2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi nerden geldi aklına yat güzelce uyu..amaaaan hayat bunları ireleyecek kadar uzun degil..ne gelirse önüne onu yaşa bebeim..
bizde seni sevioss olim:):))

günaydın canlarrrrr....

günaydın canım çok kötü bir gece geçirdim, başım çatlıyo, hiç uyumadım:sinifsinif: mert gece 1 saat hiç aralıksız ağladı kulağını falan çekiştiriyodu iki gündür, çokta halsizdi, dişi çıkacak sanıyoduk. dün ağlarken ağzının kenarları kızarmaya başlayınca anladımki burnu tıkalı nefes alamadığı için ağlıyo hemen burnunu temizledim ama ağlaması bitmedi bitürlü. çok korktum acile gittik, arabada sakinleşti yavrum biraz uyudu dr faranjit dedi kulak ve çenesi ağrıyabilir dedi:sinifsinif: ateşi çıkmaya başlarsa ve 2 gün burun akıntısı devam ederse antibiyotiğe başlayalım dedimafoldumben bu çocuk piyasada nekadar hastalık varsa yakalanıyo bağışıklığımı kötü nedir anlamıyorum 2 haftada bir hastanedeyiz iyi emiyo herşeydende yiyo maaşallah ama offffff:çok üzgünüm: ablamlar geldi tadını bile çıkaramadım yaw.

sen asıl yarın hatunları ekionmu ondan haber ver bakemsempatiksalakcinni

HADI NAN ORDAN.KALKTIM KAHVALTIYI HAZIRLADIM KOCISI YOLLADIM.BANYO YAPIP ECCIK MAKYAJ YAPAM.GOZALTI MORLUKLARIMI KAPATAYIM :)))
DUN GECE COK DUA ETTIM ALLAHIM YAGMUR YAGMASIN DIYE. sempatiksalakcinni
HAVA GUSEL BUGUN SUKURLER OLSUN RABBIME.

Günaydın, güzel cumalar tatlılarım :)

Bugün cuma ya, kendime izin verdim, geçmişi okudum, dün gece muhabbet epey geç bitmiş, kuduruklar sizi :)

Meralcim çok geçmiş olsun, idrar yolu enfeksiyonu çok huzursuzluk ve iştahsızlık yapar gerçekten, demek ondanmış kuzunun sıkıntısı, ahhh çok kızdım o doktora da sekreterine de... Naçizane tavsiyem, hemen değiştir o doktoru. İdrar yolu enfeksiyonu ciddi birşeydir, hemen tedavi gerekir ve senin 1 aydır bundan haberin yok, bebik takipte değil, Allah cezalarını versin yaaa... Ayrıca tahlili tekrarlat, bir ay önce yapılmış sonuçta, ilerlemiş mi geçmiş mi, bi bakmak lazım diye düşünüyorum. Sen bilirsin tabi...

Geçmiş olsun çok...

bakalım canım henüz belli değil, ben isteyemiyorum açıkcası -leriçok fazla +lar yok denecek kadar az!
cengiz aldırmamı hiç istemiyor, bakalım ne olacak..

Hala doktora gitmedin di mi klava:

bence de yaaaaaaaaaaa ne bu böyle nispet yapar gibi buluşmayın kardeşim...bi tarafımız şişti valla...sırf bu yüzden seneye İstanbul'a tayin isticemmmmmm :dilcikar:

İste evet iste yaaa, ne güzel olur, Nihan'ı elimden kurtaramazsın o zaman zemuszemus

len bu benım oglus daha ne kaddan kılolu olacakkı cocuk 9760 kg ama anama yetmeyyo.

Yok artık... Adam tosun gibi yaw

Handecim, zor bir durum ama eşinin anlayışı bu özveriyi gerektiriyor sanki... Bi dene bakalım, çok rahatsız olursan bundan sonrası için konuşursun eşinle...

Biz İstanbul'dayız da noluyo, vicdansızlar senağlama

Aaa, Gülşancım geçmiş olsun kuzuya, Allah beterinden saklasın, üzme kendini, çabucak iyileşir inşallah...

