2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kakası salyasından dolayı artıyomuş. çok bakteri oluşuyomuş salyadan dolayı oda kakasını artırıyomuş bazılarınıda ishal ediyomuş, oyüzden herbebekte farklı gelişiyo diyo nette.
gecelik konusuna gelince kırmızı yakışıraklinialirimsmile

Fatmacım zorlamıyorum ben kendisi emekleme çalışmak istiyor göbek yere düşünce kendisi beceremiyor başlıyor mızırdanmaya bende o yüzden ayakta tutuyorum evi şöyle bir yürüyerek dolaşıyoruz çok seviyor yürümeyi evde olsaydım 5 aylıkken belki yürüteç alırdım ama bu saatten sonra gerek bile yok kendisi poposunun üstünde ittire ittire gitmeye çalışıyor...

selin oturduğu yerde 360 derece dönebiliyor ve ilk bulduğu şeyden tutup ayağa kalkıyor sonrada elelrini bırakıp çığlık atıyor tabi benim yüreğim ağzımda koşuyorum düşmesin diye ...

dün durumu bilmeyen babası düşürdü kızımı bu ne kadar hareketlenmiş diyor yazık adam akşam 8 den önce eve giremiyor napsın yorgunluktan anca kızını uyuturken sevebiliyor ....

dün 3 puan alma yarışı mı vardı :):)) sanırım aylin gülşan başardı sadece :):)

bizim dr diş jelini önermedi canım zaten ..en iyisi doğal akışına bıakmakmış.cok ağlarsa yarım cay kasığı calpol ver ama 2 günden fazla verme dedi. biraz acı cekecekler ama nanemolla da olmasınlar :) kimyasal almasınlar tabi bi de.
pişik önleyici ne kullanıyorsun bilmiyırum ama sana mustela yı tavsiyeederim.doğduğundan beri kullanıyorm hiç pişik olmadı.nem gecirmediği içinde iyileşmesineyardımcı.

Benim kilom yok ki, bilakis, çocuğu ben doğurmamış gibiyim. Fakat gevşemiş miyim, sarkmış mıyım bişi olmuşum, anlamadım. İyi ki kot pantolonlar var valla, yoksa halim duman...

Ben sinirlenince, üstüme sıçramıyım diye sessizliğe gömülüyo garibim...

Ohhh süper, dinlen işte fırsat bu fırsat...

Beyin gelince deprem olacak desene :)

Katılıyorum, ben de hiç ilaç kullanmıyorum.

:lepi:
Kocandan seni ikna etmek için rüşvet aldığımı bana söyletemezsin
Şaka bir yana gerçekten bu kötü gidişata bir dur deyip 3 puan alman lazım bak 2. lige düşücen kaydirigubbakcemile3

Yok söyletemem, biliyorum kaydirigubbakcemile3
Tamam tamam, bu kadar kadınla başa çıkabilmem mümkün değil, lafınızı dinleyecem söz...

Son düzenleme:
Günaydın millet
Eymen'in doğduğundan beri gecede sadece 3 kez kalktığı görülmemiştir. en iyi ihtimalle 6-7 kez kalkar. buna rağmen istisnasız her gece başımı yastığa koyduğumda "belki bu gece sabaha kadar deliksiz uyuruz" diye düşünmeden yatmıyorum. çok mu hayalperestim ne:))

Günaydın Meralcim, senin de bu kötü gidişatına bir dur demek lazım, gece çayı denedin mi? ya da gece 12de biberonla uyurken mama vermeyi? acıkmayan, üşümeyen, altına doldurmayan artık 8. ay içindeki bebeğin bu kadar uyanmaması lazım bence. Emzik kullanıyor mu? hiç denemediysen ya da ilk denemelerinde almadıysa bir daha denesene

günaydın kızlar.. başımda sanki on kg ağırlık taşıyo gibiyim o kadar ağrıyo kaldırmaıyorum bile gecede defalarca kalkarsak olucaa bu tabi sanırım ek gıdaya alışamayan bebişler uyutmuyo.. sapır sapır dökülüyoruz gece uyumayan çocuk gündüz bu kadar enerjiyi nerden buluyo onuda anlamış değilim ama pilim bitmiş durumda nasıl idare edicem bilmiyroum:gitme:

Bir gün tutacaktır, olumlu düşüncenin gücü :)

Kaç kere uyanması normal acaba? Doruk da mutlaka uyanıyor, genelde 2 defa. Bazen emip hemen uyuyor, bazen tepiniyor, bi o yana bi bu yana atıyor kendini, söyleniyor, sonra yine memede uyuyor.

