- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.641
selamlar bu arada bugün dokordaydım canlar, bebeğimi gördüm
adetlerim düzensiz olduğu için sat la uyumlu değil.. zaten takwim yumurtlama dönemindeilşki olmadı muhtemlen sonrasında olmuş..
6+4günlükmüş...
dr aldıracaksan 6we 7. haftalar en ideal zamndır daha fazla bekleme dedi
ama sırf erken diyede aldırma sonuçta norml doğumyapmışsın, yaşında genç, beraber büyürler ilk zamnlar biraz zorlanırsın ama sonrası için iyi olur falan dedi...
we bir kese daha wardı kızlar
dr ikiz gebelik olarak başlamış ama sonrasında oluşmamış dedi!!!!
ya da bu arkada birikmiş bi kan birikintisi dedi, kanaman olur yada lekelenme tarzında kahwerengi akıntın olursa hemen gel dedi
ilişki de yasak 10gün...
cengiz duyunca ikiz olmadığına üzüldü bi de, e belki yeni yeni oluşuyodur diyoalsanaalsanasmile
neyine güweniyo acaba! cereni götrdüğüm tıp merkesinde ki kadın doğumcuya gittim çok iyiydi we o da 6 aylık hamile..
bizen böyle sonrada geldim ceryle uğraş falan bu saat oldu
Kız hasrettt faceden hayırlı olsun dedik de sallamadın yanii merci cnmlmaz:
ay sinir oldum yine görümceme geldi buraya eşime demiş ki gittiğimde esin selam bile vermiyo bazen dalgın olabiliyorum işim çok oluyo selam veriyorum ama ayakta karşılamıyrum yane neyse geldi bende kalktım gayet güleryüze selam verdim konuşmaya çalıştım 1 karış surat nezaketen cevap veriyo bilmem nereme kada hadi ona da neyse gelmiyosun dio dedim 2 haftadır kocam yok göçebe yaşıyorum e haftasonu bebekte bene hastaydım hergün akşama kadar çalışıyorum kendisi öğretmen ve sadece yarım gün çalışıyo bide gelip ne kadar yorulduğunu söölemiyo mu hey allam neyse uğrayın dedi gittiklava:aslında bunlarla yani görümce ve kayınvalideyle aram iyiydi bi eltim var ki onlar hiç sevmezler onlada aram iyiydi bikaç kez tarıştılar bende eltimi haklı buldum savundum tutamam çnemi hep haklının yanındayım aramız bozuldu gıcık gittiler bana bende bi gıcık almayagöreyim bi daha ısnamam şimdi çok mesafeliyim eser gitti gideli ilk kez dün gittim kayınvalideye o da 2 saat sadecekötükedihüso
eşinindekonuşamama nedeni bu olsa gerek canım ya..yalnız mış zaten tabikide üzmek istemez onu..olanda gene sana olur..ama du bakalım girer bi işe..herhaldeki eşinde yumurta döte gelinceye kadar bekleemez..ama görümcenin kişilik ve karakteri umursamaz nitelikteyse o zaman bişeyler yapılmalı..nereye kadar borç borçla ödenebilir..dediğim gibi inşallah araştırıp bulur iş..sizide sıkıntıyo sokmaz..
adetlerim düzensiz olduğu için sat la uyumlu değil.. zaten takwim yumurtlama dönemindeilşki olmadı muhtemlen sonrasında olmuş..
6+4günlükmüş...
ama sırf erken diyede aldırma sonuçta norml doğumyapmışsın, yaşında genç, beraber büyürler ilk zamnlar biraz zorlanırsın ama sonrası için iyi olur falan dedi...
ya da bu arkada birikmiş bi kan birikintisi dedi, kanaman olur yada lekelenme tarzında kahwerengi akıntın olursa hemen gel dedi
ilişki de yasak 10gün...
cengiz duyunca ikiz olmadığına üzüldü bi de, e belki yeni yeni oluşuyodur diyoalsanaalsanasmile
neyine güweniyo acaba! cereni götrdüğüm tıp merkesinde ki kadın doğumcuya gittim çok iyiydi we o da 6 aylık hamile..
çünkü msjın başında hamileymişsin azınca okumadan sildim hemen kardeşim yanımdaydı:))
aha kimse bilmiyor senden sonrada hatçe yazdı face chatten azdaha yakalanıyodum
sonrada unuttum zaten:)
sğol canım inşallah hayırlısı olur
eser gün olur da buraya yazdılarımı okursa beni boşar haadelikafadulden
bu arada cerynin ilk dişi pörtlediiiiiiiiiiiii:lepi:
düşünemiyorum ikiz olduğunu((((
kız esrin nedemek kredimiz olmasa neyse ne yani borcunuz olmasa
onun taksidinimi üstlenip ödeyecektinklava:
6+4günlükmüş...
ilişki de yasak 10gün...
Süper o zaman benim adam hep uçuşta zaten anacım..Bize gelmen lazım yalnız malum bizim oğlan en geç 8 uyuyooo. gelirmisin ki???
aslında kocalar buraya takıldığımızı biliyor, her an bi bakayım neler oluyo diyebilirlersempatiksalakcinni biz olsak kesin bakınırdık ta erkekler de öyle bi merak olmuyo nedense
hayırlı olsun cnm
kızlar naber?şu sıra yine koşturmaca içindeyim...uğrayamıyorum..herkes iyidir umarım...
hasret gitmişsin dr ye...6 haftalık olmuş bile ....maşallah...dişinizde hayırlı olsun..emirhanda bişey yok henüz..yine burnu akıyor..neden böyle çok hasta oluyor anlamadım...yine gripmi oluyoruz yoksa öyle bşeymianlamadım...
ebru benim metinde 3 haftadır grip dr gtmedim
iştahı filan iyi
bizim 5-6 dişler geliyor üstten
bu arada göz druna giden varmı
ne offff u kız....?ne oldu?:tomato: OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?