2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 81 liyim..ama bu ikinci benimmmmmm.........siiz geç kaldınızzzzzzzzlülülülülülü
yada ben erken davrandımfisfisfis

evet ya iyi kadıncağaz sağolsun...allah iyilik versin canım...evet ben seneye erteledim gitme işini...

sağol canım.ben de özledim sizleri çok..
tayt çok güzel oluyo tunikle...

İşte çok güzel oluyormuş, o da öyle diyor :)))

Sorun sende, niye kocana tayt alıcam diyosun ki? adama ne? söylersen işte böööle alırsın cevabını, al giy bak aklına bile gelmez niye aldın niye giydin demek.

Aylin güldürdün beni...
İlk evlendiğimizde, her sabah kıyafet kontrolü yapardı çaktırmadan, etrafımda döner, bi yerim çıkmış mı diye falan bakardı, 44 kiloydum, nerem çıkacaksa...
Şimdi de, uyandığı sabahlar ve haftasonları giydiklerime dikkatle bakar, ince askılı ve straplez mümkün değil, tayt evde ve yakın arkadaş görüşmelerinde giyilebilir, v yaka tişört dekoltedir...
Böyle bi adam benim kocam, nereye aklına gelmeyecek, nerdeyse giyim kuralları talimatı yayınlacak adam.
Ama 10 senedir böyle, hiç değişmedi, ben bilerek evlendim. Çok şikayet ettim zamanında, annem dedi ki, sen bu adamı seviyor musun, evet dedim. Askılı bluz giydirmiyor diye sevmeyecek misin dedi. Ben de sustum evlendim :) Artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum.

Evet jale nasipse yarın biz geliyoruz sana.Ne dolanıyon kız buralarda?Dinlen biraz yarın çok yorucu olacak senin için...

sağol meral iyiyim.bugün işim yok..bakıcı ablamız da yemek getirmiş bana akşama,asya da uyuyo bakayım kızlara dedim..sen nasılsın?

Benim de şimdi annem geldi.. Pelinle oynuyo.. az sonra da yemek yapacak... kaydirigubbakcemile2
Eşim de yine şehir dışında...
Annemin meşhur bi lafı var:
Erim evde yok, keyfim beyde yok... Bugün ben de o ayardayım... :lepi:

Geçmiş olsun...

Evet, Burcu...
Anam ne çok ortak noktamız çıktı birden :)

:teselli:emin olun bunu da doğurunca 40lık kadından farksız olucam

Sapıtmaaa klava:

Herkes doğum tarihinimi yazıyor?

Evet, hadi sen de yaz.

ben de 81 liyim..ama bu ikinci benimmmmmm.........siiz geç kaldınızzzzzzzzlülülülülülü

İkisi de bence :)

öyle yapacağım meral cim.yaa delirtecek beni bu kusma huyu bir geçmedi.kaç doktora sorduysam normal dedi.

OCD ÖZNUR geçmiş olsun doğuhan a.Allah korusun tüm bebeklerimizi.

Ayşenur doğduğundan beri kusuyor en çok önlüğümüz var bizim.Bazen en kötüsü bir davette üzerime kusması oluyor..

Erkeklerin şu aile düşkünlüğünü anlamıyorum lafa gelincede mangalda kül bırakmıyorlar....

Ben ne verirsem vereyim kusuyor zaten ayşenur...

Özel sektörün bu vicdansızlığına sinir oluyorum...

Başın sağolsun Allah yardımcın olsun....

Kıymetcim ayşenurda öyle çok kaka yapıyor ama hiç öyle düşünmemiştim doğrusu... Doktora bir sorayım telefonda...Gerçi çok yiyor ama

gülşan ne öğretmenliği yaptın murat ilkumutta.Ben ankaradaki şubesinde matematik kursuna gitmiştim....

