- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.761
tatil güzel ama çokkkkk yorucuydu cnm pestilim çıktı ama bizim oğlanın dişi çıkamadı bi türlü..
Amanınnnn hasrett beni duyuyosan gızzz sakın aldırma çok günahh sonra çok pişman olursun..Bak benimki doğukanı çok aldıralım diye inatlaşmıştı ne kavgalar etmiştik canıma okumuştu ama direndim ahanda mis gibi bebişim var şimdi çok mutluyum..
Jalecim seninki de hayırlı olsun
Ben katı gıda konusunda çok korkağım, biraz pütürlü bıraksam acaba yutamayacak mı diye tekrar blenderdan geçiriyorum, dün mandalina yediriyordum birden koca bi parça kopardı, elimi ağzına daldırıyordum ki baktım yuttu ama benim elim ayağım titredi
sağlıkçıların daha dikkatli olması gerekiyo yaa.. insan hayatı sonuçta.. ne yazıkki çevremde sağlıkçıların ihmali yüzünden çok zor durumda kalan insanlar var.. özellikle devlet hastanelerinde sağlık ocaklarında insanlara çok kötü davranılıyo ve yanlış yönlendiriliyor.. salı günü eşim çalıştığı için oğlumu yakın die sağlık ocağına götürdüm.. dr muayene etti ve boğazlarında iltahap var die antibiyotikli bir şurup verdi.. antibiyotikli üstelik de elerji yapma olasılığı olan bir şurubu test yapmadan yazdı.. ben hiç kullanmadan kendi dr una götürdüm oğlumu.. kendi dr u muayene ettikten sonra gribal enfeksiyon dedi iltahap olmadığını söyledi ve antibiyotiklik bir durum yok neden yazdı ki falan dedi.. düşünsenize ya benim yerimde başka birisi olsaydı ve özel dr a gidemeden o şurubu bebeğine kullansaydı.. y bebeğin alerji i olsaydı Allahım düşünmek bile istemiyorumama sağlık ocaklarını yine kınadım klava:
Takip ettiğim mail grupta ciddi alerjileri olan bebekler var ölüme bile yol açabiliyormuş. Bu büyük sorumsuzluk. Antibiyotiği de bir çok doktor şeker dağıtır gibi dağıtıyor Rabbim korusun.
kızlar unnado diye bi bebek alışveriş sitesi var bana mail atın size davetiye yollayım orada güzel ürünler oluyo
ya pütürlü gıdaya geçtiniz mi benim cadı pilav yemeye başladı yaa eline ne alırsa kemire kemire yiyo bizimle kahvaltı yapıyoo[/QU
o siteye bende bakmak istiyorum
ya ben de istiyorum şu tikırlardan ama nasıl yapcam ingilizcem de yok türkçe bir site de söylesenize
tatil güzel ama çokkkkk yorucuydu cnm pestilim çıktı ama bizim oğlanın dişi çıkamadı bi türlü..
Amanınnnn hasrett beni duyuyosan gızzz sakın aldırma çok günahh sonra çok pişman olursun..Bak benimki doğukanı çok aldıralım diye inatlaşmıştı ne kavgalar etmiştik canıma okumuştu ama direndim ahanda mis gibi bebişim var şimdi çok mutluyum..
Jalecim seninki de hayırlı olsun
Hep ilaç firmalarından para yedikleri için, ben de sağlık ocağına sadece kilo boy ölçtürmek için götürürüm Kerem i onda bile genelde fazla söylüyorlar, geçen ay aşısında ben işteydim kayınvalidemle görümcem götürdü niye anne sütü vermiyosunuz mama veriyosunuz diye kızmış, annesi işten gelip emzirsin ya da bu çocuğu annesinin yanına emzirmeye götürün demiş, sanki herkes kendisi gibi şehir içinde evine 2 adımlık yerde çalışıyor, kendi doktorumuzda bi keresinde boğazlarında iltihap başlamış dedi şak ilaç yazdı almadım kendiliğinden geçti, iltihap olsa kendiliğinden geçer mi? bilemiyorum valla durumlar karışık
kızlar unnado diye bi bebek alışveriş sitesi var bana mail atın size davetiye yollayım orada güzel ürünler oluyo
ya pütürlü gıdaya geçtiniz mi benim cadı pilav yemeye başladı yaa eline ne alırsa kemire kemire yiyo bizimle kahvaltı yapıyoo[/QU
o siteye bende bakmak istiyorum
mail adresini ver şebnem davetiye göndereyim.
uff ya yollarda pet su satan bi adam war günde 2,3 kez gelip su alıyor burdan we dükknın içini leşşş gibi bir kokutup gidiyo kusucam yaaa
leş gibi kokuyo ya artık kaç tane içiyosa we tabi her geldiğinde poşetin içinde birası sarılı duruyo(((
mail adresini ver şebnem davetiye göndereyim.
ben de istiyorum
özelden yazıyorum şimdi adresimi....
ben de istiyorum
özelden yazıyorum şimdi adresimi....
Hanife gönderdim spam klasörüne bakmayıda ihmal etme bazen inbox'a düşmüyor.
sana biz yapalım canım oğlunun doğum tarihini söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?