- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.761
kızlar bişey sorcam size bebişlerinizin kakasının kıvamı nasılkaydirigubbakcemile3 eskisi gibi sıvı değil bizimkisi,büyük adam kakası gibi, sert değil ama. normalmi, ek gıda sonrası kabızlık olmuştu bi-iki hafta şimdi sıkıntısı yok ama bi soriim dedimbilmiyorumkismile
biz daha diş çıkarmadık ama yapacağımı sanmıyorum yaa
Bilemiyorum ki, acaba öyle yapmak lazım. çok sıkıldım ama bu durumdan. Uyanınca şöyle yüzümde tebessümle gerinmek istiyorum ama ne mümkün( en az yarım saat yatakta beş karış suratla yatmaya devam ediyorum sonra da zar zor kalkıyorum
Doktora mı sormalı acaba bu durumu??
Eymen de iyi bebeğim sağol. Gece yine abartısız 15 kez uyanmıştır ama sadece emip yatıyordu neyse ki, sabah kahvaltısından tek kaşık bile almadı. Klasik Eymen işte. Yaa ben onu tartmaya çok korkuyorum. ne zamandır bi tartayım diyorum ama bu ayki iştahsızlık sonrası cesaret edemiyorum bi türlü.eyvahedigeldismile
Demir nasıl cnm?? tamamen atlattı mı?
Bosver kız peşinde koşuyos bizde bis n durmuyo nerede tehlike varsa bizim ki oradaaklinialirimsmile
valla canım, demirin ki de katılastı, cok katı dııl ama katı, bıde gunde en az 3 kere yapıyor valla kaydirigubbakcemile3kızlar bişey sorcam size bebişlerinizin kakasının kıvamı nasılkaydirigubbakcemile3 eskisi gibi sıvı değil bizimkisi,büyük adam kakası gibi, sert değil ama. normalmi, ek gıda sonrası kabızlık olmuştu bi-iki hafta şimdi sıkıntısı yok ama bi soriim dedimbilmiyorumkismile
canım benım, 3. dısınız hayırlı olsun ...Günaydın anneler ve İyi haftalar;
Öncelikle Burcu seni arayamadım eve gider gitmez misafir akınına uğradım üstüne birde Hilal hastalandı Ateşi yükseldi 3.dişimiz çıkıyordu ve Cuma gecesi Cumartesi ve Pazar da öğleden sonraya kadar nöbet tuttum çok yorgunum ve bir okadar da hep aklımdaydınız((
Gelememek yollarda mahvolmakta vardı Allahtan kızım iyi artık 3.ncü incimizde var çok huysuzdu yemiyor hep emmek istedi kucaktan inmedi bıraktığım an başlıyordu ağlamaya babasına bile gitmedi tuvalete gidicem gidemiyordum 1 saat uyuyunca hep işimi yaptım kalkınca başlıyorduk tekrardan ağlıyor ,burnu akıyor mız mız dı.
Eşimle daha dün konuşmaya başladım sonradan ona da hak verdim hava soğuk birde dişte çıkınca nasıl giderdim diye....
Hepiniz ve bebekler çok güzel çıkmışsınız orada olamayınca Hilalde ateşlenince resmen oturdum ağladım.Artık birdaha ki sefere diyeyim ne yapayım.Yazgı-Esin sizleri görememek te üzdü kalktınız nerelerden geldiniz ama Burcu da yazmış trafik felaket diye ....
Resimlere bakayım yine dönerim geçmişe bakamıyorum umarım fazla bişey kaçırmamışımdır
Sadece anne sütü aldığı zamanki gibi değil kakası, daha kıvamlı. Hatta bazen top top bile oluyor, rengi de değişkenlik gösteriyor. Bazen günde bir kere, bazen 5 kere yapıyor. Yediklerindendir dedi doktorumuz.
Ek gıdaya geçince hafif katı olurmuş bizimkide bir süredir öyle.Hele o kan damlasıyla birleşince yemyeşil bir şey oluyor...
benimki pek bişey yemediği için heralde hafif katı.eskisinden çok farklılaşmadı.
sizde işe yarmasına sevindim ... damla işe yarmayacak gibi ama doktor 10 gün verdi cumartesiden buna yana kullanıyorum geçmezse deneyeceğiz.. inşallah ona bile gerek kalmaz...
evet canım bakalım bir kaç tane tur firmasına mail attım gzel turlar var cevap bekliyorum bugün yarın bilgi verirler eşimle kesinleştirirz :):))) bakarsın bizde urfada bir buluşma yaparız senle ve facede paylaşırız :):):)))
slm kızlar cumartesi doktordan sonra handeye gitmek niyetindeydim ancak Esin öyle bir patırdı kopardı ki eve döndüm. Sonrada burnu öylr bir akmaya başladı ki iyi ki gitmemişim dedim. Diğer ufaklıkları da riske etmemek en iyisi oldu.
