- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.681
[QUOTEyarım kase ve az lafını kullanmışsın yemiyomu yoksa emsin diye senmi azveriyosun.beslenmearalarını az tutuyosan eminim doyuyodur.zaten artık 500 ml süt alır odayeterli.
Kızlar çatlayıp patlayacağım. Dayanamıyorum size açılıyorum. Görümceme ev kredisi için kefil olmuştum 5 sene önce. Bu seneye kadar öyle böyle ödedi artık sıkıntısı var ödeyemiyor. Temmuzda eve kağıt gelmişti bankakalan parayı benden talep ediyordu. Neyse bir şekilde halletti borç buldu bu aya kadar geldi. Bu ay işsiz kalmış. Bu ayın kredisini ödeyemezse benim maaşıma haciz gelecek diye biz bir şekilde para bulduk dün götürdük görümceme verdik. Ama oradayken kudurdum. Bakkala 2 paket sigara siparişi veriyor. İşe taksiyle gidiyor vs kafamı duvarlara vurmak istedim ben ki 9 aylık hamilyken bile heryere yürüyerek gidiyordum kayınvalidem yürüme yolda doğuracaksın diyordu spor olur diyordum oysaki aylık 30 TL'nin hesabını yapıyordum. Evdeki interneti kapattırdık. Tüm eve daha az elektrik parası gelsin diye tasarruflu ampul aldık akşamları ışıkları açmadık tv ışığında oturduk. Vallahi kuruş hesabı yaptık. Ben dişimden tırnağımdan artırıyorumkendi ev kredimi kimseye yük olmadan ödemeye çabalıyorum benim de işsiz kalma ihtimalim var bir sürü sıkıntı çekiyorum. Kendim için borç almazken ona hem destek olup kefil oluyorum hem kredi ödeyebilsin diye borç buluyorum hanım hiçbir lüksünden vazgeçmiyor. Bu yazdıklarımı eşime dedim ve ekledim ben salağım. Bana yapacak bir şey yok diyor. Ablasına bir çift laf etmiyor. Ya ben kötü biri olmak istemiyorum ama delirdim içim içimi yiyor çıldırıcam.
İlahi kızlar yaa, kopardınız beni valla, muhabbetiniz şahane, fırsat bulup katılamıyorum bir türlü, bence herşey kafada bitiyor, bende doğumdan sonra 3 ay falan çok isteksizdim, sonra birgün adamım açısından düşündüm ve üzüldüm haline, o gün bugündür herşey yolunda, ama emzirirken hormonlar farklı çalışıyor gerçekten, ben ancak 4 ay emzirebildiğim için daha sonrasında kırmızı noktalar kendiliğinden geldi açıkçası :))
Bizimkinin saçı var ve bayılıyor saç çekmeye, senin kızında saçı olsaydı emin ol yolardı valla, kendi saçını bile çekiyor İklim, sen düşün artık, bunalınca sana göndereyim en iyisi, nasıl baş edeceksen 2 tane kudurukla :))
nie korkosun ki allah werirse engel olamazsın, akışına bırak olsun nolcak arakadaş gibi büyürler sende kurtulursunklava:diodu ya banalülülülülülü:mymeka:
2 saatte bir yerse nasıl bitirsintam kaseyi kız.tam kese yemesi için beslenme araları 4ila5 sat olmalı bence.doğan öyleçünkü.sabah kahvaltı 9:30-10:00 arası 13:00-14:00 çorba beş altı gibi yoğurt yerse meyve gecede kaşık maması bazende yatmadan biberon maması aralarda annesütü.
selamlar bu arada bugün dokordaydım canlar, bebeğimi gördüm
adetlerim düzensiz olduğu için sat la uyumlu değil.. zaten takwim yumurtlama dönemindeilşki olmadı muhtemlen sonrasında olmuş..
6+4günlükmüş...
dr aldıracaksan 6we 7. haftalar en ideal zamndır daha fazla bekleme dedi
ama sırf erken diyede aldırma sonuçta norml doğumyapmışsın, yaşında genç, beraber büyürler ilk zamnlar biraz zorlanırsın ama sonrası için iyi olur falan dedi...
we bir kese daha wardı kızlar
dr ikiz gebelik olarak başlamış ama sonrasında oluşmamış dedi!!!!
ya da bu arkada birikmiş bi kan birikintisi dedi, kanaman olur yada lekelenme tarzında kahwerengi akıntın olursa hemen gel dedi
ilişki de yasak 10gün...
cengiz duyunca ikiz olmadığına üzüldü bi de, e belki yeni yeni oluşuyodur diyoalsanaalsanasmile
neyine güweniyo acaba! cereni götrdüğüm tıp merkesinde ki kadın doğumcuya gittim çok iyiydi we o da 6 aylık hamile..
bizen böyle sonrada geldim ceryle uğraş falan bu saat oldu
canım şimdi kahvaltasını onda yapıyor bir kasehüpletiyor ben ondan 2 saat sonra bişey versem hayatta yemez en aşağı4 saat geçmesilazım emiyoda çünkü hem fazlası sıkıntı yapıyo kusuyo ıhlayıp duruyo biz düzeni böyle kurduk 4 saatte bir yiyodu mamayı alıştı.ben mama versem 80cc içmiyo bile gece 3 saatte denedim olduğu gibi kustu.düzenimiz böyle.mamayı bıraktı sayılır azyiyo.buay 750gr almış bence normal.4,5 saatmi
kız delümüsün 5 saat bebe nasıl dayansın ben bile dayanamkaydirigubbakcemile3ıyom
cery maşallah 3,4 gündür düzeldi iştah annem sayesinde bende problem warmış yeterince şebeklik yapamıyomuşumsempatiksalakcinni
sabah 10-11 kahwaltı erkenden uyursa uyku arasında mama, uyanınca meywe püresi bi kase, 1yada max 2 saat sonra sebze çorbası 1 kase sonra uyku uykuda yine mama yada mama yok.. uyanınca muzlu cicibebeli yoğurt 1 kase 2 saat sonra falanda pirnçunu muhallebi gece 12 gibi uykuda mama we sabaha kadar anne süü aralarda da anne süü we bizim yediğmiz yemeklerden yiyor azar azar sewiyor elimizden çiğneyerek bişeyler yemeyi... artı aralarda bazen tahıllı mama da yiyor bir öğün eğer geç uyursa....... 5 saat falan çok uuzn bence filiz maximum 3 saat olmalı..
