- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.741
ya yemesi de değişmedi aslında okuyorum diş kakayı arttırmaz kanıtlanmış bişi yok diyo ama tecrübeli anneler arttıtrır en önemli belirtisi o diyolar
ulen k.nokta dediniz deiniz özendirdiniz olan var olmayan var istemeyen tiksinen ben bile ani olsa fena olmaz demeye başladım hee gidem de kociş gelmeden bi gecelik neyim yeni bii alam en kırmızısındanbayanssulusmile
ya canım ben ateş fln olmadıkça ilaç vermek istemeyen annelerdenim diş jeli bile sürmeyi düşünmüyorum eğer çok isyan etmezse, yazık kimyasallarla zehirlemiyim çocuğumu az pişiklerde pişik kremi bile kullanmıyorum içinde kortizon var diye bezini bağlamıyorum 2 gün ev batıyo ama olsun
umarım bu kadarcıkla çıkarır ve biter bencede ateşli ve daha çok sancılı geçmesinden korkuyordum bende
tüh ya bizde 3. kırmızı noktayı senden bekliyoduk ama neler olmuş. yaramaz doruğada aşkolsun yani:umursamaz:
benim doğum öncesi kilomda fazlaydı zaten. 169 boy 70 kiloyum şuan.hamile kaldığımdada 71 kiloydum ama hala fazlam var. masabaşı iş çok kilo aldırdı 2 sene önce 60 kiloydum süperdi ama şimdi birçok kıyafetim olmuyo. tüm kıyafetlerimi ablamla yolladım onlar giysin diye. hepimizde aynı dert nezaman vercez bu kiloları bilmiyorum.
oy yerim ben onun parmaklarınıopuyorumnanaktan mertte bay bay yapıyo teyzesi , işe giderken bay bay diyorum çok gülüyo oda yapıyo, yakında baybayın ayrılık olduğunu anlar ve ağlamaya başlar canım yaa:a015:
canım sanırım bu diş öyle gösteriyor belirtileri ki inşalalh öyledir ve bu kadarla acısız çıkar ... oyy oyy bide biizmki çıakrsa çok tatlı oluyor bebekler öyle tek dişle ..bizimki hala koca karı gibi :):)
neden zorluyorsun ki bıdığı belliki çocuk direk yürüyecek emeklemesini neden sitiyorsun ??
vuuuu çok acayip bi gece olmuş ... sen anlatırken ben gerildim adam nasıl çekilmesin )::):)
bende merake tmiştim ama tam geldi yani :))
günaydın:)
nasılsınız?
biz istanbula uzuunn bir yolculuktan sonra geldik.biraz zorluydu ama anneanneye babaanneye uğadık dinlendik oğlum yoruldu biraz ama birlikteyiz ailecek şimdi:)
işin kötü yanı hiç bişey yemek istemiyor.meme meme başka bişey yok...
bu arada ev iişi olmadan yaşamak süpermiş:)) yemek hazır temizlik yapılıyor otele mi taşınsak diye düşünmedim değil:))
ya yemesi de değişmedi aslında okuyorum diş kakayı arttırmaz kanıtlanmış bişi yok diyo ama tecrübeli anneler arttıtrır en önemli belirtisi o diyolar
ulen k.nokta dediniz deiniz özendirdiniz olan var olmayan var istemeyen tiksinen ben bile ani olsa fena olmaz demeye başladım hee gidem de kociş gelmeden bi gecelik neyim yeni bii alam en kırmızısındanbayanssulusmile
ya canım ben ateş fln olmadıkça ilaç vermek istemeyen annelerdenim diş jeli bile sürmeyi düşünmüyorum eğer çok isyan etmezse, yazık kimyasallarla zehirlemiyim çocuğumu az pişiklerde pişik kremi bile kullanmıyorum içinde kortizon var diye bezini bağlamıyorum 2 gün ev batıyo ama olsun
umarım bu kadarcıkla çıkarır ve biter bencede ateşli ve daha çok sancılı geçmesinden korkuyordum bende
:lepi:
Kocandan seni ikna etmek için rüşvet aldığımı bana söyletemezsin
