2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşalar. hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ama pek fırsat bulupta yazamadım.26 subat dogumlu bir oglusum var.adı barıs.bugun tam 8 aylık oldu.Allah hepimizin yavrularını korusun.

dun gece yine sizleri okurken merlikenin mesajını okudum.bugunde bir sitede doktorlara sorulan soruları ve doktorların verdii cevaplara bakıyordum belki ise yarar biseyler ogrenirim diye. Soyle bir soru ve cevap vardı:

"oğlum arada titiriyo
Merhaba, oğlum ayın 5'inde 7 aylık olacak hemen hemen bir aydır üşüme şeklinde arada bir titriyor irkiliyor. Fakat üşümediğinden eminim. Bu gelişim aşamasında normal bir durum mu? Şimdiden teşekkürler.
Vücudunda istemsiz (kontrol dışı olan) titremelerin, irkilmelerin mutlaka pediatrik nörolog tarafından görülmesi gerekir."

hemen merlikenin mesajı geldi aklıma, paylasmak istedim. eticicibebe nin internet sayfasında doktorumuza soralım kosesinden bir soru bakmak isterseniz.

hepinize iyi sohbetler

e walla haklıymışsın kızmakta:))

evet yaw biz ne zaman büyüdük anacım böyle, eskiden 30 dediler mi ohoooo yaqşlanmış neredeyse derdimboshayallersmile ben de 81'liyim. artık 30 demeye alışmalıyım

sağol cnm bilgilendirme için. bence de bi göstermek te fayda var kızlar
e sen de madem takip ediyosun bizi,arada katılsana muhabbeteyerimseniben

Başım ağrıyor.......
En yaşlınız benim saygıda kusur istemem. 33 olmama az kaldı.

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

canım inşallah hayırlı bir yolculuk olur... uyuyarak gider uyuyarak gelirsiniz ... biraz zor sanırım ama olsun biz isteyelim mevlam veriri :):)

beril son anda selin diye döndü :):)

ben şimdi baktım ama göremedim pelin in rsmini buray koysan ya ?

Kızlar hepiniz bi yazın bakiim kaç doğumlu olduğunuzu, merak ettim:))

20 mart 1983 kızımda 10 mart 2010 ...

hemen ikinciyi doğurasım geldiiiii....
bu teori tutmazsa bebeği sana postalarım ama!!!!!

kaydirigubbakcemile3

Gülşan çok hoşsun anacım, kurban olsunlar Burcu'ya hakaydirigubbakcemile3
toz kondurmam arkadaşlarıma kurban olsunlar tabi:dilcikar:

Gülşan öyle bi anlatmışsın ki, gidip olasım geldi valla. Ama bu sefer de yaştan kaybederim herhalde :)

valla ben hep iyi yönünden bakarım olaylara yapım öyledir köütü yanlarıda çok ama onları anlatmayım şimdi ban yemeyelimkaydirigubbakcemile3
Biri Kayseri mi dedi????? şakkıdı
evet ben dedim eşim kayserili melikgazide oturuyolar yanlış hatırlamıyosambilmiyorumkismile
merhabalarrrrrrrrrrr
nerelerdesin özlettin vallaopuyorumnanaktan

Allaha şükür diyelim.1900 tl maaşım +360 terör parası alıyorum şimdi.
çok uzun yazıları okumadan geçme gibi bi huyum varsempatiksalakcinni ama seninkileri okuyorum nedenseolumunekankayizsmile
:dilcikar: sağol canım a.s. neden acaba çok merak ettim şimdi...
Birinci çocuğu çok kuduruk olanların ikincisi daha uslu olurmuş.
Birinci uslu olanlar, hep öyle olacak diye ikinciyi yapınca şoka girerlermiş, çünkü ikinci kuduruk olurmuş.

COLOR]
kaydirigubbakcemile3 benim abimin iki çocuğuda uslu vallakaydirigubbakcemile3

hemen ikinciyi doğurasım geldiiiii....
bu teori tutmazsa bebeği sana postalarım ama!!!!!
kaydirigubbakcemile3

15 kasım 1980 ankara. doğum günümde yaklaştı yani kocişime sık sık hatırlatayım bari tatildeyiz diye unutmasın .evlilik yıldönümümüzü unutmuştu zatenklava:

selam kızlar şu belirli gün ve haftalardan nefret ediyorum. 29 ekim geldi yine benim işler karıştı. okulda türkçe öğretmeni olacağına dağda küheylan ol daha be!!
kaydirigubbakcemile3

valla ben ozamanlar hangi memurluk olsa ona başvuracaktım canıma tak etmişlerdi o dönem kısmet bunaymışsempatiksalakcinni

hehe bu arada benimle kim önce 4 kalp olcek diye yarışa giren bi Öznur vardı, görsün bakalım benimle yarışmak ne demekmiş:))lülülülülülünaniknanik:hooray:

Teşekkürler..
Ben dinazorlarla yaşıtım...
Takribi MÖ. 35000 falan...