Napıyor uyanıp? Ağlıyor mu, emiyor mu, oynuyor mu?

ohhh maşallah ne güzel olmuş gerçekten. tüm günün böyle devam etsin inşallah cnm. Mert'e de kocaman bi maşallah

Eymen'e de yıkamak hiç sökmüyorboshayallersmile

günaydınnnnnnnnnnnn

bakıyorum yine aynı sabah tayfaız burada toplandık gülşan , şebnem burda burcu ve aylinde gelir birazdan sabah sabah bu sayfayı açmadan rahat edemeyenler :):))

bi müddet sonra da gelen Meralaklinialirimsmile

alkisalkisalkis tebrikler zuzu sana. walla ben regl dönemindeyim bana bakmayın hiç
Keremiko'ya da maşallah, anası böyle zeki olduğuna göre o da zeki olcek tabi. bu arada
seni hem zeki hem akıllı buluyorum Aylinyerimseniben

zaten dün gece için geç gelecek diyodun ama bu gece artık bahane yok ona görelmaz:

benimki de emekleme pozisyonuna geçiyo sonra da direkt dikilmeye uğraşıyo. bunların emeklemeyle geçirecek zamanları yok:))

büyük ihtimalle diş geliyor cnm. benim oğluş 3-4 günde bi yapardı ama diş olayından beri hergün 2 kez yapıyor. sayı olarak 2 çok görünmese de Eymen için çok:))

ohhhh ne güzel dinlen bakalım şöyle güzelce. nerdesin cnm?

Biberon kullanmıyo cnm. gece çayı hiçbi işe yaramadı. emzik kullanmıyor sık sık vermeye çalışıyorum, eline alıp dişlik niyetine çekiştiriyor sadece

günaydın kızlarr.ben güne kötü başlayanlardanım.oğlum kahvaltısını yapmadı.off off.dünde günüm çok kötü geçmişti,yengemle kavga etmiştik.bu sebepten annem de bana tavır yapıyo.bu günde böyle olunca.ipler koptu bende.

oh maşşallah merte.dişinizde hayırlı olsun.krmızı nokta da olmuş.her günün böyle mutlu olsun canım.
Pişik olmaması için Sebamed in Extra Softunu tek geçiyorum mutlaka bunu deneyin kızlar
kesinlikle sebamed doğduğundan beri onu kullanıyorum.bi kere bile pişik olmadı...

saol cnm deniyeyim bakayım pişik için aslında çok sık pişik olmaz bide dediğim gibi biraz kızardı mı hemen bezini açar bırakırım
deprem demiyelim de küçük çapta sarsıntı diyelim zira oğlum bu konuda pek müsamahakar deil:1ninca:

ya eymencim emzik almıyo ya o büyük kolaylık aslında çok rahatlatır gece seni biz son gribimizden sonra gecede -4 kalkmaya başladık ondan önce genelde 1 kez uyanıyodu gece ahhh o eski günler aaahhh

Görümcem bugün bir iş görüşmesine gidiyor canım. Sabah eşime parayı götürdük ama ablanda evin kredisini yatırmaz parayı harcarsa ya dedim. Bir bozuldu sert bir şekilde dişlerini kenetleyip bilmiyorum dedi. Bende bana bozuk atma dedim oda bağırarak ne dememi istiyorsun dedi böylece bozuştuk. Off dert bir değil... Bugün yaprak dökümü gibi işten bir arkadaş daha istifasını verdi. Suyum ısındıkça ısınıyor...

Ayşe yemek konusunda zorlama zorladıkça daha huysuz olur hiç ağzını açmaz.

Gel canım pazartesi bana uyar süt iznim ne de olsa. Böyle dedim ama dün habire evden çalıştım. İnşAllah bir aksilik çıkmaz.

Mert'e maşallah annesi diş bakımından gözünüzde aydın olsun. Tabi kırmızı noktalı gecenizde hayırlı uğurlu olsun :) Bayram tatili de gönlüne göre olur inşallah.

Oy annesi dün biz de akşam banyo yaptık çok şükür kolayca uyuduk. Ama gece 3-4 kez kalktık. Bu bizim normalimiz.

Kırmızı noktalı gecen seninde hayırlı olsun. Bakarsın Kerem'de doktor olurmuş. İstikbali açık olsun yakaışıklımızın.

Göz doktoruna 2 yaşında götürülüyor

Aman kızlar hayır daha yeni yazı okudum 2 yaşında değil 1 yaşında götürmemiz lazımmış. 2. yaşında gidilirse bazı rahatsızlıklar için geç kalınmış oluyormuş.

