2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bunlar çok güzelmiş .. ya biliyormusun haftasonu e-bebek e jokere gittik seline nıke ve adidasın ayakakbıalrından baktık hiç bir markada bulamadık çünki 12-18 ayda dahil olmuyor ayağı büyük zibidinin.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çarık çoraplar var ya oonalrdan aldık 20-21 numara hep altı tabanlı ayakkabı getirdiler onlar oluyor bende şimdi onalrı almak istemiyorum o yüzden vazgeçtik bir müddet beklemedetyiz ... yürüken alırız dedik... ama bunalra abyıldım altları çok esnekse belki görmeden de alamam nerden bakma imkanımız olur acep ???

Çok geçmiş olsun meralcim..Ya geçen gün aklıma geldi sen eymeni kaç saatte bi besliyosun? Arayı açsan biraz yermi ki?

Canım ben de oraya üyeyim. Orada gördüm araştırdım ABD de ki fiyatlara bakayım dedim.

Alayım mı almayayım mı diye düşünüyorum.

merhaba kızımın küçülen kıyafetkerini satıyorum çoĞu birkez giyildi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın lütfen

hepsi markalı ve temiz

GAP ETEK VE PANÇO ELBİSE, ZARA TAKIMLAR, BİRÇOK PANTALON , GYMBOREE ELBİSELER

TUNİK ELBİSELER HİÇ GİYİLMEMİŞ GİBİ

Hakikaten gerizekalı mı onlar. Nasıl bunu geciktirirler söylemezler. Vah zavallım diliyok ki söylesin sıkıntısını enfeksiyonu çekip duruyor. Enfeksiyon kilo alımınıda engellermiş Meral. İnşallah şimdi antibiyotik sonrasında toparlar.

merhaba kızlar ben geldimmmmm geçmişe çok az bakabildim ve sok gecirdim..hasret hamile mi???

Hoşgeldin Derya. İki hamilemiz var Jale ve Hasret ama Hasret hala kesin kararını vermiş değil doğurup doğurmamak konusunda. Jale çok memnun.

Fatma Joker mağazaları, Kapbula Bebek, Kids Walk Caddebostan, Jujube İstinye Park, Karamela Karum Ankara, Karamela Lara Antalya, Pilli Carrera Kanyon'da varmış ama oralarda fiyatları 89-108 TL arası değişiyor. Unnado diye bir alışveriş sitesi var oarad şu an 49 TL Esin'in ayakları küçük 19 numara giyiyor.

herkese selam arkadaşlar... keyifler nasıl ? benmi bebeğim de bikaç gündür hastaydı ama şükür atlattık sayılır.. doktoru bir şurup verdi 5 gün kullanıcakmışız.. onu içtikten sonra güzelce uyudu yedi mucize gibi bende dinlenmiş oldum :)

jale de mi hamile.. çok sevindim.. Allah ikisinede bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. kısmetleri bol olur inş.. Meral canım çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

zaman zaman her insan sorgular kendini, çok sıkıntılıysan ve evlilik çıkmazda diye düşünüyorsan profesyonel yardım dene son çaredir terketmek özellikle sevdiğini düşünüyorsan

bizimki uzun zamandır kaşkla beslenmeyi reddediyor ekmeği içlerine batırıp sokuyorum ağzına geze geze yiyor elma verdim az önce eline kemirdi kemirdi attı ben büyüdüm diyo aklı sıra

merhaba kızlar ben geldimmmmm geçmişe çok az bakabildim ve sok gecirdim..hasret hamile mi???

biz o krizi atlatıyoz artık benneyaptımki

bizimki de 20-21de ben de çarık alcam olmayacak başka türlü :bbo:

Meral Kadir Tuğcu erkek çocukta idrar yolu enf. olmaz diyor istersen sonuçları bi ona mail at, bu arada benim daha önce okuduğum kaynaklarda da hep id.yol.enf. kızlarda görülür erkeklerde çok nadirdir diyodu, tahlil sende mi baktın mı?

Canım çok geçmiş olsun iyi olur inşallah.

Çoook beğendim özellikle gümüş olanı, unnado yabancı site mi?

Yok türk bebek/çocuklara yönelik alışveriş sitesi. Bazen 70 indirim oluyor. FAcebookta görünen e-mail adresine site için davetiye gönderdim.

Valla senin kızın maşallahı var o zaman bizimkisi ağzıan pütürlü bir şey gelirse kusup öğürüyor. Ama biz nisan bebeği olduğumuz için belki 1 aya toparlarız. Yani inşallah öyle olur.

Hoşgeldinnn tatil nasıldı Derya? Evet Hasret ve Jale hamile, Hasret istemiyor ama doğuracak gibi görünüyor Jale havalara uçtu

tatil güzel ama çokkkkk yorucuydu cnm pestilim çıktı ama bizim oğlanın dişi çıkamadı bi türlü..
Amanınnnn hasrett beni duyuyosan gızzz sakın aldırma çok günahh sonra çok pişman olursun..Bak benimki doğukanı çok aldıralım diye inatlaşmıştı ne kavgalar etmiştik canıma okumuştu ama direndim ahanda mis gibi bebişim var şimdi çok mutluyum..
Jalecim seninki de hayırlı olsun

Ben katı gıda konusunda çok korkağım, biraz pütürlü bıraksam acaba yutamayacak mı diye tekrar blenderdan geçiriyorum, dün mandalina yediriyordum birden koca bi parça kopardı, elimi ağzına daldırıyordum ki baktım yuttu ama benim elim ayağım titredi

canım çok geçmiş olsun adi herifler çok sinirlendim sen anlatınca böyle bi işte çalışıp nası işini ciddiye almazsın umarım bi an önce geçer belki o zaman kilo almı da düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…