- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.861
ayy gerçekten mi çok sewindim wala ya yalnız diilim yaşasın:) o zmn normaldir dimi. ewet neden oluo ki heh aynen üşümüşde yapıo gibi ama o yapmıo gibi dimi istem dışı sanki.
geçti gibi canım yaa belli olmöuo ki bazen emmek istio hep bazen istemio akşam mesela bi kase çorba içti 7de saat 10 a kadar agzına bişey koymadı emdi uyudu. 7450 yiz şimdilik kahvaltı yogurt yiyo ama ara ögünler bazen kaçıo sizde dsurumlar nasıl?
bu arada gerçekten sevindirdin beni mutlu uyicam şimdi kafama takıntı daha az olcak tşk ederim cvp yazdıın için..
Kızlar hepiniz bi yazın bakiim kaç doğumlu olduğunuzu, merak ettim:))
Off Meral yaa, ne gerek var şimdi yaaa :sm_confused:
80'liyim şekerim, 30 yaşındayım, 29 dahil iyiydi de, 30 ağır geldi birden, söyledikçe ne zaman oldum yaw ben 30 diye kalakalıyorum bilmiyorumkismile
Sert erkek opuyorumnanaktan
Anacım perşembe günü epilasyona gidecem, randevu almaya çalışıyorum. Bunlar çalışmayacaz diyorlar, randevuyu sabah alıyorum, yok yok çalışalım diyorlar, öğleden sonraya alıyorum. Yardımcı kadına perşembe evdeyim gelme diyorum, tamam diyor, sonra arayıp evde değilmişim gel diyorum, duaya gidecem gelemem diyor, bu sefer annem trip atıyor. 9 kapının ipi var elimde napıyım yaa...
Merhaba arkadaşalar. hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ama pek fırsat bulupta yazamadım.26 subat dogumlu bir oglusum var.adı barıs.bugun tam 8 aylık oldu.Allah hepimizin yavrularını korusun.
dun gece yine sizleri okurken merlikenin mesajını okudum.bugunde bir sitede doktorlara sorulan soruları ve doktorların verdii cevaplara bakıyordum belki ise yarar biseyler ogrenirim diye. Soyle bir soru ve cevap vardı:
"oğlum arada titiriyo
Merhaba, oğlum ayın 5'inde 7 aylık olacak hemen hemen bir aydır üşüme şeklinde arada bir titriyor irkiliyor. Fakat üşümediğinden eminim. Bu gelişim aşamasında normal bir durum mu? Şimdiden teşekkürler.
Vücudunda istemsiz (kontrol dışı olan) titremelerin, irkilmelerin mutlaka pediatrik nörolog tarafından görülmesi gerekir."
hemen merlikenin mesajı geldi aklıma, paylasmak istedim. eticicibebe nin internet sayfasında doktorumuza soralım kosesinden bir soru bakmak isterseniz.
hepinize iyi sohbetler
Başım ağrıyor.......
En yaşlınız benim saygıda kusur istemem. 33 olmama az kaldı.
Olabülüüür...
[
Saolun kızlar ya havalara girdim şimdi!!! şakkıdı
Fotoğrafını koymuştum geçenlerde fotoğraflar topiğine de pek gören olmadı galiba..
Bu arada biz de 29 ekim de Mersin'e gidiyoruz.. Pelinle ilk yolculuğumuz.. Bize dua edin..
Yarı yoldan dönmeyelim de...
hemen ikinciyi doğurasım geldiiiii....
bu teori tutmazsa bebeği sana postalarım ama!!!!!
toz kondurmam arkadaşlarıma kurban olsunlar tabi:dilcikar:Gülşan çok hoşsun anacım, kurban olsunlar Burcu'ya hakaydirigubbakcemile3
Gülşan öyle bi anlatmışsın ki, gidip olasım geldi valla. Ama bu sefer de yaştan kaybederim herhalde :)
evet ben dedim eşim kayserili melikgazide oturuyolar yanlış hatırlamıyosambilmiyorumkismileBiri Kayseri mi dedi????? şakkıdı
nerelerdesin özlettin vallaopuyorumnanaktanmerhabalarrrrrrrrrrr
Allaha şükür diyelim.1900 tl maaşım +360 terör parası alıyorum şimdi.canım sizinde maaşlar güzel artış oldu diye biliyorum ama... ya ne kolay anlatmışsın ben bildim bileli polis olmak zordur ... heleki akademiye girmek çok prosedür gerektiriyordu ... tabi bu bahsettiğim tammm 10 yıl önce ben liseden yeni mezundum...
:dilcikar: sağol canım a.s. neden acaba çok merak ettim şimdi...çok uzun yazıları okumadan geçme gibi bi huyum varsempatiksalakcinni ama seninkileri okuyorum nedenseolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3Birinci çocuğu çok kuduruk olanların ikincisi daha uslu olurmuş.
Birinci uslu olanlar, hep öyle olacak diye ikinciyi yapınca şoka girerlermiş, çünkü ikinci kuduruk olurmuş.
