2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora mı sormalı acaba bu durumu??
Eymen de iyi bebeğim sağol. Gece yine abartısız 15 kez uyanmıştır ama sadece emip yatıyordu neyse ki, sabah kahvaltısından tek kaşık bile almadı. Klasik Eymen işte. Yaa ben onu tartmaya çok korkuyorum. ne zamandır bi tartayım diyorum ama bu ayki iştahsızlık sonrası cesaret edemiyorum bi türlü.eyvahedigeldismile
Demir nasıl cnm?? tamamen atlattı mı?
[/QUOTE]

E Meral normal değil mi gece en az 15 kez kalktım diyorsun aslında hiç yatmamışsın ki sabah enerjik güle oynaya kalkasın, sorun sen de değil Eymen psikosunda kaydirigubbakcemile2 ayrıca sana bişey diyim mi fotolara göre bu çocuk hiç diğerlerinden zayıf durmuyor ki demek ki sütün besleyici, hem tok tutuyor hem büyütüyor, aç olan çocuğu yerinde bile zaptedemezsin ağlamaktan helak olur, emzirmemeyi dene bakalım 1 gün boyunca napıcak?
Bir de fotolara bakınca dedim ki hey büyük allahım hepsi 7 aylık ve hepsi hemen hemen aynı boyutlarda, nasıl bu kadar muhteşem düzenli oluyor herşey di mi :Saruboceq:

Kerem in de öyle hatta midemi bulandırıyor artık kokusu ve kıvamı benneyaptımki

ay yaa kıyamamben ona kuzum benım, yesın bıraz yaaa :sinifsinif:
doktor kontrolu ne zman?
demır de ıyı yurutecte kosturuyor, burnu hala tıkalı, tonimer aldık ınsallah ıse yarar :lepi:

Bosver kız peşinde koşuyos bizde bis n durmuyo nerede tehlike varsa bizim ki oradaaklinialirimsmile

kızzzzz alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sana bı suru sey yazdım cvp bıle vermemıssın ask olsun :dilcikar::mymeka:

valla canım, demirin ki de katılastı, cok katı dııl ama katı, bıde gunde en az 3 kere yapıyor valla kaydirigubbakcemile3
canım benım, 3. dısınız hayırlı olsun ...
umarım hılal ın huzursuzlugu gecmıstır...
cok eglendık seni de aramızda gormek ısterdık ama obur blusmaya ınsallahhh , uzulme sen olumunekankayizsmile

Sadece anne sütü aldığı zamanki gibi değil kakası, daha kıvamlı. Hatta bazen top top bile oluyor, rengi de değişkenlik gösteriyor. Bazen günde bir kere, bazen 5 kere yapıyor. Yediklerindendir dedi doktorumuz.

Ek gıdaya geçince hafif katı olurmuş bizimkide bir süredir öyle.Hele o kan damlasıyla birleşince yemyeşil bir şey oluyor...

benimki pek bişey yemediği için heralde hafif katı.eskisinden çok farklılaşmadı.

teşekkürler kızlar galiba kakası normal.

inşallah gerek kalmazda iyileşir.
buluşsak süper olur gezmeye yer arıyoruz bizde iş dolayısıyla bi aksilik çıkmazsa tabiisempatiksalakcinni bizde çatlatırız dimikaydirigubbakcemile5

slm kızlar cumartesi doktordan sonra handeye gitmek niyetindeydim ancak Esin öyle bir patırdı kopardı ki eve döndüm. Sonrada burnu öylr bir akmaya başladı ki iyi ki gitmemişim dedim. Diğer ufaklıkları da riske etmemek en iyisi oldu.

Fotolar çok güzeldi Sümeyra ve Hasret dışında foto çeken var mıydı ben sadece ikisini gördüm.

canım bekledım seni, neyse obur gorusmeye gelırsın artık olumunekankayizsmile
ben video yukledım 3 tane cok komıkler ızle ıstersen sempatiksalakcinni