Şaka bir yana gerçekten bu kötü gidişata bir dur deyip 3 puan alman lazım bak 2. lige düşücen kaydirigubbakcemile3
Günaydın millet
Eymen'in doğduğundan beri gecede sadece 3 kez kalktığı görülmemiştir. en iyi ihtimalle 6-7 kez kalkar. buna rağmen istisnasız her gece başımı yastığa koyduğumda "belki bu gece sabaha kadar deliksiz uyuruz" diye düşünmeden yatmıyorum. çok mu hayalperestim ne:))
Günaydın Meralcim, senin de bu kötü gidişatına bir dur demek lazım, gece çayı denedin mi? ya da gece 12de biberonla uyurken mama vermeyi? acıkmayan, üşümeyen, altına doldurmayan artık 8. ay içindeki bebeğin bu kadar uyanmaması lazım bence. Emzik kullanıyor mu? hiç denemediysen ya da ilk denemelerinde almadıysa bir daha denesene
günaydın kızlar.. başımda sanki on kg ağırlık taşıyo gibiyim o kadar ağrıyo kaldırmaıyorum bilegecede defalarca kalkarsak olucaa bu tabi sanırım ek gıdaya alışamayan bebişler uyutmuyo.. sapır sapır dökülüyoruz gece uyumayan çocuk gündüz bu kadar enerjiyi nerden buluyo onuda anlamış değilim ama pilim bitmiş durumda nasıl idare edicem bilmiyroum:gitme:
günaydın kızlaropuyorumnanaktan bugün çok güzel başladı çünkü dün merti kontrole götürdüm ve 850 gr almış 9,500 gr olmuş, boyu aynı 74cm. ama çok mutluyumopuyorumnanaktan ayrıca minik kuzumun ilk dişi patladı dün ve babası gördü ilkkaydirigubbakcemile3 elini ısırmak suretiyle babasına dişinin çıktığını göstermiş oldu oğlumoğlum doğduğundan beri ilk kez gece sadece 1kez uyandı:dance: ayrıca gece kırmızı noktakaydirigubbakcemile3:asigim: oh be negüzel bi gün kaymakam beyden bayram tatilini uzatmak için izin istiycem inşallah izin verir kayseri ankara yapmak istiyoruz bayramda, bana dua edin kızlar:Saruboceq: inşallah sizin içnde güzel bi gün oluropuyorumnanaktan
ikinci günaydın da benden olsun benim çocuğum tam bir antika karar verdim :)
normalde bebekler akşam yıkanırki rahay uyusunlar diye dün uzun bir aradan sonra akşam yıkamayı denedim ataya nerden denedim
gece hiç uyanmayan çocuk 3 kere uyandı oyun oynamak için :) enson saat 7 de kalaktı hala azıyor birdaha gece yıkamayacağım
günaydınnnnnnnnnnnn
bakıyorum yine aynı sabah tayfaız burada toplandık gülşan , şebnem burda burcu ve aylinde gelir birazdan sabah sabah bu sayfayı açmadan rahat edemeyenler :):))
Günaydın
İlk gördüğüm iletiye atladım yine:)
Bizim içinde güzel bir geceydi zemuszemus , kırmızı noktalıları sayalım bakalım 2 ettik şimdiden, bakalım Burcu da atağa kalkacaktı inşallah sızmamıştır :)
Dün bakıcı sağlık ocağına götürdü 9 kilo olmuş Kerem, orda sıra bekleyen bir kadın varmış Kerem e bakıp bu çocuk çok zeki olacak demiş bakıcımız da nerden anladınız demiş, 2 kaşının ortasının biraz yukarısını göstermiş (hafif çıkık orası), benim 2 oğlumda böyleydi ve bebekliklerinde bana yaşlı bir kadın söylemişti 2 si de doktor oldu demiş, hadi bakalım inşallah dedik sositososito, hem yakışıklı hem zeki bir oğlum var lütfen sıraya giriniz kız anneleriii sengözlerimebaksanab
Günaydın,
Atağa falan kalkamadım, acayip sinirli bir akşam geçirdim, adamı kesmediğime şükredin. Gerçi onunla alakası yok durumun ama olsun...
