2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmi olsun cnm ikinize de, kıyamam ona. Çabuk atlatırsınız inş.

güzel hafta diliyorum,
çalışanlara Allah kolaylık versin.
evde olaNlarada sabır.
okadar alıntı yaptım yazdım net kopmuş.
bugün temizlikl günü dün yaptım ama yine aynı vaziyete döndü,
ara ara bakarım sizlere.
merve teşekkürler.benim açık resmimi kim eklediyse bir zahmet silermisiniz:
ayfer 3. dişiniz hayırlı olsun.birdahaki buluşmada senide istiyoruz inşallah.
çok atladıgım var aklıma gelmiyo kızlar
hasta olan kuzulara geçmiş olsun..

Evet çok geri görünmedi benim de gözüme aslında ama daha yavaş yavaş açarlar arayı zaten cnm. benimki böyle devam ederse Allah muhafaza gelecek buluşmaya da aynı ebatlarda katılabilirizlmaz: Cnm zaten doymadığı için bu kadar sık kalkıyor aslında. Ama inatla da yemiyor işte(

Geçmiş olsun cnm Esine de
Ben de 1-2 foto çektim ama hemen hemen aynı fotolar olduğu için eklemedim cnm

hımm, geçmiş olsun kuzuya. Benim de sizinle gelme ihtimalim vardı. bugün arayacaktı beni demek hastalanmış yavrum. hava değişimi etkiledi belki

ben de Merve'nin günahını aldım, senmişsin o beceriksz:))

Ne demeli bilmiyorum ki, belki de daha iyi bir iş bulma fırsatın olur Esrin'cim yaa, bunlar sana kafayı fena takmış durumdalar[/QUOTE]

ooooo aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dmek oleee aklinialirimsmile sende gelecektın aklinialirimsmile
gel o zaman gercege donusturelım esinsiz olarak aklinialirimsmile

Merhaba Hanımlar,
Buluşma fotolarınızı gördüm, hepsi biribirinden güzel, çok sevindim sizin adınıza, buluşup kaynaştınız ne güzel, en çokda masanın üzerindeki pasta-börekler ilgimi çekti, ağzımı sulandırdınız valla, gözüm kaldı, yapmayın böyle şeyler arkadaşlar :)))

İsyanlardayımmm, İklim paçamdan tutuyor, peşimden ayrılmıyor, babasına bile gitmiyor, sürekli benimle olmak istiyor, gece koynumda elimi tutarak ve saçlarımla oynayarak uyumak istiyor, istiyorda istiyor anlayacağınız, komşular sormaya başladı artık, niye bu kadar çok ağlıyor diye, tuvalete gidemez oldum, yanından hiç ayrılamıyorum, odada bırakıp başka bir odaya yada mutfağa mama hazırlamaya bile gitsem yaygaraya başlıyor, çıldırma noktasındayım, iş hayatına geri dönmek istiyorum, giyinip kuşanıp, kadın olduğumu hissetmek, topluma karışmak istiyorum, param olsa yanıma yardımcı tutacam, o derece bunaldım yani, 1 haftadır çok hastaydım, yeni yeni iyileşiyorum, hasta iken daha da zor oldu benim için, annem yurt dışına gitti, dönmesini dört gözle bekliyorum, o döner dönmez işe başlayacam inşallah..

Geçenlerde bir soru sormıştum ama arada kaynadı sanırım, aranızda Milupanın Gece Devam sütünden kullanan var mı, şu tahıllı olandan hani, uzun süre tok tuttuğu söyleniyor ya, benim kıza hiç işlemedi de, gece 2 saatte bir ayaktayız, 180-210 cc. mama içiyor bana mısın demiyor, sizinkilerde durum nasıl merak ettim.

Amma da yazmışım, hem içim doldu hemde fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabredip okuyanlara şimdiden teşekkürler, hepinizi seviyorum, sevgiler..

Meral inşallah bu ay almıştır diyeceğim ama yemiyor diyorsun. Belki iştah açıcı birşeyler verir bu seferki kontrolünde... Umarım gerek kalmadan güzelce yemeye başlar kuzucuk...

Şurda edebimle çalışıyorum, buluşma planları yapıp kudurtmayın beni burada, zaten aklım sürekli sokakta...

Çok geçmiş olsun Eymen kuzuma... Hemen geçer inşallah...
Sana da geçmiş olsun Pınarcım...

ooooo aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dmek oleee aklinialirimsmile sende gelecektın aklinialirimsmile
gel o zaman gercege donusturelım esinsiz olarak aklinialirimsmile

Senin de mi benim gibi aklın sokakta kaydirigubbakcemile5

Kolay gelsin Yasemincim, iş hayatına alışınca daha bir zor sanırım evde olmak. İklim niye huy değiştirdi acaba öyle, 6. hastalıktan sonra mı oldu ki?