Kerem in de öyle hatta midemi bulandırıyor artık kokusu ve kıvamı benneyaptımki
opuyorumnanaktan mis gibi kokuyo yaa niye ööle diyonkikaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun inşallah geçer bian önce.
bizimki ek gıdaya geçmeden önce haftada bir kez yapardı şimdi bizimkide 2-3 kez yapıyo.opuyorumnanaktan

kızlar bugun esınle bulusup alısverıse cıkıcaktık fakat sabah aradı oglusu hastalanmısss yanı tam hastalanmamısta, gece hıc uyumamıs cok huysuzlasmıs, ve hıc yemek yememıs 12 saat falan, doktora goturecketı, haber aldıgımda sızı de haberdar ederım...
gecmıs olsun kuzucuga yaa :sinifsinif:

foto yollamaya çalışıyom ama kocaman çıkıyo niye olmuyo ki

Son düzenleme:
Eymen'e banyo yaptırıp uyuttum, uyusun da büyüsün inş. biraz:))

meralciğim ne zamandır sorucam unutuyorum sen eşinle ne yaptın son durum ne ?

Canım şu an evde o da. bu hafta geldi. tekrardan deniyoruz bakalım. bu arada davayı geri çekmiyorum ama. Çarşamba günü ilk durulşma( ama o ertelenmiş olacak böylece, bi dahaki duruşmaya kadar bişeyler netleşmiş olur sanırım. Devam edicez desem de boşanıyoruz desem de şaşırmayın. çünkü ben hep ikilimdeyim. çok soğumuş durumdayım ondan ama çocuklar çok mutlu görünüyo. bakalım zaman bize ne gösterecek,hayırlısı/B]

Meraaal, çok etkisinde kalmışsın cumartesinin :) Biz Öznur'la buluşucaz artık bu hafta sanırsam...

galibakaydirigubbakcemile3 Öznurla buluşabileceğine inanıyo musunsempatiksalakcinni

bizim kakamızda koyu ama 2-3 günde bir yapıyoruz ve zorlanıyoruz teyzeleri. Birde dotor bu ay öyle bir menü verdi ki neredeyse hiç anne sütü yok. Sabah bulamaç şeklinde bir kahvaltı. Sonra çorba, sonra yoğurt, sonra muhallebi zaten muhallebiyi sevmemişti diğer çeşitleri dene diyor. Bu arada esin bu ay 600 gr almış. Ben pek doktoru dinleme niyetinde değilim. Bu çocuk ne ara anne sütü alacak.

Bu arada bir kötü haberim var kendi adıma; iş yerimden ihtar aldım işten çıkarılma ihtimalim var. Nisan'a kadar dayan ev ödememiz bitsin sonra istersen işten çık demişti eşim ama benim dayanmama bakmayacak onlar çıkaracak korkarım ki. Moralim bozuk.

Şimdi de aradılar iş göndermişler akşama kadar yapacakmışım ne şerefsizler bir hafta boyunca yatıyorlar süt iznimde bana iş gönderiyorlar evden o işi yapacakmışım.

Bu arda esin emekliyor. Patır patır gidiyor. Henüz bizimde dişimiz yok.

ben oğluşumu doyurup geleyim foto yüklemeyi deniycem yine belki busefer olurkaydirigubbakcemile3 ay ne beceriksizim

canım yaa biz hemen gelelim bence bu tombiki yemek için... o bal dudakları saklamış ama ısırsın teyzesi totosundan :):):) maşşalahh..

canım büyüsün eymen paşa... evliliğiniz içinse mevlam hayırlısını versin inşalalh... sizin ve çocuklarınız için hayırlı kararlar nasip etsin mevlam...

geçmiş olsun canım..

artık eşimin kokuyu duyduğu anda koştura koştura bana getireceği kadar fena bir halde )::):) önceden kızımın altını bile ben değiştiriyorum diye övünür dururdu şimdi perişan halde :):): )

canım hem çok geçmiş olsun hemde 3. inci hayırlı olsun... :teytey:

Ayfercim çok çok geçmiş olsun Hilal'ime, inşallah diğer dişi daha rahat çıkarır, hayırlı olsun 3. incisi... Valla bu anlattıklarından sonra gelmediğine sevindim nerdeyse, o haliyle perişan olurdu yollarda Hilalcik...

Yazgı da çekmiş ama az... Ben niye çekmemişim, çünkü Doruk kucağımdan hemen hemen hiç inmedi :)

Oyy kıyamam o güzel kuzuya, çok geçmiş olsun...