Düzgün yaz, anlamadım...

Ayrıca Pelin'in fotosunu kaldırmışsın, göremedim.

Sabahları ilk mesajım uzun oluyor :)

o topice kimse girmiyo yaa fac war die, burayı boşluyolar link yapıştırcam şimdi herkesresim yüklesin yeter heeeeeklava:

Yükleyemem, kocamın yasağı var, merak eden face'e baksın.
Ondan bile sildirttiler son fotoları...

Başım ağrıyor.......
En yaşlınız benim saygıda kusur istemem. 33 olmama az kaldı.

bayanssulusmile

İşte ben de anlamadım, 30 deyince bişeymiş gibi geliyo insana da, küçücüküm ben daha be bilmiyorumkismile

1984 :)................

Hasret'le Yazgı yazmasın, depresyona girebilirim :hulya:

ayy canım ne yazmak ne okumak istiyor sürekli uyusam
yarına da misafirlerim var hazırlık yapacağıma oturuyorum burda sempatiksalakcinni
herkes iyidir inşallah
sadece meralin sorusuna cvp vereyim dedim

ben 82'liyim yani 28 yaşındayım
2002'de evlendim
2010'da anne oldum
2011'de bi daha olcam Allah izin verirse hihoyyyt

Sana noluyor yahuu ben depresyona girmedikten sonra...
Merall ben de genelde uzun yazarım şimdi itiraf et benimkileri de okumuyorsun değil mi senağlama

Arkadaşlar var mı başka itiraflar fuzuli yazmayalım bari foruma :)

hangisini söyliyim yaa bazen çok uslu ama bir başlıyor durdurabilene aşk olsun, ağzım burnum saçım başım birbirine giiyor, herşeyi fırlatıp atıyo, yırtıyo uff ya hangi birini nlatayım kurt adam oluyo bazı anlar sanki, kesinlkle oturup ouynamıyor artık illa bi yerden tutunarak ayakta olacak yada emekleyecek

waay bende en yaşlı benim diyordum ama yalnız değilmişim:icecream:
işyerindekileride Allah bildiği gibi yapsınklava:

kaydirigubbakcemile5
hehe bu arada benimle kim önce 4 kalp olcek diye yarışa giren bi Öznur vardı, görsün bakalım benimle yarışmak ne demekmiş:))lülülülülülünaniknanik:hooray:
buyrunnnnnnnnn yiğidi öldür hakkını yemealkisalkisalkis
aboo Allah kolaylık versin canımsempatiksalakcinni

20 mart 1983 kızımda 10 mart 2010 ...
kaydirigubbakcemile3

abooo ben de 20 mart doğumluyum, doğumgünü hediyem Eymen de öylekaydirigubbakcemile5

15 kasım 1980 ankara. doğum günümde yaklaştı yani kocişime sık sık hatırlatayım bari tatildeyiz diye unutmasın .evlilik yıldönümümüzü unutmuştu zatenklava:

iyi bee demek yaşlarımız genelde yakınmışkaydirigubbakcemile2

İşte ben de anlamadım, 30 deyince bişeymiş gibi geliyo insana da, küçücüküm ben daha be bilmiyorumkismile
Hasret'le Yazgı yazmasın, depresyona girebilirim :hulya:

bence de onlar yazmasınsempatiksalakcinni

ayy inşallah cnm benim, nasıl durumun Jalecim?

kolay gele

Sağol arkadaşım olumunekankayizsmile

Yaşıtmışız bak seninle, ben de 10 temmuz doğumluyum.

Bayramda bana el öpmeye gelin bari ama harçlık veremem :)

Harçlık vermezsen hayatta gelmem -tatlicadiarzu-

Sana noluyor yahuu ben depresyona girmedikten sonra...
Merall ben de genelde uzun yazarım şimdi itiraf et benimkileri de okumuyorsun değil mi senağlama

Arkadaşlar var mı başka itiraflar fuzuli yazmayalım bari foruma :)

Bilmiyorum, ben meyilliyim demek ki :)
Ben okuyorum valla hepsini, sonra böyle oluyorum : kafamçokkarıştı

Ayaklandıkları zaman hepsi öyle olacak, sen hiç yürüyebildiği halde oturan çocuk gördün mü?

yaw merttede bazen oluyo böyle, önemli bişey değildir inşallah burdaki dr lara güvenemediğim için götürsemde biişe yaramaz kayseriye gidince iyi bi dr bulup sorayım eniyisi, sizin bebişlere olmuyomu kızlarbilmiyorumkismile

gelince yardımcı oluruz...

Yarım saat içinde Pelin'in altını 3 kez değiştirdikten sonra geldim....
80liyim ben de...
Benim adam da çok karışıyo.. Onun için feysbık meysbık kullanmıyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…