2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy oy oy anlaşılan herkesin çok çalışması lazım bu ara,kolay gelsin

Öznur cnm benim annem vefat etti 6 sene önce,anneannemi kaybettik ondan 3 gün sonra annem ani bi kalp krizi geçirdi( babam Ankara'da, orda bi ablam da var. Kaynanalar Konya'da

yaşasın bayramdan sonra 20 gün yıllık izin kopardım:dance: Allahım bukadar güzel haberin ardından kötü bişey verme bana. anormal derecede herşey yolunda allahım sen nazardan koru

Gözün aydııınnn :lepi:
Ne iyi kaymakam o öyle yaw, canım benim :teselli: kaydirigubbakcemile3
Oğlunla doya doya bir tatil yaparsın canım, biz de seni uzuun süre göremeyiz sanırım.

Hem de ne haksızlık... Her sene böyle maymun oluyor bizim yıllık izinler...
Bu arada, ben doğum iznimden sonra yıllık iznimi kullandım 3 hafta. Normalde perşembe işe başlamam gerekiyordu, ben sonraki hafta pzt geleceğim dedim, yani 3 gün geç geldim. O 3 günü, gelecek yılki yıllık iznimden kesmişler yaw, el insaf...
Bence çok iyi etmişsin devlet memuru olmakla, şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım, ama benim gibi sakardan polis olmaz, o ayrı..

Sizinkiler de ayrı bir sömürgen, hakkınızı da vermiyorlarlar yani klava:

Esrincim, hiç birimiz mükemmel değiliz, kimse kimsenin istediği gibi olmak zorunda da değil zaten. Sen bugüne kadar yapılması gerekenin de fazlasını yapmışsın, sana tek laf etmeye hakları yok bence. Allah sabır versin...

canım ya çok üzüldüm ardarda iki kayıp Allah sabır versin:teselli:

muhabbete bir yerinden dalayım yoksa okuyup okuyup cevaplayamadan iş çıkıyor ...

ben sizin şirketin anlayışına tüküreyim ama şu gerçekkki patronunuz çok zekice bir plan yapmış ... insan kaynakalrını tebrik ediyorum bu aşamada :))

Anaaa benim hemşerim mi yaptı sana o ********liği :umursamaz: boyu posu devrilesice, zaten Konya lılar yaramaz insanlar diye annem sakın bana Konya lı bulma demişti

canım ya çok üzüldüm ardarda iki kayıp Allah sabır versin:teselli:

Meralcim, başın sağolsun, Allah sabır versin arkadaşım...

sağolun kızlar, bu mevzudan hep mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım(

Gülşan cnm hayırlı olsun iznin. Allahım maşallah bugün istediğin herşey oluyor ne güzel, bi sadaka falan versen iyi olur cnm

Küfürüm biplenmiş, o kadar ileri düzeyde bir küfür değildi yahu :)
Burcu nun işyerinin yaptığını genelde bütün kurumsal fabrikalar yapıyor, bizde 28 Ekim falan tatil olmadığı gibi 29 Ekim de tatil değil üstelik mesai falan da yok, ama memur kadrosuna işi olmayan gelmezse niye gelmedin demeyiz diyorlar biz de gelmiyoruz.

Fatoş, patron çoook büyük, bu işlerle uğraşmaz, insan kaynakları politikası bu, holdingin bütün şirketlerinde uygulama aynı. Kaç kere karşı çıktık, sesimiz duyulmadı bile, koyun gibi uyuyoruz işte dediklerine.

canım başın saolsun mevlam sana sabır versin çok zor gerçekten...

öyle deme kıs ben polis akademisi için çok uğraştım herşeyi tamamladım mülakata gireceğim günün akşamı eski kankam beni vazgeçirdi ... bi komserle sohbet ettik ve ben vazgeçtim pişman değilim ama hala komser ve yunuslara imrenerek bakarım yani...

yaşasın bayramdan sonra 20 gün yıllık izin kopardım:dance: Allahım bukadar güzel haberin ardından kötü bişey verme bana. anormal derecede herşey yolunda allahım sen nazardan koru

amin canım benim olmaz bişi şöyle doya doya güzel bi tatil geçirirsin inşallah... :Saruboceq:

canım geçmiş olsun pelin de pşik mi var geçmiş olsun ...
Saol canım.. Pelin hep hasta...
Geçenlerde antibiyotik kullanmıştı. O yaptı galiba pişiği..

