2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada geçmiş olsun Meralcim üzüldüm tahlil işine bu tür enfeksiyonlar iştahsızlık yapıyor zaten ablamın kzında vardı hiçbir şey yemezdi yavrum şimdi de hep iştahsız...inşallah benim minik yakışıklım düzelir hemen...

yok yokkkkk ben hazırlıgımı bıle yaptım Meral.Allah dan kaza bela olmazsa gelıyorum.
Eymenı Ceryy ı Demır ı mıncıklayacagım :kedi: tabı musade edersenız.

evet cnm buymuş zaten iştahsızlık yapan, öyle dedi doktor 1 ay gecikmeli olarakklava:

keşke gelsen ne güzel olur be Hanifimolumunekankayizsmile

eşim istese çoktan orda olurduk ama istemiyor beyefendi büyükşehirde yaşamak..ben zaten ist. doğdum büyüdüm...iyi kötü bilirim..depremden sonra Trb taşınmıştık...çok özlüyorum evimizi mahallemizi...bu yaz kalacak yer sıkıntısı vardı gelemedim..ama seneye yaza ordayım inşallah...

evet cnm buymuş zaten iştahsızlık yapan, öyle dedi doktor 1 ay gecikmeli olarakklava:

o doktoru evire çevire dövmek istiyorumkötükedihüsoklava:klava:

yok yokkkkk ben hazırlıgımı bıle yaptım Meral.Allah dan kaza bela olmazsa gelıyorum.
Eymenı Ceryy ı Demır ı mıncıklayacagım :kedi: tabı musade edersenız.

hadi bakalım inşallah cnm. Eymeni mıncıklayabilirsin:)) Yağız da olacak sanırım, ben Nimetle karşılaşamadım bi türlü bugün

iyi ya yaza görüşürüz inşallah o zaman
ben de dövmemek için zor tuttum kendimi zaten

[QUOTE=hasret0587;15815541]nimo sen geliomusun nan[/QUOTE]
bir aksilik çıkmazsa inşallah geliyorum cnm...
Kıs anam geldı doguhanla oynuo ıkı cıft laf edelım dıye geldım kımse konusmuo ya
konussanıza
patmagül var gııı reklam aralarında geliyoz..

KOCISIM BESIKTAS PORTO MACINI IZLIO.STRES YAPTI KIZDI.GITTIM DEDIMKI ASKIM SPERM SAYIN DUSER STRES YAPMA OGLUSUMA KARDES GEREK aklinialirimsmile DARMADAGIN OLDU ADAMCAGIZ kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

hee geliyomm...geçen defa çıktıgımız kapıdanmı..?

merhaba kızlarr :)
bugun kuzenıme gıttım o yuzden gıremedım, bahcesehır de oturuyor, otobusle oglusumla gıttım, gıderken zordu baya, ama donuste hic sorun cıkarmadı oglusum uyudu bı guzel...
meralcım gecmısı okuyamadım, ne oldu doktorda, hastamıymıs eymen, kılosu boyu nasıl olmus kuzunun...
yarın kimler geliyor simdi

hoşgeldin cnm. Eymen 300gr almış 7.300 olmuş. geçen ay yaptığımız idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ve bunu yeni öğrendik te ona kızdım cnm
Yarın sen,ben,Nimet,Hasret,Öznur??, belki bi de Nevin uğrar

eet Nimetcim çıktığımız kapı

muhtemelen regl öncesi sendromu:)) yağızın foto da şahane, göz kırpmış gibi sıpa

evetttttttttttttttttttt meral 22 sinde inşallah ondandır
yada bugünkü misafirlerden olabülürmü çocuklar elleriyle kısır yiyo
elleri üstü başı heryer yağ oldu eşyaların hepsini dagıttılar
aman allah ım çöplükten farkı kalmadı.bişeyde diyemiyorum misafir
içime attım sanırım şimdi acısı çıkıyo..
valla adam yanıma yaklaşamıyo içeride çocukla oynuyorlar.

oznur mu gelıyor, gormeden inanmammm guclubacismilekaydirigubbakcemile3
o zaman yarın bekle bizi, cevahirrr bekle bizi diyorummmmmmm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…