2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında kocalar buraya takıldığımızı biliyor, her an bi bakayım neler oluyo diyebilirlersempatiksalakcinni biz olsak kesin bakınırdık ta erkekler de öyle bi merak olmuyo nedense

hayırlı olsun cnm
oysa ki seninki internetle pek bi içli dışlı:mymeka: bakabilir heee:)))
saol canım sizede geçmiş olsun:gitme:
Valla Hasret hepsini değil ama taksitlerine yardımcı olurdum. Dediğim gibi ben de dul annenin evladıyım sıkıntıyı bilirim.

Bugün asıl haberler hep sendeymiş be Hasret. Hadi gözünüz aydın...
esrincim kadındayok ta ödemiyor değil ki diyosun
kadın krediyi ödemeyip tatile gidiyormuş, taksilerden inmiyrmuş böyle bi kadının borcunu senin üstlenmen büük bi aptallık olur yani, haketse neyse!

tabi canım tabi
emin ol herkese duyurktan sonra heycansız aksiyonsuz bir günüm olmayacak, annem beni reddedecek, anaannem günde en az 7,8 kez arayıp baskı yapacak, küçük teyzem salaksın diye başımın etini yyecek, ufffffffffffffffff

herkesemerhaba....
Yine bebişlerimiz hastaymış geçmişolsun kuzulara.
hasret doktora gitmişin hayırlı olsun bacımbide ikizolsaydı 3 bebe amanın biz biriylen baş edemiyoruzsen 3bebe ay düşünmek bilem istemiyorum...

herkese merhaba.
kızlar siize bir şey sormak istiyorum benim bebişte 7 buçuk aylık oldu bu ek gıdaya geçiş yaptıktan sonra sanki aç kalıyormuş gibi geliyor bana sabah yarım kase kahvaltı öğleden sonra yarım kase çorba akşam üzeri az olmak kaydıyla yoğurt ve meyve püresi bunların yanında günlük süt alımı sadece 500 en fazla 600 ml sınırlı sizce bu öğünler doyuruyormudur yoksa benmi evham yapıyorum.
bu arada böyle bodoslama atladım ama ben sizi sürekli takip ediyorum yabancı değilim yani hepiniz tanıdım artık.ayrıca hasret hayırlı olsun benimde kardeşimin başına geldi aynı durum ilk zamanlar çok üzülmüştü ama şimdi büyüdüler küçüğünün bir abla diyişi var kardeşim iyiki doğurmuşum diyor yalnız kalmıycaklar diye seviniyor.

kız o emse ben bayıla bayıla veririm de.ağzına sürmüyo.kafasını çeviriyo...
maşşallah yavrucuğuna boyu iyiymiş.kilosu bizimkiyle aynı.iştahı nasıl peki ve emiyo mu?
kız sen nasıl ölçüyosun boynu.ben bi iki kere ölçmek istedim mezurayla her seferinde farklı çıktı.2 saatte bir mama vermek mi? komik geliyo bana benimki 5 saatte yese göbek atıcam:ecrin_bebek:
benimkide öyle tam geçti dedim tekrardan burn akmaya başladı...

Son düzenleme:

kilo alımı nasıl peki?
şu yarım kaseleri bnce 1 kaseye çıkarırsan sorun olmaz 2 satte bir besle sık sıkyerimseniben
sğol canım bakalım hayırlısı neyse artıkö.çöbn

canım meraba.seninki benimkinin yanında gayeeeettt iyi yiyor.bence herşey yolunda evham yapma.vereliniortak

kilo alımı nasıl peki?
şu yarım kaseleri bnce 1 kaseye çıkarırsan sorun olmaz 2 satte bir besle sık sıkyerimseniben

canım keşke yese yarımdan sonra ağzını bir kilitliyor yapmadığım şebeklik kalmıyor ama yok malesef yemiyor kilo alımı geçen aya kadar iyiydi yani sırf anne sütü aldığı zamana kadar 1 aydır gitmiyoruz doktora daha gitmemize de 1 ay var bana almıyormuş gibi geldi geçen ayki kilosu 7.900 bide çok hareketli oldu bir dak durmuyor yerinde.

kilo alımı nasıl peki?
2 saatte bir yerse nasıl bitirsintam kaseyi kız.tam kese yemesi için beslenme araları 4ila5 sat olmalı bence.doğan öyleçünkü.sabah kahvaltı 9:30-10:00 arası 13:00-14:00 çorba beş altı gibi yoğurt yerse meyve gecede kaşık maması bazende yatmadan biberon maması aralarda annesütü.

[QUOTEyarım kase ve az lafını kullanmışsın yemiyomu yoksa emsin diye senmi azveriyosun.beslenmearalarını az tutuyosan eminim doyuyodur.zaten artık 500 ml süt alır odayeterli.[/QUOTE]

yok canım kendi o kadar yiyor.zaten benimki hiç emmedi ben ilk günden beri sağıp verdim o yüzden aldığ süt miktarını biliyorum bir anda 1000 ml 500 inince aç kalıyor endişesi başladı...

iyi akşamlar kızlar badoslama dalıyorumm ..
yorucu hafta sonu (misafirler vardı)ve yorucu pazartesi (temizlik ve pazar)sendromunuda atlattık şükür
şevval h.g bence gayet normal yemesi benim oglumda 1 ay öncesine 125 mlden aşagı inmezdi ögünleri.
şuan 70ml verince şükür diyorum..

canım kilosu maşallah gayet iyi herzamantamkase yiycekdiye bişey yok.bizimkilerde aynı doğan bazen yoğurt istemez mesela bikaçgün vermem sonra yer.bazen meyveyide istemez ısrar etmem başka gün yer.ama sofraya bizle bir oturmaya bayılır yemeklerinsuyundn tattırırım şapırdatır.sanırım tatsız tutsuz şeyleri doğal olarakyemiyolar.çben az tuzlu yapıyorum çorbaları.Artı çocuk doktorum hep derki bitirecek diye bekleme 2-3 kaşıkta alsa yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…