- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.881
bütün bunlara ragmen sadece eşin istediği için mi gideceksin hande?
beni sewmeyen bebegimi sevmeyen insanların içinde kusura bakma ailesi dahi olsa dak ka durmam!!!!
kızlar bisi paylascam akıl verin bana :2:
şimdi, ben eşimin ailesiyle artık konuşmuyorum yani konuşmamaya çalışıyorum, evlendiğimiz günden beri kaynanamın bana yaptıklarından sonra...
eşimde beni anlayışla karşılıyor, herşeyime saygı duyuyor...
Eşimin ailesi izmirde oturuyorlar ve ben artık onlarla görüşmek istemediğim için bize gelmiyorlar. Eşim bayramda İzmir'e gitmek istediğini söyledi, bende gideriz istersen dedim, onlarda görsünler torunlarını dedim ama gelin görünki içim çok kötü, çok huzursuzum, ne onlar beni seviyor ne de ben onları, gitmek istemediğimi eşime yansıtmadım , yansıtmamda.. O da zaten biliyor ve 3 gün kalır döneriz dedi. Ama ben o kadının yüzüne her baktığımda bana yaptıkları geliyor aklıma, nasıl dayanacağım bana akıl verin lütfen..
Bu arada torunları da umurlarında değil, hiç değil, en son haziran da götürmüştüm, umurlarında bile değildi, sadece iki üç kere kucaklaırna alıp agu gugu yaptılar...
Durumları var, herşeyleri var, bebeğe bir çöp bile almıyorlar, apartmanın alt katında bebek mağazası olduğu halde...
offffffffffffffffffffffffffffff akannehir
yaaa sorma ebrucum 300gr:))
Yazgı nasılsın cnm? ulen atm çıkıcam damladınız heee:mymeka:
Handecim bunları yarın uzun uzun konuşuruz cnm, sana ne yaptılar, nedir anlaşmazlık falan. e sonuçta eşinin ailesi, bence 3 gün dayanabilirsin onun için
özledinmiiiiiiopuyorumnanaktan
aşkım bu sıralar noluya bilmiorum fırsat yaratamıorum yaw
yoksa ben bu sahaları boş bırakacak hatunmuyum..sengözlerimebaksanab
yoohhhhhhhh!!!!!!!!
nooldu bi buton vardı katılıorum katılmıorum diye..nere gitti..
bi tane daha olabilir facedeki gibi yorumu begendiii... gibi..
aynen kaayyle almıyoooo ni varrr!!!Hande canim yarin sana bisey anlatacagim.Simdi sen bunu dusunme.
oooo Meral hanim demek bizi kaale almiyorsun.
nooldu bi buton vardı katılıorum katılmıorum diye..nere gitti..
bi tane daha olabilir facedeki gibi yorumu begendiii... gibi..
Hande canim yarin sana bisey anlatacagim.Simdi sen bunu dusunme.
anaaaa
bende şimdi geldim
iyice ihmal etttin len
iimisin
hosgeldniz canlarımmm olumunekankayizsmile
nasılsın yazgıcım, umarım moralin biraz daha iyidir...
ebrucum yaa sen nerelerdesin, cok özledim seni bennn olumunekankayizsmile
bol bol fotograf cekerız merak etme kaydirigubbakcemile2
Hande canim yarin sana bisey anlatacagim.Simdi sen bunu dusunme.
ne ikiyüzlü insanmış be hande m..eşime bazen kızıyorum ediyorum, cok kavga ediyoruz ama beni hep alttan aldı bu zamana kadar, hep her istedimi yapmaya calıstı, sonucta bana ne kadar kotu davransalarda onların da torunu diye dusunuyorum... ben yine görevimi yapayım... zaten sorun şu ole akıllı bir kadın ki bana cenk in yanında melek gibi davranıp o olmadığı zaman butun seytanlıklarını gosteriyor...
o nedenle onun yuzune bakmak bile mıdemı bulandırıyor , ama bu defa da gidicem eger beni irrite edecek herhangi bir davranıs olursa ceker giderim... cenk ister gelsin ister gelmesin...
ole bi duruma geldim ki, eger esim bana ailesini savnursa onları tutarsa ( bu zamana kadar hic bole bisi yapmadı, yapmasından korkuyorum ama) ceker giderim yuzumu goremez bir daha...
aynen kaayyle almıyoooo ni varrr!!!
bunlarlaaaaa!!!!derken!!!!!!tatlım???????e zati öyle yapmışlar bebem
olur mu kıı, bunlarla kaç gündür konuşamadık ya ondanolumunekankayizsmile
yaaa sorma ebrucum 300gr:))
Yazgı nasılsın cnm? ulen atm çıkıcam damladınız heee:mymeka:
bunlarlaaaaa!!!!derken!!!!!!tatlım???????
sen asıl yarın hatunları ekionmu ondan haber ver bakemsempatiksalakcinnigezentiye bak bide artizlik yapio aklinialirimsmile
eyi gett yat şimdi kaybolkaydirigubbakcemile5bu,şu,o falan işteolumunekankayizsmile
dikkat et KUDURUK ogluşun sayesinde sevgili dr un mesleginden istifa edebilir dr suz kalırsın sempatiksalakcinniiyiyim meral im se nasılsın?
uzak kaldım bu ara,çok garip hissettim kendimi.
eymen kuzum nasıl?
doktorumuz Alp üzerinde yeni uyku taktikleri deniyor istersen sanada söyleyebilirimaklinialirimsmile
offfffffffffffff kafam cok kotu, dusunmekten catlıcam, ama dusunmucem artık gıdıp yatcam, seviyorum hepinizi...
yazgım, ebrum ulenn niye istanbulda degilsiniz... sizde gelirdniz ne guzel...:sinifsinif:
olsun beni yine de sizi cok seviom nan olumunekankayizsmile
dikkat et KUDURUK ogluşun sayesinde sevgili dr un mesleginden istifa edebilir dr suz kalırsın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?