- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.801
bence de yaaaaaaaaaaa ne bu böyle nispet yapar gibi buluşmayın kardeşim...bi tarafımız şişti valla...sırf bu yüzden seneye İstanbul'a tayin isticemmmmmm :dilcikar:
12'de ana girişte buluşuyoruz cnm. nerede takılacağımızı konuşmadık hiç, bebe sandalyesi olan bi yerde otururuz biz de. ay hala inanmıyorum ama geleceğine, yarın gene son dakka golü atcan gibime geliyo. hadi bakalım hayrlısı
bu arada geçmiş olsun Meralcim üzüldüm tahlil işine bu tür enfeksiyonlar iştahsızlık yapıyor zaten ablamın kzında vardı hiçbir şey yemezdi yavrum şimdi de hep iştahsız...inşallah benim minik yakışıklım düzelir hemen...
keşke gelsen ne güzel olur be Hanifimolumunekankayizsmile
evet cnm buymuş zaten iştahsızlık yapan, öyle dedi doktor 1 ay gecikmeli olarakklava:
yok yokkkkk ben hazırlıgımı bıle yaptım Meral.Allah dan kaza bela olmazsa gelıyorum.
Eymenı Ceryy ı Demır ı mıncıklayacagım :kedi: tabı musade edersenız.
eşim istese çoktan orda olurduk ama istemiyor beyefendi büyükşehirde yaşamak..ben zaten ist. doğdum büyüdüm...iyi kötü bilirim..depremden sonra Trb taşınmıştık...çok özlüyorum evimizi mahallemizi...bu yaz kalacak yer sıkıntısı vardı gelemedim..ama seneye yaza ordayım inşallah...
o doktoru evire çevire dövmek istiyorumkötükedihüsoklava: klava:
hadi bakalım inşallah cnm. Eymeni mıncıklayabilirsin:)) Yağız da olacak sanırım, ben Nimetle karşılaşamadım bi türlü bugün
iyi ya yaza görüşürüz inşallah o zaman
ben de dövmemek için zor tuttum kendimi zaten
patmagül var gııı reklam aralarında geliyoz..Kıs anam geldı doguhanla oynuo ıkı cıft laf edelım dıye geldım kımse konusmuo ya
konussanıza
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenKOCISIM BESIKTAS PORTO MACINI IZLIO.STRES YAPTI KIZDI.GITTIM DEDIMKI ASKIM SPERM SAYIN DUSER STRES YAPMA OGLUSUMA KARDES GEREK aklinialirimsmile DARMADAGIN OLDU ADAMCAGIZ kaydirigubbakcemile3
geçmişe tam bakamadım doğrusu ama gördüklerimi yanıtliyim
tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler öncelikle
Aylincim ben antikadirtuğcuyum cnm, hiç inanmıyorum adamın dediklerine. test sonuçları direkt doktorun bilgisayarına düşüyo, elimde yok cnm
Öznur elbette çok kızdım, adama epey söylendim. 2 gün boyunca aradım sonucu öğrenmek için, bi türlü adam müsait olmayınca sekretere o halde sen sonucu öğren beni ara dedim. o da böyle bi iş yapmış. ne olacak şimdi, nasıl iş bu diye bağırdım adama. adam da bi daha direkt cebimden arayın beni, o an müsait olmasam da sonra ben size dönerim falan filan dedi. ama bi daha diye bişi olmayacak tabi. zaten sevmiyodum adamı daha da hayatta gitmem
Nimet geliyon mu? 12'de ana giriş kapısında buluşuyoruz
nedenini bilmiyorum ama çok sinirliyimm
yagızı babasına bıraktım sinirden çocukla ilgilenemiyorum..
merhaba kızlarr :)
bugun kuzenıme gıttım o yuzden gıremedım, bahcesehır de oturuyor, otobusle oglusumla gıttım, gıderken zordu baya, ama donuste hic sorun cıkarmadı oglusum uyudu bı guzel...
meralcım gecmısı okuyamadım, ne oldu doktorda, hastamıymıs eymen, kılosu boyu nasıl olmus kuzunun...
yarın kimler geliyor simdi
eet Nimetcim çıktığımız kapı
muhtemelen regl öncesi sendromu:)) yağızın foto da şahane, göz kırpmış gibi sıpa
hoşgeldin cnm. Eymen 300gr almış 7.300 olmuş. geçen ay yaptığımız idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ve bunu yeni öğrendik te ona kızdım cnm
Yarın sen,ben,Nimet,Hasret,Öznur??, belki bi de Nevin uğrar
hoşgeldin cnm. Eymen 300gr almış 7.300 olmuş. geçen ay yaptığımız idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış ve bunu yeni öğrendik te ona kızdım cnm
Yarın sen,ben,Nimet,Hasret,Öznur??, belki bi de Nevin uğrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?