Ben Doruk'a akşam öğünü olarak Milupa'nın Bebek sütlü tahıl karışımını (kaşık maması) yediriyorum. Sonra da emip uyuyor. Gece uyanmaları azaldı, 2-3 kere uyanıyor, onda da bazen emziriyorum, bazen de emzirmeden uyuyor...

geçmiş olsun canım inşallah huysuzluğun sebebi anlaşılır bakarsın diş çıkartır.Allah kavuştursun annen gitmiş .Walla Hilal'in canı isterse yapıyorum az yapıyorum bazen alıyor bazen almıyor hep meme istiyor son 1 aydır.Bizde seni seviyoruz İklim'i öp benim için

Teşekkürler canım zaten resimleri gördükçe duygulandım sizin yanınızda olamamak üzdü ama Hilal iyi olsunda başka bişey istemem..Çok şükür keyfi yerine geldi.

geçmiş olsun canım salgın var artık havadan kapıyoruz maalesef virüsleri

nm bnp09ç.

selam arkadaşlar nihan hasta ama yine de eli klavyede...
hasta derken ateşi var dün akşamdan beri 37.5 in üstünde ama 38i geçmedi hiç...2 kez calpol verdim uyuyamayınca...soyuyorum bir süre sonra ateşi düşüyor üşüyor eli ayağı giydiriyorum anında yine yükseliyor..
biraz hapşırık var ama burun akıntısı ya da öksürük yok...
şuan gövdesi soğuk ama kafası boynu koltuk altı çok sıcak...ishal gibi yaptı şimdi kakasını kucağımda...benden grip mi bulaştı yksa dişten midir.38i geçmiyor ateşi ama doktora götüreyim değil mi?

Akşama ne yemek yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok, aslında hiç yapasım da yok( Adam evde olmsa ne güzel yapmazdım işte, acaba arayıp ben denemekten vazgeçtim artık eve gelme mi desem sırf yemek yapmamak içinsempatiksalakcinni

Canım Minoset bebekler için ateş düşürücü çok iyi geldi Hilal'e tavsiye ederim...Geçmiş olsun bu arada

Burcu ve Ayfer, sağolun kızlar, evet 6. hastalıktan sonra huy değiştirdi İklim, umarım diş çıkaracaktırda ondandır bütün bu eziyet, yoksa kafayı sıyıracam az kaldı..

İş hayatının yoğun temposundan sonra bu kadar uzun süre evde olmak sıktı beni, nerdeyse 1 yıldır evdeyim..

geçmiş olsun cnm inş. önemli bişey değildir ama senden kapmış olabilir sonuçta ne olur ne olmaz diye götür bence. sen toparlandın mı peki?

başka bi gün dönüştürürüz mutlaka:)) bugün geç oldu, benim büyük oğlan 5'te evde oluyo(

canım benım tamam , ama goruselım bak ıkımızde evdeyız dısarda bulusmasakta bırbırımıze gıdıp gelırız, aslında uzak dıılız yakın sayılırız zemuszemus

bu arda o gunku konusmamızdan sonra kocama yakınlasaayım dedım gece demırı uyuttuktan sonra yanına gırdım tam yaramazlık yapmaya baslıyorduk ki demir uyandı bu seferde yarım kaldı kaydirigubbakcemile3
bi sekilde bi engel cıkıyor mutlaka kaydirigubbakcemile3 dun yine deli gibi kavga ettik, sonra gelmiş gonlumu almaya calısıyor bu adamın dengesızlıgı delırtecek benı yaa :umursamaz:
en

canım benım yaa bende ısten ayrıldım bazen o kadar dellenıyorum ki anlatamam sempatiksalakcinni ama yıne de oglusumla olmak huzur verrıyo rbana ama ben ıse gerı donmeyı dusunuyorum valla , ekonomık ozgurlugum ıcın guclubacismile
bu araada o mamayı bılmıyordum eger ole bısı varsa bende alayım, demır gecelerı 1 kere falan uyanıyor onda da sut verıp uyutuyorum yıne

valla burcucum gozum dısardaydı, annemın tükkanı var bakırkoyde cıktım dısarı onun ordayım sımdı kaydirigubbakcemile3
demır cok mutlu oldu dısarı cıktık dıye, yavrumu alıstırdım hergun gezmeye 1 haftadır cıkmıyordu bugun hosuna gıttı, dunde cıktık ama dun cok agladı lmaz:
heralde tülkkanı ozlemısss kaydirigubbakcemile3

Canım haklısın, ben normalde hep evde olmama rağmen çok bunalmaya başladım artık. insanın uğraştığı tek şeyin bebek olması çok zor,yorucu bir durum cidden. hiç diş yok mu sizde de henüz?

ben de iyi sayılmam ama ayakta durabiliyorum hastane yakın götürebilirim.
3e10kala ya aldım randevu acil bi durum yok şu an ama huysuzlanmaya başladı...gidene kadar şurup vermeyeyim değil mi? minoset var ama...

Oyy çok geçmiş olsun benim kibar kuzuma...
Valla ben olsam götürürüm, ateşten korkarım ben...

klava:

Doğru, sen izne erken çıkmıştın :)
Olsun, bi daha hiç bu kadar ara veremeyeceksin, öyle düşün, keyfini çıkar son günlerin yaw :)

Bana demesi kolay tabi

Ne konuştunuz o gün benden sonra be alsanaalsanasmile En önemli kısımları kaçırdım desenize kaydirigubbakcemile3

Benim evde olduğum her an öyle. Doruk'u bütün yaz her gün dışarı çıkardığım için o da sıkılıyor. Geçen hafta boyunca hiç çıkaramamıştım, dün sevindirik oldu resmen çıkınca :)

Evet cnm görüşelim inş.

Bak sen şu Demir sıpasının yaptığına:1rolleyes: yılmak yok yola devamsempatiksalakcinni
Ya sizin kavgalarınızın neden çıkıyor? Demir kaynaklı mı kavga ediyosunuz?

Kızlar bişi sorcam,Kerem in 6 aylık kontrolünde tek dişi vardı ve doktor dedi ki 15 gün içinde üst dişler de geliyor ama Kerem bu kontrolden 3 hafta sonra yine alttan diş çıkardı üstlerden hala tık yok, bu olay doktorun güvenilirliğini yitirmeme sebep oldu, yani sanki bi dişi bile bilemedi acaba iyi doktor değil mi diye? saçmalıyor da olabilirim ama siz olsanız ne düşünürdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…