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gidiyo musun senağlama

Son düzenleme:

tatlı kuzum benim yaa.. Demek diş değilmiş hastaymış .. Inşallah bunuda anitbiyortik almadan atlatır.. Hastalanması normal önemli olan çabuk atlatıp atlatmadığı aslında üzülme bağışıklığı yinede eminim güçlüdür...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

burcu ben bulısmaya gıdıom ınanabılıyor musun :)))

günaydın canım ne güzel buluşacaksınız yine ve yine ben olmayacağım

inşallah hayırlısı olsun canım

walla helal olsun sana, tüm zorluğa rağmen ikinci için çok heveslisin.Rabbim gönlüne göre versin ve 2. çookk uslu olsun inş.

inşallah canım ya Eymen paşa ya çok geçmiş olsun kıyamam o kuzuya

Tutarmı senin cinsiyet tahminleri ?

genel olarak evet aklinialirimsmile

kız olursa sana gönderirim bak! :)

gönder şekerim opuyorumnanaktan

Canım Seline de geçmiş olsun... Ürkmüştür yavru kuzu...

Günaydın dün tüm gün evde yoktum sabah eşim arkadaşıma bıraktıiş dönüşü o da geldi gece 12 de döndük eve.. bizden bir buçuk ay büyük arkadaşımın oğlu şimdiden anlaşamamaya başladılar ellerde oyuncak kıymete bindi ev sahibi oğlan oğlum neyi alsa elinden çekiyor çok komikti kaydirigubbakcemile3

Eymen huysuzu oralarda da huysuzdu...

Bu arada ne kadar çok yazmışsınız dün :bbo:
Bugün buluşanlara ne mutlu benim misafirim var amaa
:gitme:

Aaa, Gülşancım geçmiş olsun kuzuya, Allah beterinden saklasın, üzme kendini, çabucak iyileşir inşallah...

sağolun kızlar inşallah çabuk atlatır. gece gittiğimiz dr ilaç yanlısı değildi, bende int. araştırdım adaçayı iyi geliyomuş faranjite. bendede faranjit var kronik, dolaptan çıkan şeyleri yiyip içemem yaz günü soğuk su içemem, oğluşumda kronikleşmesini istemiyorum, bide faranjit bronşite dönüşebiliyomuş bebeklerde ben ondan korkuyom. yerime bakacak birini bulursam hemen eve gitcem ıhlamur ve adaçayı yapcam oğluşuma, sıcak içecekler iyi geliyomuş. ama adaçayı bebeklere nekadar veriliyo bilmiyom bi fincan yetermi acaba bilgisi olan varmıbilmiyorumkismile

Burcu canım kusme.Geldıkden sonra senınlede bulusacagız.Doruk ıle Doguhan ı kaynastıracagız.
Doruk"un parmaklarını yıyecegım.
Cok heyecanlıyım gıdecegım ıcın.Isın aslı heyecanlı olmam bebeklerı gorecegım dıye.Eymen ı Demır ı Yagız ı Ceren ı gorecegımı dusundukce ınanamıyorum , gozlerım doluyor resmen.Sankı ben dogurmusum gıbı gelıyor.Ben kesın ruh hastasıyım sempatiksalakcinni yaw hem ben teyze sayılırım ondan boyle hıssedıyorumdur.Tabı analarını da sevıyorum o ayrı mesele.

Gulsan canım gunaydın.Gecmıs olsun kuzum.
Aman dıkkat et toza vs.benım de faranjıtım var hayatı kabusa cevırıyor bu oksuruk krızlerı falan.
Bebe nasıl faranjıt olur anlamadım kı bilmiyorumkismile

günaydın guzel arkadaslarım benim opuyorumnanaktan
GULSAN canım cook cook gecmıs olsun, umarım hemen iyilesir tosuncuk :Saruboceq:
OZNUR gelebilecegine hala inanamıyhorum, gozumle gormeden de inanmam :dilcikar:
şaka bi yanada ben yine cook heyecanlıyımmm , delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…