Pişik olmaması için Sebamed in Extra Softunu tek geçiyorum mutlaka bunu deneyin kızlar
Evet pişik olmaması için Sebamed iyi ama pişik olduktan sonra onları kullanmak pişiği tetikliyomuş.. Eczacı söylemişti...
Maşallah ona ya bizim kıza gel gel yapmaktan benim iflahım gevredi, daha onda tık yok...
Bizimki de emeklemeden yürümeye çalışanlardan...Hiçbir emekleme emaresi yok ama ayakta yasladığın yerde duruyo böle asker gibi..kaydirigubbakcemile3

Canım çok fazla kaka yapıyor olması kakasında enfeksiyon belirtisi olabilir..
Bizde öyle çıkmıştı... Bi doktora götür bence..

sağol canım uzun bir tatil ama yorucu olacak yollarda perişan oluyoruz genelde. ama değer hepsine. kayseride de ankarada da arasıra yoklarım sizi, merak ederim naapıyonuz nasılsınız diye, alışkanlık yaptınız valla. kocam kıskanıyo buneyaw diyo kadınlar kulübü, hemende kurmuşlar bi kulüp diye. iş yerindekilerde aynen oooh diyolar sende çalışıyom diyon millete dimi, akşama kadar kk da lak lak negüzel iş diyolar. çatlasınlar patyasınlar vallakaydirigubbakcemile3
sakarlık konusuna gelincekaydirigubbakcemile3 valla burda öyle memurlar varki bu adam nası üniversite bitirmiş, nası polis olmuş diye aklımdan geçmiyo değil yani. kurban olsunlar sana. iki kelimeyi biraraya getiremeyenler var,polis olmak için ayrıca bi çabaya ihtiyaç yok zaten başvuman yeterli sağlık şartların tutuyosa hemen olabiliyosuna.s
ben polis olmadan önce belki duymuşsunuzdur ankarada murat ilkumut açıköğretim ve kpss kursları var, istanbuldada 4 şubesi var, orda öğretmenlik yaptım 3,5 sene 2008 de ayrıldım polis oldum. 2bin tl maaş alıyodum ozaman ama geleceğimi garanti altına almak için polis oldum,herkes karşı çıktı ailemden ama dinlemedim iyiki dinlememişim, kamille tanıştım edirnede:asigim: ve şimdi tüm sosyal haklarımı kullanabiliyorum.

Anaaa benim hemşerim mi yaptı sana o ********liği :umursamaz: boyu posu devrilesice, zaten Konya lılar yaramaz insanlar diye annem sakın bana Konya lı bulma demişti

evet bence de Konyalılardan adam olmaz:)) en Konyalımıydın yaw? ama kadınları kadın gibi kadındır cidden:))

canım başın saolsun mevlam sana sabır versin çok zor gerçekten...

amin cnm çok sağol

Sizinkiler bizimkilerden de fenaymış... Sömürgen işte bunlar...

Gülşan öyle bi anlatmışsın ki, gidip olasım geldi valla. Ama bu sefer de yaştan kaybederim herhalde :)

Kudurmaktan odaklanamıyordur Pelincik :)

Gülşan çok hoşsun anacım, kurban olsunlar Burcu'ya hakaydirigubbakcemile3

Ne, olmasınlar mı?

ay canım yaa bu topiğin ilk bebeği pelin yani ilk onun resmini görmüştüm ve nasıl ağlamıştım :)):) hediyeleşme tablosunda da selin ve pelin hediyeleşmişti... o yüzden bi ayrı severim o yeğenimi Şeniz

hayırlısı olsun şekerim boşver yarım gün fazlada oğlunu göreceksin napalım olumlu bak bari...

sizin şirket daha bi garipmiş şekerim... :bbo:

Di mi yaa, tüylerim diken diken olmuştu Pelin'in fotoğrafını gördüğümde... Ne de güzel bir bebekti, daha ilk doğduğunda, hala öyledir eminim, annesi göndermiyor fotosunu ama olsun

Şimdi genel müdür geldi, biz çalışalım 28 Ekim'de yarım gün dedi. Bir günde 5 defa karar değiştiriyorlar yaw klava:

Biri Kayseri mi dedi????? şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…