2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Blogcu anne'nin son yazısını ve altındaki yorumları okumanızı şiddetle öneririm, kendinizden çok şey bulacaksınız.

canım önerebileceğin bi dr varmı kayseride.

canım oğlumu ahmet hasözler e götürdük hep...tekten hastanesinde 1 numaradır...
kızımı da ibni sina da can beye götürüyorum..o da iyi...ahmet hasözlerden randevu almak zor oluyo her zaman o yüzden kızımı can beye götürüyorum rutin kontrolerine.ama geçmeyen,uzayan bir rahatsızlık durumunda yine ahmet hasözler...

benimkinde olmuyor, göster bence de cnm

bu arada slm arkidişler...

hoşgeldin olcaycım, nasılsın?

iyiyim de dediğim gibi hep uyuyasım var
hızlı hareket ettiğimde hafiften bulantı gelip hemen geçiyor geri
öyle anlarda biraz tansiyondan şüpheleniyorum aslında düşüyor diye
bakalım sonumuz ne olacak

Allah kolaylık versin cnm. evet tansiyonun düşüyor olabilir. tuzlu kraker falan ye bari, iyi gelir belki

Yarım saat içinde Pelin'in altını 3 kez değiştirdikten sonra geldim....
80liyim ben de...
Benim adam da çok karışıyo.. Onun için feysbık meysbık kullanmıyorum bile..
aynı benim kocamsempatiksalakcinni onun face ten takılıyorum bazen. öyle saçma şeyleri kıskanıyoki gece yanlışlıkla dirseği kafama çarptı sabah onu söyledim iyi olmuş dediakannehir nee dedim: rüyamda bikini giyiyodun ona denk gelmiştir dedisempatiksalakcinni düşün artıkkaydirigubbakcemile3
ben oğluşuma kaçıyom fırsat bulursam evden takılırım biraz

sağol meral iyiyim.bugün işim yok..bakıcı ablamız da yemek getirmiş bana akşama,asya da uyuyo bakayım kızlara dedim..sen nasılsın?

sağol meral iyiyim.bugün işim yok..bakıcı ablamız da yemek getirmiş bana akşama,asya da uyuyo bakayım kızlara dedim..sen nasılsın?

ohhh ne güzel bakıcıymış ayol, yemek getirmiş haaaklinialirimsmile
iyiyim ben de hamdolsun cnm. sen erteledin sanırım gitme işini di mi, hayırlısı olsun cnm

Olcay hoşgeldin, özlettin...

Gülşan, bunlar niye böyle çatlak yaaa... Tayt alıcam kendime diyorum geçen gün, al al, evde rahat edersin diyor. Sanki taytı giyip totomu tümen davulu gibi ortada bırakacam.

ohhh ne güzel bakıcıymış ayol, yemek getirmiş haaaklinialirimsmile
iyiyim ben de hamdolsun cnm. sen erteledin sanırım gitme işini di mi, hayırlısı olsun cnm

evet ya iyi kadıncağaz sağolsun...allah iyilik versin canım...evet ben seneye erteledim gitme işini...

Gülşan, bunlar niye böyle çatlak yaaa... Tayt alıcam kendime diyorum geçen gün, al al, evde rahat edersin diyor. Sanki taytı giyip totomu tümen davulu gibi ortada bırakacam.

sağol canım.ben de özledim sizleri çok..
tayt çok güzel oluyo tunikle...

Sorun sende, niye kocana tayt alıcam diyosun ki? adama ne? söylersen işte böööle alırsın cevabını, al giy bak aklına bile gelmez niye aldın niye giydin demek.

Doguhan yıne basını carptı ama bu defa hafıf.aglamadı bıle.bende aldım besıgıne koydum oyuncaklarını da yanına verdım takılsın.yoksa sınırlenecegım.babasına patlayacagım.
sempatiksalakcinni
hep bu babasının evdekı gergınlıgı yuzunden oluyor bu.negatıf elektrık yayıyor etrafa.
annemı arayayım da bı teyze varmıs dua okuyormus onu cagırsın evde okusun kadın.kımseyı cagırmayacagım zaten sadece evde dua okusun yeter.
Meral bak bu yazıda uzun kaydirigubbakcemile3
ne bıcım soru sorup canının sıktım.uzgunum Allah rahmet eylesın.nur ıcınde yatsınlar.

ufff amma kaynatmışşınızzz.. benim koca da her giydiğime karışır yıllardır kavga ederiz bu yüzden çok açık giyinmem ben yerine göre giyinirim ama gel de anlat:umursamaz: Ben de 82 liyim ben de yengecimm hişşttt bosnaaa (burcuydu demi?)

iyi yapmışsın bacım hem okuması zor hem çalışması...

bu konuyla ilgili olarak hemen doktorumu aradım. "tüm vücuduyla mı titriyor" dedi. "Elvin tüm vucuduyla titriyor ama bir anlık bir şey" dedim. eğer bütün vücuduyla titriyorsa elini tuttuğunda durmuyorsa önemli dedi. ama kısa süreli titremeler için seğirme adını veriyoruz tüm insanlarda olabilir dedi. ben yine de gözlemleyeceğim.

O da şimdi yurtdışındaymış... Ne zamana gelir bilmem..

nan senin medyum nerelerde bi randewu ayarlasana banaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…