- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.761
bende ilaç kullanma taraftarı değildim ilk başlarda ama okadar çok hastalandıki yavrum ilaçlı buhar antibiyotik ateş düşürücü tüm kimyasalları aldı yavrum çok üzülüyorum,Allah hastalıklardan korusun yavrularımızı. ben sadece gece yatarken verdim 2 gün çünkü çok canı yanıyodu belliydi. aslında yeşil soğan tavsiye ediyolar eline verin kemirsin hem çabuk çıkarmış hemde uyuşturduğu için acı azalırmış. ben burda bulamadım bu hafta y.soğanı.ya canım ben ateş fln olmadıkça ilaç vermek istemeyen annelerdenim diş jeli bile sürmeyi düşünmüyorum eğer çok isyan etmezse, yazık kimyasallarla zehirlemiyim çocuğumu az pişiklerde pişik kremi bile kullanmıyorum içinde kortizon var diye bezini bağlamıyorum 2 gün ev batıyo ama olsun
umarım bu kadarcıkla çıkarır ve biter bencede ateşli ve daha çok sancılı geçmesinden korkuyordum bende
darısı başınıza kızlarzemuszemusselin oturduğu yerde 360 derece dönebiliyor ve ilk bulduğu şeyden tutup ayağa kalkıyor sonrada elelrini bırakıp çığlık atıyor tabi benim yüreğim ağzımda koşuyorum düşmesin diye ...
dün durumu bilmeyen babası düşürdü kızımı bu ne kadar hareketlenmiş diyor yazık adam akşam 8 den önce eve giremiyor napsın yorgunluktan anca kızını uyuturken sevebiliyor ....
dün 3 puan alma yarışı mı vardı :):)) sanırım aylin gülşan başardı sadece :):)
pişik için ben merte dalin pişik önleyici krem kullanıyorum hiç pişik olmadı,kortizorsuz ve nem geçirmediği için çişli bezle 12 saat gezebiliyo hiç rahatsızlık duymuyosempatiksalakcinni bebek bezi reklamı gibi oldukaydirigubbakcemile3bizim dr diş jelini önermedi canım zaten ..en iyisi doğal akışına bıakmakmış.cok ağlarsa yarım cay kasığı calpol ver ama 2 günden fazla verme dedi. biraz acı cekecekler ama nanemolla da olmasınlar :) kimyasal almasınlar tabi bi de.
pişik önleyici ne kullanıyorsun bilmiyırum ama sana mustela yı tavsiyeederim.doğduğundan beri kullanıyorm hiç pişik olmadı.nem gecirmediği içinde iyileşmesineyardımcı.
canım ya bende çok üzülüyorum senin bu durumuna yatmadan önce doyurucu bişeyler yiyebilse daha uzun uyuyabilir belki ama yemekte yemiyo keratabilmiyorumkismileGünaydın Meralcim, senin de bu kötü gidişatına bir dur demek lazım, gece çayı denedin mi? ya da gece 12de biberonla uyurken mama vermeyi? acıkmayan, üşümeyen, altına doldurmayan artık 8. ay içindeki bebeğin bu kadar uyanmaması lazım bence. Emzik kullanıyor mu? hiç denemediysen ya da ilk denemelerinde almadıysa bir daha denesene
inşallah düzelirler canıma.sgünaydın kızlar.. başımda sanki on kg ağırlık taşıyo gibiyim o kadar ağrıyo kaldırmaıyorum bilegecede defalarca kalkarsak olucaa bu tabi sanırım ek gıdaya alışamayan bebişler uyutmuyo.. sapır sapır dökülüyoruz gece uyumayan çocuk gündüz bu kadar enerjiyi nerden buluyo onuda anlamış değilim ama pilim bitmiş durumda nasıl idare edicem bilmiyroum:gitme:
Bir gün tutacaktır, olumlu düşüncenin gücü :)
Görümcem bugün bir iş görüşmesine gidiyor canım. Sabah eşime parayı götürdük ama ablanda evin kredisini yatırmaz parayı harcarsa ya dedim. Bir bozuldu sert bir şekilde dişlerini kenetleyip bilmiyorum dedi. Bende bana bozuk atma dedim oda bağırarak ne dememi istiyorsun dedi böylece bozuştuk. Off dert bir değil... Bugün yaprak dökümü gibi işten bir arkadaş daha istifasını verdi. Suyum ısındıkça ısınıyor...
