2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTEyarım kase ve az lafını kullanmışsın yemiyomu yoksa emsin diye senmi azveriyosun.beslenmearalarını az tutuyosan eminim doyuyodur.zaten artık 500 ml süt alır odayeterli.

yok canım kendi o kadar yiyor.zaten benimki hiç emmedi ben ilk günden beri sağıp verdim o yüzden aldığ süt miktarını biliyorum bir anda 1000 ml 500 inince aç kalıyor endişesi başladı...[/QUOTE]

bizmkiler okadardaiçmiyo valla.seninki yine iyiymiş maşallah.Zatenbebeklerin 6 aydan sonra süt alımları ve kilo alımları azalr.artık çok hareketliler yakıyo keratalar.

Görümcenin ev kredisi ne zaman bitiyor?Birde iş arama zahmetinde bulunuyormu?Bulunmuyorsa sen bir şeyler yap hemen iş bul.Eşinede bu konuda mesafeli davran.Havadan kazanmıyorsun nihayetinde bu parayı.Eşinde haddini bilsin ağzını açıp iki laf söyleyebilsin ablasına sen susarsan eşinde susar erkekler manalı tavırlardan anlamazlar çünkü.Biraz mesafe koy eşine bu mevzuda bak bakalım nasıl konuşuyor ablasıyla.Şu kredi bitene kadar sabır de.Bir daha asla kimseye kefil olma eşine,babana bile....

Seninki sürekl, kucak istemiyorsa sorun yok.Koyarım battaniyenin üzerine oyuncaklarıda veririm birbirlerinin elinden almak için kavga ede ede uyurlar....

nie korkosun ki allah werirse engel olamazsın, akışına bırak olsun nolcak arakadaş gibi büyürler sende kurtulursunklava:diodu ya banalülülülülülü:mymeka:

Canım gelene hayır demem elbette isterim doğururum nasipse fakat önlem alma konusunda fazla titizim.Kafamda planladığım bir süre var bu konuda o süre tamamlanınca düşünürüm ama şimdilik daha çok dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum.Sana bunu söylüyordum çünkü çok etkili bir korunma yöntemin yoktu zaten geliyorum diyordu cerene kardeş.Gelmişse gönderme demekti niyetim.Birde yaşın küçükken çıkar aradan 2 bebek bak nasip etti Rabbim sana.23 yaşında 2 çocuk annesi oluyorsun.30 yaşına geldiğinde ikiside elden çıkacak sen hala genç ve güzel olacaksın onlar okula sen gezmeye gideceksin.Oysa ben 30 olduğumda daha okula bile gitmiyor olacak ayşenur düşünki 2. yi.... Bari yaşım geçmeden iş hayatımı araya sıkıştırayım diyorum.Tabii bunlar benim planlarım Rabbim ne planladı bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için.

4,5 saatmi
kız delümüsün 5 saat bebe nasıl dayansın ben bile dayanamkaydirigubbakcemile3ıyom
cery maşallah 3,4 gündür düzeldi iştah annem sayesinde bende problem warmış yeterince şebeklik yapamıyomuşumsempatiksalakcinni
sabah 10-11 kahwaltı erkenden uyursa uyku arasında mama, uyanınca meywe püresi bi kase, 1yada max 2 saat sonra sebze çorbası 1 kase sonra uyku uykuda yine mama yada mama yok.. uyanınca muzlu cicibebeli yoğurt 1 kase 2 saat sonra falanda pirnçunu muhallebi gece 12 gibi uykuda mama we sabaha kadar anne süü aralarda da anne süü we bizim yediğmiz yemeklerden yiyor azar azar sewiyor elimizden çiğneyerek bişeyler yemeyi... artı aralarda bazen tahıllı mama da yiyor bir öğün eğer geç uyursa....... 5 saat falan çok uuzn bence filiz maximum 3 saat olmalı..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.. herşey yolundadır umarım.. kızlar oğluşun ikinci dişi gelicek gibi ve yine üstten çok zorlanıyo bide ishal.. hal böyle oluncada bezi(prima) hep üstten taşırıyo..sabahtan beri üst baş artı nevrsim deiştirmekten mahfoldum kaç kez yıkamak zorunda kaldım oğlumu.. hayır hasta olucak die korkuyorum sizdede prima taşırma yapıyo mu?

