- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.901
evet ya iyi kadıncağaz sağolsun...allah iyilik versin canım...evet ben seneye erteledim gitme işini...
sağol canım.ben de özledim sizleri çok..
tayt çok güzel oluyo tunikle...
Sorun sende, niye kocana tayt alıcam diyosun ki? adama ne? söylersen işte böööle alırsın cevabını, al giy bak aklına bile gelmez niye aldın niye giydin demek.
:teselli:emin olun bunu da doğurunca 40lık kadından farksız olucam
sağol meral iyiyim.bugün işim yok..bakıcı ablamız da yemek getirmiş bana akşama,asya da uyuyo bakayım kızlara dedim..sen nasılsın?
Doguhan yıne basını carptı ama bu defa hafıf.aglamadı bıle.bende aldım besıgıne koydum oyuncaklarını da yanına verdım takılsın.yoksa sınırlenecegım.babasına patlayacagım.
sempatiksalakcinni
hep bu babasının evdekı gergınlıgı yuzunden oluyor bu.negatıf elektrık yayıyor etrafa.
annemı arayayım da bı teyze varmıs dua okuyormus onu cagırsın evde okusun kadın.kımseyı cagırmayacagım zaten sadece evde dua okusun yeter.
Meral bak bu yazıda uzun kaydirigubbakcemile3
ne bıcım soru sorup canının sıktım.uzgunum Allah rahmet eylesın.nur ıcınde yatsınlar.
ufff amma kaynatmışşınızzz.. benim koca da her giydiğime karışır yıllardır kavga ederiz bu yüzden çok açık giyinmem ben yerine göre giyinirim ama gel de anlat:umursamaz: Ben de 82 liyim ben de yengecimm hişşttt bosnaaa (burcuydu demi?)
:teselli:emin olun bunu da doğurunca 40lık kadından farksız olucam
Herkes doğum tarihinimi yazıyor?
ben de 81 liyim..ama bu ikinci benimmmmmm.........siiz geç kaldınızzzzzzzzlülülülülülü
yada ben erken davrandımfisfisfis
öyle yapacağım meral cim.yaa delirtecek beni bu kusma huyu bir geçmedi.kaç doktora sorduysam normal dedi.
OCD ÖZNUR geçmiş olsun doğuhan a.Allah korusun tüm bebeklerimizi.
Erkeklerin şu aile düşkünlüğünü anlamıyorum lafa gelincede mangalda kül bırakmıyorlar....İnşAllah dediğin gibi olur. Yok yok yine isterdi kefil olmamı. O zaman evi alması için kefil olacak kimse bulamamışlardı ben olmasam bu iş olmayacaktı. Eşim gelip rica etmişti. Bendeki de ne salaklık hemen kabul ettim ama düşünüyorum eşimi zerrece tanıyorsam kabul etmesem biz bugün evli olmazdık. Ailesine o kadar düşkündür. Bugün ablamı yarı yolsa bırakan evlenince de beni aileme destek olmaz der yolları ayırırdı.
Öznürcum geçmiş olsun Doğuhan'a.
Bize başta multitabs ve demir damlası vermişti bizimki haire kusunca demirikesti multitabs da yeter dedi.
Allah yardımcın olsun.
Yazgı Alp'e de geçmiş olsun yavruma ne dokundu ki kustu.
canım çok geçmiş olsuna.s.
:teselli: Allah yardımcın olsun canım
28 ekim tatilmi, peki 29 ekim?
eşin ve ailesinin arasına giremiyosun maalesef,inşallah borç hayırlısıyla kapanır sizde huzurunudan olmazsınız:Saruboceq: zor işler bunlar :teselli:
kızlar bu arada d vitamini kusmayı artırıyo, çok vermeyin en fazla 3-5 damla. d vitamininin fazlasını vücut depoluyo ve zehirlenmeye yol açıyomuşakannehir
Normalde 28 Ekim yarım gün, 29 Ekim tam gün tatil.
Bizimkiler servis, yemek ve diğer giderlerden kaçmak için tam gün tatil edip, ekstradan verdikleri o yarım günü yıllık izinlerimizden kesiyorlar.