Önce Meral'e söz verdiğim gibi, alışverişe gittim kuzuyu alıp. Önce Joke'e girdim, Doruk'un ihtiyaçları vardı. Joker'de kahkahalar attı, çığlıklar savurdu, herkese mavi boncuk dağıttı benim cücük. Nasıl ki oradan dışarı adım attık, bir huysuzluk, bir aksilik, zaptedemedim, hiç birşey bakamadan geri döndüm, takside bile kıyameti kopardı. Ona bi sinirlendim zaten. Sonra bugünkü önemli bir toplantı için düzgün giyinmem lazımdı, gündüzden yardımcı kadına benim kışlık kıyafetlerimi çıkar bazanın altından demiştim, takımlarım falan vardı. Tembel cadı, 8-10 tane kazak çıkarıp bırakmış, kudurdum. Hadi gecenin bi köründe biz çıkaralım dedik, Doruk orada uyuyor, ses etmeden 2-3 parça bişey çıkardık, karanlıkta. Bir de deneyeyim ki, doğum öncesi kilomda olmama rağmen popom pantolonlardan fırladı fırlayacak, etekler hiç kapanmıyor. Kudurdum velhasıl, acil alışverişe çıkmam lazım. Adam da baktı ki ben saldıracak yer arıyorum, açtı bilgisayarını, köşesine çekildi, ben de yattım uyudum.
Bu kadar...
Çok uzun yazdım yine di mi, demek ki bugün de çok konuşasım var.
Hepinize Günaydın;
Hasret doktora gitmişsin herseyin hayırlısı olsun canım ...
Çok uykum var nedense gerçi gece çok rahat uyuduk ama neden böyleyim bilmiyorum hava da kapalı yağmurlu içim daraldı sanırım böyle havayı da görünce...
Benim zilli kızım bay bay yapıyor teyzeleri gel gel yapıyor ama nedense poposunu kaldırıp emekleme tarafları değil yürümek ve ayakta durmaya bayılıyor ....
günaydın yine gecede 10 kere fln kalktık kimisine yiyor kimisinde 2 lokma alıp uyuyor kimisinde sadece pış pış istiyor gözünü açamıyor ama ağlıyor dün 8 kere kaka yaptı gündüz gece de 3 kere ama isal değil kakası gayet kıvamlı hatta bi seferki kabız kıvamında hal böyleyken pişik de azdı poposu nasıl kırmızı her seferinde sürdüm pişik kremini sabah daha iyiydi ama tam geçmemişti diş mi heliyo diye düşünüyorum çünkü salyası biraz arttı ve doğduğundan beri bişeyleri ağzına götürürdü ama şimdi daha bi hırsla götürüyo ağzına baktım kızarıklık fln yok tam baktırmadı ama sol alt biaz şişmiş sanki üff anlamadım ki işe de geç kaldım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
nasılsınız?
biz istanbula uzuunn bir yolculuktan sonra geldik.biraz zorluydu ama anneanneye babaanneye uğadık dinlendik oğlum yoruldu biraz ama birlikteyiz ailecek şimdi:)
bu arada ev iişi olmadan yaşamak süpermiş:)) yemek hazır temizlik yapılıyor otele mi taşınsak diye düşünmedim değil:))
Günaydın Meralcim, senin de bu kötü gidişatına bir dur demek lazım, gece çayı denedin mi? ya da gece 12de biberonla uyurken mama vermeyi? acıkmayan, üşümeyen, altına doldurmayan artık 8. ay içindeki bebeğin bu kadar uyanmaması lazım bence. Emzik kullanıyor mu? hiç denemediysen ya da ilk denemelerinde almadıysa bir daha denesene
oh maşşallah merte.dişinizde hayırlı olsun.krmızı nokta da olmuş.her günün böyle mutlu olsun canım.günaydın kızlaropuyorumnanaktan bugün çok güzel başladı çünkü dün merti kontrole götürdüm ve 850 gr almış 9,500 gr olmuş, boyu aynı 74cm. ama çok mutluyumopuyorumnanaktan ayrıca minik kuzumun ilk dişi patladı dün ve babası gördü ilkkaydirigubbakcemile3 elini ısırmak suretiyle babasına dişinin çıktığını göstermiş oldu oğlumoğlum doğduğundan beri ilk kez gece sadece 1kez uyandı:dance: ayrıca gece kırmızı noktakaydirigubbakcemile3:asigim: oh be negüzel bi gün kaymakam beyden bayram tatilini uzatmak için izin istiycem inşallah izin verir kayseri ankara yapmak istiyoruz bayramda, bana dua edin kızlar:Saruboceq: inşallah sizin içnde güzel bi gün oluropuyorumnanaktan
kesinlikle sebamed doğduğundan beri onu kullanıyorum.bi kere bile pişik olmadı...Pişik olmaması için Sebamed in Extra Softunu tek geçiyorum mutlaka bunu deneyin kızlar
saol cnm deniyeyim bakayım pişik için aslında çok sık pişik olmaz bide dediğim gibi biraz kızardı mı hemen bezini açar bırakırımbizim dr diş jelini önermedi canım zaten ..en iyisi doğal akışına bıakmakmış.cok ağlarsa yarım cay kasığı calpol ver ama 2 günden fazla verme dedi. biraz acı cekecekler ama nanemolla da olmasınlar :) kimyasal almasınlar tabi bi de.
