2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bütün bunlara ragmen sadece eşin istediği için mi gideceksin hande?
beni sewmeyen bebegimi sevmeyen insanların içinde kusura bakma ailesi dahi olsa dak ka durmam!!!!

eşime bazen kızıyorum ediyorum, cok kavga ediyoruz ama beni hep alttan aldı bu zamana kadar, hep her istedimi yapmaya calıstı, sonucta bana ne kadar kotu davransalarda onların da torunu diye dusunuyorum... ben yine görevimi yapayım... zaten sorun şu ole akıllı bir kadın ki bana cenk in yanında melek gibi davranıp o olmadığı zaman butun seytanlıklarını gosteriyor...
o nedenle onun yuzune bakmak bile mıdemı bulandırıyor , ama bu defa da gidicem eger beni irrite edecek herhangi bir davranıs olursa ceker giderim... cenk ister gelsin ister gelmesin...
ole bi duruma geldim ki, eger esim bana ailesini savnursa onları tutarsa ( bu zamana kadar hic bole bisi yapmadı, yapmasından korkuyorum ama) ceker giderim yuzumu goremez bir daha...

Hande canim yarin sana bisey anlatacagim.Simdi sen bunu dusunme.

yaaa sorma ebrucum 300gr:))

Yazgı nasılsın cnm? ulen atm çıkıcam damladınız heee:mymeka:

oooo Meral hanim demek bizi kaale almiyorsun.

Handecim bunları yarın uzun uzun konuşuruz cnm, sana ne yaptılar, nedir anlaşmazlık falan. e sonuçta eşinin ailesi, bence 3 gün dayanabilirsin onun için

tamam hayatım ben detaylı anlatırım size... opuyorum cok senı

özledinmiiiiiiopuyorumnanaktan
aşkım bu sıralar noluya bilmiorum fırsat yaratamıorum yaw
yoksa ben bu sahaları boş bırakacak hatunmuyum..sengözlerimebaksanab
yoohhhhhhhh!!!!!!!!

:dilcikar::mymeka: unuttun sen bizi

nooldu bi buton vardı katılıorum katılmıorum diye..nere gitti..
bi tane daha olabilir facedeki gibi yorumu begendiii... gibi..

alsanaalsanasmile sen girme girme, sonra gel ne oldu falan dee :mymeka:

nooldu bi buton vardı katılıorum katılmıorum diye..nere gitti..
bi tane daha olabilir facedeki gibi yorumu begendiii... gibi..

e zati öyle yapmışlar bebem

Hande canim yarin sana bisey anlatacagim.Simdi sen bunu dusunme.

oooo Meral hanim demek bizi kaale almiyorsun.

olur mu kıı, bunlarla kaç gündür konuşamadık ya ondanolumunekankayizsmile

anaaaa
bende şimdi geldim
iyice ihmal etttin len
iimisin

evetsizi ihmalettim bu ara biliyorum.evde değildim 9 gibi geldik.anca şimdiyeişleri bitirdim.
has doktorumuz suat bey e götürdüm Alp i çok seviyorum bu doktoru.
moralimde daha iyice.
özledim ben sizleriolumunekankayizsmile

ne ikiyüzlü insanmış be hande m..
ne diyebilirim..dediğin gibi sadece sana düşen görevi yerine getir..şartlama da kendini..üç gün sabrediver napalım..hem belki düşündüğün gibi olmaz aşkım bu sefer..özlemişlerdir demir i...

yok ben dayanamayrum,yatayrum,iyi geceler tekrardan. siz de çok gevezelik emeyin de yatın hadi, yarın erkenden yollara dökülücez:))

yaaa sorma ebrucum 300gr:))

Yazgı nasılsın cnm? ulen atm çıkıcam damladınız heee:mymeka:

iyiyim meral im se nasılsın?
uzak kaldım bu ara,çok garip hissettim kendimi.
eymen kuzum nasıl?
doktorumuz Alp üzerinde yeni uyku taktikleri deniyor istersen sanada söyleyebilirimaklinialirimsmile

offfffffffffffff kafam cok kotu, dusunmekten catlıcam, ama dusunmucem artık gıdıp yatcam, seviyorum hepinizi...
yazgım, ebrum ulenn niye istanbulda degilsiniz... sizde gelirdniz ne guzel...:sinifsinif:
olsun beni yine de sizi cok seviom nan olumunekankayizsmile

iyiyim meral im se nasılsın?
uzak kaldım bu ara,çok garip hissettim kendimi.
eymen kuzum nasıl?
doktorumuz Alp üzerinde yeni uyku taktikleri deniyor istersen sanada söyleyebilirimaklinialirimsmile
dikkat et KUDURUK ogluşun sayesinde sevgili dr un mesleginden istifa edebilir dr suz kalırsın sempatiksalakcinni

yaramı kanattın:gitme::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…