- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.741
Ay şunlara bakın bunlar ilk adımlar için, Ama çok esnek tabanmış, çıplak ayakla yürü gibi diyor. Amerika'da üretiliyormuş ama TR de de satılıyor. Hatta bir sitede indirimi var. 1 yaş ve sonrası için alsam mı acaba?
pediped footwear | Soft-Soled Baby Shoes | Infant Toddler Baby Shoes | originals
bi selam verip kaçıcam, işler var, yemek yok
Eymenle kontrolden döndük. 300 gr almış 7.300 olmuş. doktor kilo açığımız olmasa fena sayılmazdı ama bu açığı kapatmalyız dedi. bu arada geöen ay yaptırdığımız idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış, aslında kuzum ondan o kadar huzursuzmuş demek. ama bu gerizekalılar beni telefonda yanlış bilgilendirmişler,hiçbişi demedilerklava: çok fena sinirlerim bozuldu, şimdi antibiyotiğe başlıcam,1 ay sonra, Allahın belaları. resmen paranla rezil oluyorsun
neyse görüşrüz bakalım
kızlar unnado diye bi bebek alışveriş sitesi var bana mail atın size davetiye yollayım orada güzel ürünler oluyo
ya pütürlü gıdaya geçtiniz mi benim cadı pilav yemeye başladı yaa eline ne alırsa kemire kemire yiyo bizimle kahvaltı yapıyoo
Eymenle kontrolden döndük. 300 gr almış 7.300 olmuş. doktor kilo açığımız olmasa fena sayılmazdı ama bu açığı kapatmalyız dedi. bu arada geöen ay yaptırdığımız idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış, aslında kuzum ondan o kadar huzursuzmuş demek. ama bu gerizekalılar beni telefonda yanlış bilgilendirmişler,hiçbişi demedilerklava: çok fena sinirlerim bozuldu, şimdi antibiyotiğe başlıcam,1 ay sonra, Allahın belaları. resmen paranla rezil oluyorsun
neyse görüşrüz bakalım
merhaba kızlar ben geldimmmmm geçmişe çok az bakabildim ve sok gecirdim..hasret hamile mi???
canım bunlar çok güzelmiş .. ya biliyormusun haftasonu e-bebek e jokere gittik seline nıke ve adidasın ayakakbıalrından baktık hiç bir markada bulamadık çünki 12-18 ayda dahil olmuyor ayağı büyük zibidinin.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çarık çoraplar var ya oonalrdan aldık 20-21 numara hep altı tabanlı ayakkabı getirdiler onlar oluyor bende şimdi onalrı almak istemiyorum o yüzden vazgeçtik bir müddet beklemedetyiz ... yürüken alırız dedik... ama bunalra abyıldım altları çok esnekse belki görmeden de alamam nerden bakma imkanımız olur acep ???
yaf çok canım sıkıldı bi arkadaşıma rastladım nette bizim ünideki bi grup yurt dışına okumaya gitti kimisi avusturalyaya kimisi ingiltereye amerikaya kanadaya 10 kişi kadardılar bende gidecektim herşeyim hazırdı babam adama ihtiyacım var sudana gelirmisin dedi ok dedim daha maceralı geldi bana bindim gittim hayatımın hatasıymış şimdi anlıyorum bu küçücük şehirde basit bana ait olmayan bi hayatı yaşıyorum hergün sevip sevmediğime emin olmaya çalıştığım bi adamın yanında uyanıyorum tek teselim oğlum ama ona da neyi ne kadar verebildiğim şüpheli üff çok canım sıkıldı yaa
kızlar unnado diye bi bebek alışveriş sitesi var bana mail atın size davetiye yollayım orada güzel ürünler oluyo
ya pütürlü gıdaya geçtiniz mi benim cadı pilav yemeye başladı yaa eline ne alırsa kemire kemire yiyo bizimle kahvaltı yapıyoo
merhaba kızlar ben geldimmmmm geçmişe çok az bakabildim ve sok gecirdim..hasret hamile mi???
canım bunlar çok güzelmiş .. ya biliyormusun haftasonu e-bebek e jokere gittik seline nıke ve adidasın ayakakbıalrından baktık hiç bir markada bulamadık çünki 12-18 ayda dahil olmuyor ayağı büyük zibidinin.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çarık çoraplar var ya oonalrdan aldık 20-21 numara hep altı tabanlı ayakkabı getirdiler onlar oluyor bende şimdi onalrı almak istemiyorum o yüzden vazgeçtik bir müddet beklemedetyiz ... yürüken alırız dedik... ama bunalra abyıldım altları çok esnekse belki görmeden de alamam nerden bakma imkanımız olur acep ???
neyse görüşrüz bakalım
Canım ben de oraya üyeyim. Orada gördüm araştırdım ABD de ki fiyatlara bakayım dedim.
Alayım mı almayayım mı diye düşünüyorum.
herkese selam arkadaşlar... keyifler nasıl ? benmi bebeğim de bikaç gündür hastaydı ama şükür atlattık sayılır.. doktoru bir şurup verdi 5 gün kullanıcakmışız.. onu içtikten sonra güzelce uyudu yedi mucize gibi bende dinlenmiş oldum :)
herkese selam arkadaşlar... keyifler nasıl ? benmi bebeğim de bikaç gündür hastaydı ama şükür atlattık sayılır.. doktoru bir şurup verdi 5 gün kullanıcakmışız.. onu içtikten sonra güzelce uyudu yedi mucize gibi bende dinlenmiş oldum :)
Çoook beğendim özellikle gümüş olanı, unnado yabancı site mi?
Geçmiş olsun :teselli:
Canım çok geçmiş olsun iyi olur inşallah.
teşekkür ederim canım.. iyileşti sayılır çok şükür.. bebişler sağlıklı olsun da yaramaz olsun :) insan çok yıpranıyo hastayken
Hoşgeldinnn tatil nasıldı Derya? Evet Hasret ve Jale hamile, Hasret istemiyor ama doğuracak gibi görünüyor Jale havalara uçtu
neyse görüşrüz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?