2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hande sen nasıl doneceksın ?

canım hıc bılmıyorum, sen nereye donceksın beylıkduzune mı,
bu arada ben multıtabsa yenı basladım, doktor vermedı ben degıstırdııım, fakat 10 damla acd 3 bir pipet multitabs a esit diye biliyorum, emin misin sen, herkes oyle mi veriyor

canim doktoru ile ozellikle konustum ben bu konuyu.1 yasina kadar yarim olcek verecegiz dedi.
1 olcek verme kis Allah korusun bingildagi erkenden kapanir falan.bu acd vs de ileride dislerde kararma yapiyormus.

beylikduzune donecegim ben.

kızlar bisi paylascam akıl verin bana :2:
şimdi, ben eşimin ailesiyle artık konuşmuyorum yani konuşmamaya çalışıyorum, evlendiğimiz günden beri kaynanamın bana yaptıklarından sonra...
eşimde beni anlayışla karşılıyor, herşeyime saygı duyuyor...
Eşimin ailesi izmirde oturuyorlar ve ben artık onlarla görüşmek istemediğim için bize gelmiyorlar. Eşim bayramda İzmir'e gitmek istediğini söyledi, bende gideriz istersen dedim, onlarda görsünler torunlarını dedim ama gelin görünki içim çok kötü, çok huzursuzum, ne onlar beni seviyor ne de ben onları, gitmek istemediğimi eşime yansıtmadım , yansıtmamda.. O da zaten biliyor ve 3 gün kalır döneriz dedi. Ama ben o kadının yüzüne her baktığımda bana yaptıkları geliyor aklıma, nasıl dayanacağım bana akıl verin lütfen..
Bu arada torunları da umurlarında değil, hiç değil, en son haziran da götürmüştüm, umurlarında bile değildi, sadece iki üç kere kucaklaırna alıp agu gugu yaptılar...
Durumları var, herşeyleri var, bebeğe bir çöp bile almıyorlar, apartmanın alt katında bebek mağazası olduğu halde...
offffffffffffffffffffffffffffff akannehir

canim doktoru ile ozellikle konustum ben bu konuyu.1 yasina kadar yarim olcek verecegiz dedi.
1 olcek verme kis Allah korusun bingildagi erkenden kapanir falan.bu acd vs de ileride dislerde kararma yapiyormus.

beylikduzune donecegim ben.

bu konuyu konuştuğumuz iyi oldu aslında, yoksa ben hep bir pipet verecektim...
bu arada demirin bıngıldağı çook geniş, gerçi doktoru biliyor, her hangi bir sorun yok diyor kapanması için 18 aya kadar bekleriz diyor, kız yoksa kapansın bıraz diye bir pipet mi versemm sempatiksalakcinni

ok o zaman kızlar, yarın görüşürüz:)) iyi geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler canım benimmm olumunekankayizsmile

bütün bunlara ragmen sadece eşin istediği için mi gideceksin hande?
beni sewmeyen bebegimi sevmeyen insanların içinde kusura bakma ailesi dahi olsa dak ka durmam!!!!

Handecim bunları yarın uzun uzun konuşuruz cnm, sana ne yaptılar, nedir anlaşmazlık falan. e sonuçta eşinin ailesi, bence 3 gün dayanabilirsin onun için

özledinmiiiiiiopuyorumnanaktan
aşkım bu sıralar noluya bilmiorum fırsat yaratamıorum yaw
yoksa ben bu sahaları boş bırakacak hatunmuyum..sengözlerimebaksanab
yoohhhhhhhh!!!!!!!!

nooldu bi buton vardı katılıorum katılmıorum diye..nere gitti..
bi tane daha olabilir facedeki gibi yorumu begendiii... gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…