2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben geldi..Alıntı yapmıştım bir sürü ama silindi..
Kırmızı noktalarınız hayırlı osssunnnn ama esinin dediği gibi olan var olamayan var benim herif taaaa Çin de onun için canımızı fazla çektirtmeyin uleynnn
Göz doktoruna biz götürdük kayıyo gibi gelmişti bize daha doğrusu bazı fotolarda kayık çıkmış gözleri baktı dr. bişey çıkmadı ama evet 1 yaşından önce tespit etmek sorunları önemli..Bi götürseniz zararı olmaz yani..
Günlük beslenmemizde şöyle:
7:30-anne sütü
8:30 yoğurt+meyve
12:30 240 cc mama
13:30 Bir kase çorba (içinde et ya da tavuk)
17:00 240cc mama
18:00 Bir kase tahıllı muhallebi
19:30 anne sütü
sabaha kadar başka birşey yok

bende ilaç kullanma taraftarı değildim ilk başlarda ama okadar çok hastalandıki yavrum ilaçlı buhar antibiyotik ateş düşürücü tüm kimyasalları aldı yavrum çok üzülüyorum,Allah hastalıklardan korusun yavrularımızı. ben sadece gece yatarken verdim 2 gün çünkü çok canı yanıyodu belliydi. aslında yeşil soğan tavsiye ediyolar eline verin kemirsin hem çabuk çıkarmış hemde uyuşturduğu için acı azalırmış. ben burda bulamadım bu hafta y.soğanı.

darısı başınıza kızlarzemuszemus
yerim ben o atom karıncayı, gerçekten çok hareketliler yetişemiyoruz. bebişleri emeklemeyen anneler kızmayın ama çok şanslısınızkaydirigubbakcemile3 işten gelince mertin dötünden ayrılamıyorum tüm evi gezmek istiyo emekleyerek ve engel olamıyoruz kucağa alınca ağlıyo ve merak ettiği bişey görüncede tutunarak ayağa kalkıyo çok yorucu ama onlar çok zevk alıyo:1shok:
pişik için ben merte dalin pişik önleyici krem kullanıyorum hiç pişik olmadı,kortizorsuz ve nem geçirmediği için çişli bezle 12 saat gezebiliyo hiç rahatsızlık duymuyosempatiksalakcinni bebek bezi reklamı gibi oldukaydirigubbakcemile3
canım ya bende çok üzülüyorum senin bu durumuna yatmadan önce doyurucu bişeyler yiyebilse daha uzun uyuyabilir belki ama yemekte yemiyo keratabilmiyorumkismile
inşallah düzelirler canıma.s

Bir gün tutacaktır, olumlu düşüncenin gücü :)

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah

Aslında eşinde ablasını iyi tanıyor ama ne ona bir şey söyleyebiliyor ne sana.Eğer geçmişe dönseydiniz ve bugünlerin yaşanacağını bilseydi emin ol eşin asla senin kefil olmanı istemezdi.Ablası yüzünden kendi huzuruda bozuluyor çünkü.Kimse için değmiyor eşinle kötü olmaya sen üzüldüğünle kalıyorsun millet hayatını yaşıyor.İnş. düzgün bir iş bulur kredi borcu bitene kadarda düzenli bir şekilde çalışıp ödemelerini yapar....

canım benim oğlum yaptığım hiç bişeyi tam olarak yemedi en fazla üç kaşık yio bizimkiside şöyle

sabah8 kahvaltı karışımı (1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama, peynir,yarım yumurta sarısı, yarım ceviz,3 bebe büsküvisi, yarım muz) pekmezi ayrı veriorum ya kan damlası ile ya meyve ile ama açken veriorum başka türlü ağzını açmıyor.
arada emiyor daha doğrusu genelde emiyor

öğlen yourt veriorum bazen meyveli bazen sade

15 gibi meyve püresi

akşam sebze çorbası

bu kadar bizim ama bunları da yemek istemio çoğu kez emmek istiyo

eğer ki gece 12 de 90 cc mama yapıorum içirebilirsem ne mutlu bana ama çoğu kez içmiyor.