pişik önleyici ne kullanıyorsun bilmiyırum ama sana mustela yı tavsiyeederim.doğduğundan beri kullanıyorm hiç pişik olmadı.nem gecirmediği içinde iyileşmesineyardımcı.
deprem demiyelim de küçük çapta sarsıntı diyelim zira oğlum bu konuda pek müsamahakar deil:1ninca:Benim kilom yok ki, bilakis, çocuğu ben doğurmamış gibiyim. Fakat gevşemiş miyim, sarkmış mıyım bişi olmuşum, anlamadım. İyi ki kot pantolonlar var valla, yoksa halim duman...
Ben sinirlenince, üstüme sıçramıyım diye sessizliğe gömülüyo garibim...
Ohhh süper, dinlen işte fırsat bu fırsat...
Beyin gelince deprem olacak desene :)
Katılıyorum, ben de hiç ilaç kullanmıyorum.
Yok söyletemem, biliyorum kaydirigubbakcemile3
Tamam tamam, bu kadar kadınla başa çıkabilmem mümkün değil, lafınızı dinleyecem söz...
Günaydın millet
Eymen'in doğduğundan beri gecede sadece 3 kez kalktığı görülmemiştir. en iyi ihtimalle 6-7 kez kalkar. buna rağmen istisnasız her gece başımı yastığa koyduğumda "belki bu gece sabaha kadar deliksiz uyuruz" diye düşünmeden yatmıyorum. çok mu hayalperestim ne:))
Görümcenin ev kredisi ne zaman bitiyor?Birde iş arama zahmetinde bulunuyormu?Bulunmuyorsa sen bir şeyler yap hemen iş bul.Eşinede bu konuda mesafeli davran.Havadan kazanmıyorsun nihayetinde bu parayı.Eşinde haddini bilsin ağzını açıp iki laf söyleyebilsin ablasına sen susarsan eşinde susar erkekler manalı tavırlardan anlamazlar çünkü.Biraz mesafe koy eşine bu mevzuda bak bakalım nasıl konuşuyor ablasıyla.Şu kredi bitene kadar sabır de.Bir daha asla kimseye kefil olma eşine,babana bile....
kızlar napıyosunuz?ben de bi görünüp bi kayboluyorum:) bilgisayarım bozuk.off okul zatenöyle iğrenç bi ders programım var ki,bi de 16 saat giriyorum yani maaş karşılığı sadece,bu kadar içine edilebilirdi.
biz de daha diş miş yok.zaten kilo alımı da cok yavaşladı.hiç bişi yemiyo ki,savaşıyorum sürekli..
istanbullular size bir haberim var eğer bir aksilik çıkmazsa ctesi gecesi yola çıkıp geliyorum :)
ama pazartesi akşam dönücem
pazartesi gündüz program yapın göreyim sizi ve bebekleri :) ben yanlız gelicem atayı mıncıklayamayacaksınız :)
günaydın kızlaropuyorumnanaktan bugün çok güzel başladı çünkü dün merti kontrole götürdüm ve 850 gr almış 9,500 gr olmuş, boyu aynı 74cm. ama çok mutluyumopuyorumnanaktan ayrıca minik kuzumun ilk dişi patladı dün ve babası gördü ilkkaydirigubbakcemile3 elini ısırmak suretiyle babasına dişinin çıktığını göstermiş oldu oğlumoğlum doğduğundan beri ilk kez gece sadece 1kez uyandı:dance: ayrıca gece kırmızı noktakaydirigubbakcemile3:asigim: oh be negüzel bi gün kaymakam beyden bayram tatilini uzatmak için izin istiycem inşallah izin verir kayseri ankara yapmak istiyoruz bayramda, bana dua edin kızlar:Saruboceq: inşallah sizin içnde güzel bi gün oluropuyorumnanaktan
ikinci günaydın da benden olsun benim çocuğum tam bir antika karar verdim :)
normalde bebekler akşam yıkanırki rahay uyusunlar diye dün uzun bir aradan sonra akşam yıkamayı denedim ataya nerden denedim
gece hiç uyanmayan çocuk 3 kere uyandı oyun oynamak için :) enson saat 7 de kalaktı hala azıyor birdaha gece yıkamayacağım