Ayşe yemek konusunda zorlama zorladıkça daha huysuz olur hiç ağzını açmaz.
Gel canım pazartesi bana uyar süt iznim ne de olsa. Böyle dedim ama dün habire evden çalıştım. İnşAllah bir aksilik çıkmaz.
Mert'e maşallah annesi diş bakımından gözünüzde aydın olsun. Tabi kırmızı noktalı gecenizde hayırlı uğurlu olsun :) Bayram tatili de gönlüne göre olur inşallah.
Oy annesi dün biz de akşam banyo yaptık çok şükür kolayca uyuduk. Ama gece 3-4 kez kalktık. Bu bizim normalimiz.
Kırmızı noktalı gecen seninde hayırlı olsun. Bakarsın Kerem'de doktor olurmuş. İstikbali açık olsun yakaışıklımızın.
Aman kızlar hayır daha yeni yazı okudum 2 yaşında değil 1 yaşında götürmemiz lazımmış. 2. yaşında gidilirse bazı rahatsızlıklar için geç kalınmış oluyormuş.
Hoşgeldin canım.
Ah Meral ya ben sana bu seferd euyku konusunda bir link vereyim. Çözüm vermiyor yazı sadece biraz daha uykusu neden böyle anlamayı sağlıyor.
Dorikus: Bebeklerin Uykusu ve Öğrenmemiz Gerekenler
Burcu ben doğum öncesi şişkoluğumdayım. O zamanda topiktim şimdide hatta şimdi 1 kilo daha zayıdım ama karnım kocaman pantolonlar olmuyor. 2 senede vücut toparlıyormuş. Daha önce doğuranların yalancısıyım.
hasta yavulara sağlık sıhhat vere allahım umarım herkes için güzel neşeli bir gün olur
şimdi hepiniz bana 10 dk ayırıp bebeklerinizin menülerini göndereceksiniz he olduda göndermediniz karışmam sonucuna
ist dr konuştum kaç dişi oldugunu sordu 6 dedim :) normal dedi bu ay 2 tane daha çıkardı bozma moralini dedi liste yaptı gönderdi sonra bide tam idarar tahlili istdi bugün yaptıracam yaw nerde hata yapıyom((((
bende ilaç kullanma taraftarı değildim ilk başlarda ama okadar çok hastalandıki yavrum ilaçlı buhar antibiyotik ateş düşürücü tüm kimyasalları aldı yavrum çok üzülüyorum,Allah hastalıklardan korusun yavrularımızı. ben sadece gece yatarken verdim 2 gün çünkü çok canı yanıyodu belliydi. aslında yeşil soğan tavsiye ediyolar eline verin kemirsin hem çabuk çıkarmış hemde uyuşturduğu için acı azalırmış. ben burda bulamadım bu hafta y.soğanı.
darısı başınıza kızlarzemuszemus
yerim ben o atom karıncayı, gerçekten çok hareketliler yetişemiyoruz. bebişleri emeklemeyen anneler kızmayın ama çok şanslısınızkaydirigubbakcemile3 işten gelince mertin dötünden ayrılamıyorum tüm evi gezmek istiyo emekleyerek ve engel olamıyoruz kucağa alınca ağlıyo ve merak ettiği bişey görüncede tutunarak ayağa kalkıyo çok yorucu ama onlar çok zevk alıyo:1shok:
pişik için ben merte dalin pişik önleyici krem kullanıyorum hiç pişik olmadı,kortizorsuz ve nem geçirmediği için çişli bezle 12 saat gezebiliyo hiç rahatsızlık duymuyosempatiksalakcinni bebek bezi reklamı gibi oldukaydirigubbakcemile3
canım ya bende çok üzülüyorum senin bu durumuna yatmadan önce doyurucu bişeyler yiyebilse daha uzun uyuyabilir belki ama yemekte yemiyo keratabilmiyorumkismile
inşallah düzelirler canıma.s
inş. canım. ha birde ben diş kaşısın die pırasa veriorum canım baya oyalıyo dene istersen :)
canım benim oğlum yaptığım hiç bişeyi tam olarak yemedi en fazla üç kaşık yiobizimkiside şöyle
sabah8 kahvaltı karışımı (1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama, peynir,yarım yumurta sarısı, yarım ceviz,3 bebe büsküvisi, yarım muz) pekmezi ayrı veriorum ya kan damlası ile ya meyve ile ama açken veriorum başka türlü ağzını açmıyor.