Kesme kardeşim iznimi, ben gelip çalışacam diyemiyorsun.
oy oy oy anlaşılan herkesin çok çalışması lazım bu ara,kolay gelsin
Öznur cnm benim annem vefat etti 6 sene önce,anneannemi kaybettik ondan 3 gün sonra annem ani bi kalp krizi geçirdi( babam Ankara'da, orda bi ablam da var. Kaynanalar Konya'da
Saol canım.. Pelin hep hasta...
Geçenlerde antibiyotik kullanmıştı. O yaptı galiba pişiği..
Evet pişik olmaması için Sebamed iyi ama pişik olduktan sonra onları kullanmak pişiği tetikliyomuş.. Eczacı söylemişti...
Maşallah ona ya bizim kıza gel gel yapmaktan benim iflahım gevredi, daha onda tık yok...
Bizimki de emeklemeden yürümeye çalışanlardan...Hiçbir emekleme emaresi yok ama ayakta yasladığın yerde duruyo böle asker gibi..kaydirigubbakcemile3
Canım çok fazla kaka yapıyor olması kakasında enfeksiyon belirtisi olabilir..
Bizde öyle çıkmıştı... Bi doktora götür bence..
sağol canım uzun bir tatil ama yorucu olacak yollarda perişan oluyoruz genelde. ama değer hepsine. kayseride de ankarada da arasıra yoklarım sizi, merak ederim naapıyonuz nasılsınız diye, alışkanlık yaptınız valla. kocam kıskanıyo buneyaw diyo kadınlar kulübü, hemende kurmuşlar bi kulüp diye. iş yerindekilerde aynen oooh diyolar sende çalışıyom diyon millete dimi, akşama kadar kk da lak lak negüzel iş diyolar. çatlasınlar patyasınlar vallakaydirigubbakcemile3
sakarlık konusuna gelincekaydirigubbakcemile3 valla burda öyle memurlar varki bu adam nası üniversite bitirmiş, nası polis olmuş diye aklımdan geçmiyo değil yani. kurban olsunlar sana. iki kelimeyi biraraya getiremeyenler var,polis olmak için ayrıca bi çabaya ihtiyaç yok zaten başvuman yeterli sağlık şartların tutuyosa hemen olabiliyosuna.s
ben polis olmadan önce belki duymuşsunuzdur ankarada murat ilkumut açıköğretim ve kpss kursları var, istanbuldada 4 şubesi var, orda öğretmenlik yaptım 3,5 sene 2008 de ayrıldım polis oldum. 2bin tl maaş alıyodum ozaman ama geleceğimi garanti altına almak için polis oldum,herkes karşı çıktı ailemden ama dinlemedim iyiki dinlememişim, kamille tanıştım edirnede:asigim: ve şimdi tüm sosyal haklarımı kullanabiliyorum.
hangisini söyliyim yaa bazen çok uslu ama bir başlıyor durdurabilene aşk olsun, ağzım burnum saçım başım birbirine giiyor, herşeyi fırlatıp atıyo, yırtıyo uff ya hangi birini nlatayım kurt adam oluyo bazı anlar sanki, kesinlkle oturup ouynamıyor artık illa bi yerden tutunarak ayakta olacak yada emekleyecek
ben de 81 liyim..ama bu ikinci benimmmmmm.........siiz geç kaldınızzzzzzzzlülülülülülü
yada ben erken davrandımfisfisfis
evet bence de Konyalılardan adam olmaz:)) en Konyalımıydın yaw? ama kadınları kadın gibi kadındır cidden:))
Evet aynı ben işte kadın gibi kadın opuyorumnanaktan
Ben de 81 liyim, demek ki çoğumuz akranız, ayrıca Fatma cım KEremişko da 10 Mart doğumlu. kaydirigubbakcemile2
Wuuuuu ne kıskanç kocalar var, ben donumu başıma geçirsem niye geçirdin demez, dekoltem varsa bazen açılmış saçılmışsın der o kadar
Taktım baretimi giydim işçi ayakkabılarımı kulağımda şıngır şıngır küpeler ve ful makyajla saha turuna çıktım geldim, kaynatmışsınız bayağı ama hepsine yetiştim allahıma bin şükür
oohhhh milelt hatun görsün :):)) barette takarım makyajda yaparım her halim hatun diyorsun yani :)
kıskançlıkta kimseler benimkini geçemez... hep derim ben türbanlıyım giydiğim tuniğin boyuna bile takılır.... eski resimelrime bakınca diyorki ben seni böyle tanısaydım hayatta alamazdım :):):) deli dumrul nolcak... oohhhh sefamı sürdüm eğlencelerimden de geri kalamadım giyik kuşamımdan da sonrada diledim affımı evimin kadını oldum :):))
farkındayım ayy mart ayı çok güzel oalcak aslında tam 15 martta toplanıp topluca bir doğum günü mü yapsak bebişlereee 13 mart pazara geliyor gelenelrin kocalarıda gelebilri aslında ???
