2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sana mesaj yazdım görmedinmi merlike?

cnm ben 3 no kullanıyordum taşıyordu şimdi 4 no geçtik 15 gündür henüz çıkmadı üstüne ..
ateş ishal yok... zaten belliydi yağızın kafayı ısırıyoduya:)))) ellerde ağızdaydı biraz huzursuzluk, iştahsızlık oldu
hasret hayırlı olsun inciniz..bebişinide görmüşsün hayırlılısı olsun..
sen diyordunya ikinciyi İKİZ yapıcam diye birde gerçek olmasın:))

kızlar napıyosunuz?ben de bi görünüp bi kayboluyorum:) bilgisayarım bozuk.off okul zaten öyle iğrenç bi ders programım var ki,bi de 16 saat giriyorum yani maaş karşılığı sadece,bu kadar içine edilebilirdi.

biz de daha diş miş yok.zaten kilo alımı da cok yavaşladı.hiç bişi yemiyo ki,savaşıyorum sürekli..

Sizin bebişlerde dişlerini gıcırdatıyor mu birbirine sürtüp? benim kızın baş marifeti oldu son günlerde.
kızlar ya bişi daa sorcam ekşi bişey fln yedik mi titreriz ya isteristemez kızımdada son günlerde dikkatimi çekiyo böyle durup dururken titreme gelio sanki 2 sn sürmüo ama gayri ihtiyari bi titreme ve şeye benzio hani başını tutamazlardıda önceden sallanırdı ya onun tarzı bişey. çok üstüne düşmemiştim ama dikkatimi çekio sinirlendiği zaman kendini sıkar ya bebekler onun kendi yapmamış hali gibi gayriihtiyari gibi yani. doktoruna sorcaktım ama her zmnki gibi mühim şeyleri unutmuşum. ciddi bşeymi değil mi anlamadım doktora desem görmeden anlayamaz görme şansıda yok. kızım kendi yapmıo gibi gelio bana ama kendi yapıoda olabilir mi bilemedim ve korktum:S

istanbullular size bir haberim var eğer bir aksilik çıkmazsa ctesi gecesi yola çıkıp geliyorum :)
ama pazartesi akşam dönücem
pazartesi gündüz program yapın göreyim sizi ve bebekleri :) ben yanlız gelicem atayı mıncıklayamayacaksınız :)

aaaa benimkinde de oluyo.sanki üşümüşte ürperiyomuş gibi.pek önemsemiyodum ama hep oluyo.neden acaba...bi de senin kızın da yeme problemi vardı galiba nasıl şimdi bi düzelme var mı?

aaaa benimkinde de oluyo.sanki üşümüşte ürperiyomuş gibi.pek önemsemiyodum ama hep oluyo.neden acaba...bi de senin kızın da yeme problemi vardı galiba nasıl şimdi bi düzelme var mı?

kızlar ya bnim oğlumda yapıyo aynısını bazen hiç yapmıyo ama gün geliyo çok sık yapıyo hani nasıl desem tadıhoş olmayan yada ekşi olan yada üşüdüğümüzde olduğu gibi bi titreme gelir ya tiksiniriz benim sevgi pıtırcığım öyle yapıyo bende hep sorcam sorcam deyom unutuyorum anacım bunlar çok kibarlar ondannkaydirigubbakcemile3

ayy gerçekten mi çok sewindim wala ya yalnız diilim yaşasın:) o zmn normaldir dimi. ewet neden oluo ki heh aynen üşümüşde yapıo gibi ama o yapmıo gibi dimi istem dışı sanki.
geçti gibi canım yaa belli olmöuo ki bazen emmek istio hep bazen istemio akşam mesela bi kase çorba içti 7de saat 10 a kadar agzına bişey koymadı emdi uyudu. 7450 yiz şimdilik kahvaltı yogurt yiyo ama ara ögünler bazen kaçıo sizde dsurumlar nasıl?
bu arada gerçekten sevindirdin beni mutlu uyicam şimdi kafama takıntı daha az olcak tşk ederim cvp yazdıın için..

ay yaşasınn:) demekki normal çok sevindim seninkide bilerek yapmıo gibi dimi?? ben yatıyorum kızlar hadi sizde yatın bebişleriniz uyumuşken dinlenin görüşmek üzereee

demek normalmiş yaw...iyiki var bu site:lepi:

rica ederim canım.vereliniortakbenim oğlum kahvaltı ediyo sonra akşama kadar hep bişiler yedirmeye çalışıyorum o da yemiyo.arada belki biraz yoğurt o kadar.emmiyoda.gece 2 kere emiyo o.düzelir inşallah

Günaydın..
Pelin hortladı.. Ben de bahsi geçen bi pişik kremi vardı onun adına bakmaya geldim.. Trosyd miş.. Gidim bugün eczaneden alim bari..

günaydın kızlaropuyorumnanaktan bugün çok güzel başladı çünkü dün merti kontrole götürdüm ve 850 gr almış 9,500 gr olmuş, boyu aynı 74cm. ama çok mutluyumopuyorumnanaktan ayrıca minik kuzumun ilk dişi patladı dün ve babası gördü ilkkaydirigubbakcemile3 elini ısırmak suretiyle babasına dişinin çıktığını göstermiş oldu oğlum oğlum doğduğundan beri ilk kez gece sadece 1kez uyandı:dance: ayrıca gece kırmızı noktakaydirigubbakcemile3:asigim: oh be negüzel bi gün kaymakam beyden bayram tatilini uzatmak için izin istiycem inşallah izin verir kayseri ankara yapmak istiyoruz bayramda, bana dua edin kızlar:Saruboceq: inşallah sizin içnde güzel bi gün oluropuyorumnanaktan

ikinci günaydın da benden olsun benim çocuğum tam bir antika karar verdim :)

normalde bebekler akşam yıkanırki rahay uyusunlar diye dün uzun bir aradan sonra akşam yıkamayı denedim ataya nerden denedim

gece hiç uyanmayan çocuk 3 kere uyandı oyun oynamak için :) enson saat 7 de kalaktı hala azıyor birdaha gece yıkamayacağım

günaydınnnnnnnnnnnn

bakıyorum yine aynı sabah tayfaız burada toplandık gülşan , şebnem burda burcu ve aylinde gelir birazdan sabah sabah bu sayfayı açmadan rahat edemeyenler :):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…