Fotolar çok güzeldi Sümeyra ve Hasret dışında foto çeken var mıydı ben sadece ikisini gördüm.
opuyorumnanaktan mis gibi kokuyo yaa niye ööle diyonkikaydirigubbakcemile3Kerem in de öyle hatta midemi bulandırıyor artık kokusu ve kıvamı benneyaptımki
geçmiş olsun inşallah geçer bian önce.demır de ıyı yurutecte kosturuyor, burnu hala tıkalı, tonimer aldık ınsallah ıse yarar :lepi:
valla canım, demirin ki de katılastı, cok katı dııl ama katı, bıde gunde en az 3 kere yapıyor valla kaydirigubbakcemile3
canım bekledım seni, neyse obur gorusmeye gelırsın artık olumunekankayizsmile
ben video yukledım 3 tane cok komıkler ızle ıstersen sempatiksalakcinni
meralciğim ne zamandır sorucam unutuyorum sen eşinle ne yaptın son durum ne ?
Meraaal, çok etkisinde kalmışsın cumartesinin :) Biz Öznur'la buluşucaz artık bu hafta sanırsam...
foto yollamaya çalışıyom ama kocaman çıkıyo niye olmuyo ki
mrl81 Eymen'e banyo yaptırıp uyuttum, uyusun da büyüsün inş. biraz:))
Canım şu an evde o da. bu hafta geldi. tekrardan deniyoruz bakalım. bu arada davayı geri çekmiyorum ama. Çarşamba günü ilk durulşma( ama o ertelenmiş olacak böylece, bi dahaki duruşmaya kadar bişeyler netleşmiş olur sanırım. Devam edicez desem de boşanıyoruz desem de şaşırmayın. çünkü ben hep ikilimdeyim. çok soğumuş durumdayım ondan ama çocuklar çok mutlu görünüyo. bakalım zaman bize ne gösterecek,hayırlısı/B]
taburcu kullanıcısından alıntı
slm kızlar cumartesi doktordan sonra handeye gitmek niyetindeydim ancak Esin öyle bir patırdı kopardı ki eve döndüm. Sonrada burnu öylr bir akmaya başladı ki iyi ki gitmemişim dedim. Diğer ufaklıkları da riske etmemek en iyisi oldu.
Fotolar çok güzeldi Sümeyra ve Hasret dışında foto çeken var mıydı ben sadece ikisini gördüm.
gulsan38 kullanıcısından alıntı
kızlar bişey sorcam size bebişlerinizin kakasının kıvamı nasıl eskisi gibi sıvı değil bizimkisi,büyük adam kakası gibi, sert değil ama. normalmi, ek gıda sonrası kabızlık olmuştu bi-iki hafta şimdi sıkıntısı yok ama bi soriim dedim
pancuben kullanıcısından alıntı
Günaydın anneler ve İyi haftalar;
Öncelikle Burcu seni arayamadım eve gider gitmez misafir akınına uğradım üstüne birde Hilal hastalandı Ateşi yükseldi 3.dişimiz çıkıyordu ve Cuma gecesi Cumartesi ve Pazar da öğleden sonraya kadar nöbet tuttum çok yorgunum ve bir okadar da hep aklımdaydınız((
Gelememek yollarda mahvolmakta vardı Allahtan kızım iyi artık 3.ncü incimizde var çok huysuzdu yemiyor hep emmek istedi kucaktan inmedi bıraktığım an başlıyordu ağlamaya babasına bile gitmedi tuvalete gidicem gidemiyordum 1 saat uyuyunca hep işimi yaptım kalkınca başlıyorduk tekrardan ağlıyor ,burnu akıyor mız mız dı.
Eşimle daha dün konuşmaya başladım sonradan ona da hak verdim hava soğuk birde dişte çıkınca nasıl giderdim diye....
Hepiniz ve bebekler çok güzel çıkmışsınız orada olamayınca Hilalde ateşlenince resmen oturdum ağladım.Artık birdaha ki sefere diyeyim ne yapayım.Yazgı-Esin sizleri görememek te üzdü kalktınız nerelerden geldiniz ama Burcu da yazmış trafik felaket diye ....
