- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.781
doktor bize multitabs alan bebeklerde kan damlası vermeye gerek yok diyor.
Onun ne olduğunu bilmiyorum bizim doktor vermedi.Santafer kan damlası kullanıyoruz.Multitabs ın rengi nasıl?Kan damlası gibi berbat bir şeymi?Nereye dökülse leke yapıyor çünkü...
kendi haline bırak sakinleşince ver tksinmesin yavrum
bencede zorlma canım.. çünkü değişik bu bebişler zorladıkça inada binioben oğlumu zorlarsam kusuyo zorlayarak kendini daha çok tiksiniyo.. hiç zorlama acıkınca yer inş.
biz hiç mutitabs kullanmadık.. dr gerek yok demişti oğluşun kilosu yerindeyken emiodu sadece.. bu ara ek gıdayı yemio ya acaba alsam mı bende çok gerekli bişeymi canım?
tam evden çıkıyordum ne yediyse kustu hemde hepsini.
kızlar ben Alp e kahvaltısını verdim hepsini çıkardı şimdi sinirli olduğu için emmekte istemiyor yeniden kahvalştı hazırlayıp vereyim mi?yoksa kendi haline mi bırakayım?
yaa hepsini yedi kahvaltısının çok mutlu oldum.ve sonra hepsini kustu.zaten çığlık kıyamet ağlıyor şimdi reklam çıktı sustu keşke hiç bitmesee:Saruboceq:
öyle yapayım evet zaten arabaya yetişmem için yarım saate çıkmam lazım bir meyva püresi alıp yedireyim.
Kendi haline bırak, keyfi yerine gelince bundan sonraki öğününü verirsin.
yok inat hayatım emmiyor itiyor beni vuruyor,bugünlük kahvaltısı böyle oldu artık ikinci öğünü veririm.oy kuzum benim yaa.. biraz zaman geçsin bi midesi yatışsın belki hala bulanıyodur canm istersen emzirmeyi dene birkaç dk. sonrada kahvaltıyı denersin
gunaydın kızlar,
yazgıcım alp cıkardı mı dısını?
Öznur, geçmiş olsun Doğuhan'a... Allah beterinden saklasın...
Öznur geçmiş olsun cnm Doğuhana, şükür bişey olmamış. Cnm multitabs verilirken devit verilmez ama kan damlası verilir diye biliyorum ben
Yazgı bırak cnm bence şimdi hiçbişey verme, biraz kendine geldiğinde de artık yeni öğünü ver bence tekrar kahvaltıya gerek yok. geç oldu hem. zaten aç olursa yediğinden fazla yer çorbasını falan
vitamın hayatım.rengi sarımsı tadıda cok güzel.
Öznur geçmiş olsun cnm Doğuhana, şükür bişey olmamış. Cnm multitabs verilirken devit verilmez ama kan damlası verilir diye biliyorum ben
Yazgı bırak cnm bence şimdi hiçbişey verme, biraz kendine geldiğinde de artık yeni öğünü ver bence tekrar kahvaltıya gerek yok. geç oldu hem. zaten aç olursa yediğinden fazla yer çorbasını falan
[ı]kızlar merhaba ben hamile değilim burada sizden bir yardım almak için yazıyorum arkadaşlar görümcem 25+4 haftalık hamile ve sırt bölgesinde tam sol küreğinin alt bölümğnde başlayan bir ağrısı var bu hamileliğinin 12 haftasında başladı ve dr sana ilaç veremem diyor kaslarında bir genişleme söz konusu olduğu için oluyormuş bu ağrı böyle bir ağrı çeken var mı aranız da
[ı]
ben 7. Aydan itibaren göğsümün tam altında çektim o ağrıyı son haftaya kadar, ayaklarını oraya dayadığı için oluyo demişti doktor, yapacak hiçbirşeyi yok allah yardımcısı olsun dayanamazsa minoset içsin[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?