Ben sabırlımıyım öyleyse.Ayşenur bunların üzerine her gün kusan,sık kaka yapan kafasını ordan oraya toslayan küçücük totosuyla olmadık yerlere elini sokan birde ayağa kalkmaya çalışıp düşüp düşüp ağlayan ben yanında olsamda kapıdan çıkıp mutfağa giden kabloları kemiren çöpe elini uzatan,damacanalardan tutunup eli kayan oyuncakları kafasına vuran eline ne veriyorsam sağa sola atan yemek sırasında ağzındaki bulaşığı eliyle alıp başka yerlere süren altını değiştirirken asla durmayıp sağa sola dönerek bana tekmeler atan zorlayınca çığlık atıp ağlayan bayağı uslu bir bebek...

Ya hangisi doğru bilemedim hala?Erken yaşta anne olup sonra çocuklar boyumuz kadar olduğunda bile genç kalmakmı?Yoksa daha ortalarda bir yaşta anne olup yaşlı anne olmakmı?Hala çözemedim ama evlenir evlenmez yapmadım en net bildiğim bu.3 yıl sonra istemiştim Rabbim kabul etti şükürler olsun öylede oldu.Ama çokmu geç bir yaş 27 anne olmak için bilemiyorum.Hasretin yaşındayken daha yeni evlenmiştim şimdi onun 2.yolda.Etrafımda benden genç anneler oluncada geçmi kaldım diyorum.Garip bir git gel aslında.
Korkum yaşlanmak 30 demeye az kaldı?Müthiş geriliyorum ...Hep 25 te kalsın ne ileri ne geri olsun...

Son düzenleme:
bi gün sizin yüzünüzden servisi kaçıracam.
lafa dalıp zor yetişiyorum her gün, millet de işime çok konsantreyim sanıyor kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi...

selam kızlar doktora gıdıp geldık, demir pasa asısını oldu..(pnömokok) 3 haftadır devlet ası gondermıyormus..
hala gelmeyınce ozel ası yaptırdık, tam 90 tl bayıldım
bu arada oglus 9100 boyu da 72 cm olmus masallah pasama
bende 82 dogumluyum meralcimm
buarada deryacım, dun esime anlattım aksam oturmaya gıdebılır mıyım dıye , hayır gondermem gunduz gorusun dedı, bende o gunduz calısıyor ama dedım, o da haftasonu gorusun o zaman dedi kaydirigubbakcemile3
sen musaıt oldugun bır haftasonu haber ver goruselımm canım

çok güzel sözmüş.tuttum

haha bizde olmayacak şeyler müstehcen... tayt üzine tuik giyemem ama ince çorap elbise giyebilirm:umursamaz: ama bu yaz unuttu galiba o takıntısını giydim rahat rahatkaydirigubbakcemile3
topuklu ayakkabı kesinlkle giydirmz, spor ayakkabı ilk tercihidir ancak düğnlerde özel yererde fala o da eserse bırakır.. erkeksen giy we yanına git o ayakkabılaı çıkarttırana kadar konuşur... ha bide sarı saç we kısa saça mal tanıştığımızda sapsarıydımsempatiksalakcinni ama tekrar dönücem sarıyaaklinialirimsmile ikna çalışmalarım başarılıyönde ilerliyor:hulya:
başka başkaaaaCADIARZU kırmızı ojeyede gıcıktı artık onuda sürüyorumsempatiksalakcinni yawaş yawaş kademe atlıyoruzkaydirigubbakcemile3
ipli badi, askılı falan grim onlara bişey demez (lütfederek)

Sevdim bu sözü söylerim artık aklıma geldikçe....

Canım sen bir süre daha çıkar aklından sarıyı.Hamişsin unuttunmu?

handeeeeolumunekankayizsmile:1hug:Şeniz maşallah demir paşaya
ceryde digital tartıda 9300 görünüyo bakalım yarın göreceğiz 8.ay kilo we boyumuzu.. boy fazla atmadı gibime gelio ama 1kiloya yakın almıştır:lepi:diş patadıktan sonra işahı düzeldi 4,5 gündür şükür i de demir ilacının etkisi oluyo sanırım,
sen aldınmı wimin fer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…