Günaydın
İlk gördüğüm iletiye atladım yine:)
Bizim içinde güzel bir geceydi zemuszemus , kırmızı noktalıları sayalım bakalım 2 ettik şimdiden, bakalım Burcu da atağa kalkacaktı inşallah sızmamıştır :)
Dün bakıcı sağlık ocağına götürdü 9 kilo olmuş Kerem, orda sıra bekleyen bir kadın varmış Kerem e bakıp bu çocuk çok zeki olacak demiş bakıcımız da nerden anladınız demiş, 2 kaşının ortasının biraz yukarısını göstermiş (hafif çıkık orası), benim 2 oğlumda böyleydi ve bebekliklerinde bana yaşlı bir kadın söylemişti 2 si de doktor oldu demiş, hadi bakalım inşallah dedik sositososito, hem yakışıklı hem zeki bir oğlum var lütfen sıraya giriniz kız anneleriii sengözlerimebaksanab
Göz doktoruna 2 yaşında götürülüyor
nasılsınız?
Günaydın millet
Bir gün tutacaktır, olumlu düşüncenin gücü :)
Kaç kere uyanması normal acaba? Doruk da mutlaka uyanıyor, genelde 2 defa. Bazen emip hemen uyuyor, bazen tepiniyor, bi o yana bi bu yana atıyor kendini, söyleniyor, sonra yine memede uyuyor.
Napıyor uyanıp? Ağlıyor mu, emiyor mu, oynuyor mu?
hasta yavulara sağlık sıhhat vere allahım umarım herkes için güzel neşeli bir gün olur
şimdi hepiniz bana 10 dk ayırıp bebeklerinizin menülerini göndereceksiniz he olduda göndermediniz karışmam sonucuna
ist dr konuştum kaç dişi oldugunu sordu 6 dedim :) normal dedi bu ay 2 tane daha çıkardı bozma moralini dedi liste yaptı gönderdi sonra bide tam idarar tahlili istdi bugün yaptıracam yaw nerde hata yapıyom((((
günaydın kızlarr.ben güne kötü başlayanlardanım.oğlum kahvaltısını yapmadı.off off.dünde günüm çok kötü geçmişti,yengemle kavga etmiştik.bu sebepten annem de bana tavır yapıyo.bu günde böyle olunca.ipler koptu bende.
oh maşşallah merte.dişinizde hayırlı olsun.krmızı nokta da olmuş.her günün böyle mutlu olsun canım.
kesinlikle sebamed doğduğundan beri onu kullanıyorum.bi kere bile pişik olmadı...
hasta yavulara sağlık sıhhat vere allahım umarım herkes için güzel neşeli bir gün olur
şimdi hepiniz bana 10 dk ayırıp bebeklerinizin menülerini göndereceksiniz he olduda göndermediniz karışmam sonucuna
ist dr konuştum kaç dişi oldugunu sordu 6 dedim :) normal dedi bu ay 2 tane daha çıkardı bozma moralini dedi liste yaptı gönderdi sonra bide tam idarar tahlili istdi bugün yaptıracam yaw nerde hata yapıyom((((
aşağı yukarı bi liste veriyorum uykuuyanma saatlerine göre mama miktarı değişebiliyo
sabah 06 00 120 cc mama
08 00 90 cc kahvltı maması 1 haşlanmış yumurta sarısı veya 1 tek porsiyonluk labne peyniri 1 çay kaşığı pekmez
10 00 90 cc mama
12 00 sebze çorbası
02 00 60 veya 90 cc mama
03 00 yoğurt ve 1 çay kaşığı pekmez
05 00 meyve püresi bazen muhallbiyle karıştırarak veriyorum
07 00 150 cc mama
bizimle birlikte sofraya ortup salçasız baharatsız ne varsa yoğurtla onu da veriyorum
11 gibi gece tahıllımamasını veriyorum gece de ne zaman kalkarsa mama
bu yazdığım miktarlar benim hazırladığım miktarlar amayı her zaman bu ölçüde bitirmiyo ama bazen bitiriyo yani keyfine bağlı miktarlara takılma o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?