- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.701
hasreet takip edemiorm naptın nası gidio bebiş ne alemde ikinci ne alemde duruo dimi:) ben şimdi gidiyorum kız durmuo okurum gelince.
sağlık ocagındakiler tam ölçememiştir aylin benim kızda boya gidiyor maşş 75 santim höh yani:) nası koca bulcaz bilmem:)
ateş ishal yok... zaten belliydi yağızın kafayı ısırıyoduya:)))) ellerde ağızdaydı biraz huzursuzluk, iştahsızlık oldu
cnm ben 3 no kullanıyordum taşıyordu şimdi 4 no geçtik 15 gündür henüz çıkmadı üstüne ..iyi akşamlar kızlar.. herşey yolundadır umarım.. kızlar oğluşun ikinci dişi gelicek gibi ve yine üsttençok zorlanıyo bide ishal.. hal böyle oluncada bezi(prima) hep üstten taşırıyo..sabahtan beri üst baş artı nevrsim deiştirmekten mahfoldum kaç kez yıkamak zorunda kaldım oğlumu.. hayır hasta olucak die korkuyorum sizdede prima taşırma yapıyo mu?
hasret hayırlı olsun inciniz..bebişinide görmüşsün hayırlılısı olsun..ateş ishal yok... zaten belliydi yağızın kafayı ısırıyoduya:)))) ellerde ağızdaydı biraz huzursuzluk, iştahsızlık oldu
Sizin bebişlerde dişlerini gıcırdatıyor mu birbirine sürtüp? benim kızın baş marifeti oldu son günlerde.
kızlar ya bişi daa sorcam ekşi bişey fln yedik mi titreriz ya isteristemez kızımdada son günlerde dikkatimi çekiyo böyle durup dururken titreme gelio sanki 2 sn sürmüo ama gayri ihtiyari bi titreme ve şeye benzio hani başını tutamazlardıda önceden sallanırdı ya onun tarzı bişey. çok üstüne düşmemiştim ama dikkatimi çekio sinirlendiği zaman kendini sıkar ya bebekler onun kendi yapmamış hali gibi gayriihtiyari gibi yani. doktoruna sorcaktım ama her zmnki gibi mühim şeyleri unutmuşum. ciddi bşeymi değil mi anlamadım doktora desem görmeden anlayamaz görme şansıda yok. kızım kendi yapmıo gibi gelio bana ama kendi yapıoda olabilir mi bilemedim ve korktum:S
aaaa benimkinde de oluyo.sanki üşümüşte ürperiyomuş gibi.pek önemsemiyodum ama hep oluyo.neden acaba...bi de senin kızın da yeme problemi vardı galiba nasıl şimdi bi düzelme var mı?
aaaa benimkinde de oluyo.sanki üşümüşte ürperiyomuş gibi.pek önemsemiyodum ama hep oluyo.neden acaba...bi de senin kızın da yeme problemi vardı galiba nasıl şimdi bi düzelme var mı?
kızlar ya bnim oğlumda yapıyo aynısını bazen hiç yapmıyo ama gün geliyo çok sık yapıyo hani nasıl desem tadıhoş olmayan yada ekşi olan yada üşüdüğümüzde olduğu gibi bi titreme gelir ya tiksiniriz benim sevgi pıtırcığım öyle yapıyo bende hep sorcam sorcam deyom unutuyorum anacım bunlar çok kibarlar ondannkaydirigubbakcemile3
demek normalmiş yaw...iyiki var bu site:lepi:kızlar ya bnim oğlumda yapıyo aynısını bazen hiç yapmıyo ama gün geliyo çok sık yapıyo hani nasıl desem tadıhoş olmayan yada ekşi olan yada üşüdüğümüzde olduğu gibi bi titreme gelir ya tiksiniriz benim sevgi pıtırcığım öyle yapıyo bende hep sorcam sorcam deyom unutuyorum anacım bunlar çok kibarlar ondannkaydirigubbakcemile3
ayy gerçekten mi çok sewindim wala ya yalnız diilim yaşasın:) o zmn normaldir dimi. ewet neden oluo ki heh aynen üşümüşde yapıo gibi ama o yapmıo gibi dimi istem dışı sanki.
geçti gibi canım yaa belli olmöuo ki bazen emmek istio hep bazen istemio akşam mesela bi kase çorba içti 7de saat 10 a kadar agzına bişey koymadı emdi uyudu. 7450 yiz şimdilik kahvaltı yogurt yiyo ama ara ögünler bazen kaçıo sizde dsurumlar nasıl?
bu arada gerçekten sevindirdin beni mutlu uyicam şimdi kafama takıntı daha az olcak tşk ederim cvp yazdıın için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?