- 3 Mayıs 2008
- 399
- 1
- 296
- 43
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.801
[ı]4 kasımda bakanlık denetimim varmış yazı geldi, tutuşmuş durumdayım yusuf yusufum halimi anlatacak kelime bulamıyorum akannehir[/ı]
4 KASIMDA BAKANLIK DENETİMİM VARMIŞ YAZI GELDİ, TUTUŞMUŞ DURUMDAYIM YUSUF YUSUFUM HALİMİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM akannehir
günaydın kızlar hemen girip çıkıcam.
misafirim gelicek eltimin kızı bugünde öyle zaman geçecek.
özlüyorum sizlerin sohbetini..
alp ve doguhan hastamı geçmişe bakamadım.
çok geçmiş olsun..
nimettttttttttt bende ozledım kız seniii aklinialirimsmile
öyle yapacağım meral cim.yaa delirtecek beni bu kusma huyu bir geçmedi.kaç doktora sorduysam normal dedi.
OCD ÖZNUR geçmiş olsun doğuhan a.Allah korusun tüm bebeklerimizi.
mrb annişler nasılsınız öznur ve yazgı geçmiş olsun kızlar
öznurcum geçmiş olsun canım.. benim haberim yok ne oldu paşana ? Allah tüm bebişlerimizi korusun
Kızlar merhaba ben hamile değilim burada sizden bir yardım almak için yazıyorum arkadaşlar görümcem 25+4 haftalık hamile ve sırt bölgesinde tam sol küreğinin alt bölümğnde başlayan bir ağrısı var bu hamileliğinin 12 haftasında başladı ve dr sana ilaç veremem diyor kaslarında bir genişleme söz konusu olduğu için oluyormuş bu ağrı böyle bir ağrı çeken var mı aranız da
4 KASIMDA BAKANLIK DENETİMİM VARMIŞ YAZI GELDİ, TUTUŞMUŞ DURUMDAYIM YUSUF YUSUFUM HALİMİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM akannehir
oznurcum ne oldu doguhana bilmiyorumkismile
günaydın kızlar hemen girip çıkıcam.
misafirim gelicek eltimin kızı bugünde öyle zaman geçecek.
özlüyorum sizlerin sohbetini..
alp ve doguhan hastamı geçmişe bakamadım.
çok geçmiş olsun..
Aslında eşinde ablasını iyi tanıyor ama ne ona bir şey söyleyebiliyor ne sana.Eğer geçmişe dönseydiniz ve bugünlerin yaşanacağını bilseydi emin ol eşin asla senin kefil olmanı istemezdi.Ablası yüzünden kendi huzuruda bozuluyor çünkü.Kimse için değmiyor eşinle kötü olmaya sen üzüldüğünle kalıyorsun millet hayatını yaşıyor.İnş. düzgün bir iş bulur kredi borcu bitene kadarda düzenli bir şekilde çalışıp ödemelerini yapar....
selammmmmmmmmm
dünkü sıkıntımın sebebi belli oldu canlar.bütün gün nefes alamadım patlayacak gibiydim.zati kocişlede küsüm :)))) neyse akşam bardak kırdım bin parçaya bölündü nazardı heralde geçer dedim.bir saat sonra Doguhan kustu dayısı ağzını sileyim derken bıraktı bebeyi oturur vaziyette ama kendiside yanında , bende tam Özkan dikkat et gözünü üstünden ayırma derken Doguhan gümm diye başını koltuğun başına çarpmasınmı^.Senol ıle birden bi zıpladık ayağa.30 sn kadar ağladı.Neyse baktık bi sıkıntısı yok.Oynuyorum ben oğluşumla birden bi kustu ama fışkırdı resmen herşeyi boşalttı oysakı 3 saat önce yemişti.Bütün gece Senol bi yandan ben bi yandan gözlemlemeye çalıştık Doğuhan"ı.Şimdi ikimizde yerde oyuncaklarımızla oynuyoruz bi farkla tabi o kurbağasını yemeye çalışıyor ben netbookumu kullanmaya :)))
doktor bize multitabs alan bebeklerde kan damlası vermeye gerek yok diyor.
İnşAllah dediğin gibi olur. Yok yok yine isterdi kefil olmamı. O zaman evi alması için kefil olacak kimse bulamamışlardı ben olmasam bu iş olmayacaktı. Eşim gelip rica etmişti. Bendeki de ne salaklık hemen kabul ettim ama düşünüyorum eşimi zerrece tanıyorsam kabul etmesem biz bugün evli olmazdık. Ailesine o kadar düşkündür. Bugün ablamı yarı yolsa bırakan evlenince de beni aileme destek olmaz der yolları ayırırdı.
Öznürcum geçmiş olsun Doğuhan'a.
Bize başta multitabs ve demir damlası vermişti bizimki haire kusunca demirikesti multitabs da yeter dedi.
Allah yardımcın olsun.
Yazgı Alp'e de geçmiş olsun yavruma ne dokundu ki kustu.
sen kıçını devir yat sonra yusuf yusuf çalış bakemm son sürat:roflol:
Aylin, neyi denetleyecekler?