Alıntılarım gitti yine, kime ne yazacağımı unuttum.

Şerife'ye menü verecektik, onu hatırlıyorum.

Sabah 6.00-6.30 gibi anne sütü.
8.00-9.00 civarı kahvaltı (bir kibrit kutusu beyaz peynir, yarım yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı pekmez, yarım ceviz içi, bir yemek kaşığı tahıllı mama, az miktarda ekmek içi ya da cici bebe, bazen su bazen devam sütü ile sulandırıyorum)
10.30-11.30 gibi meyve püresi (bir kase yiyor genelde)
13:30-14:30 sebze çorbası-püresi (kırmızı et veya tavuk eti ile)
16:30-18:00 yoğurt (bazen cicibebe, bazen meyve ile)
19:30-20:30 kaşık maması (bazen buna da meyve koyuyorum)
21.00-21.30 gibi uyuyor, sabaha kadar anne sütü

Biz her sabah 7-8 arası uyanıyoruz.Önce emiyoruz.
Sonra 100-150 ml mama içiyoruz.
09-09:30 arası meyve püresine kan damlasını çekilmiş ceviz yada fındık ilave ederek yediriyorum.Bazende mandalina sıkarak içine katıyorum kan damlasını.Ben kahvaltı yaparken oyalansın diye mama sandalyesinde eline gevrek veriyorum onu yiyor.O arada meyve çayı ve ıhlamur yapıyorum.
11:00-11:30 meyve çayını içerek uyuyor.
13:00-14:00 arası önce emiyor sonra ya kemik suyuyla yaptığım şehriye,tarhana,mercimek,sebze çorbası vs (yada yayla çorbası kemik suyu olmadan)içine çekilmiş şampiyon ekmek ilave ederek yediriyorum bir kase.
15:00-16:00 arası evde pişirdiğim yemeklerden mesela patates,türlü,biber dolması vs ne varsa ondan yediriyorum.
17:00-18:00 arası emiyor sadece.
18:00-19:00 100-125 ml mamasını içiyor yada varsa ıhlamur gece çayı vs. ve uykuya gidiyoruz.
21:00 de uyanıyor tekrar uyanıyor bir kase yoğurt yiyor.
22:00-22:30 arası 90-120 ml mama içiyor
00:30 da uyku arasında 90 ml mama daha içiyor.
Gece 3-4 arası uyanıyor emiyor.

Unutmadan meyve suyunu ve yumurtayı birer gün arayla veriyorum.Yani gevrekle beraber yumurta yiyorsa bir gün ertesi gün meyve suyu yada meyve çayı.Ayrıca kan damlası verdiğim süre içerisinde süt ürünleri yedirmiyorum.Peyniri ise kahvaltı yaparken ağzına sokuşturuyorum...

Son düzenleme:

seninle aynı durumdayız cnm. benim oğlan da hazırladığım şeylerden 2-3 kaşık anca yiyor e bu defa a sürekli emiyorlar tabi gece-gündüz. ne diyelim inşallah düzelirler:Saruboceq:

tam evden çıkıyordum ne yediyse kustu hemde hepsini.
kızlar ben Alp e kahvaltısını verdim hepsini çıkardı şimdi sinirli olduğu için emmekte istemiyor yeniden kahvalştı hazırlayıp vereyim mi?yoksa kendi haline mi bırakayım?

Benim kilom yok ki, bilakis, çocuğu ben doğurmamış gibiyim. Fakat gevşemiş miyim, sarkmış mıyım bişi olmuşum, anlamadım. İyi ki kot pantolonlar var valla, yoksa halim duman...

