2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakıcımız Kerem i sağlık ocağına götürmüş 1,5 ay önce 71 cm dedikleri çocuğa şimdi 70 cm demişler :) ben bir ölçeyim şu çocuğu akşam
Hemşire, pekmez koymayın kahvaltısına hiçbir etkisi yok sütle olunca tek verin demiş. Eskiden 1,5-2 saatte 1 acıkırlardı ama şimdi daha uzun aralıklarla yer demiş, biz 2 saatte 1 vererek anca yetiştiriyoruz yok çorbası yok meyvesi yok kahvaltısı derken, daha uzun aralıklarla verirsek nasıl yetiştiricez acaba?

sakın aldırma cnm yaaa çok gunahhh

Kız hasrettt faceden hayırlı olsun dedik de sallamadın yanii merci cnmlmaz:

çünkü msjın başında hamileymişsin azınca okumadan sildim hemen kardeşim yanımdaydı:))
aha kimse bilmiyor senden sonrada hatçe yazdı face chatten azdaha yakalanıyodum
sonrada unuttum zaten:)
sğol canım inşallah hayırlısı olur

Esin sen de eltinden çekiyorsun anlaşılan. Bir arayıp sorsaymış senin eşin uzakta yalnızsın bir şeye ihtiyacın var mı deseymiş.

Valla Ebrucum ben de dul bir annenin çocuğuyum ama biz parana göre yaşa diye öğrendik. Paramız yoksa veresiye yazdırıp ekmek bile almazdık aç otururduk. Tırnakla kazıma hikayesi bizimkisi yarı burslu okuduk çalışıp okuduk. Eşim benim mantığıma uyar para bakımından ama ailesi har vurup harman savuruyorlar. Ne gamsız ne geniş insanlar. Allah verede evin verdiğimiz para ile evin taksidini yatıra yoksa cidden kötü gelin olacağım. O zaman sadece görümceme, eşime değil kayınvalideme gidip bir posta da ona sayacağım. Off ki offf.

Hasret hala kararsız mısın doğurmakta doktorlada kürtajı konuşmussunuz da...

Ay ikiz mi??? Daha hamileliğine inanamazken bir de ikiz olma ihtimalini hiç düşünemiyorum. Sağlıkla, kısmetiyle gelsin bebeğiniz huzur mutluluk versin yuvanıza...

ohoooo çok kaynatmışsınız yine.
ESRİN üzüldüm canım duruma yaa, nasıl da sinir olur insan kullanıldığını hissedince iyi bilirim. Erkekler malesef ailelerine toz kondurmuyorlar o nedenle eşinle konuşmanın bi faydası olmaz boşyere huzurunuzu kaçırma. bence direkt görümcene söyle biz herşeyden kısarak yaşıyoruz bak, siz de daha tutumlu yaşamalısınız artık falan diye
ÖZNUR kuzum sen hiç mi numara yapmadın bakiim??aklinialirimsmile

düşünemiyorum ikiz olduğunu((((

kız esrin nedemek kredimiz olmasa neyse ne yani borcunuz olmasa
onun taksidinimi üstlenip ödeyecektinklava:

tamam kız kızmadım zaten öyle cilve yapıyommmm hamile kıza kızılır mı öptüm nanaklarından

Hasret hayırlısı olsun cnm. Bana da Eymen de öyle demişlerdi, ya ikizmiş ya da kan pıhtısı var diye. ne derece doğru bilmiyorum. ikinci gittiğim doktor yok öyle bişi demişti:sm_confused:

eser gün olur da buraya yazdılarımı okursa beni boşar haadelikafadulden

aslında kocalar buraya takıldığımızı biliyor, her an bi bakayım neler oluyo diyebilirlersempatiksalakcinni biz olsak kesin bakınırdık ta erkekler de öyle bi merak olmuyo nedense

bu arada cerynin ilk dişi pörtlediiiiiiiiiiiii:lepi:

hayırlı olsun cnm

kızlar naber?şu sıra yine koşturmaca içindeyim...uğrayamıyorum..herkes iyidir umarım...
hasret gitmişsin dr ye...6 haftalık olmuş bile ....maşallah...dişinizde hayırlı olsun..emirhanda bişey yok henüz..yine burnu akıyor..neden böyle çok hasta oluyor anlamadım...yine gripmi oluyoruz yoksa öyle bşeymianlamadım...

Son düzenleme:
düşünemiyorum ikiz olduğunu((((

kız esrin nedemek kredimiz olmasa neyse ne yani borcunuz olmasa
onun taksidinimi üstlenip ödeyecektinklava:

Valla Hasret hepsini değil ama taksitlerine yardımcı olurdum. Dediğim gibi ben de dul annenin evladıyım sıkıntıyı bilirim.

Bugün asıl haberler hep sendeymiş be Hasret. Hadi gözünüz aydın...

canım sen bunu doguracaksın bnece artık sevınc yap, heyecan yap sempatiksalakcinni
bence cok guzel bı heyecan yıne yasıyorsunnn kaydirigubbakcemile3 o mınıgım karnında buyuyorr cok guzelll :ecrin_bebek:
herkese duyur bence aklinialirimsmile

Süper o zaman benim adam hep uçuşta zaten anacım..Bize gelmen lazım yalnız malum bizim oğlan en geç 8 uyuyooo. gelirmisin ki???

gelrim canım, benım adamla konusayım bı, sana haber verırım...

gozun aydın hayatım, bellıydı zaten cok sısmıstı damagı :ecrin_bebek:

aslında kocalar buraya takıldığımızı biliyor, her an bi bakayım neler oluyo diyebilirlersempatiksalakcinni biz olsak kesin bakınırdık ta erkekler de öyle bi merak olmuyo nedense

hayırlı olsun cnm

valla benimki meraklıdır aslında gün lur da bakayım derse amanın düşünmek istemiyorum geçmişte yazdığım msjları silebilirmiyim acaba bi bakemohaoldumsmile
hade ben kaçtım kızlar oğlumu alcem eve geçicem annem gelicek eser elene kadar bende kalıcak öptüm sizleri mıncıkladım bebeişlerii

ebru benim metinde 3 haftadır grip dr gtmedim
iştahı filan iyi
bizim 5-6 dişler geliyor üstten

bu arada göz druna giden varmı

ebru benim metinde 3 haftadır grip dr gtmedim
iştahı filan iyi
bizim 5-6 dişler geliyor üstten

bu arada göz druna giden varmı

ben götürdüm dr ye 2 hafta önce gripken..geçmişti,,,bugün yine akıyor burnu...vallahi çok sıkıldım bu gripten....

:tomato: OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
ne offff u kız....?ne oldu?

herkeste varmış bu sorun bi anda soğuk olunca geçmedi gitti
oğluş emeklemiyor ama poposuyla ilerlemeyi öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…