bu gazla, yapın bişeyler... Üstelik sizde köprü geçmek de yok -tatlicadiarzu-

Yapalım yapalım, eksik kalmasın, buluşmaya gelince koşuyoruz, diş buğdayından mı gocunucaz :)

Ay şimdi aklıma geldi. Rüyamda seni gördüm Handecim. Bİzim apartmanın aşağısındaki apartmana taşınacakmışsınız. ben de çok seviniyorum ne güzel hep görüşürüz artık diye:))

Meraaal, çok etkisinde kalmışsın cumartesinin :) Biz Öznur'la buluşucaz artık bu hafta sanırsam...

biz daha diş çıkarmadık ama yapacağımı sanmıyorum yaa

Günaydın Meral... Ben de öyle kalkıyorum sabahları. Bazen ayaklarımın üzerine basamadığım oluyor. Vitamin falan mı içsek ki?

Bilemiyorum ki, acaba öyle yapmak lazım. çok sıkıldım ama bu durumdan. Uyanınca şöyle yüzümde tebessümle gerinmek istiyorum ama ne mümkün( en az yarım saat yatakta beş karış suratla yatmaya devam ediyorum sonra da zar zor kalkıyorum

Doktora mı sormalı acaba bu durumu??
Eymen de iyi bebeğim sağol. Gece yine abartısız 15 kez uyanmıştır ama sadece emip yatıyordu neyse ki, sabah kahvaltısından tek kaşık bile almadı. Klasik Eymen işte. Yaa ben onu tartmaya çok korkuyorum. ne zamandır bi tartayım diyorum ama bu ayki iştahsızlık sonrası cesaret edemiyorum bi türlü.eyvahedigeldismile
Demir nasıl cnm?? tamamen atlattı mı?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok ya bizim totomuz kalkmıyor bir doğurdular kayboldular ankaralılar...

kızlar bişey sorcam size bebişlerinizin kakasının kıvamı nasılkaydirigubbakcemile3 eskisi gibi sıvı değil bizimkisi,büyük adam kakası gibi, sert değil ama. normalmi, ek gıda sonrası kabızlık olmuştu bi-iki hafta şimdi sıkıntısı yok ama bi soriim dedimbilmiyorumkismile

Sorsak iyi olur aslında, doğum sonrası depolarımız mı bitti acaba...
Bi de benim yatakta debelenecek vaktim de olmuyor, serviste debeleniyorum onun yerine :)

Eymen'in doktor kontrolü ne zaman?

Bosver kız peşinde koşuyos bizde bis n durmuyo nerede tehlike varsa bizim ki oradaaklinialirimsmile

Böyle de kucak istiyor sürekli... Küçük bir bel fıtığım vardı, sanırım yakında büyük bir bel fıtığım olacak :) Sizin yürüteciniz var mı Derya?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok ya bizim totomuz kalkmıyor bir doğurdular kayboldular ankaralılar...

Emel, seni görevlendirdim, kaldır Ankaralıları :)

Sadece anne sütü aldığı zamanki gibi değil kakası, daha kıvamlı. Hatta bazen top top bile oluyor, rengi de değişkenlik gösteriyor. Bazen günde bir kere, bazen 5 kere yapıyor. Yediklerindendir dedi doktorumuz.

Ek gıdaya geçince hafif katı olurmuş bizimkide bir süredir öyle.Hele o kan damlasıyla birleşince yemyeşil bir şey oluyor...

Günaydın anneler ve İyi haftalar;
Öncelikle Burcu seni arayamadım eve gider gitmez misafir akınına uğradım üstüne birde Hilal hastalandı Ateşi yükseldi 3.dişimiz çıkıyordu ve Cuma gecesi Cumartesi ve Pazar da öğleden sonraya kadar nöbet tuttum çok yorgunum ve bir okadar da hep aklımdaydınız((
Gelememek yollarda mahvolmakta vardı Allahtan kızım iyi artık 3.ncü incimizde var çok huysuzdu yemiyor hep emmek istedi kucaktan inmedi bıraktığım an başlıyordu ağlamaya babasına bile gitmedi tuvalete gidicem gidemiyordum 1 saat uyuyunca hep işimi yaptım kalkınca başlıyorduk tekrardan ağlıyor ,burnu akıyor mız mız dı.
Eşimle daha dün konuşmaya başladım sonradan ona da hak verdim hava soğuk birde dişte çıkınca nasıl giderdim diye....
Hepiniz ve bebekler çok güzel çıkmışsınız orada olamayınca Hilalde ateşlenince resmen oturdum ağladım.Artık birdaha ki sefere diyeyim ne yapayım.Yazgı-Esin sizleri görememek te üzdü kalktınız nerelerden geldiniz ama Burcu da yazmış trafik felaket diye ....
Resimlere bakayım yine dönerim geçmişe bakamıyorum umarım fazla bişey kaçırmamışımdır

sizde işe yarmasına sevindim ... damla işe yarmayacak gibi ama doktor 10 gün verdi cumartesiden buna yana kullanıyorum geçmezse deneyeceğiz.. inşallah ona bile gerek kalmaz...

evet canım bakalım bir kaç tane tur firmasına mail attım gzel turlar var cevap bekliyorum bugün yarın bilgi verirler eşimle kesinleştirirz :):))) bakarsın bizde urfada bir buluşma yaparız senle ve facede paylaşırız :):):)))

hiç erkeklere göre şeyler değil dimi .. :):)) ama bizimkide facede görünce resimelri aynı şeyi söyledi sosyalleşsin biraz cadı dedi :):))

bizim daha dişimiz çıkmadı kiii... :):) aaa aslında selinin dişi çıktığında diş buğdayını yapsak ya bizim evde ??? hem ikinci buluşma olur hemde topluca meleklerin diş buğdayı çıkar aradan... :içelim:

bakalım bir ay içinde belli olacak inşallah yoktur bişyi bende dikkat ediyorum şimdi öksürdüğünde öevresinikontrol ediyorum belirgin neler var diye alerjikse hani önceden keşfetmeye çalışıyorum ... eşimin ablasının kızıda aynı durumda öksürüyor ve selinin öksürüğü onlar geldikten sonra başladı takipteyim doktorda durumu biliyor... çocuk hala öksürüyor ama görümcem nolcak önemli bişey değildir bizlerde alerji sık görünen bir durum diyip geçiştiriyor kızıyorum doktor diyorki bulaşıcı bir durum olmaz bu denli devame den öksürükte çünki hastalık belirtisi yok boğazları burnu kulakları açık ciğerleri iyi durumda ...

ya meral seninkide mi yemiyo.çıldırıcam ya.günde bi öğün yiyo.nasıl dayanıyo.insan hiç mi acıkmaz.yemediği için de kilosu çok az ve boyu kısa.çok moralim bozuk
senağlama

benimki pek bişey yemediği için heralde hafif katı.eskisinden çok farklılaşmadı.

kaydirigubbakcemile2

ayyy keske olsaydı dımı meralcım, ne kadar guzel olurduu, hep gelır gıderdıkk sempatiksalakcinni
oyle bısı olsa sıkılırdın benden kesın aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…