nan senin medyum nerelerde bi randewu ayarlasana banaaklinialirimsmile
Benim de şimdi annem geldi.. Pelinle oynuyo.. az sonra da yemek yapacak... kaydirigubbakcemile2
Eşim de yine şehir dışında...
Annemin meşhur bi lafı var:
Erim evde yok, keyfim beyde yok... Bugün ben de o ayardayım... :lepi:
haha bizde olmayacak şeyler müstehcen... tayt üzine tuik giyemem ama ince çorap elbise giyebilirm:umursamaz: ama bu yaz unuttu galiba o takıntısını giydim rahat rahatkaydirigubbakcemile3İşte çok güzel oluyormuş, o da öyle diyor :)))
Aylin güldürdün beni...
İlk evlendiğimizde, her sabah kıyafet kontrolü yapardı çaktırmadan, etrafımda döner, bi yerim çıkmış mı diye falan bakardı, 44 kiloydum, nerem çıkacaksa...
Şimdi de, uyandığı sabahlar ve haftasonları giydiklerime dikkatle bakar, ince askılı ve straplez mümkün değil, tayt evde ve yakın arkadaş görüşmelerinde giyilebilir, v yaka tişört dekoltedir...
Böyle bi adam benim kocam, nereye aklına gelmeyecek, nerdeyse giyim kuralları talimatı yayınlacak adam.
Ama 10 senedir böyle, hiç değişmedi, ben bilerek evlendim. Çok şikayet ettim zamanında, annem dedi ki, sen bu adamı seviyor musun, evet dedim. Askılı bluz giydirmiyor diye sevmeyecek misin dedi. Ben de sustum evlendim :) Artık eskisi kadar rahatsız olmuyorum.
Benim de şimdi annem geldi.. Pelinle oynuyo.. az sonra da yemek yapacak... kaydirigubbakcemile2
Eşim de yine şehir dışında...
Annemin meşhur bi lafı var:
Erim evde yok, keyfim beyde yok... Bugün ben de o ayardayım... :lepi:
haha bizde olmayacak şeyler müstehcen... tayt üzine tuik giyemem ama ince çorap elbise giyebilirm:umursamaz: ama bu yaz unuttu galiba o takıntısını giydim rahat rahatkaydirigubbakcemile3
topuklu ayakkabı kesinlkle giydirmz, spor ayakkabı ilk tercihidir ancak düğnlerde özel yererde fala o da eserse bırakır.. erkeksen giy we yanına git o ayakkabılaı çıkarttırana kadar konuşur... ha bide sarı saç we kısa saça mal tanıştığımızda sapsarıydımsempatiksalakcinni ama tekrar dönücem sarıyaaklinialirimsmile ikna çalışmalarım başarılıyönde ilerliyor:hulya:
başka başkaaaaCADIARZU kırmızı ojeyede gıcıktı artık onuda sürüyorumsempatiksalakcinni yawaş yawaş kademe atlıyoruzkaydirigubbakcemile3
ipli badi, askılı falan grim onlara bişey demez (lütfederek)
selam kızlar doktora gıdıp geldık, demir pasa asısını oldu..(pnömokok) 3 haftadır devlet ası gondermıyormus..
hala gelmeyınce ozel ası yaptırdık, tam 90 tl bayıldım
bu arada oglus 9100 boyu da 72 cm olmus masallah pasama
bende 82 dogumluyum meralcimm
buarada deryacım, dun esime anlattım aksam oturmaya gıdebılır mıyım dıye , hayır gondermem gunduz gorusun dedı, bende o gunduz calısıyor ama dedım, o da haftasonu gorusun o zaman dedi kaydirigubbakcemile3
sen musaıt oldugun bır haftasonu haber ver goruselımm canım
bi gün sizin yüzünüzden servisi kaçıracam.
lafa dalıp zor yetişiyorum her gün, millet de işime çok konsantreyim sanıyor kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?