Meral, hakkınızda hayırlısı olsun.
İnanıyorum, azmettik, buluşacaz :)

Esrin, üzüldüm. İhtar verme nedeni nedir peki? Yani biz biliyoruz da, onlar ne diyorlar? Ahh şerefsizler...

Bu arada, naçizane, muhallebi çeşitlerini vermesen bile, diğer gıdaları az az ver istersen, bildiğim kadarıyla artık onlara da ihtiyaçları var...

canım sen şimdi idare süt izni felan arama bari madem ev ödemeniz var idare et biraz sonunda nasılsa çıkacaksın inşallah çıkarmazlar sen istemeden..

Sorsak iyi olur aslında, doğum sonrası depolarımız mı bitti acaba...
Bi de benim yatakta debelenecek vaktim de olmuyor, serviste debeleniyorum onun yerine :)

Eymen'in doktor kontrolü ne zaman?
)[/B][/COLOR]

Eymen 20 Mart doğumlu cnm, 20'sinden 20'sine götürdüm hep kontrollere. 5. ayın bitiminde ve 6. ayın bitiminde 7.00 kiloydu. 1 ay hiç kilo almadı diye bu ay için iyi kilo aldırmamız lazım dedi doktor ama pek başarılı olabildiğimizi sanmıyorum malesef(

Geçmiş olsun cnm, keşke gelebilseydin ama bidahakine inş.

Yemiyo tatlım yaa, biz hala kase hesabı yapmıyoruz, çaykaşığı hesabıyla gidiyoruz. 5 çay kaşığı yediyse neyse kardır diyorum, 10 çay kaşığında mutlu oluyorumboshayallersmile

kaydirigubbakcemile2

ayyy keske olsaydı dımı meralcım, ne kadar guzel olurduu, hep gelır gıderdıkk sempatiksalakcinni
oyle bısı olsa sıkılırdın benden kesın aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Ben senin gibi şekerden bıkar mıyımolumunekankayizsmile keşke olsaydı cidden

Maşallah sana bebeğim, çok tatlısın

E Meral normal değil mi gece en az 15 kez kalktım diyorsun aslında hiç yatmamışsın ki sabah enerjik güle oynaya kalkasın, sorun sen de değil Eymen psikosunda kaydirigubbakcemile2 ayrıca sana bişey diyim mi fotolara göre bu çocuk hiç diğerlerinden zayıf durmuyor ki demek ki sütün besleyici, hem tok tutuyor hem büyütüyor, aç olan çocuğu yerinde bile zaptedemezsin ağlamaktan helak olur, emzirmemeyi dene bakalım 1 gün boyunca napıcak?
Bir de fotolara bakınca dedim ki hey büyük allahım hepsi 7 aylık ve hepsi hemen hemen aynı boyutlarda, nasıl bu kadar muhteşem düzenli oluyor herşey di mi :Saruboceq:
[/QUOTE]

Evet çok geri görünmedi benim de gözüme aslında ama daha yavaş yavaş açarlar arayı zaten cnm. benimki böyle devam ederse Allah muhafaza gelecek buluşmaya da aynı ebatlarda katılabilirizlmaz: Cnm zaten doymadığı için bu kadar sık kalkıyor aslında. Ama inatla da yemiyor işte(

Geçmiş olsun cnm Esine de
Ben de 1-2 foto çektim ama hemen hemen aynı fotolar olduğu için eklemedim cnm

hımm, geçmiş olsun kuzuya. Benim de sizinle gelme ihtimalim vardı. bugün arayacaktı beni demek hastalanmış yavrum. hava değişimi etkiledi belki

ben de Merve'nin günahını aldım, senmişsin o beceriksz:))

Ne demeli bilmiyorum ki, belki de daha iyi bir iş bulma fırsatın olur Esrin'cim yaa, bunlar sana kafayı fena takmış durumdalar

günaydın doktora gittik geldi korktuğum her zamanki gibi başıma geldi
oğluşumunda boğazları şişmiş zaten bu gece öksürmeyede başladı nasıl köhür köhür öksürüyor :gitme:

dokoturumuz bir öksürük şurubu yazdı bir de serum fizyol.. onu zaten kullanıyordum halsiz olursa ve ya ateşi olursa calpol ver dedi.. cumaya kadar öksürük geçmezse gel dedi inşallah geçer

bende aynı durumdayım işte böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…