- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.821
yaşasın bayramdan sonra 20 gün yıllık izin kopardım:dance: Allahım bukadar güzel haberin ardından kötü bişey verme bana. anormal derecede herşey yolundaallahım sen nazardan koru
oley:teytey: ben sadece 29 ekim tatil sanıyordum. senin için üzüldüm niye yıllık izinden kesiyorlar yaw haksızlık amaklava: özel sektörde çalışmayı işte buyüzden istemiyorum,yoksa kimse beni polis yapamazdı:umursamaz:
Bizde 28 ekimde tam gün çalışıyoruz
İnşAllah canım ya off afakanlar bastı bana.
Görümcemle ben konuşsam eşimle papaz olurum. Görümcemle de ayrı papaz olurum. Ama olaki hafta sonu verdiğimiz parayı evin taksitine yatırmazsa zaten bunu ilk öğrenecek benim, banka direkt beni arıyor. İşte o zaman eşimede içimi boşaltacağım, görümceme de, kayınvalideme de...
Ben bulunmaz hint kumaşı değilim. Takıntılarım var, bildiğimi okurum, kayınvalidemin ve görümcemin gönlüne göre bir gelin olmayabilirim ama para söz konusu oldu mu umursamam veririm. Bende para olduğu sürece kredileri boldur. Görümceme de eşimin kardeşine de kayınvalidemin evinede çok harcamışızdır. Ama şimdi yok. Şimdi sıkıntıda olunca daha fazla düşünceli olmalarını bekliyorum. Kısacası kendim ettim vere vere alıştırdım. Kendim ettiğim içinde kimseye bir şey diyemiyorum içimi boşaltmak için tuttum buraya yazdım. Tamam kapattım bu konuyu bir daha ki taşma zamanına kadar.
oy oy oy anlaşılan herkesin çok çalışması lazım bu ara,kolay gelsin
Öznur cnm benim annem vefat etti 6 sene önce,anneannemi kaybettik ondan 3 gün sonra annem ani bi kalp krizi geçirdi( babam Ankara'da, orda bi ablam da var. Kaynanalar Konya'da
Normalde 28 Ekim yarım gün, 29 Ekim tam gün tatil.
Bizimkiler servis, yemek ve diğer giderlerden kaçmak için tam gün tatil edip, ekstradan verdikleri o yarım günü yıllık izinlerimizden kesiyorlar.
Kesme kardeşim iznimi, ben gelip çalışacam diyemiyorsun.
Öznur cnm benim annem vefat etti 6 sene önce,anneannemi kaybettik ondan 3 gün sonra annem ani bi kalp krizi geçirdi( babam Ankara'da, orda bi ablam da var. Kaynanalar Konya'da
canım ya çok üzüldüm ardarda iki kayıp Allah sabır versin:teselli:
Meralcim, başın sağolsun, Allah sabır versin arkadaşım...
oley:teytey: ben sadece 29 ekim tatil sanıyordum. senin için üzüldüm niye yıllık izinden kesiyorlar yaw haksızlık amaklava: özel sektörde çalışmayı işte buyüzden istemiyorum,yoksa kimse beni polis yapamazdı:umursamaz:
yaşasın bayramdan sonra 20 gün yıllık izin kopardım:dance: Allahım bukadar güzel haberin ardından kötü bişey verme bana. anormal derecede herşey yolundaallahım sen nazardan koru
Saol canım.. Pelin hep hasta...canım geçmiş olsun pelin de pşik mi var geçmiş olsun ...
Evet pişik olmaması için Sebamed iyi ama pişik olduktan sonra onları kullanmak pişiği tetikliyomuş.. Eczacı söylemişti...Pişik olmaması için Sebamed in Extra Softunu tek geçiyorum mutlaka bunu deneyin kızlar
Maşallah ona ya bizim kıza gel gel yapmaktan benim iflahım gevredi, daha onda tık yok...Hepinize Günaydın;
Hasret doktora gitmişsin herseyin hayırlısı olsun canım ...