Vauvvvvvvv süperrrrmiş.....Ne hoş olurdu değilmi 2 doğum 3 çocuk kocaman bir aile ........
Bebişinide görmüşsün hadi hayırlısı......

canım şimdi kahvaltasını onda yapıyor bir kasehüpletiyor ben ondan 2 saat sonra bişey versem hayatta yemez en aşağı4 saat geçmesilazım emiyoda çünkü hem fazlası sıkıntı yapıyo kusuyo ıhlayıp duruyo biz düzeni böyle kurduk 4 saatte bir yiyodu mamayı alıştı.ben mama versem 80cc içmiyo bile gece 3 saatte denedim olduğu gibi kustu.düzenimiz böyle.mamayı bıraktı sayılır azyiyo.buay 750gr almış bence normal.

Aynı şebekliği bizede yaptı sağlık ocağı.Boşver çok ciddiye alma.Hep gittiğin yer nereyse oranınki doğrudur.Pekmez konusunda doğru söylemiş.Süt ürünleriyle bir arada verilince içindeki demiri emiyor.Hiç bir faydası olmuyor pekmezin.Ben meyve suyuna yada meyve püresine karıştırarak veriyorum pekmezi....

bizimkide oturuk yaptımı üsten bazende yanlardantaşıyo.bezde normal ama nebililiyim güzde3 kez yapıyo sağolsuntaş çatlasın bazen 2.

haklısın canım ama cengiz eminim en az 2-3sene sonra yine çocuk die tutturmaya başlicak adam çok çocuk istyoreyvahedigeldismile hkkımızda hayırlısı olsun

prima 4 numara ullanıorum 2 kez taştı bunca zamndır o da gerçekten çok fazla yapmıştısempatiksalakcinni illaki taşar miktar kiloyla oluncaakannehir

hasreet takip edemiorm naptın nası gidio bebiş ne alemde ikinci ne alemde duruo dimi:) ben şimdi gidiyorum kız durmuo okurum gelince.
sağlık ocagındakiler tam ölçememiştir aylin benim kızda boya gidiyor maşş 75 santim höh yani:) nası koca bulcaz bilmem:)

aylin aynısı banada oldudoktor ölçmüştü biay önce aşı için gittik ebe ölçtü 2 cm eksikçektimi bu çocuk dedim .yanlışölçmüşüzdürdedi doktorunyazdığını yazdı sonra 15 gün sonra doktora gittik çocuk doktorun ölçtüğünden 2 cm uzamış.neyseki yeni bir ebe gelmiş bu ay şipşak ölçtü valla

hee sen baştan 4 saatte beslemeye alıştırdınyani, tamam o zamn ben öyle saate göre wermedim hiç n zamn isterse.. o yüzden böyle bi de cery sürekli yürüteçte yada koltuklarda yürüyo emekliyo kıwranıyo o yüzden çabuk acıkıyo sanırım 4 saat bana çoook uzun şimdi 7yi geçiyodu yoğurt yedi muz we bisküwili dükkanı kapatıp ewe inince muhallebi yicek 9da (geç bile ya neyse) sonrada annesi ağzıan üzüm mandalina wercek onlardanda yicek bi kaçtanekaydirigubbakcemile3

senin adam beşiktaşın gelecekteki ilk 11 ni oluşturmazsa bende neolayım yani.:hooray:

anam seninkız bu kıpırdaklıkla acıkır zaen bizimki apalamaktan sıkılır örümcekten sıkılır bacaklarına dolanır kucak diye nasıl acıksın çocuk ama bende veriyorum canım herşeyden.

Aaaaa hani yoktu görünürlerde bir şey.Kendiliğindenmi çıktı?Ateş ishal falan olmadımı yani?Bizde tık yok hala....

ateş ishal yok... zaten belliydi yağızın kafayı ısırıyoduya:)))) ellerde ağızdaydı biraz huzursuzluk, iştahsızlık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…