- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.901
şimdi nerden geldi aklına yat güzelce uyu..amaaaan hayat bunları ireleyecek kadar uzun degil..ne gelirse önüne onu yaşa bebeim..offfffffffffffff kafam cok kotu, dusunmekten catlıcam, ama dusunmucem artık gıdıp yatcam, seviyorum hepinizi...
yazgım, ebrum ulenn niye istanbulda degilsiniz... sizde gelirdniz ne guzel...:sinifsinif:
olsun beni yine de sizi cok seviom nan olumunekankayizsmile
kel yazgı dicez he artıkın...yafrum ısır o parmacıkları:)sempatiksalakcinni
zaten taktikleri uyguladık ama Alp hala tepemde saçlarımı tiftiyor.
günaydın canlarrrrr....
sen asıl yarın hatunları ekionmu ondan haber ver bakemsempatiksalakcinni
bi selam verip kaçıcam, işler var, yemek yok
Eymenle kontrolden döndük. 300 gr almış 7.300 olmuş. doktor kilo açığımız olmasa fena sayılmazdı ama bu açığı kapatmalyız dedi. bu arada geöen ay yaptırdığımız idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu çıkmış, aslında kuzum ondan o kadar huzursuzmuş demek. ama bu gerizekalılar beni telefonda yanlış bilgilendirmişler,hiçbişi demedilerklava: çok fena sinirlerim bozuldu, şimdi antibiyotiğe başlıcam,1 ay sonra, Allahın belaları. resmen paranla rezil oluyorsun
neyse görüşrüz bakalım
herkese selam arkadaşlar... keyifler nasıl ? benmi bebeğim de bikaç gündür hastaydı ama şükür atlattık sayılır.. doktoru bir şurup verdi 5 gün kullanıcakmışız.. onu içtikten sonra güzelce uyudu yedi mucize gibi bende dinlenmiş oldum :)
bakalım canım henüz belli değil, ben isteyemiyorum açıkcası -leriçok fazla +lar yok denecek kadar az!
cengiz aldırmamı hiç istemiyor, bakalım ne olacak..
bence de yaaaaaaaaaaa ne bu böyle nispet yapar gibi buluşmayın kardeşim...bi tarafımız şişti valla...sırf bu yüzden seneye İstanbul'a tayin isticemmmmmm :dilcikar:
len bu benım oglus daha ne kaddan kılolu olacakkı cocuk 9760 kg ama anama yetmeyyo.
kızlar bisi paylascam akıl verin bana :2:
şimdi, ben eşimin ailesiyle artık konuşmuyorum yani konuşmamaya çalışıyorum, evlendiğimiz günden beri kaynanamın bana yaptıklarından sonra...
eşimde beni anlayışla karşılıyor, herşeyime saygı duyuyor...
Eşimin ailesi izmirde oturuyorlar ve ben artık onlarla görüşmek istemediğim için bize gelmiyorlar. Eşim bayramda İzmir'e gitmek istediğini söyledi, bende gideriz istersen dedim, onlarda görsünler torunlarını dedim ama gelin görünki içim çok kötü, çok huzursuzum, ne onlar beni seviyor ne de ben onları, gitmek istemediğimi eşime yansıtmadım , yansıtmamda.. O da zaten biliyor ve 3 gün kalır döneriz dedi. Ama ben o kadının yüzüne her baktığımda bana yaptıkları geliyor aklıma, nasıl dayanacağım bana akıl verin lütfen..
Bu arada torunları da umurlarında değil, hiç değil, en son haziran da götürmüştüm, umurlarında bile değildi, sadece iki üç kere kucaklaırna alıp agu gugu yaptılar...
Durumları var, herşeyleri var, bebeğe bir çöp bile almıyorlar, apartmanın alt katında bebek mağazası olduğu halde...
offffffffffffffffffffffffffffff akannehir
offfffffffffffff kafam cok kotu, dusunmekten catlıcam, ama dusunmucem artık gıdıp yatcam, seviyorum hepinizi...
yazgım, ebrum ulenn niye istanbulda degilsiniz... sizde gelirdniz ne guzel...:sinifsinif:
olsun beni yine de sizi cok seviom nan olumunekankayizsmile
günaydın canımçok kötü bir gece geçirdim, başım çatlıyo, hiç uyumadım:sinifsinif: mert gece 1 saat hiç aralıksız ağladı kulağını falan çekiştiriyodu iki gündür, çokta halsizdi, dişi çıkacak sanıyoduk. dün ağlarken ağzının kenarları kızarmaya başlayınca anladımki burnu tıkalı nefes alamadığı için ağlıyo hemen burnunu temizledim ama ağlaması bitmedi bitürlü. çok korktum acile gittik, arabada sakinleşti yavrum biraz uyudu dr faranjit dedi kulak ve çenesi ağrıyabilir dedi:sinifsinif: ateşi çıkmaya başlarsa ve 2 gün burun akıntısı devam ederse antibiyotiğe başlayalım dedimafoldumben bu çocuk piyasada nekadar hastalık varsa yakalanıyo bağışıklığımı kötü nedir anlamıyorum 2 haftada bir hastanedeyiz iyi emiyo herşeydende yiyo maaşallah ama offffff:çok üzgünüm: ablamlar geldi tadını bile çıkaramadım yaw.
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Burcu ben bulısmaya gıdıom ınanabılıyor musun :)))
günaydın canımçok kötü bir gece geçirdim, başım çatlıyo, hiç uyumadım:sinifsinif: Mert gece 1 saat hiç aralıksız ağladı kulağını falan çekiştiriyodu iki gündür, çokta halsizdi, dişi çıkacak sanıyoduk. Dün ağlarken ağzının kenarları kızarmaya başlayınca anladımki burnu tıkalı nefes alamadığı için ağlıyo hemen burnunu temizledim ama ağlaması bitmedi bitürlü. çok korktum acile gittik, arabada sakinleşti yavrum biraz uyudu dr faranjit dedi kulak ve çenesi ağrıyabilir dedi:sinifsinif: Ateşi çıkmaya başlarsa ve 2 gün burun akıntısı devam ederse antibiyotiğe başlayalım dedimafoldumben bu çocuk piyasada nekadar hastalık varsa yakalanıyo bağışıklığımı kötü nedir anlamıyorum 2 haftada bir hastanedeyiz iyi emiyo herşeydende yiyo maaşallah ama offffff:çok üzgünüm: Ablamlar geldi tadını bile çıkaramadım yaw.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burcu ben bulısmaya gıdıom ınanabılıyor musun :)))
ayy inşallah kızım olur ama akıllı olsun Yarabbiiiiim
kendim için kız istiyorum ama oğluma arkadaş olması için bi yandan da erkek istiyorum hayırlı sağlıklı olsun da gerisi boşş
aa ne güzel yaa inşallah istediğin gibi olur
walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.
Tutarmı senin cinsiyet tahminleri ?
kız olursa sana gönderirim bak! :)
tatlı kuzum benim yaa.. Demek diş değilmiş hastaymış .. Inşallah bunuda anitbiyortik almadan atlatır.. Hastalanması normal önemli olan çabuk atlatıp atlatmadığı aslında üzülme bağışıklığı yinede eminim güçlüdür...
Aaa, Gülşancım geçmiş olsun kuzuya, Allah beterinden saklasın, üzme kendini, çabucak iyileşir inşallah...
tatlı kuzum benim yaa.. Demek diş değilmiş hastaymış .. Inşallah bunuda anitbiyortik almadan atlatır.. Hastalanması normal önemli olan çabuk atlatıp atlatmadığı aslında üzülme bağışıklığı yinede eminim güçlüdür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?