[/B][/COLOR]
ne güzel bende kilo sorunun var sandım çok şanslısın canım

inşallah canım hepimizin hergünü böyle olsun inşallah
sağol canım. inşallah işyerinde durumlar beklediğin gibi kötü olmaz:Saruboceq:
inş. canım. ha birde ben diş kaşısın die pırasa veriorum canım baya oyalıyo dene istersen :)

pırasa bulabilirsem onu alayım bari sağol canım.

rüyamda diyete ve spora başlamıştım çok da azimliydim rüyaların tersi çıkar demi o zaman ben bişiler yiyebilirimdelikafadulden

selammmmmmmmmm
dünkü sıkıntımın sebebi belli oldu canlar.bütün gün nefes alamadım patlayacak gibiydim.zati kocişlede küsüm :)))) neyse akşam bardak kırdım bin parçaya bölündü nazardı heralde geçer dedim.bir saat sonra Doguhan kustu dayısı ağzını sileyim derken bıraktı bebeyi oturur vaziyette ama kendiside yanında , bende tam Özkan dikkat et gözünü üstünden ayırma derken Doguhan gümm diye başını koltuğun başına çarpmasınmı^.Senol ıle birden bi zıpladık ayağa.30 sn kadar ağladı.Neyse baktık bi sıkıntısı yok.Oynuyorum ben oğluşumla birden bi kustu ama fışkırdı resmen herşeyi boşalttı oysakı 3 saat önce yemişti.Bütün gece Senol bi yandan ben bi yandan gözlemlemeye çalıştık Doğuhan"ı.Şimdi ikimizde yerde oyuncaklarımızla oynuyoruz bi farkla tabi o kurbağasını yemeye çalışıyor ben netbookumu kullanmaya :)))

kendi haline bırak sakinleşince ver tksinmesin yavrum

seninle aynı durumdayız cnm. benim oğlan da hazırladığım şeylerden 2-3 kaşık anca yiyor e bu defa a sürekli emiyorlar tabi gece-gündüz. ne diyelim inşallah düzelirler:Saruboceq:

inş. Meralciğim yaa o düzelmesse ben hasta olucam bittim tükendim valla uyku yok doğru düzgün yemek yiemiorum sürekli mızmız napıcam bilmiorum benden başka oyalanıcaa kimse de yok.. annem gelio akşama inş. biraz dinlenebilirim.. hasta olucam sonunda ondan korkuyorum.. Allah tüm huyuz bebişlere huzur versin

sabah kahvaltıyla multi tabs veriyorum akşam 7 gibi yemek yemiş oluyo 9 gibi kan damlasını veriyorum 10 11 arası uyku durumuna göre mamaısnı verip yatırıyorum

Ok. canım mama araları kısa olunca süt ürünleri vermemek gerekiyor kan damlasından önce yada sonra diye.Ondan sordum...

bencede zorlma canım.. çünkü değişik bu bebişler zorladıkça inada binio ben oğlumu zorlarsam kusuyo zorlayarak kendini daha çok tiksiniyo.. hiç zorlama acıkınca yer inş.

doktor bize multitabs alan bebeklerde kan damlası vermeye gerek yok diyor.

Onun ne olduğunu bilmiyorum bizim doktor vermedi.Santafer kan damlası kullanıyoruz.Multitabs ın rengi nasıl?Kan damlası gibi berbat bir şeymi?Nereye dökülse leke yapıyor çünkü...

sabah çok az emiyo ardından kahvaltısını yediriyo annem.( labne+yumurta sarısı+ tahıllı mama+bebe ekmeği+ceviz+anne sütü karışımı)
öğlene doğru meyve ve sağıp bıraktığım süt. 70-100ml arası.
öğlen emiyo 70 ml süt sağıp bırakıyorum +sebze yiyo+ bazen yoğurt
akşam üstü yine emiyo. akşam yemeğinde bizle sofrada sebzeli yoğurt yediriyorum
gece yatmadan önce meyve yiyoruz içine tok tutsun diye 1bebe bisküvisi atıyorum,pekmez ve kan damlası ekliyorum
yatmadan önce çok az emiyo
gecede 3-4 kez emer
ben oğluşuma kaçıyorum grşrz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…