2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

VALLAHIDE BILLAHIDE GELIYORUM BU SEFER HIC BI ENGEL YOK ALLAHIN IZNIYLE :lepi:
YALNIZ BEN KANGURUYLA GETIRECEGIM DOGUHANI.MALUM PUSETI HALA GELMEDI.
CEVAHIRDE GIDECEGIMIZ CAFE YADA HERNERESIYSE MAMA SANDALYESI VS BULABILIRIZ DEGIL MI ?

KOCISIM BESIKTAS PORTO MACINI IZLIO.STRES YAPTI KIZDI.GITTIM DEDIMKI ASKIM SPERM SAYIN DUSER STRES YAPMA OGLUSUMA KARDES GEREK aklinialirimsmile DARMADAGIN OLDU ADAMCAGIZ kaydirigubbakcemile3

Sizin işiniz gücünüz yok mu yahu, niye buluşup duruyorsunuz? Çatlıycam ben kıskançlıktan.

Hasretcim bebeği dünyaya getirmeye karar vermişsin anladığım kadarıyla, gözün aydın diyeyim ozaman tekrar, sağlıkla gelsin yavrumuz.

Jalecim size de hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb'im.

Yazgıcım geç oldu ama halana da çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Atladğım çok arkadaşım var muhtemelen ama geçmişi bile okuyamıyorum artık. Kusuruma bakmayın n'olur. Umarım her şey yolundadır. Yakında unutursunuz da siz beni :)))

İyi geceler herkese...

geçmişe tam bakamadım doğrusu ama gördüklerimi yanıtliyim

tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler öncelikle

Aylincim ben antikadirtuğcuyum cnm, hiç inanmıyorum adamın dediklerine. test sonuçları direkt doktorun bilgisayarına düşüyo, elimde yok cnm

Öznur elbette çok kızdım, adama epey söylendim. 2 gün boyunca aradım sonucu öğrenmek için, bi türlü adam müsait olmayınca sekretere o halde sen sonucu öğren beni ara dedim. o da böyle bi iş yapmış. ne olacak şimdi, nasıl iş bu diye bağırdım adama. adam da bi daha direkt cebimden arayın beni, o an müsait olmasam da sonra ben size dönerim falan filan dedi. ama bi daha diye bişi olmayacak tabi. zaten sevmiyodum adamı daha da hayatta gitmem

Nimet geliyon mu? 12'de ana giriş kapısında buluşuyoruz

Miral efendı sen benım soruma cevap ver heleeeeeeeee

12'de ana girişte buluşuyoruz cnm. nerede takılacağımızı konuşmadık hiç, bebe sandalyesi olan bi yerde otururuz biz de. ay hala inanmıyorum ama geleceğine, yarın gene son dakka golü atcan gibime geliyo. hadi bakalım hayrlısı

bence de yaaaaaaaaaaa ne bu böyle nispet yapar gibi buluşmayın kardeşim...bi tarafımız şişti valla...sırf bu yüzden seneye İstanbul'a tayin isticemmmmmm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…