Çok uykum var nedense gerçi gece çok rahat uyuduk ama neden böyleyim bilmiyorum hava da kapalı yağmurlu içim daraldı sanırım böyle havayı da görünce...
Benim zilli kızım bay bay yapıyor teyzeleri gel gel yapıyor ama nedense poposunu kaldırıp emekleme tarafları değil yürümek ve ayakta durmaya bayılıyor ....
Canım çok fazla kaka yapıyor olması kakasında enfeksiyon belirtisi olabilir..günaydın yine gecede 10 kere fln kalktık kimisine yiyor kimisinde 2 lokma alıp uyuyor kimisinde sadece pış pış istiyor gözünü açamıyor ama ağlıyor dün 8 kere kaka yaptı gündüz gece de 3 kere ama isal değil kakası gayet kıvamlı hatta bi seferki kabız kıvamında hal böyleyken pişik de azdı poposu nasıl kırmızı her seferinde sürdüm pişik kremini sabah daha iyiydi ama tam geçmemişti diş mi heliyo diye düşünüyorum çünkü salyası biraz arttı ve doğduğundan beri bişeyleri ağzına götürürdü ama şimdi daha bi hırsla götürüyo ağzına baktım kızarıklık fln yok tam baktırmadı ama sol alt biaz şişmiş sanki üff anlamadım ki işe de geç kaldım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Gözün aydııınnn :lepi:
Ne iyi kaymakam o öyle yaw, canım benim :teselli: kaydirigubbakcemile3
Oğlunla doya doya bir tatil yaparsın canım, biz de seni uzuun süre göremeyiz sanırım.
Hem de ne haksızlık... Her sene böyle maymun oluyor bizim yıllık izinler...
Bu arada, ben doğum iznimden sonra yıllık iznimi kullandım 3 hafta. Normalde perşembe işe başlamam gerekiyordu, ben sonraki hafta pzt geleceğim dedim, yani 3 gün geç geldim. O 3 günü, gelecek yılki yıllık iznimden kesmişler yaw, el insaf...
Bence çok iyi etmişsin devlet memuru olmakla, şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım, ama benim gibi sakardan polis olmaz, o ayrı..
Anaaa benim hemşerim mi yaptı sana o ********liği :umursamaz: boyu posu devrilesice, zaten Konya lılar yaramaz insanlar diye annem sakın bana Konya lı bulma demişti
canım başın saolsun mevlam sana sabır versin çok zor gerçekten...
Küfürüm biplenmiş, o kadar ileri düzeyde bir küfür değildi yahu :)
Burcu nun işyerinin yaptığını genelde bütün kurumsal fabrikalar yapıyor, bizde 28 Ekim falan tatil olmadığı gibi 29 Ekim de tatil değil üstelik mesai falan da yok, ama memur kadrosuna işi olmayan gelmezse niye gelmedin demeyiz diyorlar biz de gelmiyoruz.
sağol canım uzun bir tatil ama yorucu olacak yollarda perişan oluyoruz genelde. ama değer hepsine. kayseride de ankarada da arasıra yoklarım sizi, merak ederim naapıyonuz nasılsınız diye, alışkanlık yaptınız valla. kocam kıskanıyo buneyaw diyo kadınlar kulübü, hemende kurmuşlar bi kulüp diye. iş yerindekilerde aynen oooh diyolar sende çalışıyom diyon millete dimi, akşama kadar kk da lak lak negüzel iş diyolar. çatlasınlar patyasınlar vallakaydirigubbakcemile3
sakarlık konusuna gelincekaydirigubbakcemile3 valla burda öyle memurlar varki bu adam nası üniversite bitirmiş, nası polis olmuş diye aklımdan geçmiyo değil yani. kurban olsunlar sana. iki kelimeyi biraraya getiremeyenler var,polis olmak için ayrıca bi çabaya ihtiyaç yok zaten başvuman yeterli sağlık şartların tutuyosa hemen olabiliyosuna.s
ben polis olmadan önce belki duymuşsunuzdur ankarada murat ilkumut açıköğretim ve kpss kursları var, istanbuldada 4 şubesi var, orda öğretmenlik yaptım 3,5 sene 2008 de ayrıldım polis oldum. 2bin tl maaş alıyodum ozaman ama geleceğimi garanti altına almak için polis oldum,herkes karşı çıktı ailemden ama dinlemedim iyiki dinlememişim, kamille tanıştım edirnede:asigim: ve şimdi tüm sosyal haklarımı kullanabiliyorum.