Bakıcımız Kerem i sağlık ocağına götürmüş 1,5 ay önce 71 cm dedikleri çocuğa şimdi 70 cm demişler :) ben bir ölçeyim şu çocuğu akşam
Hemşire, pekmez koymayın kahvaltısına hiçbir etkisi yok sütle olunca tek verin demiş. Eskiden 1,5-2 saatte 1 acıkırlardı ama şimdi daha uzun aralıklarla yer demiş, biz 2 saatte 1 vererek anca yetiştiriyoruz yok çorbası yok meyvesi yok kahvaltısı derken, daha uzun aralıklarla verirsek nasıl yetiştiricez acaba?
iyi akşamlar kızlar.. herşey yolundadır umarım.. kızlar oğluşun ikinci dişi gelicek gibi ve yine üsttençok zorlanıyo bide ishal.. hal böyle oluncada bezi(prima) hep üstten taşırıyo..sabahtan beri üst baş artı nevrsim deiştirmekten mahfoldum kaç kez yıkamak zorunda kaldım oğlumu.. hayır hasta olucak die korkuyorum sizdede prima taşırma yapıyo mu?
haklısın canım ama cengiz eminim en az 2-3sene sonra yine çocuk die tutturmaya başlicak adam çok çocuk istyoreyvahedigeldismile hkkımızda hayırlısı olsunCanım gelene hayır demem elbette isterim doğururum nasipse fakat önlem alma konusunda fazla titizim.Kafamda planladığım bir süre var bu konuda o süre tamamlanınca düşünürüm ama şimdilik daha çok dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum.Sana bunu söylüyordum çünkü çok etkili bir korunma yöntemin yoktu zaten geliyorum diyordu cerene kardeş.Gelmişse gönderme demekti niyetim.Birde yaşın küçükken çıkar aradan 2 bebek bak nasip etti Rabbim sana.23 yaşında 2 çocuk annesi oluyorsun.30 yaşına geldiğinde ikiside elden çıkacak sen hala genç ve güzel olacaksın onlar okula sen gezmeye gideceksin.Oysa ben 30 olduğumda daha okula bile gitmiyor olacak ayşenur düşünki 2. yi.... Bari yaşım geçmeden iş hayatımı araya sıkıştırayım diyorum.Tabii bunlar benim planlarım Rabbim ne planladı bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için.
iyi akşamlar kızlar.. herşey yolundadır umarım.. kızlar oğluşun ikinci dişi gelicek gibi ve yine üsttençok zorlanıyo bide ishal.. hal böyle oluncada bezi(prima) hep üstten taşırıyo..sabahtan beri üst baş artı nevrsim deiştirmekten mahfoldum kaç kez yıkamak zorunda kaldım oğlumu.. hayır hasta olucak die korkuyorum sizdede prima taşırma yapıyo mu?
bu arada cerynin ilk dişi pörtlediiiiiiiiiiiii:lepi:
ebru benim metinde 3 haftadır grip dr gtmedim
iştahı filan iyi
bizim 5-6 dişler geliyor üstten
bu arada göz druna giden varmı
canım şimdi kahvaltasını onda yapıyor bir kasehüpletiyor ben ondan 2 saat sonra bişey versem hayatta yemez en aşağı4 saat geçmesilazım emiyoda çünkü hem fazlası sıkıntı yapıyo kusuyo ıhlayıp duruyo biz düzeni böyle kurduk 4 saatte bir yiyodu mamayı alıştı.ben mama versem 80cc içmiyo bile gece 3 saatte denedim olduğu gibi kustu.düzenimiz böyle.mamayı bıraktı sayılır azyiyo.buay 750gr almış bence normal.
haklısın canım ama cengiz eminim en az 2-3sene sonra yine çocuk die tutturmaya başlicak adam çok çocuk istyoreyvahedigeldismile hkkımızda hayırlısı olsun
prima 4 numara ullanıorum 2 kez taştı bunca zamndır o da gerçekten çok fazla yapmıştısempatiksalakcinni illaki taşar miktar kiloyla oluncaakannehir
hee sen baştan 4 saatte beslemeye alıştırdınyani, tamam o zamn ben öyle saate göre wermedim hiç n zamn isterse.. o yüzden böyle bi de cery sürekli yürüteçte yada koltuklarda yürüyo emekliyo kıwranıyo o yüzden çabuk acıkıyo sanırım 4 saat bana çoook uzun şimdi 7yi geçiyodu yoğurt yedi muz we bisküwili dükkanı kapatıp ewe inince muhallebi yicek 9da (geç bile ya neyse) sonrada annesi ağzıan üzüm mandalina wercek onlardanda yicek bi kaçtanekaydirigubbakcemile3
Aaaaa hani yoktu görünürlerde bir şey.Kendiliğindenmi çıktı?Ateş ishal falan olmadımı yani?Bizde tık yok hala....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?