2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hemen girip çıkıcam.
misafirim gelicek eltimin kızı bugünde öyle zaman geçecek.
özlüyorum sizlerin sohbetini..
alp ve doguhan hastamı geçmişe bakamadım.
çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:

nimettttttttttt bende ozledım kız seniii aklinialirimsmile

öyle yapacağım meral cim.yaa delirtecek beni bu kusma huyu bir geçmedi.kaç doktora sorduysam normal dedi.

OCD ÖZNUR geçmiş olsun doğuhan a.Allah korusun tüm bebeklerimizi.

mrb annişler nasılsınız öznur ve yazgı geçmiş olsun kızlar

sagolun kızlar.

öznurcum geçmiş olsun canım.. benim haberim yok ne oldu paşana ? Allah tüm bebişlerimizi korusun

aminnnnnnnnnnn

normal canım.ınsallah sadece bu olur ve hemen gecer

4 KASIMDA BAKANLIK DENETİMİM VARMIŞ YAZI GELDİ, TUTUŞMUŞ DURUMDAYIM YUSUF YUSUFUM HALİMİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM akannehir

ne denetımı ?

oznurcum ne oldu doguhana bilmiyorumkismile

doguhan basını koltugun basına carptı 1 saat sonra kustu dun 22 00 24 00 sıralarında.sımdı ıyı masallah.uyudu az once.Yuce rabbım tum bebeklerımızı korusun. :Saruboceq:

Aylin, neyi denetleyecekler?
Senin napman lazım?

Nimet, nedir bu yaw, her gün bir misafir, tam gün mesai halindesin bakıyorum...

Yine ay sonu stresi bastı burayı, 28 Ekim'de de tam gün tatil olacakmışız, bir sürü şey var yetişmesi gereken, kim yapacak bilmiyorum.

İnşAllah dediğin gibi olur. Yok yok yine isterdi kefil olmamı. O zaman evi alması için kefil olacak kimse bulamamışlardı ben olmasam bu iş olmayacaktı. Eşim gelip rica etmişti. Bendeki de ne salaklık hemen kabul ettim ama düşünüyorum eşimi zerrece tanıyorsam kabul etmesem biz bugün evli olmazdık. Ailesine o kadar düşkündür. Bugün ablamı yarı yolsa bırakan evlenince de beni aileme destek olmaz der yolları ayırırdı.

Öznürcum geçmiş olsun Doğuhan'a.

doktor bize multitabs alan bebeklerde kan damlası vermeye gerek yok diyor.

Bize başta multitabs ve demir damlası vermişti bizimki haire kusunca demirikesti multitabs da yeter dedi.

4 KASIMDA BAKANLIK DENETİMİM VARMIŞ YAZI GELDİ, TUTUŞMUŞ DURUMDAYIM YUSUF YUSUFUM HALİMİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM akannehir

Allah yardımcın olsun.

Yazgı Alp'e de geçmiş olsun yavruma ne dokundu ki kustu.

sagol canım benım

Çevre Bakanlığı gelecek Çevre Mevzuatı ile ilgili tüm fabrikayı denetleyecek, benim eksik evrakları tamamlamam lazım onda problem yok ama fabrikanın genelinde çok eksik var, ceza kapıda yani

canım çok geçmiş olsuna.s.

:teselli: Allah yardımcın olsun canım
28 ekim tatilmi, peki 29 ekim?

eşin ve ailesinin arasına giremiyosun maalesef,inşallah borç hayırlısıyla kapanır sizde huzurunudan olmazsınız:Saruboceq: zor işler bunlar :teselli:
kızlar bu arada d vitamini kusmayı artırıyo, çok vermeyin en fazla 3-5 damla. d vitamininin fazlasını vücut depoluyo ve zehirlenmeye yol açıyomuşakannehir

Sağol Gülşancığım.

Aylin, şahsım adına ararım vallahi, ara sıra gir sen yine de, Kerem'den haberdar et hiç olmazsa.

Senin eksik evrakın yoksa salla gitsin kanımca, eksiği olanlar düşünsün.
Doğum izninden döndüm döneli böyle düşünüyorum, ayıp bişey ama napıyım, beni bu hayat bu hale getirdi :)

Esrin, senin eşin de ailesine fazla bağlı olanlardan demek ki... Olmuş bir kere, kendine hakaret edip durma lütfen, umarım bundan sonra başını ağrıtmaz. Görümcenle neden sen konuşamıyorsun? Anlayışsız bir kadın mı, dinlemez mi seni?

Normalde 28 Ekim yarım gün, 29 Ekim tam gün tatil.
Bizimkiler servis, yemek ve diğer giderlerden kaçmak için tam gün tatil edip, ekstradan verdikleri o yarım günü yıllık izinlerimizden kesiyorlar.
Kesme kardeşim iznimi, ben gelip çalışacam diyemiyorsun.

yaşasın bayramdan sonra 20 gün yıllık izin kopardım:dance: Allahım bukadar güzel haberin ardından kötü bişey verme bana. anormal derecede herşey yolunda allahım sen nazardan koru

oley:teytey: ben sadece 29 ekim tatil sanıyordum. senin için üzüldüm niye yıllık izinden kesiyorlar yaw haksızlık amaklava: özel sektörde çalışmayı işte buyüzden istemiyorum,yoksa kimse beni polis yapamazdı:umursamaz:

Bizde 28 ekimde tam gün çalışıyoruz

İnşAllah canım ya off afakanlar bastı bana.

Görümcemle ben konuşsam eşimle papaz olurum. Görümcemle de ayrı papaz olurum. Ama olaki hafta sonu verdiğimiz parayı evin taksitine yatırmazsa zaten bunu ilk öğrenecek benim, banka direkt beni arıyor. İşte o zaman eşimede içimi boşaltacağım, görümceme de, kayınvalideme de...

Ben bulunmaz hint kumaşı değilim. Takıntılarım var, bildiğimi okurum, kayınvalidemin ve görümcemin gönlüne göre bir gelin olmayabilirim ama para söz konusu oldu mu umursamam veririm. Bende para olduğu sürece kredileri boldur. Görümceme de eşimin kardeşine de kayınvalidemin evinede çok harcamışızdır. Ama şimdi yok. Şimdi sıkıntıda olunca daha fazla düşünceli olmalarını bekliyorum. Kısacası kendim ettim vere vere alıştırdım. Kendim ettiğim içinde kimseye bir şey diyemiyorum içimi boşaltmak için tuttum buraya yazdım. Tamam kapattım bu konuyu bir daha ki taşma zamanına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…