Senin napman lazım?
Nimet, nedir bu yaw, her gün bir misafir, tam gün mesai halindesin bakıyorum...
Yine ay sonu stresi bastı burayı, 28 Ekim'de de tam gün tatil olacakmışız, bir sürü şey var yetişmesi gereken, kim yapacak bilmiyorum.
canım çok geçmiş olsuna.s.selammmmmmmmmm
dünkü sıkıntımın sebebi belli oldu canlar.bütün gün nefes alamadım patlayacak gibiydim.zati kocişlede küsüm :)))) neyse akşam bardak kırdım bin parçaya bölündü nazardı heralde geçer dedim.bir saat sonra Doguhan kustu dayısı ağzını sileyim derken bıraktı bebeyi oturur vaziyette ama kendiside yanında , bende tam Özkan dikkat et gözünü üstünden ayırma derken Doguhan gümm diye başını koltuğun başına çarpmasınmı^.Senol ıle birden bi zıpladık ayağa.30 sn kadar ağladı.Neyse baktık bi sıkıntısı yok.Oynuyorum ben oğluşumla birden bi kustu ama fışkırdı resmen herşeyi boşalttı oysakı 3 saat önce yemişti.Bütün gece Senol bi yandan ben bi yandan gözlemlemeye çalıştık Doğuhan"ı.Şimdi ikimizde yerde oyuncaklarımızla oynuyoruz bi farkla tabi o kurbağasını yemeye çalışıyor ben netbookumu kullanmaya :)))
:teselli: Allah yardımcın olsun canım4 KASIMDA BAKANLIK DENETİMİM VARMIŞ YAZI GELDİ, TUTUŞMUŞ DURUMDAYIM YUSUF YUSUFUM HALİMİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM akannehir
28 ekim tatilmi, peki 29 ekim?Aylin, neyi denetleyecekler?
Senin napman lazım?
Yine ay sonu stresi bastı burayı, 28 Ekim'de de tam gün tatil olacakmışız, bir sürü şey var yetişmesi gereken, kim yapacak bilmiyorum.
İnşAllah dediğin gibi olur. Yok yok yine isterdi kefil olmamı. O zaman evi alması için kefil olacak kimse bulamamışlardı ben olmasam bu iş olmayacaktı. Eşim gelip rica etmişti. Bendeki de ne salaklık hemen kabul ettim ama düşünüyorum eşimi zerrece tanıyorsam kabul etmesem biz bugün evli olmazdık. Ailesine o kadar düşkündür. Bugün ablamı yarı yolsa bırakan evlenince de beni aileme destek olmaz der yolları ayırırdı.
Bize başta multitabs ve demir damlası vermişti bizimki haire kusunca demirikesti multitabs da yeter dedi.
Yazgı Alp'e de geçmiş olsun yavruma ne dokundu ki kustu.
canım çok geçmiş olsuna.s.
:teselli: Allah yardımcın olsun canım
28 ekim tatilmi, peki 29 ekim?
eşin ve ailesinin arasına giremiyosun maalesef,inşallah borç hayırlısıyla kapanır sizde huzurunudan olmazsınız:Saruboceq: zor işler bunlar :teselli:
kızlar bu arada d vitamini kusmayı artırıyo, çok vermeyin en fazla 3-5 damla. d vitamininin fazlasını vücut depoluyo ve zehirlenmeye yol açıyomuşakannehir
Normalde 28 Ekim yarım gün, 29 Ekim tam gün tatil.
Bizimkiler servis, yemek ve diğer giderlerden kaçmak için tam gün tatil edip, ekstradan verdikleri o yarım günü yıllık izinlerimizden kesiyorlar.
Kesme kardeşim iznimi, ben gelip çalışacam diyemiyorsun.
Aylin, neyi denetleyecekler?
Senin napman lazım?
canım çok geçmiş olsuna.s.
:teselli: Allah yardımcın olsun canım
28 ekim tatilmi, peki 29 ekim?
eşin ve ailesinin arasına giremiyosun maalesef,inşallah borç hayırlısıyla kapanır sizde huzurunudan olmazsınız:Saruboceq: zor işler bunlar :teselli:
kızlar bu arada d vitamini kusmayı artırıyo, çok vermeyin en fazla 3-5 damla. d vitamininin fazlasını vücut depoluyo ve zehirlenmeye yol açıyomuşakannehir
Aylin, şahsım adına ararım vallahi, ara sıra gir sen yine de, Kerem'den haberdar et hiç olmazsa.
Senin eksik evrakın yoksa salla gitsin kanımca, eksiği olanlar düşünsün.
Doğum izninden döndüm döneli böyle düşünüyorum, ayıp bişey ama napıyım, beni bu hayat bu hale getirdi :)
Esrin, senin eşin de ailesine fazla bağlı olanlardan demek ki... Olmuş bir kere, kendine hakaret edip durma lütfen, umarım bundan sonra başını ağrıtmaz. Görümcenle neden sen konuşamıyorsun? Anlayışsız bir kadın mı, dinlemez mi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?