Hoşgeldin canım.

Ah Meral ya ben sana bu seferd euyku konusunda bir link vereyim. Çözüm vermiyor yazı sadece biraz daha uykusu neden böyle anlamayı sağlıyor.

Dorikus: Bebeklerin Uykusu ve Öğrenmemiz Gerekenler

Burcu ben doğum öncesi şişkoluğumdayım. O zamanda topiktim şimdide hatta şimdi 1 kilo daha zayıdım ama karnım kocaman pantolonlar olmuyor. 2 senede vücut toparlıyormuş. Daha önce doğuranların yalancısıyım.

mızmızlanarak uyanıyo ve sürekli emmek istiyo canım.. uykusuda var gözler kapalı ağlıyo işte.. diş de sıkıştırıyo ama sanırım aç kalıyo ek gıdaya alışamadı bir türlü mama bile istemiyor hep ememk istiyor

hasta yavulara sağlık sıhhat vere allahım umarım herkes için güzel neşeli bir gün olur
şimdi hepiniz bana 10 dk ayırıp bebeklerinizin menülerini göndereceksiniz he olduda göndermediniz karışmam sonucuna
ist dr konuştum kaç dişi oldugunu sordu 6 dedim :) normal dedi bu ay 2 tane daha çıkardı bozma moralini dedi liste yaptı gönderdi sonra bide tam idarar tahlili istdi bugün yaptıracam yaw nerde hata yapıyom ((((

aşağı yukarı bi liste veriyorum uykuuyanma saatlerine göre mama miktarı değişebiliyo
sabah 06 00 120 cc mama
08 00 90 cc kahvltı maması 1 haşlanmış yumurta sarısı veya 1 tek porsiyonluk labne peyniri 1 çay kaşığı pekmez
10 00 90 cc mama
12 00 sebze çorbası
02 00 60 veya 90 cc mama
03 00 yoğurt ve 1 çay kaşığı pekmez
05 00 meyve püresi bazen muhallbiyle karıştırarak veriyorum
07 00 150 cc mama
bizimle birlikte sofraya ortup salçasız baharatsız ne varsa yoğurtla onu da veriyorum
11 gibi gece tahıllımamasını veriyorum gece de ne zaman kalkarsa mama
bu yazdığım miktarlar benim hazırladığım miktarlar amayı her zaman bu ölçüde bitirmiyo ama bazen bitiriyo yani keyfine bağlı miktarlara takılma o yüzden

Ya ben doğduğunda bir iki kullandım sonra Esin'in vajinası yapışmış doktor dedi bak bu kapanır bunu pişik kremi yapıyor bende 2. ayından sonra hiç pişik kremi kullanmamaya başladım. 4. ayında ishal oldup poposu pişti sadece arka tarafına biraz sürüyordum. Çok şükür böyle geçirdik şimdiye kadar. Birde pişik kremlerine iyi bakın bir kısmı pişik önleyici bir kısmı pişik iyileştirici. Pişik önleyiciyi pişik olduktan sonra kullanmanın bir anlamı yok. Trosyd, hamatan ileri derecede pişikler için nivea mustela sebamed filan biraz kozmetik krem kalıyor onlar hafif. Bize doktor hafif olanları kullanın ileride ciddi pişik olursa kullanacak krem kalmaz vücut alışır demişti.

07:00 - emme
09:00 - kibrit kutusu kadar tuzsuz tam yağlı peynir. Azıcık yumurta sarısı, anne sütü, ekmek içi bir çay kaşığı pekmez şeklinde kahvaltısı
11:00 - anne sütü + Azıcık meyve
01:00 - çorba
03:00 - anne sütü
05:00 - yoğurt
07:00 - anne sütü
gece 3-4 kez anne sütü

arkadaşım niye hata yapasın 6 dişten bahsediyorsun kolay mı? seninki de yakında 20 likleri çıkaranlardan olacak, ayrıca kızlarda idrar yolu iltihaplanması çok olur. Menümüz: sabah kalkınca 90-120 ml süt, sonra kahvaltı ( 8 tahıllı ballı mama+1 tatlı kaşığı labne+1 tatlı kaşığı ceviz fındık karışımı+1 çay kaşığı pekmez), sonra karışık meyve püresi sonra çorba sonra yoğurt sonra ya muhallebi ya süt, gece 12-1de de 120-150 süt

Kan damlasını veriyormusun her gün?Hangi saatler arasında veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…