COLOR]
kaydirigubbakcemile3hemen ikinciyi doğurasım geldiiiii....
bu teori tutmazsa bebeği sana postalarım ama!!!!!
15 kasım 1980 ankara. doğum günümde yaklaştı yani kocişime sık sık hatırlatayım bari tatildeyiz diye unutmasın .evlilik yıldönümümüzü unutmuştu zatenKızlar hepiniz bi yazın bakiim kaç doğumlu olduğunuzu, merak ettim:))
kaydirigubbakcemile3selam kızlar şu belirli gün ve haftalardan nefret ediyorum. 29 ekim geldi yine benim işler karıştı. okulda türkçe öğretmeni olacağına dağda küheylan ol daha be!!
valla ben ozamanlar hangi memurluk olsa ona başvuracaktım canıma tak etmişlerdi o dönem kısmet bunaymışsempatiksalakcinniyaaa naptı gene cadıııı .... topiğin en cadısıda o hakkaten :):)) bal tanesi... ama hasret kızından şikayet etme çok zeki baksana tüm numaralar ilk ondan geliyor...
sende hiç memenun olamıyorsun ki amaa.... kaydirigubbakcemile3
canım ben başvurduğumda sayısal sözle eşitağırlık biirnden 150 ham buan istiyordu ben sözleden almıştım ama alanım eşitağırlıktı ticaret lisesi mezunuydum aslıdna benim için en iyi seçenekti akademi ama dediğim gibi vazgeçtim gittim muhasebe okudum sonra büyük bir şirkette muhasebe müdürü oldum sonra gittim aşık oldum evlendim en sonunda veznedr oldumbu ara ne çok dilelndirdim bu durumu sanırım ben mesleğimi beğenmiyorum ohaoldumsmile polis olsaydım eşim beni almazdı deli herif bi bu işi beğeniyor eve geldiğim saat erken yaa birde kanuni hakalrı veriyorlar ondan .... paraya sıkışınca ulan ben ne aptalım şimdi çalışsaydın evimizi arbamızı alırdık dimi diyip duruyor
Teşekkürler..
Ben dinazorlarla yaşıtım...
Takribi MÖ. 35000 falan...
eeee bi deninkini onunkini şununkinisempatiksalakcinni bi itirafta bulundum burnumdan getirme bakiim, hem sen uzun yazmıyosun kiopuyorumnanaktan
di mi yaaa cnm ne gıcıktır şimdi o programları hazırlamak. ben sırf o nedenle vazgeçtim Türkçe okumaktansempatiksalakcinni
o topice kimse girmiyo yaa fac war die, burayı boşluyolar link yapıştırcam şimdi herkesresim yüklesin yeter heeeeeklava:
Başım ağrıyor.......
En yaşlınız benim saygıda kusur istemem. 33 olmama az kaldı.
e walla haklıymışsın kızmakta:))
evet yaw biz ne zaman büyüdük anacım böyle, eskiden 30 dediler mi ohoooo yaqşlanmış neredeyse derdimboshayallersmile ben de 81'liyim. artık 30 demeye alışmalıyım
1984 :)................
Düzgün yaz, anlamadım...
Ayrıca Pelin'in fotosunu kaldırmışsın, göremedim.
Sabahları ilk mesajım uzun oluyor :)
Yükleyemem, kocamın yasağı var, merak eden face'e baksın.
Ondan bile sildirttiler son fotoları...
bayanssulusmile
İşte ben de anlamadım, 30 deyince bişeymiş gibi geliyo insana da, küçücüküm ben daha be bilmiyorumkismile
Hasret'le Yazgı yazmasın, depresyona girebilirim :hulya:
waay bende en yaşlı benim diyordum ama yalnız değilmişim:icecream:Postala, annem bakar kaydirigubbakcemile3
Off Meral yaa, ne gerek var şimdi yaaa :sm_confused:
80'liyim şekerim, 30 yaşındayım, 29 dahil iyiydi de, 30 ağır geldi birden, söyledikçe ne zaman oldum yaw ben 30 diye kalakalıyorum bilmiyorumkismile
Anacım perşembe günü epilasyona gidecem, randevu almaya çalışıyorum. Bunlar çalışmayacaz diyorlar, randevuyu sabah alıyorum, yok yok çalışalım diyorlar, öğleden sonraya alıyorum. Yardımcı kadına perşembe evdeyim gelme diyorum, tamam diyor, sonra arayıp evde değilmişim gel diyorum, duaya gidecem gelemem diyor, bu sefer annem trip atıyor. 9 kapının ipi var elimde napıyım yaa...
kaydirigubbakcemile5e walla haklıymışsın kızmakta:))
evet yaw biz ne zaman büyüdük anacım böyle, eskiden 30 dediler mi ohoooo yaqşlanmış neredeyse derdimboshayallersmile ben de 81'liyim. artık 30 demeye alışmalıyım
buyrunnnnnnnnn yiğidi öldür hakkını yemealkisalkisalkishehe bu arada benimle kim önce 4 kalp olcek diye yarışa giren bi Öznur vardı, görsün bakalım benimle yarışmak ne demekmiş:))lülülülülülünaniknanik:hooray:
aboo Allah kolaylık versin canımsempatiksalakcinnihangisini söyliyim yaa bazen çok uslu ama bir başlıyor durdurabilene aşk olsun, ağzım burnum saçım başım birbirine giiyor, herşeyi fırlatıp atıyo, yırtıyo uff ya hangi birini nlatayım kurt adam oluyo bazı anlar sanki, kesinlkle oturup ouynamıyor artık illa bi yerden tutunarak ayakta olacak yada emekleyecek
20 mart 1983 kızımda 10 mart 2010 ...
