2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Diş konusunda bizim kızda da tık yok :) Sizde de durum tersiymiş. Koca kişisi istememiş. Hasret'in koca istiyor kendi istemiyor.

Ben eline ekmek veriyorum, emip atıyor. Bazen domates salatalık parcası yuttuğu oluyor ama pırasa kemiriyordu 2 gün önce yapıştı boğazına küçük bir parça öğürdü öğürdü kustu.

Son düzenleme:
sağlıkçıların daha dikkatli olması gerekiyo yaa.. insan hayatı sonuçta.. ne yazıkki çevremde sağlıkçıların ihmali yüzünden çok zor durumda kalan insanlar var.. özellikle devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında insanlara çok kötü davranılıyo ve yanlış yönlendiriliyor.. salı günü eşim çalıştığı için oğlumu yakın die sağlık ocağına götürdüm.. dr muayene etti ve boğazlarında iltahap var die antibiyotikli bir şurup verdi.. antibiyotikli üstelik de elerji yapma olasılığı olan bir şurubu test yapmadan yazdı.. ben hiç kullanmadan kendi dr una götürdüm oğlumu.. kendi dr u muayene ettikten sonra gribal enfeksiyon dedi iltahap olmadığını söyledi ve antibiyotiklik bir durum yok neden yazdı ki falan dedi.. düşünsenize ya benim yerimde başka birisi olsaydı ve özel dr a gidemeden o şurubu bebeğine kullansaydı.. y bebeğin alerji i olsaydı Allahım düşünmek bile istemiyorum ama sağlık ocaklarını yine kınadımklava:

Takip ettiğim mail grupta ciddi alerjileri olan bebekler var ölüme bile yol açabiliyormuş. Bu büyük sorumsuzluk. Antibiyotiği de bir çok doktor şeker dağıtır gibi dağıtıyor Rabbim korusun.

Takip ettiğim mail grupta ciddi alerjileri olan bebekler var ölüme bile yol açabiliyormuş. Bu büyük sorumsuzluk. Antibiyotiği de bir çok doktor şeker dağıtır gibi dağıtıyor Rabbim korusun.

evet canım.. onlara binde bir olucak bi durum gibi gelio ama hayat sonuçta yaa.. bu sorumsuzluğu nasıl yapabiliolar anlamıyorum.. hiç vijdan kalmamış.. salla başı al maaşı istiyolar sanırım..işini sevmiosan yapma kardeşim..alsanaalsanasmile

Hep ilaç firmalarından para yedikleri için, ben de sağlık ocağına sadece kilo boy ölçtürmek için götürürüm Kerem i onda bile genelde fazla söylüyorlar, geçen ay aşısında ben işteydim kayınvalidemle görümcem götürdü niye anne sütü vermiyosunuz mama veriyosunuz diye kızmış, annesi işten gelip emzirsin ya da bu çocuğu annesinin yanına emzirmeye götürün demiş, sanki herkes kendisi gibi şehir içinde evine 2 adımlık yerde çalışıyor, kendi doktorumuzda bi keresinde boğazlarında iltihap başlamış dedi şak ilaç yazdı almadım kendiliğinden geçti, iltihap olsa kendiliğinden geçer mi? bilemiyorum valla durumlar karışık

ya ben de istiyorum şu tikırlardan ama nasıl yapcam ingilizcem de yok türkçe bir site de söylesenize

bakalım canım henüz belli değil, ben isteyemiyorum açıkcası -leriçok fazla +lar yok denecek kadar az!
cengiz aldırmamı hiç istemiyor, bakalım ne olacak..

e biz gidebilioruz özele çok şükür.. gidemeyenler napıcak peki onların bebekleri nolucak.. çok üzülüyorum valla inş. en kısa zamanda değişir ve insan hayatı ucuz olmaktan çıkar

uff ya yollarda pet su satan bi adam war günde 2,3 kez gelip su alıyor burdan we dükknın içini leşşş gibi bir kokutup gidiyo kusucam yaaa
leş gibi kokuyo ya artık kaç tane içiyosa we tabi her geldiğinde poşetin içinde birası sarılı duruyo(((

Su satıp aldığı üç kuruşu da biraya mı yatırıyor o da iyimiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…