Saol canım.. Pelin hep hasta...
Geçenlerde antibiyotik kullanmıştı. O yaptı galiba pişiği..
Maşallah ona ya bizim kıza gel gel yapmaktan benim iflahım gevredi, daha onda tık yok...
Bizimki de emeklemeden yürümeye çalışanlardan...Hiçbir emekleme emaresi yok ama ayakta yasladığın yerde duruyo böle asker gibi..kaydirigubbakcemile3 .
Gülşan çok hoşsun anacım, kurban olsunlar Burcu'ya hakaydirigubbakcemile3
Saol canım.. Pelin hep hasta...
Geçenlerde antibiyotik kullanmıştı. O yaptı galiba pişiği..
Evet pişik olmaması için Sebamed iyi ama pişik olduktan sonra onları kullanmak pişiği tetikliyomuş.. Eczacı söylemişti...
.. [/B]
Fatoş, patron çoook büyük, bu işlerle uğraşmaz, insan kaynakları politikası bu, holdingin bütün şirketlerinde uygulama aynı. Kaç kere karşı çıktık, sesimiz duyulmadı bile, koyun gibi uyuyoruz işte dediklerine.
Küfürüm biplenmiş, o kadar ileri düzeyde bir küfür değildi yahu :)
Burcu nun işyerinin yaptığını genelde bütün kurumsal fabrikalar yapıyor, bizde 28 Ekim falan tatil olmadığı gibi 29 Ekim de tatil değil üstelik mesai falan da yok, ama memur kadrosuna işi olmayan gelmezse niye gelmedin demeyiz diyorlar biz de gelmiyoruz.
ay canım yaa bu topiğin ilk bebeği pelin yani ilk onun resmini görmüştüm ve nasıl ağlamıştım :)):) hediyeleşme tablosunda da selin ve pelin hediyeleşmişti... o yüzden bi ayrı severim o yeğenimi Şeniz
hayırlısı olsun şekerim boşver yarım gün fazlada oğlunu göreceksin napalım olumlu bak bari...
sizin şirket daha bi garipmiş şekerim... :bbo:
sağol canım uzun bir tatil ama yorucu olacak yollarda perişan oluyoruz genelde. ama değer hepsine. kayseride de ankarada da arasıra yoklarım sizi, merak ederim naapıyonuz nasılsınız diye, alışkanlık yaptınız valla. kocam kıskanıyo buneyaw diyo kadınlar kulübü, hemende kurmuşlar bi kulüp diye. iş yerindekilerde aynen oooh diyolar sende çalışıyom diyon millete dimi, akşama kadar kk da lak lak negüzel iş diyolar. çatlasınlar patyasınlar vallakaydirigubbakcemile3
sakarlık konusuna gelincekaydirigubbakcemile3 valla burda öyle memurlar varki bu adam nası üniversite bitirmiş, nası polis olmuş diye aklımdan geçmiyo değil yani. kurban olsunlar sana. iki kelimeyi biraraya getiremeyenler var,polis olmak için ayrıca bi çabaya ihtiyaç yok zaten başvuman yeterli sağlık şartların tutuyosa hemen olabiliyosuna.s
ben polis olmadan önce belki duymuşsunuzdur ankarada murat ilkumut açıköğretim ve kpss kursları var, istanbuldada 4 şubesi var, orda öğretmenlik yaptım 3,5 sene 2008 de ayrıldım polis oldum. 2bin tl maaş alıyodum ozaman ama geleceğimi garanti altına almak için polis oldum,herkes karşı çıktı ailemden ama dinlemedim iyiki dinlememişim, kamille tanıştım edirnede:asigim: ve şimdi tüm sosyal haklarımı kullanabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?