2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kendi haline bırak sakinleşince ver tksinmesin yavrum

bencede zorlma canım.. çünkü değişik bu bebişler zorladıkça inada binio ben oğlumu zorlarsam kusuyo zorlayarak kendini daha çok tiksiniyo.. hiç zorlama acıkınca yer inş.

yaa hepsini yedi kahvaltısının çok mutlu oldum.ve sonra hepsini kustu.zaten çığlık kıyamet ağlıyor şimdi reklam çıktı sustu keşke hiç bitmesee:Saruboceq:

Kendi haline bırak, keyfi yerine gelince bundan sonraki öğününü verirsin.

yaa hepsini yedi kahvaltısının çok mutlu oldum.ve sonra hepsini kustu.zaten çığlık kıyamet ağlıyor şimdi reklam çıktı sustu keşke hiç bitmesee:Saruboceq:

oy kuzum benim yaa.. biraz zaman geçsin bi midesi yatışsın belki hala bulanıyodur canm istersen emzirmeyi dene birkaç dk. sonrada kahvaltıyı denersin

Öznur geçmiş olsun cnm Doğuhana, şükür bişey olmamış. Cnm multitabs verilirken devit verilmez ama kan damlası verilir diye biliyorum ben
Yazgı bırak cnm bence şimdi hiçbişey verme, biraz kendine geldiğinde de artık yeni öğünü ver bence tekrar kahvaltıya gerek yok. geç oldu hem. zaten aç olursa yediğinden fazla yer çorbasını falan

Kendi haline bırak, keyfi yerine gelince bundan sonraki öğününü verirsin.
öyle yapayım evet zaten arabaya yetişmem için yarım saate çıkmam lazım bir meyva püresi alıp yedireyim.
oy kuzum benim yaa.. biraz zaman geçsin bi midesi yatışsın belki hala bulanıyodur canm istersen emzirmeyi dene birkaç dk. sonrada kahvaltıyı denersin
yok inat hayatım emmiyor itiyor beni vuruyor,bugünlük kahvaltısı böyle oldu artık ikinci öğünü veririm.
gunaydın kızlar,
yazgıcım alp cıkardı mı dısını?

çıkardı hande m.bir dişi var öbürünün huysuzluğunu çekiyoruz.gerçi oda belli azıcık yarmış ama daha tam değil.

Öznur, geçmiş olsun Doğuhan'a... Allah beterinden saklasın...

Sağolun canlarım.
Meralciğim ben özellikle soruyorum bu konuları.Sizden bahsediyorum doktorları veriyor diyorum anlatıyorum.Bizim doktorda her defasında ihtiyacı yok multitaps veriyoruz içeriğinde hepsi var diyor.

öyle yapacağım meral cim.yaa delirtecek beni bu kusma huyu bir geçmedi.kaç doktora sorduysam normal dedi.

OCD ÖZNUR geçmiş olsun doğuhan a.Allah korusun tüm bebeklerimizi.

Kızlar merhaba ben hamile değilim burada sizden bir yardım almak için yazıyorum arkadaşlar görümcem 25+4 haftalık hamile ve sırt bölgesinde tam sol küreğinin alt bölümğnde başlayan bir ağrısı var bu hamileliğinin 12 haftasında başladı ve dr sana ilaç veremem diyor kaslarında bir genişleme söz konusu olduğu için oluyormuş bu ağrı böyle bir ağrı çeken var mı aranız da

[ı]
ben 7. Aydan itibaren göğsümün tam altında çektim o ağrıyı son haftaya kadar, ayaklarını oraya dayadığı için oluyo demişti doktor, yapacak hiçbirşeyi yok allah yardımcısı olsun dayanamazsa minoset içsin[/ı]

çok sağol canım ay çok ağrısı oluyor ne oturabiliyor ne aak durabiliyor kız çok kötü yaa allah yardımısı olsun ve onun üst bedeni 36 38 di şimdi 44 bir de son ayda 3,5 kilo almış dr ondan demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…