Resimlere bakayım yine dönerim geçmişe bakamıyorum umarım fazla bişey kaçırmamışımdır
kızlar bugun esınle bulusup alısverıse cıkıcaktık fakat sabah aradı oglusu hastalanmısss yanı tam hastalanmamısta, gece hıc uyumamıs cok huysuzlasmıs, ve hıc yemek yememıs 12 saat falan, doktora goturecketı, haber aldıgımda sızı de haberdar ederım...
gecmıs olsun kuzucuga yaa :sinifsinif:
Eymen'e banyo yaptırıp uyuttum, uyusun da büyüsün inş. biraz:))
Canım şu an evde o da. bu hafta geldi. tekrardan deniyoruz bakalım. bu arada davayı geri çekmiyorum ama. Çarşamba günü ilk durulşma( ama o ertelenmiş olacak böylece, bi dahaki duruşmaya kadar bişeyler netleşmiş olur sanırım. Devam edicez desem de boşanıyoruz desem de şaşırmayın. çünkü ben hep ikilimdeyim. çok soğumuş durumdayım ondan ama çocuklar çok mutlu görünüyo. bakalım zaman bize ne gösterecek,hayırlısı/B]
galibakaydirigubbakcemile3 Öznurla buluşabileceğine inanıyo musunsempatiksalakcinni
bizim kakamızda koyu ama 2-3 günde bir yapıyoruz ve zorlanıyoruz teyzeleri. Birde dotor bu ay öyle bir menü verdi ki neredeyse hiç anne sütü yok. Sabah bulamaç şeklinde bir kahvaltı. Sonra çorba, sonra yoğurt, sonra muhallebi zaten muhallebiyi sevmemişti diğer çeşitleri dene diyor. Bu arada esin bu ay 600 gr almış. Ben pek doktoru dinleme niyetinde değilim. Bu çocuk ne ara anne sütü alacak.
Bu arada bir kötü haberim var kendi adıma; iş yerimden ihtar aldım işten çıkarılma ihtimalim var. Nisan'a kadar dayan ev ödememiz bitsin sonra istersen işten çık demişti eşim ama benim dayanmama bakmayacak onlar çıkaracak korkarım ki. Moralim bozuk.
Şimdi de aradılar iş göndermişler akşama kadar yapacakmışım ne şerefsizler bir hafta boyunca yatıyorlar süt iznimde bana iş gönderiyorlar evden o işi yapacakmışım.
Bu arda esin emekliyor. Patır patır gidiyor. Henüz bizimde dişimiz yok.
bizim kakamızda koyu ama 2-3 günde bir yapıyoruz ve zorlanıyoruz teyzeleri. Birde dotor bu ay öyle bir menü verdi ki neredeyse hiç anne sütü yok. Sabah bulamaç şeklinde bir kahvaltı. Sonra çorba, sonra yoğurt, sonra muhallebi zaten muhallebiyi sevmemişti diğer çeşitleri dene diyor. Bu arada esin bu ay 600 gr almış. Ben pek doktoru dinleme niyetinde değilim. Bu çocuk ne ara anne sütü alacak.
Bu arada bir kötü haberim var kendi adıma; iş yerimden ihtar aldım işten çıkarılma ihtimalim var. Nisan'a kadar dayan ev ödememiz bitsin sonra istersen işten çık demişti eşim ama benim dayanmama bakmayacak onlar çıkaracak korkarım ki. Moralim bozuk.
Şimdi de aradılar iş göndermişler akşama kadar yapacakmışım ne şerefsizler bir hafta boyunca yatıyorlar süt iznimde bana iş gönderiyorlar evden o işi yapacakmışım.
Sorsak iyi olur aslında, doğum sonrası depolarımız mı bitti acaba...
Bi de benim yatakta debelenecek vaktim de olmuyor, serviste debeleniyorum onun yerine :)
Eymen'in doktor kontrolü ne zaman?)[/B][/COLOR]
ya meral seninkide mi yemiyo.çıldırıcam ya.günde bi öğün yiyo.nasıl dayanıyo.insan hiç mi acıkmaz.yemediği için de kilosu çok az ve boyu kısa.çok moralim bozuk
senağlama
benimki pek bişey yemediği için heralde hafif katı.eskisinden çok farklılaşmadı.
kaydirigubbakcemile2
ayyy keske olsaydı dımı meralcım, ne kadar guzel olurduu, hep gelır gıderdıkk sempatiksalakcinni
oyle bısı olsa sıkılırdın benden kesın aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Doktora mı sormalı acaba bu durumu??
Eymen de iyi bebeğim sağol. Gece yine abartısız 15 kez uyanmıştır ama sadece emip yatıyordu neyse ki, sabah kahvaltısından tek kaşık bile almadı. Klasik Eymen işte. Yaa ben onu tartmaya çok korkuyorum. ne zamandır bi tartayım diyorum ama bu ayki iştahsızlık sonrası cesaret edemiyorum bi türlü.eyvahedigeldismile
Demir nasıl cnm?? tamamen atlattı mı?
kızlar bugun esınle bulusup alısverıse cıkıcaktık fakat sabah aradı oglusu hastalanmısss yanı tam hastalanmamısta, gece hıc uyumamıs cok huysuzlasmıs, ve hıc yemek yememıs 12 saat falan, doktora goturecketı, haber aldıgımda sızı de haberdar ederım...
gecmıs olsun kuzucuga yaa :sinifsinif:
foto yollamaya çalışıyom ama kocaman çıkıyo niye olmuyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?