arada emiyor daha doğrusu genelde emiyor
öğlen yourt veriorum bazen meyveli bazen sade
15 gibi meyve püresi
akşam sebze çorbası
bu kadar bizim ama bunları da yemek istemio çoğu kez emmek istiyo
eğer ki gece 12 de 90 cc mama yapıorum içirebilirsem ne mutlu bana ama çoğu kez içmiyor.
Kan damlasını veriyormusun her gün?Hangi saatler arasında veriyorsun?
ne güzel bende kilo sorunun var sandım çok şanslısın canımBenim kilom yok ki, bilakis, çocuğu ben doğurmamış gibiyim. Fakat gevşemiş miyim, sarkmış mıyım bişi olmuşum, anlamadım. İyi ki kot pantolonlar var valla, yoksa halim duman...
[/B][/COLOR]
inşallah canım hepimizin hergünü böyle olsun inşallahgünaydın kızlarr.ben güne kötü başlayanlardanım.oğlum kahvaltısını yapmadı.off off.dünde günüm çok kötü geçmişti,yengemle kavga etmiştik.bu sebepten annem de bana tavır yapıyo.bu günde böyle olunca.ipler koptu bende.
oh maşşallah merte.dişinizde hayırlı olsun.krmızı nokta da olmuş.her günün böyle mutlu olsun canım.
kesinlikle sebamed doğduğundan beri onu kullanıyorum.bi kere bile pişik olmadı...
sağol canım. inşallah işyerinde durumlar beklediğin gibi kötü olmaz:Saruboceq:Görümcem bugün bir iş görüşmesine gidiyor canım. Sabah eşime parayı götürdük ama ablanda evin kredisini yatırmaz parayı harcarsa ya dedim. Bir bozuldu sert bir şekilde dişlerini kenetleyip bilmiyorum dedi. Bende bana bozuk atma dedim oda bağırarak ne dememi istiyorsun dedi böylece bozuştuk. Off dert bir değil... Bugün yaprak dökümü gibi işten bir arkadaş daha istifasını verdi. Suyum ısındıkça ısınıyor...
Mert'e maşallah annesi diş bakımından gözünüzde aydın olsun. Tabi kırmızı noktalı gecenizde hayırlı uğurlu olsun :) Bayram tatili de gönlüne göre olur inşallah.
Oy annesi dün biz de akşam banyo yaptık çok şükür kolayca uyuduk. Ama gece 3-4 kez kalktık. Bu bizim normalimiz.
inş. canım. ha birde ben diş kaşısın die pırasa veriorum canım baya oyalıyo dene istersen :)
tam evden çıkıyordum ne yediyse kustu hemde hepsini.
kızlar ben Alp e kahvaltısını verdim hepsini çıkardı şimdi sinirli olduğu için emmekte istemiyor yeniden kahvalştı hazırlayıp vereyim mi?yoksa kendi haline mi bırakayım?
seninle aynı durumdayız cnm. benim oğlan da hazırladığım şeylerden 2-3 kaşık anca yiyor e bu defa a sürekli emiyorlar tabi gece-gündüz. ne diyelim inşallah düzelirler:Saruboceq:
sabah kahvaltıyla multi tabs veriyorum akşam 7 gibi yemek yemiş oluyo 9 gibi kan damlasını veriyorum 10 11 arası uyku durumuna göre mamaısnı verip yatırıyorum
tam evden çıkıyordum ne yediyse kustu hemde hepsini.
kızlar ben Alp e kahvaltısını verdim hepsini çıkardı şimdi sinirli olduğu için emmekte istemiyor yeniden kahvalştı hazırlayıp vereyim mi?yoksa kendi haline mi bırakayım?
doktor bize multitabs alan bebeklerde kan damlası vermeye gerek yok diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?