kaydirigubbakcemile3
15 kasım 1980 ankara. doğum günümde yaklaştı yani kocişime sık sık hatırlatayım bari tatildeyiz diye unutmasın .evlilik yıldönümümüzü unutmuştu zatenklava:
İşte ben de anlamadım, 30 deyince bişeymiş gibi geliyo insana da, küçücüküm ben daha be bilmiyorumkismile
ayy canım ne yazmak ne okumak istiyor sürekli uyusam
yarına da misafirlerim var hazırlık yapacağıma oturuyorum burda sempatiksalakcinni
herkes iyidir inşallah
sadece meralin sorusuna cvp vereyim dedim
ben 82'liyim yani 28 yaşındayım
2002'de evlendim
2010'da anne oldum
2011'de bi daha olcam Allah izin verirse hihoyyyt
hangisini söyliyim yaa bazen çok uslu ama bir başlıyor durdurabilene aşk olsun, ağzım burnum saçım başım birbirine giiyor, herşeyi fırlatıp atıyo, yırtıyo uff ya hangi birini nlatayım kurt adam oluyo bazı anlar sanki, kesinlkle oturup ouynamıyor artık illa bi yerden tutunarak ayakta olacak yada emekleyecek
toz kondurmam arkadaşlarıma kurban olsunlar tabi:dilcikar:
15 kasım 1980 ankara. doğum günümde yaklaştı yani kocişime sık sık hatırlatayım bari tatildeyiz diye unutmasın .evlilik yıldönümümüzü unutmuştu zatenklava:
kaydirigubbakcemile3
valla ben ozamanlar hangi memurluk olsa ona başvuracaktım canıma tak etmişlerdi o dönem kısmet bunaymışsempatiksalakcinni
Bayramda bana el öpmeye gelin bari ama harçlık veremem :)
ayy canım ne yazmak ne okumak istiyor sürekli uyusam
yarına da misafirlerim var hazırlık yapacağıma oturuyorum burda sempatiksalakcinni
herkes iyidir inşallah
sadece meralin sorusuna cvp vereyim dedim
ben 82'liyim yani 28 yaşındayım
2002'de evlendim
2010'da anne oldum
2011'de bi daha olcam Allah izin verirse hihoyyyt
Sana noluyor yahuu ben depresyona girmedikten sonra...
Merall ben de genelde uzun yazarım şimdi itiraf et benimkileri de okumuyorsun değil mi senağlama
Arkadaşlar var mı başka itiraflar fuzuli yazmayalım bari foruma :)
hangisini söyliyim yaa bazen çok uslu ama bir başlıyor durdurabilene aşk olsun, ağzım burnum saçım başım birbirine giiyor, herşeyi fırlatıp atıyo, yırtıyo uff ya hangi birini nlatayım kurt adam oluyo bazı anlar sanki, kesinlkle oturup ouynamıyor artık illa bi yerden tutunarak ayakta olacak yada emekleyecek
Merhaba arkadaşalar. hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ama pek fırsat bulupta yazamadım.26 subat dogumlu bir oglusum var.adı barıs.bugun tam 8 aylık oldu.Allah hepimizin yavrularını korusun.
dun gece yine sizleri okurken merlikenin mesajını okudum.bugunde bir sitede doktorlara sorulan soruları ve doktorların verdii cevaplara bakıyordum belki ise yarar biseyler ogrenirim diye. Soyle bir soru ve cevap vardı:
"oğlum arada titiriyo
Merhaba, oğlum ayın 5'inde 7 aylık olacak hemen hemen bir aydır üşüme şeklinde arada bir titriyor irkiliyor. Fakat üşümediğinden eminim. Bu gelişim aşamasında normal bir durum mu? Şimdiden teşekkürler.
Vücudunda istemsiz (kontrol dışı olan) titremelerin, irkilmelerin mutlaka pediatrik nörolog tarafından görülmesi gerekir."
hemen merlikenin mesajı geldi aklıma, paylasmak istedim. eticicibebe nin internet sayfasında doktorumuza soralım kosesinden bir soru bakmak isterseniz.
hepinize iyi sohbetler
yaw merttede bazen oluyo böyle, önemli bişey değildir inşallah burdaki dr lara güvenemediğim için götürsemde biişe yaramaz kayseriye gidince iyi bi dr bulup sorayım eniyisi, sizin bebişlere olmuyomu kızlarbilmiyorumkismile
Düzgün yaz, anlamadım...
Ayrıca Pelin'in fotosunu kaldırmışsın, göremedim.
bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?