- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.881
ayy inşallah cnm benim, nasıl durumun Jalecim?
gelince yardımcı oluruz...
abooo ben de 20 mart doğumluyum, doğumgünü hediyem Eymen de öylekaydirigubbakcemile5
e[/B]
canım önerebileceğin bi dr varmı kayseride.
yaw merttede bazen oluyo böyle, önemli bişey değildir inşallah burdaki dr lara güvenemediğim için götürsemde biişe yaramaz kayseriye gidince iyi bi dr bulup sorayım eniyisi, sizin bebişlere olmuyomu kızlarbilmiyorumkismile
bu arada slm arkidişler...
iyiyim de dediğim gibi hep uyuyasım var
hızlı hareket ettiğimde hafiften bulantı gelip hemen geçiyor geri
öyle anlarda biraz tansiyondan şüpheleniyorum aslında düşüyor diye
bakalım sonumuz ne olacak
aynı benim kocamsempatiksalakcinni onun face ten takılıyorum bazen. öyle saçma şeyleri kıskanıyoki gece yanlışlıkla dirseği kafama çarptı sabah onu söyledim iyi olmuş dediakannehir nee dedim: rüyamda bikini giyiyodun ona denk gelmiştir dedisempatiksalakcinni düşün artıkkaydirigubbakcemile3
Yarım saat içinde Pelin'in altını 3 kez değiştirdikten sonra geldim....
80liyim ben de...
Benim adam da çok karışıyo.. Onun için feysbık meysbık kullanmıyorum bile..
sağol meral iyiyim.bugün işim yok..bakıcı ablamız da yemek getirmiş bana akşama,asya da uyuyo bakayım kızlara dedim..sen nasılsın?
evet bence de Konyalılardan adam olmaz:)) en Konyalımıydın yaw? ama kadınları kadın gibi kadındır cidden:))
Evet aynı ben işte kadın gibi kadın opuyorumnanaktan
Kızlar hepiniz bi yazın bakiim kaç doğumlu olduğunuzu, merak ettim:))
Ben de 81 liyim, demek ki çoğumuz akranız, ayrıca Fatma cım KEremişko da 10 Mart doğumlu. kaydirigubbakcemile2
aynı benim kocamsempatiksalakcinni onun face ten takılıyorum bazen. öyle saçma şeyleri kıskanıyoki gece yanlışlıkla dirseği kafama çarptı sabah onu söyledim iyi olmuş dediakannehir nee dedim: rüyamda bikini giyiyodun ona denk gelmiştir dedisempatiksalakcinni düşün artıkkaydirigubbakcemile3
ben oğluşuma kaçıyom fırsat bulursam evden takılırım biraz
Wuuuuu ne kıskanç kocalar var, ben donumu başıma geçirsem niye geçirdin demez, dekoltem varsa bazen açılmış saçılmışsın der o kadar
Taktım baretimi giydim işçi ayakkabılarımı kulağımda şıngır şıngır küpeler ve ful makyajla saha turuna çıktım geldim, kaynatmışsınız bayağı ama hepsine yetiştim allahıma bin şükür
ohhh ne güzel bakıcıymış ayol, yemek getirmiş haaaklinialirimsmile
iyiyim ben de hamdolsun cnm. sen erteledin sanırım gitme işini di mi, hayırlısı olsun cnm
Olcay hoşgeldin, özlettin...
Gülşan, bunlar niye böyle çatlak yaaa... Tayt alıcam kendime diyorum geçen gün, al al, evde rahat edersin diyor. Sanki taytı giyip totomu tümen davulu gibi ortada bırakacam.
Olcay hoşgeldin, özlettin...
Gülşan, bunlar niye böyle çatlak yaaa... Tayt alıcam kendime diyorum geçen gün, al al, evde rahat edersin diyor. Sanki taytı giyip totomu tümen davulu gibi ortada bırakacam.
eeee bi deninkini onunkini şununkinisempatiksalakcinni bi itirafta bulundum burnumdan getirme bakiim, hem sen uzun yazmıyosun kiopuyorumnanaktan
di mi yaaa cnm ne gıcıktır şimdi o programları hazırlamak. ben sırf o nedenle vazgeçtim Türkçe okumaktansempatiksalakcinni
Merhaba arkadaşalar. hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ama pek fırsat bulupta yazamadım.26 subat dogumlu bir oglusum var.adı barıs.bugun tam 8 aylık oldu.Allah hepimizin yavrularını korusun.
dun gece yine sizleri okurken merlikenin mesajını okudum.bugunde bir sitede doktorlara sorulan soruları ve doktorların verdii cevaplara bakıyordum belki ise yarar biseyler ogrenirim diye. Soyle bir soru ve cevap vardı:
"oğlum arada titiriyo
Merhaba, oğlum ayın 5'inde 7 aylık olacak hemen hemen bir aydır üşüme şeklinde arada bir titriyor irkiliyor. Fakat üşümediğinden eminim. Bu gelişim aşamasında normal bir durum mu? Şimdiden teşekkürler.
Vücudunda istemsiz (kontrol dışı olan) titremelerin, irkilmelerin mutlaka pediatrik nörolog tarafından görülmesi gerekir."
hemen merlikenin mesajı geldi aklıma, paylasmak istedim. eticicibebe nin internet sayfasında doktorumuza soralım kosesinden bir soru bakmak isterseniz.
hepinize iyi sohbetler
canım oğlumu ahmet hasözler e götürdük hep...tekten hastanesinde 1 numaradır...
kızımı da ibni sina da can beye götürüyorum..o da iyi...ahmet hasözlerden randevu almak zor oluyo her zaman o yüzden kızımı can beye götürüyorum rutin kontrolerine.ama geçmeyen,uzayan bir rahatsızlık durumunda yine ahmet hasözler...
Doguhan yıne basını carptı ama bu defa hafıf.aglamadı bıle.bende aldım besıgıne koydum oyuncaklarını da yanına verdım takılsın.yoksa sınırlenecegım.babasına patlayacagım.
sempatiksalakcinni
hep bu babasının evdekı gergınlıgı yuzunden oluyor bu.negatıf elektrık yayıyor etrafa.
annemı arayayım da bı teyze varmıs dua okuyormus onu cagırsın evde okusun kadın.kımseyı cagırmayacagım zaten sadece evde dua okusun yeter.
Meral bak bu yazıda uzun kaydirigubbakcemile3
ne bıcım soru sorup canının sıktım.uzgunum Allah rahmet eylesın.nur ıcınde yatsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?